View Full Version : Obezkosmqvane
Kude spored vas trqbva da se obezkosmqva edin muj. Koi kosmi vi drqznqt.
тази тема маи не е за тук..объркал си раздела..но както и да е.мен ли4но ме дразни ако има губер4е отпред на гърдите.. :lol:
miloto_girl_4e
06-22-2005, 20:44
spored men trqbva da se obezkosmqva dolu i pod mi6tnicite 100% :!: :!:
na krakata kakto toi si preceni :wink: vse mi e taq :P
a i na gurdite i gurba da ima kosmi e ujasno :shock:
ednoto_ne6to
06-23-2005, 06:16
emi az ne obi4am muj s gladi4ki kra4eta,ujasno mi e,nqma ni6to mujko v tva,e ne stava vupros da ne se vijda koja ot kosmi,no vse pak..
ta po temata-podmi6nicite ,gardite i garbut,ostanaloto mi e vse edno ob6to vzeto
Dorianchety
06-23-2005, 06:42
korem4eto i .... :lol: :lol: :lol: to e qsnouuuuuuuuuuu
Не е вярно, че момичетата не обичат космати мъже... :P
THE_GANGSTA_GIRL
06-23-2005, 23:42
Задължително трябва да си обезкосмяват оная работа и под мишниците, а на другите места както те сами си преценят!
Sssssexy{P}Baby
06-24-2005, 05:23
spored men trqbva da se obezkosmqva dolu i pod mi6tnicite 100% :!: :!:
na krakata kakto toi si preceni :wink: vse mi e taq :P
a i na gurdite i gurba da ima kosmi e ujasno :shock: absolutno sam saglasna no e jelatelno navsqkade :)
ae da shte se brysnem... to nakraq myjete shte zaprili4at na jeni...
a jenite shte stanat myje..... nakade shte ide toq svqt
nikoi da ne se brysne... :roll:
8)
Ами задължително отдолу!иначе на другите места ако няма много косми,няма нужда.Но е добре да няма косми под мищниците и гърдите
bulgarche
06-24-2005, 08:22
Определено мъжете трябва да се бръснат (бръснем) по мишноците и "отдолу" (половите органи). Определено не е много приятно да не си се бръснал скоро (брада, мустак) и момичето да вика "Уфф...кога ще се обръснеш...боцкаш". Пък и не е лошо едновеждите да се превърнат в двувежди.
Аре ся ми помогнете. Чудя се за краката? Ако го направя ще е само веднъж - два пъти. Надявам се не повече. Че чудя се дали :)
Другото..около.гърдите...(то мойто не са млечни зърна но..) около зърната само и ме дразнят супер яко. Много е тъпо да имаш там (само там). И то някви черни, дебелички :shock:
Dark_lady
06-24-2005, 08:34
Определено мъжете трябва да се бръснат (бръснем) по мишноците и "отдолу" (половите органи). Определено не е много приятно да не си се бръснал скоро (брада, мустак) и момичето да вика "Уфф...кога ще се обръснеш...боцкаш". Пък и не е лошо едновеждите да се превърнат в двувежди.
Аре ся ми помогнете. Чудя се за краката? Ако го направя ще е само веднъж - два пъти. Надявам се не повече. Че чудя се дали :)
Другото..около.гърдите...(то мойто не са млечни зърна но..) около зърната само и ме дразнят супер яко. Много е тъпо да имаш там (само там). И то някви черни, дебелички :shock:
ако питаш мене краката може да ги пропуснеш...но гърдите задължително!!!
ycMuBkaTa
06-24-2005, 09:10
Задължително трябва да си обезкосмяват оная работа и под мишниците, а на другите места както те сами си преценят!
Напълно съм съгласна с теб. На мен ми харесва, когато мъжа има окосмение по гърдите 8)
kurabiika
06-24-2005, 13:25
задължително един мъж трябва да е космат, потен и миризлив!какъв мъж е иначе тогава?!ахахаххахахах
ся сериозно:тряя си маха на подмишниците гърдите корема и пишката ;]
Като гледам момиченцата ги избива на лезбийство... Искате жени, а не мъже!!! За под мишниците съм съгласен, защото като се изпотиш неминуемо става неприятно, въпреки че махането на космите не помага много, но все пак е по-добре. Но я ми кажете защо да си обръсна оная работа ? Там се подстригвам и скъсявам космите, но по съвсем различни причини от тия, които ще ми изтъкнете вие. Та дайте ми една сериозна причина освен това, че сте решили, че не ви харесва.
Като гледам момиченцата ги избива на лезбийство... Искате жени, а не мъже!!! За под мишниците съм съгласен, защото като се изпотиш неминуемо става неприятно, въпреки че махането на космите не помага много, но все пак е по-добре. Но я ми кажете защо да си обръсна оная работа ? Там се подстригвам и скъсявам космите, но по съвсем различни причини от тия, които ще ми изтъкнете вие. Та дайте ми една сериозна причина освен това, че сте решили, че не ви харесва.
MI shtom nie go pravim vie shto da ne go pravite a a? Osven tva e super gadno i kosmato blqk sux :?
Бръсненето на интимните места е абсолютно задължително за мен.
kfotidreme
06-25-2005, 22:47
MI shtom nie go pravim vie shto da ne go pravite a a? Osven tva e super gadno i kosmato blqk sux :?
Mi nie 6tom si brusnem mostacite 6to vie ne po4nete a? Pri mujete mustacite sa prosto vupros na izbor, dokato pri jenite proklqtie :twisted: .
---Koaliciq "Ne pestete 20 st, kupete si samobrusna4ka, predotvratete infarkt!!---
Mi nie 6tom si brusnem mostacite 6to vie ne po4nete a? Pri mujete mustacite sa prosto vupros na izbor, dokato pri jenite proklqtie :twisted: .
---Koaliciq "Ne pestete 20 st, kupete si samobrusna4ka, predotvratete infarkt!!---
mi ok hodete si kosmati ama posle sa ne oplakvaite kat vi neshtat xaxaxaxxaxaaxaxxxaxxxx
Optimus_Prime
06-26-2005, 21:20
Кви са тея глупости за пълно обезкосмяване на мъжете.Абсолютна глупост.
Жоро Бастуна
06-26-2005, 22:17
Бла бла....Аз само ги подкастрям и имам с какво да скрия тия косми под мишниците (след доста лицеви)
Сега относно бръсненето по корем и там цялото тяло,да не съм луд да хода като некво бръснато педерасче,секи два три дни мъки и простутия че на оная дет я лашкам не и били приатни космите,ами кат не са и приатни аз кво да направа да се бръснем кат педро спецялно заради нея да да се кат ни и изнася мацки колко щеш 8)
Бръсненето на интимните места е абсолютно задължително за мен.
Да ти кажа аз мисля абсолютно съсщтото... най-малко го правете от оважение към партньора/партньорката.... др. си е личната хигиена, азпоне си я спазвам :grin:
wasntme_
02-05-2008, 21:46
mislq 4e tova e tema nomer 1 000 000 000 na tema obezkosmqvane na maje... :-x mislq 4e ve4e idq li o6te nqkoq 6e poly4a ydar... to verny tarsa4kata za ni6ty ne q imate... ili v tozi sly4ai skrolera nadoly po stranicata :x
navsqkade kadeto i jenite se obezkosmqvat - tam i majete obi4am da sa gladki... antiseksizam rulZ... kak da e de... nai-obsajdanoto e dali da si brasnat krakata... aaz obi4am mom4eta s brasnati kraka - mn mn mn pove4e me kefqt... ama ne e ba6 zadaljitelno aide... apak doly i mi6nici - 100% zadaljitelno... aide ot doly ne e nujno da e izcqlo golo :o ama da ne e gora - da si imame yvajeniqta 8-)
talisman4e_
02-05-2008, 21:47
Аз обичам да си обезкосмяват цялото тяло... Определено се чувствам по-комфортно,когато приятелят ми не е някаква горила или от сорта :)
VilleBaby
02-05-2008, 21:48
хубаво де...някои момичета обичат по-космати мъже...мен пък ме ОТВРАТЩАВАТ! Не че искам момчето да е с по-гладки крака от моите едва ли не,но с косми е ужасно...по темата-подмишниците и отдолу е просто задължително...ако има по гърдите е гадно,както и по гърба...за краката вече той си решава
sh3_1s_7h3_0n3
02-05-2008, 21:50
Темата е стара!