View Full Version : nespodelena lubov
Na vseki se e slu4valo da izpita lubov i to nespodelena kakvo mislite po vuprosa !!! az v momenta ne 4e sum vlubena no edin 4ovek super mnogo mi haresva no sme samo na usmivki i nz kakvo da napravia!!!zashtoto me e strah posle ot razo4arovanieto t.e ot nespodelenata lubov imali li ste podoben slu4ei i ako e da kajete kakvo ste napravili zashtoto ima nai razli4ni slu4ei ot nespodelena lubov!!! :!: :!: :!: :!:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
cql jivot s1m taka. ne si samo ti. vse si haresvam edni....:(
spoko mili4ka ne se pritesnqvai az cql jivot sam tai vse me preebavat gajetata. mom4eto zaradi koeto bqx gotova na absoliutno vsi4ko 6tom mislex ot MAIKA SI da otkradna zaradi toq GALFON smetni kolko bqx hlatnala. onq me zaeba kat mrusno ku4i ama ve4e ne mi puka 6toto sam razbrala 4e nqqqa liubofff na toq svqt za mene i sam sviknala da me zarqzvat. sega pak si gi zaribqvam i smenqm ama istoriqta e sa6tata pak si me zarqzvat;} taka 4e da ne ti puka vse 6te go izpita6 nqkoga. ako ne si izpitala bolkata ot nespodelenata liubov zna4i prosto vse edno ne si jivqla skapa
мисля че ако темата беше вув форума "Любов" щяха да ти отговорят повече хора ма ти си знаеш
по темата :ти какво искаш цял живот е така да си се усмихвате взаимно ми някакви намеци нещо направи за да разбере че го/я харесваш пък в крайна сметка квото стане целия живот не се събира в един определен човек
spoko mili4ka ne se pritesnqvai az cql jivot sam tai vse me preebavat gajetata. mom4eto zaradi koeto bqx gotova na absoliutno vsi4ko 6tom mislex ot MAIKA SI da otkradna zaradi toq GALFON smetni kolko bqx hlatnala. onq me zaeba kat mrusno ku4i ama ve4e ne mi puka 6toto sam razbrala 4e nqqqa liubofff na toq svqt za mene i sam sviknala da me zarqzvat. sega pak si gi zaribqvam i smenqm ama istoriqta e sa6tata pak si me zarqzvat;} taka 4e da ne ti puka vse 6te go izpita6 nqkoga. ako ne si izpitala bolkata ot nespodelenata liubov zna4i prosto vse edno ne si jivqla skapa
Chiana razbiram te i to mnogo dobre!! i na men mi se e slu4valo da pravia nqkakvi gluposti i to zaradi nqkoi koito izobshto ne durji na men po kusno osuznavah kakvo sum napravila ama ve4e beshe kusno !!! vse pak po dobre kusno ot kolkoto nikoga !!!! no kakvo da se pravi vse nqkoga kakto ti taka i az 6te sreshtnem lubovta a sega ni predstoi vse ogor4enia kakto i vsi4ki drugi!!! vseki go e izpitval ili te purva 6te go izpita tva 4ustvo a kolkoto do usmivkite po dobre namek otkolkoto usmivki po ka4estveno 6te e spored men uspeh na vsi4ki ot men stiskam palci
LP_girl_14
06-24-2005, 19:50
да,отлично разбирам какво е чувството да обичаш някой,а чувствата ти да остават безответни. И на мен ми се случвало да върша какви ли не глупости,какви ли не жертви,а на човека за който ги правиш въобще да не му пука за тебе.Все пак намираш сили(и аз не знам откъде) и продължаваш,като от любовта ти към този човек остава само болезнен спомен.
по темата-мисля,че трябва някой от вас да направи първата крачка(и по-добре да си ти),щото само така с погледчета и с усмивчици до никъде няма да се стигне.След време може да се окаже,че и той е изпитвал нещо към теб,но не ти е признал чувствата ти и от тва ще ти стане много гадно и после ще съжаляваш,че не си му признала за чъвствата ти,Давай мацко!Момчето няма да те изяде! :wink:
ne pro4etah minalite mneniq no znai ot mene ne6to - po lo6o ot NEspodelenata liubov nqma , po-dobre riskuvai moje da "spe4elish" ili da "zagubi6" a pyk zavisi ot 4oveka moje i priqteli da ostanete
I az sym imal nespodelena liubov , mnogo e gadno , po cql den da misli6 za edin 4ovek i za vyzmojnostite koito si izpusnal
taka 4e riskuvai
Uspeh !! "
SmiLe_BaBy{P}
06-25-2005, 08:55
Еми мила какво да ти кажа.Все ще се намери някой който да не те харесва нали знаеш.Все ще има хора които да говорят за тебе лоши неща.Проста такава е природата на човека, никой не може да промени това... Колкото до несподелената любов мисля че тя не може да се преодолее по няккъв начин :roll: На секи предполагам се е случвало да не отговаря някой на чувствата му но времето лекува всички рани...
cAndY`baBy
06-25-2005, 17:13
ami spored mene si4ki hora imat pone po 1 nespodelena lubov!!!i az sum imala takava,koqto o6te si q izjivqvam :roll: za sujalenie!!!
Kuklata*
06-25-2005, 17:49
I az taka.. :cry: :oops: tva e nqkakuv otvratitelen lo6 kusmet. :twisted:
hm...na men ne mi se e slu4vala nespodelena lubov.Nespodeleno haresvane-da,no ne i lubov,poradi prostata pri4ina,4e sum obi4ala istinski samo 1 pyt i toi otgovarq na 4uvstvata mi :D Ina4e predpolagam,4e e kofti 4uvstvo
MaRiYa_86
06-25-2005, 22:33
Аз не съм имала несподелена любов :) но не е дошъл края на света и не се отчайвайте :)
Има много момчета и момичета,които повече заслужават вниманието ви!
Lady-pink
06-26-2005, 10:27
Nespodelenata lubov se prejivqva ot vsi4ki..rano ili kasno..no lichno za men sled kato prejivqh edna taka mi trqbvashe mn vreme za da se savzema i da prodalja napred...
kotkata_
02-11-2006, 13:18
nqma 4ovek koito da ne e prejivql tazi taka nare4ena nespodelena lubov!az su6to sum q prejivqla vupreki 4e tq do edno vreme be6e spodelena vsi4ko se oburna v drugata posoka i zagubih 4ovek na kogoto adski mn durjah i vse o6te durja.Tova e ne6to neizbejno za vseki!Vseki e minal po tozi put ili ako nee mu oredstoi rano ili kusno!Trqbva da se vqrva v lubovta mupreki 4e tq moje i da e nespodelena!Znam 4e vsi4ko tova se prejivqva mn trudno i pojelavam na vsi4ko koito sa v moeto polojenie skoro da se opravqt znam 4e stra6no mn boli da si blizo do tozi 4ovek i vuprei tova da znae6 4e ne moje6 da go ima6! :cry:
Имах такъв случай, какво направих - теглих и една майна.
sladkoto`f
02-11-2006, 13:40
mili4ka i az sum kato teb v momenta:) imala sum nespodelena lubov-mom4e sled koeto ti4ah 5 godini ,no kakto i da e v momenta i az taka kato teb sum hlutnala jestoko po edno mom4e ot moeto u4ili6te koeto e s 1 godina po golqo ot men i toi znae 4e go haresvam no i nie sme samo na usmivki i na zdravei zdrasti i sega neznam kakvo da pravq..priqtelq mu s koito si pi6em mi kazva 4e trqbva da se zadeistvam i da go vikna nakafence ili ne6to takova za6toto nikoi nqma men da me 4aka i opsle moje da sujalqvam ako ne se zadeistvam navreme...i takam sega sum nmogo oburkana i neznam kakvo da pravq :roll:v smisul daje i da idem na kafe imam 4ustvoto 4e 6te se speka vurpeki 4e dosega ne mi se e lsu4valo ama neznam...to ni6to nqma da stane ot samosebe si vse nqkoi trqbva da napravi purvata kra4ka a men dosega ne mi se e slu4valo az da q pravq....uf abe neznam 6te se poburkam napravo... dano ne6tata s teb i tvoeto mom4e se polu4at stiskam palci \:D/ stiskaite mi i vie celuvam vi :smt007
sexy_macka
02-11-2006, 13:44
ami mila,as sega sm taka,imams i priqtel veche ot 2meseca,no ne sm zabravila bivshiq,ne sm zabravila "nespodelenata liubov" i tova mn mi prchi,moje bi ako vijdash ch enemojesh da go imash trqbav da mu oburnesh grub,da mu pokajesh kakfo gubi i pone da se opitash da si SHTASTLIVA,zashtoto vseki go zaslujava,a rano ili kusno toi shte rasbere kakfo ispuska,ti prosto si Jivei jivota i nqkoi den shte doide "SPODELENATA LIUBOV" :lol:
bura bura
05-01-2006, 19:55
of tova nespodelenata lubov e nai gadnoto ne6to na sveta no i moje bi nai-istinskoto.kolkoto i da se oplakvam ot nespodelenata lubov nemoga da kaja 4e i ne sum dovolna ponqkoga 4e ne6tata ne sa takiva kakvito mi se iska.v kraina smetka izob6to nqma da e interesno vsi4ko da se podrejda spored planovete.a tova da me4tae6 za migove koito moje bi nikoga nqma da izjivee6 e dosta priqtno i v edin mig se 4uvstva6 vse edno tova naistina ti se e slu4ilo,koeto e dosta po dobre ot tova da ostane6 razo4arovan 4e vupreki 4e si s tozi 4ovek ne se slu4va tova koeto si iskal.vqrno e 4e boli ot nespodelenata lubov no tova e jivotut i nikoi nemoje da go promeni...a nqkoi moje li da mi kaje za6to vupreki 4e go boli produljava da obi4a?ZA6TOTO TOVA VSE PAK E LUBOVTA - krasiva i izpulnena s tuga.mneka vsi4ki da namerqt tova koeto tursqt!kusmet
dokolkoto razbrah lubovtati ne e nespodelena sas sigurnost!ti samata nz!!spored men nai-dobroto koeto moje6 da napravi6 e po nqkakav na4in da kaje6 na opredelenoto mom4e vs a ne samo da gogleda6 vlubeno!ami i ako mom4eto sa6to izpitva ne6to kam teb no ne smee da ti go kaje!!vzemi inqciativata v svoi race i mi si razkrii kartite!ot tova moje6 da spe4eli6 mn!a pak ako toi ne otgovori polojitelno na 4ustvata ti 6te go zabravi6,ne se znae to4no kkoga no vsi4ko vremeto lekuva!!
addictedtou
08-03-2006, 17:53
От самота до болка отекчена,измислих ти и тяло и лице.И заслепена от красиви чувства,си измислях какво ли не.Измислях си че ме обичаш,че всяка вечер си винаги до мен,че единствено за мен си мечтаеш,а щом ме няма,че си натъжен.И всеки деб усещах твоя дъх и устните ти как ме парят.Измислях си дори че страдам щом с нещо си ме наранил, и как от ревност полудявах щом с друга нежен си бил.Така в илюзия живеех,мечтаех за куп неща,но обичал ли си ме така и не разбрах,защото тази нощ отново за теб плача,но ти не чуваш!
DeSiTo0o
08-03-2006, 17:59
Това твойто не е несподелена любов!Изобщо знаеш ли какво значи всъщност "несподелена любов"?
Ами какво да правиш...действай бре момиче!Какво седиш и чакаш ние да ти кажем какво да правиш? :roll:
gata4eto`f
08-03-2006, 18:41
oh...az si imam i az moita nespodelena lubov i uvi tova e nai-nai hubavoto ne6to,koeto mi se e slu4valo...smisal kara me da se 4ustvam jiva...vuob6te kara me da 4ustvam....mom4eto e ot moeto u4ili6te...i vsa6tnost spodelq6e m,oqta lubov...no zaradi edno drugo mom4e,koeto mn me haresva6e pi4a ne napravini6to i taka si i ostanah az s lubovta
strange__
08-03-2006, 20:11
Na vseki se e slu4valo da izpita lubov i to nespodelena kakvo mislite po vuprosa !!! az v momenta ne 4e sum vlubena no edin 4ovek super mnogo mi haresva no sme samo na usmivki i nz kakvo da napravia!!!zashtoto me e strah posle ot razo4arovanieto t.e ot nespodelenata lubov imali li ste podoben slu4ei i ako e da kajete kakvo ste napravili zashtoto ima nai razli4ni slu4ei ot nespodelena lubov!!! :!: :!: :!: :!:
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Какво направих ли?!Нищо не направих...стоях и гледах как всичко рухва благодарение на бездействието ми,породено от същия този страх от разочарование :!: Не прави така,защото ще пролееш много сълзи след това :wink:
strange__
08-03-2006, 20:22
Аз не съм имала несподелена любов :) но не е дошъл края на света и не се отчайвайте :)
Има много момчета и момичета,които повече заслужават вниманието ви!
Хм...защо си мислите,че когато любовта ти е несподелена,то човека задължително не те заслужава?!Може би е начин да се самоуспокоявате или да повдигат настроението на някой приятел/ка....аз пък съм на мнение,че човекът,който обичаш може да не изпитва нищо към теб и пак да е невероятен.Нима е невъзможно да бъде "идеалния"(субективно е понятието,затова е в кавички)?!Все пак дори и добрите хора не могат да заповядват на сърцето си.... :wink:
luda`flirtajika
08-03-2006, 20:29
ama i te sa edni... i az sum taka,samo,4e... vednuj dva tri e bila spodelena,no ne kakto iskah :( karai... minava nqko iden vse pak
Спокойно, и аз съм така, но наскоро се запознах с няколко 4овека, които успяха да ми вкарат в главата това, че не трябва да чакаш някой друг да направи нещо вместо тебе.Така, че рискувай,а нме седи и не го наблюдавай съжалявайки се, както правех аз...
Но това все пак не значи следващият път като го видиш да му се метнеш на врата,а просто действай, а не мисли...иначе ще съжаляваш още повече, като мен!
Надявам се да съм ти помогнала...и не забравяй, мом4ета има доста и никой, който не е забелязал чара ти и красотата ти, чуваството ти за хумор, или моме, което не те зачита и уяважава, значи не те заслужава и ти не заслужаваш........да страдаш за него.
От цялото си сърце ти пожелавам успех, за да спечелиш ако не това м,омче, поне оше няколко, които те заслужават! :smt006
tova o6te ne e nikakva nespodelena liubov. oba4e 6te ti kaja ne6to "Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно... !!!" nai dobre deistvai i ne misli ;) uspeh
PLAYMATE_F
01-28-2007, 12:41
az go obi4am toi ne znae za tova ne moga da go vidq toi jivee v 4ujbina mnogo sum vlubena v nego naprekusnato mislq za nego vseki den vseki mig gledam snimkata mu a sulzile mi kapqt vurhu neq iskami se da izkre6tq iskami se da e do men no nqma na4in bez nego ne moga da jiveq :cry: iskam da go zabravq no ne moga toi e vuv surceto mi i nikoga nqma da go napusne nqma drug kato nego..... :( kude e li sega kakvo li pravi neznam....
POSVETENO NA MOQTA LUBOV J.
PLAYMATE_F
01-28-2007, 12:45
KOGA LI 6TE DOIDE PRI MEN NKOGA NEVUZMOJNO E SULZITE MI SE STI4AT OT O4ITE :cry: :( :oops: KADE SIIIIIIIII KADE SIIIIIIII LUBOV MOQQQQQQQQ ISKAM TE OBI4AM TE..........
POSVETENO NA J.
zagovori go moje i da stane neshto
PLAYMATE_F
01-28-2007, 12:50
[OBI4AM TEJ. OBI4AM TEEEEEEEEEEEEEEEEE................ TI SI :smt051 ZA MEN :smt049 TE :smt089 :smt089 :!:
POSVETENO NA J. [/img]
oo tvarde poznato i ujasno chuvstvo tva da obichash nqkogo a toi daje da ne go znae (e po kasno nauchava ama v anchaloto) e mn gadno postoqnno si mislish za nego nemojesh vecher da spish a ako zaspish go sanuvash po tochno sanishtata ti pokazvat tovite mechti sanuvash tova koeto iskashd a stane zashtoto ti daje ne sanuvash ami si mechtaesh v polu san predlagam ti smelo da pochnesh da mu go pokazvash ama v nachaloto s nqkakvi milovidni nameci i posle stava po seriozno :))) Uspeh :)))
bilqn4eto
01-28-2007, 13:31
daa,naistina 4uvstvoto e otvratitelno.az sa6to izpitvam ne to4no lubov na stra6no mnogo haresvam edno mom4e,s nego sme hodili na kafe,no taka i ne namiram smelost da mu go kaja v o4iter,za tova ako te e sram da mu go kaje6 li4no,moje6 da pomisli6 varhu sms-i.koeo ne e nai-dobrata ideq,no vsi4ko e v tvoite race,a puk akjo ne moje6 da mu se obadi6,otivate na kafe i mu kazva6 vsi4ko,koeto misli6 za nego.uspeh :wink:
Това се случва доста често на хората, определено.Само веднъж съм била влюбена и за щастие любовта ми е споделена.Но не всички винаги имат този късмет.За това може би бих се опитала да впечетля това момче, което обичам, да ме забележи по някакъв начин.Ако това не стане ще се опитам да го забравя, може би.
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
zdr az imam nespodelena istinska lubov ako iska6 da si lafim na tema nespodelena lubov pi6i mi sportno_dype@abv.bg kazvam se tanq i iskam samo da znae6 4e mnogo boli stra6no mnogo
Да, случвало ми се е - дори сега съм в подобно положение.
The Interceptor
01-31-2007, 17:46
Ами мога да ти кажа че и аз съм в подобна ситуация. Страшно много харесвам едно момиче от моето училище. Тя е по-малка и е мн сладка. Всеки път като се разминаваме се гледаме и направо ме разтапя с погледа си =P~ и все не мога да се накяня да отида и да се запозная с нея. :smt011
DeadSoul
01-31-2007, 17:48
Любов??? С всеки изминал ден се убеждавам, че такова нещо няма! Поне за мен! :smt010
super kofti e tva da haresva6 nqkoi a toi tebe ne... i az sa sum v tva polojenie,i 4estno da ti kaja- mn mi e kofti.. pravq hilqdi jertvi zaradi nego no toi qvno prosto ne izpitva su6toto.. i az nqma kvo drugo da napravq osven da go zabravq ( ne mi se pravqt lubovni magii) taka 4e kolkoto i da ti e truno trqa da prieme6 istinata kakvato i da e tq :wink:
namely_me
01-31-2007, 19:14
Ем...кофти тръпка е това несподелената любов. На мен ми се е случвало няколко пъти и така...нищо не можеш да направиш. То и да имаш желание да се бориш и да отстояваш това, което желаеш, няма смисъл, понеже другия не изпитва същите чувства.
ROZOVATA_ROZI4KA
02-02-2007, 18:33
имала съм много е гадно и кофти дори и ако го видиш да се целува снакоя пред тебе.
gerinceto
02-02-2007, 18:52
nespodelena lubov ima za jalost.i az sam vlubena v mom4e,koeto obicham ve4e 1 godina.naistina e gadno,no za jalost oba4e trqbva dase primirqvame i ako naistina obicha6 nqkogo,da prodaljavash da se borish za nego nezavisimo prez kakvo trqbva da preminesh!!!
namely_me
02-02-2007, 19:09
nespodelena lubov ima za jalost.i az sam vlubena v mom4e,koeto obicham ve4e 1 godina.naistina e gadno,no za jalost oba4e trqbva dase primirqvame i ako naistina obicha6 nqkogo,da prodaljavash da se borish za nego nezavisimo prez kakvo trqbva da preminesh!!!
С какво и ЗА какво да се бориш, бе мила, с вятърните мелници ли?
То някой ако не те обича, и да се скъсаш, няма да го накараш да те заобича.
Beb4e__to
02-02-2007, 20:06
Мойте любови винаги са несподелени....тоест мн рядко някой ми отвръ6та на 4увствата...мн скапан живот е моя :cry:
4e ti kolko jivot si jivqla za da kae6 cql jivot? mnoo se draznq na ei takia mislite si 4e mnoo ste vidqli ot jivota....
oo tvarde poznato i ujasno chuvstvo tva da obichash nqkogo a toi daje da ne go znae (e po kasno nauchava ama v anchaloto) e mn gadno postoqnno si mislish za nego nemojesh vecher da spish a ako zaspish go sanuvash po tochno sanishtata ti pokazvat tovite mechti sanuvash tova koeto iskashd a stane zashtoto ti daje ne sanuvash ami si mechtaesh v polu san predlagam ti smelo da pochnesh da mu go pokazvash ama v nachaloto s nqkakvi milovidni nameci i posle stava po seriozno :))) Uspeh :)))
az vinagi pokazvam na horata koito obi4am 4e e taka i ne se oplakvam...dori tfa da e nqkoi fr ili nqkoq fr prosto ne me e strah da kaja obi4am te i obiknoveno i te mi otvru6tat :wink:
Konfucii
02-02-2007, 22:42
Da imah i vse o6te iammmmmmmmmmmmmmmm
HAResvam edna ot moq klas ama ne sam i kazval ni6to pak i vsa6tnost neiskam i da hodim ;) 6tot e ebano ot edin klas kat q znam kak se natiska na vsi4ki mom4eta 6a trqa izbiq vsi4ki! ;) pak te visk4i sa mi fr tei4e ne sam q izpitval baj liubov haresvane da az haresvam vsqko hubavo momi4e a moite kriterii za hubava sa golemi :P ;)
summer4eto
02-03-2007, 15:37
na vseki se e slu4valo nespodelena lubov i a niakoi otri4a zna4i laje spokoino ne se iadosvai i aKO NE TI OBRA6TA VNIMANIE ZNA4I NE TE ZASLUJAVA
ami nespodelenata lubov e nejto mnogo gadno izpitvam go v momenta.No primen e po razli4no.Az obicham edno momicche ot moq klas,no tq si ima priqtel i gi gledam vseki den kak se celuvat i pregrashtat.Kofti e mnogo.No vapreki tova prodaljavam da q obicham i neznam kakvo da pravq ve4e
значи сега аз ще ви разкажа моята история..по тази тема..супер много си харесвам едно момче..той тази година завършва и аз тази година съм "заек" в неговото даскало..да речем че се влюбих в него само от един поглед..колкото и тривиално и изтъркано да звучи..така и понеже аз "съм много мала" за него и реших е така на майтап..уж разбирате ли?!и така ....Взех му скайпа..представих се за някаква където живее нз си къде..но единственото нещо са което го излъгах беше името и...къде живея..а да и годините... :? та както и да е...начи почнахме да си пишен нз си кво..той ми каза мн те харесвам ..даже маи вече те обичам..скъса с гаджето си и...но се пак да кажа че ние не се бяхме виждали..та да не изпадаме в подробности...така и един ден Х-пича ми се обажда да ме чуе...а аз имам нали съм в голямо междучасие..и аз съм до него и аз и той си пушиме така и по едно време усещам че звъня и вдигам без да видя кой е...и вече може да си представите какво стана...и той разбра че съм аз...започна да се държи супер зле с мен..незнам защо го направи при положение че преди два дни ми каза "ОБИЧАМ ТЕ"..така че мацки искам да ви кажа... не си заслужава да се занимаме с момчета..или по-точно..нека той да те търси не ти него..е тваа е..защото ми омразна от несподелена любов... :smt009 :wink:
ami pravasi 4e mom4etata trqbva da tarsat momi4etata ane obratnoto.az sam mom4e igo kazvam 4e trqbva da bade taka no nevinagi e taka,
precakaniq
02-04-2007, 11:05
nqmali da pi6e nqkoi po temata ne6to
S_T_E_V_E
02-04-2007, 17:23
Така се случва защото предварително си мислите че вскичко ви е вързано в кърпа и учаквате вскичко да е супер, но нито знаете дали той ви харесва и какво очаквате? Впускате се на сляпо - и на сляпо или става или не [-( [-(
IcE`hEaRt
02-05-2007, 16:04
Не четох предишните коментари,ама ... по-добре му кажи че те кефи пък може и да излезе нещо ... и аз бях като тебе и казах на момчето ... той не ме харесва,ама не съм умряла ... и не съжалявам че му казах щото иначе до ся шях да са чудя дали той ме харесва или не,а сега знам ... така че по-добре му кажи може да стане нещо :wink: аиде тфа беше о мене :P
I na men mnogo chesto da ne kaja pochti vinagi mi se e sluchvalo da si haresam momche koeto daje ne mi obryshta vnimanie.Togava se chuvstvam mn zle izpadam v depresii dapochvam da mislq za razni prostotii i gluposti makar che znam che nqma smisyl.Do sega edin edinstven pyk sym izjivqvala lubovta kakto horata makar che ne beshe za dylgo no opredeleno si zaslujavash.Neznam zashto v momenta ne moga da namerq podhodqshtiq chovek no zapochvam da si mislq che problema e v men dokato nishto ne e sigurno i ne e zadylgocheno seki se hvyrlq no stane li duma za seriozni raboti seki si trygva.Nqma lubov !!!!
ivetka96
10-19-2007, 20:05
Mnogo mi e gadno za6to vseki trqbva pone vednuj v jivota si da ima 4uvstva koito sa edni edinstveni po sebesi i sa nepovtorimi no drugiq ne 4uvstva kum nego su6toto