Влез

View Full Version : za ili protiv sexa za edna no6t ste?

kukli4ka_17
06-26-2005, 21:28
za ili protiv sexa za edna no6t ste? :?: obosnovete se!

Murderdoll^^
06-26-2005, 21:48
за, ако нямаме чувства 1 към друг

angelski_o4i
06-26-2005, 22:14
mi az sam protiv.spored men ne bi bilo tolkova ka4estveno kakto s nqkoi kam koito ima6 4uvstva,a ne si se zapoznala predi 4asove!az li4no ne bih mogla da se otpusna!

MaRiYa_86
06-26-2005, 22:42
Аз съм против!Няма да давам обосновка,защото тя се опира на много,много мои принципи и ще стане дълго!

rosskata
06-27-2005, 05:08
За, но ако и двамата са наясно,чеще е за една нощ, ако нямат чувства един към друг и ползват презерватив.
:) Забелязала съм, че много момичета не са много наясно каква е разликата мевду секс за дна нощ и любов, което е тревожно, защото така само и постоянно страдат от "несподелена любов", когато спат с някой и той не им се обади после.Или пък се въздържат от секс, когато им се иска, смо за да не бъдат "наебани и изоставени" . При такива обстоятелства е добре първо да се изяснят чувствата, преди да се пристъпи към екшън 8)

Dharma
06-27-2005, 06:31
mmm principno sum protiv! prosto ne vijdam golqm smisul v tova da si s nqkoi za 1 no6t i posle sqka6 ni6to ne e stanalo, puk i 4uvstvoto nqma da e tolkova hubavo, kolkoto kogato si s 4ovek, v kogoto si vluben.

06-27-2005, 06:36
Зависи!

sini4kata
06-27-2005, 06:53
[b]За, но ако и двамата са наясно,чеще е за една нощ, ако нямат чувства един към друг и ползват презерватив.
i az sam za,no sam protiv ako sexa za edna nosht e sas savarshenno nepoznat 4ovek.

Alex4enceto
06-27-2005, 07:28
mmm principno sum protiv! prosto ne vijdam golqm smisul v tova da si s nqkoi za 1 no6t i posle sqka6 ni6to ne e stanalo, puk i 4uvstvoto nqma da e tolkova hubavo, kolkoto kogato si s 4ovek, v kogoto si vluben.

Nqmam kakvo pove4e da kaja :wink:

miloto_girl_4e
06-27-2005, 07:46
tvurdo protiv sam :!:
sex bez 4uvstva ne e sex,a prosto edno ebane :!:
e az ne sam ot tezi hora,deto si padat po sexa
za edna no6t :roll:
bih predpo4ela da si legna s nqkogo,kogoto obi4am
i mu imam doverie :!:

^HOTbabyHOT{f}
06-27-2005, 10:06
tvurdo protiv sam :!:
sex bez 4uvstva ne e sex,a prosto edno ebane :!:
e az ne sam ot tezi hora,deto si padat po sexa
za edna no6t :roll:
bih predpo4ela da si legna s nqkogo,kogoto obi4am
i mu imam doverie :!:
И аз съм на това мнение :P ИЗОБЩО :shock: не ми харесва ебане в стил ХХL :x Просто невиждам смисъл в това :roll: .Противно е :x :x :x

na_vsqkade_ima_matrql.
06-27-2005, 10:22
poddurjam momi4etata koito do sega se iskazaha PROTIV,6toto jelaqt pulen komplekt(liubov+sex)no......
az li4no sam za vsqkakav vid humanen sex,s poznata-ne poznata,s 2 ne poznati ,3 i t.n

vajnoto e da ne si angajiran s druga,koto da narani6 s takiva obstoqtelstva.

i voob6te kato si bez pi4 ili pi4ka ima li zna4enie s poznat ili ne,ako go pravi strahotno?

Kate
06-27-2005, 10:34
Аз категорично съм против секса за една нощ.Както съм против секса без чувства.Може би съм старомодна,но аз никога не бих спала с човек,който не обичам,още повече с човек,който не познавам. :shock:

06-27-2005, 10:49
Еми и аз 0бичам секса, в к0йт0 се влагат чуства, н0 защ0 секс за едн0 н0щ да не м0же да бъде такъв? Зависи на какв0 м0миче/м0мче п0паднеш, макар че п0вечет0 м0мчета са сам0 за секса!

little_lady
06-27-2005, 11:26
Az protiv sexa za 1 nosht zashoto posledstviqta ot nego moje da sa golemi a i kogato nqmash chuvstva ne e syshoto ne mojesh da ispitash udovolstvieto!

ProstoAz
06-27-2005, 17:37
Аз съм ЗА (когато си необръзан, въпреки е и да ходиш с някой пак няма да има нещо лошо в секса за една нощ)! Защо някои си мислите, че секса за една нощ трябва задължително да е с непознат? Кой говори тука за непознати? :roll: Аз секса за една нощ го рабирам - правите го и на следващия ден...нищо...без обвързване и без такива работи. Мякои хора даже предпочитат този вариянт пред сериозните връзки.
Стига да е с предпазни средства няма нищо лошо.
Ааа и още нещо за липсата на чувства - зависи какви чувства...повечето хора (дори най-големите непукисти) все пак не могат да си легнат с някой, който ПОНЕ МАЛКО не ги привлича...За да си легнеш с някой не винаги е нужна "любов", според мен, са достатъчни и физическото привличане и моментното желание, на които е трудно да не се поддадеш. :D

06-27-2005, 18:06
Аз съм ЗА (когато си необръзан, въпреки е и да ходиш с някой пак няма да има нещо лошо в секса за една нощ)! Защо някои си мислите, че секса за една нощ трябва задължително да е с непознат? Кой говори тука за непознати? :roll: Аз секса за една нощ го рабирам - правите го и на следващия ден...нищо...без обвързване и без такива работи. Мякои хора даже предпочитат този вариянт пред сериозните връзки.
Ааа и още нещо за липсата на чувства - зависи какви чувства...повечето хора (дори най-големите непукисти) все пак не могат да си легнат с някой, който ПОНЕ МАЛКО не ги привлича...За да си легнеш с някой не винаги е нужна "любов", според мен, са достатъчни и физическото привличане и моментното желание, на които е трудно да не се поддадеш. :D

Напълн0 съм съгласен, искам сам0 да д0пълня едн0 нещ0 :)

За секса с чуства, не винаги трябва да има люб0в, за да се каже, че сеска е с чуства, напр0тив, с чуства 0значава да правиш всичк0 с желание, с мисълта да п0длудиш парнь0ра 0т уд0в0лствие :!:

Малк0 ми избягаха думите, н0 все пак :)

slim_shady_lady
06-28-2005, 07:01
Aми аз съм ПРОТИВ секса за една нощ !!! Крие адски много рискове,особено ако е с напълно не познат !! :?

Sweet*Lady
06-28-2005, 18:52
Аз съм за, н оестествено, когато и двамата са наясно с обстоятелствата, изпитват сексуално привличане и не става въпрос за нещо обвързващо...

Ani_girl
06-28-2005, 20:13
sexa za edna ve4er e super tupo ne6to ! :( imam mnogo priqtelki koito go pravqt za po edin put s nqkoi i krai ! :shock: :shock: :evil: tva e super tupo sled tva sujalqvai a i bez tva ima trugva super gadna slava na KURVI ! :x :x :x :x :x TAKA4E ZA MEN SEXA ZA 1 VE4ER E QKO TUPO NE6TO !!!!!

МаRi
06-29-2005, 15:49
аз съм против секса за една но6т.все пак ако е само до един секс..няма смисъл.но пове4е съм против ако си обвързан.ина4е ..ако не си...горе долу по може

renchety
06-23-2008, 20:07
по принцип да.. даже аз самата веднъж щях да го направя.. но се сетих за последствията.. и не се престраших :(

emviii
06-23-2008, 20:29
poveche protiv :} , no ako se nameri nqkoi koito znae kak da me vludi no chisto fizichesko i dvamata mislim samo za tova i si znaem che ne e seriozno ne mislq che bi mi bilo problem :)

FeelMyPain
06-23-2008, 20:33
Поздравления вие извадихте поредната тема от 2005 :(

bebeT00
06-23-2008, 20:54
za ili protiv sexa za edna no6t ste? :?: obosnovete se!
protiv do sega nikoga ne mi se e sly4valo tolkova barzo i nevqrvam da mi se sly4i po prostata pri4ina ,4e nemoga da si prectavq dasam s nqkoi koito nepoznavam dobre.

NaNa_SladuRana
06-23-2008, 22:42
Ако нямаше полза от него нямаше да съществува :P

SpOrTs_GiRl
06-23-2008, 22:43
По принцип против. Аз не гоня бройка - когато го правя влагам нещо .. Но това е лично мнение. ;)

GregoryHouse
06-23-2008, 22:48

Съгласен съм с госпожица модераторката (сигурно по простата причина че аз съм от типа които описа тя), но с едно малко уточнение...наистина предимно се изисква физическо привличане и лека доза алкохол има в повечето случаи, НО (голямото НО) за предпочитане е да не е с приятели щот...става мн сложно пък и знаеш ли дали нема да развият някфи чувства към теб (и това съм го преживял...после се отчуждихме малко или много). Най- сигурно си е фащаш си пичка/пич от дискотека, нощен бар или клуб чукате си се задължително с презерватив и на другия ден нито се виждате нито смс-и...вярно мн са ми казвали обади ми се...на нито една не съм...

thefreak
06-23-2008, 22:50
Този въпрос ми го зададоха на живо последно като бях на 16.
Нещата са малко по различни с годините... секса за една вечер се учестява за сметка на трайните връзки..

GregoryHouse
06-23-2008, 22:53
Този въпрос ми го зададоха на живо последно като бях на 16.
Нещата са малко по различни с годините... секса за една вечер се учестява за сметка на трайните връзки..

Идеално аз трайни връзки немам... :D

PoLiToOo
06-23-2008, 22:56
хмммм ами няма лошо понякога и от нещо мимолетно :oops:

angel_hearth
06-24-2008, 11:13
абсолютно ЗА !!
:):):)....
по това най-много би си проличало дали между момчето и момиче може да има нещо повече в бъдеще !!!
=; =; \:D/

amazonkata90
06-24-2008, 12:04
Твърдо ЗА!

sh3_1s_7h3_0n3
06-24-2008, 12:42
Темата е стара.