.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

za ili protiv sexa za edna no6t ste?

za ili protiv sexa za edna no6t ste? obosnovete se!
    Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!

за, ако нямаме чувства 1 към друг
    ...Romance Is For The Weаk-Minded...

Фен
    Град
    sf
    mi az sam protiv.spored men ne bi bilo tolkova ka4estveno kakto s nqkoi kam koito ima6 4uvstva,a ne si se zapoznala predi 4asove!az li4no ne bih mogla da se otpusna!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Аз съм против!Няма да давам обосновка,защото тя се опира на много,много мои принципи и ще стане дълго!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    За, но ако и двамата са наясно,чеще е за една нощ, ако нямат чувства един към друг и ползват презерватив.
    Забелязала съм, че много момичета не са много наясно каква е разликата мевду секс за дна нощ и любов, което е тревожно, защото така само и постоянно страдат от "несподелена любов", когато спат с някой и той не им се обади после.Или пък се въздържат от секс, когато им се иска, смо за да не бъдат "наебани и изоставени" . При такива обстоятелства е добре първо да се изяснят чувствата, преди да се пристъпи към екшън
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    mmm principno sum protiv! prosto ne vijdam golqm smisul v tova da si s nqkoi za 1 no6t i posle sqka6 ni6to ne e stanalo, puk i 4uvstvoto nqma da e tolkova hubavo, kolkoto kogato si s 4ovek, v kogoto si vluben.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Guest
    Зависи!

Фен
    Град
    v edin pochti perfekten svqt
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    [b]За, но ако и двамата са наясно,чеще е за една нощ, ако нямат чувства един към друг и ползват презерватив.
    i az sam za,no sam protiv ako sexa za edna nosht e sas savarshenno nepoznat 4ovek.

Цитирай Първоначално написано от Dharma
    mmm principno sum protiv! prosto ne vijdam golqm smisul v tova da si s nqkoi za 1 no6t i posle sqka6 ni6to ne e stanalo, puk i 4uvstvoto nqma da e tolkova hubavo, kolkoto kogato si s 4ovek, v kogoto si vluben.
    Nqmam kakvo pove4e da kaja

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    tvurdo protiv sam
    sex bez 4uvstva ne e sex,a prosto edno ebane
    e az ne sam ot tezi hora,deto si padat po sexa
    za edna no6t
    bih predpo4ela da si legna s nqkogo,kogoto obi4am
    i mu imam doverie
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    tvurdo protiv sam
    sex bez 4uvstva ne e sex,a prosto edno ebane
    e az ne sam ot tezi hora,deto si padat po sexa
    za edna no6t
    bih predpo4ela da si legna s nqkogo,kogoto obi4am
    i mu imam doverie
    И аз съм на това мнение :P ИЗОБЩО не ми харесва ебане в стил ХХL Просто невиждам смисъл в това .Противно е
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

poddurjam momi4etata koito do sega se iskazaha PROTIV,6toto jelaqt pulen komplekt(liubov+sex)no......
    az li4no sam za vsqkakav vid humanen sex,s poznata-ne poznata,s 2 ne poznati ,3 i t.n

vajnoto e da ne si angajiran s druga,koto da narani6 s takiva obstoqtelstva.

i voob6te kato si bez pi4 ili pi4ka ima li zna4enie s poznat ili ne,ako go pravi strahotno?

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Аз категорично съм против секса за една нощ.Както съм против секса без чувства.Може би съм старомодна,но аз никога не бих спала с човек,който не обичам,още повече с човек,който не познавам.
    Fuck me,i am famous!

Guest
    Еми и аз 0бичам секса, в к0йт0 се влагат чуства, н0 защ0 секс за едн0 н0щ да не м0же да бъде такъв? Зависи на какв0 м0миче/м0мче п0паднеш, макар че п0вечет0 м0мчета са сам0 за секса!

Az protiv sexa za 1 nosht zashoto posledstviqta ot nego moje da sa golemi a i kogato nqmash chuvstva ne e syshoto ne mojesh da ispitash udovolstvieto!

Аз съм ЗА (когато си необръзан, въпреки е и да ходиш с някой пак няма да има нещо лошо в секса за една нощ)! Защо някои си мислите, че секса за една нощ трябва задължително да е с непознат? Кой говори тука за непознати? Аз секса за една нощ го рабирам - правите го и на следващия ден...нищо...без обвързване и без такива работи. Мякои хора даже предпочитат този вариянт пред сериозните връзки.
    Стига да е с предпазни средства няма нищо лошо.
    Ааа и още нещо за липсата на чувства - зависи какви чувства...повечето хора (дори най-големите непукисти) все пак не могат да си легнат с някой, който ПОНЕ МАЛКО не ги привлича...За да си легнеш с някой не винаги е нужна "любов", според мен, са достатъчни и физическото привличане и моментното желание, на които е трудно да не се поддадеш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аз съм ЗА (когато си необръзан, въпреки е и да ходиш с някой пак няма да има нещо лошо в секса за една нощ)! Защо някои си мислите, че секса за една нощ трябва задължително да е с непознат? Кой говори тука за непознати? Аз секса за една нощ го рабирам - правите го и на следващия ден...нищо...без обвързване и без такива работи. Мякои хора даже предпочитат този вариянт пред сериозните връзки.
    Стига да е с предпазни средства няма нищо лошо.
    Ааа и още нещо за липсата на чувства - зависи какви чувства...повечето хора (дори най-големите непукисти) все пак не могат да си легнат с някой, който ПОНЕ МАЛКО не ги привлича...За да си легнеш с някой не винаги е нужна "любов", според мен, са достатъчни и физическото привличане и моментното желание, на които е трудно да не се поддадеш.
    Напълн0 съм съгласен, искам сам0 да д0пълня едн0 нещ0

За секса с чуства, не винаги трябва да има люб0в, за да се каже, че сеска е с чуства, напр0тив, с чуства 0значава да правиш всичк0 с желание, с мисълта да п0длудиш парнь0ра 0т уд0в0лствие

Малк0 ми избягаха думите, н0 все пак

Aми аз съм ПРОТИВ секса за една нощ !!! Крие адски много рискове,особено ако е с напълно не познат !!

Фен
    Град
    Sofia
    Аз съм за, н оестествено, когато и двамата са наясно с обстоятелствата, изпитват сексуално привличане и не става въпрос за нещо обвързващо...
    Миг невнимание - цял живот умрял...

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    sexa za edna ve4er e super tupo ne6to ! imam mnogo priqtelki koito go pravqt za po edin put s nqkoi i krai ! tva e super tupo sled tva sujalqvai a i bez tva ima trugva super gadna slava na KURVI ! TAKA4E ZA MEN SEXA ZA 1 VE4ER E QKO TUPO NE6TO !!!!!

аз съм против секса за една но6т.все пак ако е само до един секс..няма смисъл.но пове4е съм против ако си обвързан.ина4е ..ако не си...горе долу по може

по принцип да.. даже аз самата веднъж щях да го направя.. но се сетих за последствията.. и не се престраших
    млада праxосмукачка търси своя боклук..

Повече от фен
    poveche protiv :} , no ako se nameri nqkoi koito znae kak da me vludi no chisto fizichesko i dvamata mislim samo za tova i si znaem che ne e seriozno ne mislq che bi mi bilo problem

Мега фен
    Поздравления вие извадихте поредната тема от 2005

Re: za ili protiv sexa za edna no6t ste?

Цитирай Първоначално написано от kukli4ka_17
    za ili protiv sexa za edna no6t ste? obosnovete se!
    protiv do sega nikoga ne mi se e sly4valo tolkova barzo i nevqrvam da mi se sly4i po prostata pri4ina ,4e nemoga da si prectavq dasam s nqkoi koito nepoznavam dobre.
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си