Влез

View Full Version : 18+: Vypros kym jenskata chast ot foruma

07-02-2005, 15:02
Zdraveite! :) Imam malyk problem ili po-tochno dilema. Priqtelq mi iska da se izprazni v ustata mi no az ne znaq dali bi mi haresalo. Svirki mu pravq i mi e hubavo no za tova ne sym mnogo sigurna dali 6te e taka. Sram me e da govorq s priqtelkite si za tova i zatova vi pitam tuk. Kakvo mislite? Vyprosa e do tezi koito sa opitvali. Hubavo li vi e kogato spermata se izliva po nebceto i ezika vi?

07-02-2005, 15:14
Zdraveite! :) Imam malyk problem ili po-tochno dilema. Priqtelq mi iska da se izprazni v ustata mi no az ne znaq dali bi mi haresalo. Svirki mu pravq i mi e hubavo no za tova ne sym mnogo sigurna dali 6te e taka. Sram me e da govorq s priqtelkite si za tova i zatova vi pitam tuk. Kakvo mislite? Vyprosa e do tezi koito sa opitvali. Hubavo li vi e kogato spermata se izliva po nebceto i ezika vi?

Mislq, 4e i m0m4eta m0gat da se vkli4at v temata, n0 razbirase m0mi4etata m0gat da kajat kakf0 e useshtan0.
Za vkusa m0ga da kaja, 4e zavisi 0t t0va kakv0 e ql0 m0m4et0 :)

Ae Uspeh, i ak0 imash jelanie pr0bvai, sam0 taka shte razberesh kakv0 e :P~

07-02-2005, 15:23
mersi za mnenieto mila. Dobre neka i momchetata se vkliuchat ako imat kakvo da kajat.

MasKed_BeasT_F
07-02-2005, 15:37
am spored mene e gadno,az ne pravq svirki na pr mi i ne bih dala da mi sa izpraznqt v ustata o6te vednaj gadno e use6taneto

Murderdoll^^
07-02-2005, 15:48
мм знам че ананаса прави вкуса
на спермата сладък :arrow: напий
приятеля ти с сок от ананас и после
кажи дали верно е било сладко:)

sini4kata
07-02-2005, 15:58
taka e.i oshte neshto-ako pushi(mnogo ili to4no predi na se izprazni v ustata ti) nqma da e osobeno priqten vkusa.dori leko nepriqten.

mira_
07-02-2005, 16:06
няма да умреш, ако опиташ.
Пък може да вземе да ти хареса :)

barthezZ
07-02-2005, 16:46
za shtastie ne pushi. chestno kazano me e malko gnus no ne sym opitvala i ne moga da znam sas sigurnost. iskah da vi popitam dali e hubavo po princip dali dostavq dopylnitelno udovolstvie i za dvamata. do sega vinagi e svyrshval varhu tialoto mi no znam che iska mnogo da me gleda kak oblizvam i galtam vsqka kapchica ot spermata mu. poddarja penisa si vinagi chist osven tova i nikoga ne me e bilo gnus ot nego. spermata obache e vse pak drugo neshto. chackam oshte komentari.

barthezZ
07-02-2005, 16:59
ne znaia zashto mneniqta mi izlizat ot tova ime. :) iavno niakoi koito e sedql na komputera predi mene se e registriral molq za izvinenie choveka.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 9 от правилника!
Благодаря!

ProstoAz
07-02-2005, 17:33
Абе...гадничка си е, но какво пък толкова, можеш да го преживееш, ако толкова настояваш да му доставиш удоволствие (по този начин).
Само гледай да не се издрайфаш! Гълтай направо и не го задържай дълго време в устата, защото е "леко" неприятно. И все пак...при всеки е различно, така че щом имаш желание :arrow: пробвай! Аз мисля, че в този живот всичко трябва да се опита. :wink:

Гостенчо
07-02-2005, 18:32
Бе вие вярвате ли си че ако пиел ананас щяла да е вкусна, или ако е ял чесън ще мирише на чесън. Няма такова нещо бе, стига с тез митове които си ги разказват 12-13 годишни деца.
:wink: Ако ям кюфтета на скара ли ще намирисва а???? Хаахахах :D :lol:
Спермата не се прави по време на секса че да има значение какво си ял преди 2 часа. Аман от глупости :?

LiNkiN4eTo
07-02-2005, 18:46
Ако искаш да му доставиш голямо удоволствие :arrow: давай :!:

МаRi
07-02-2005, 18:55
ами може да пробва6 да види6 как е.все пак секи си има разли4ен вкус и разли4но мнение.на едни им харесва на други не.няма да умре6 ако пробва6 :wink:

e4o
07-02-2005, 19:20
4ak vkusno ne e :shock: ,
no probvai samo taka 6te razbere6 vkusa na spermi4kata :D :wink:

07-02-2005, 20:30
ne sam sigurna che kato vidi (nesymneno shte mi prolichi) che ne mi haresva shte bade dovolen. tolkova li e ujasno? Biaha mi kazali che moje i bez da se galta po niakakyv metod chrez vkarvane na penisa v garloto. probvali li ste? kak e?

07-02-2005, 20:32
ne sam sigurna che kato vidi (nesymneno shte mi prolichi) che ne mi haresva shte bade dovolen. tolkova li e ujasno? Biaha mi kazali che moje i bez da se galta po niakakyv metod chrez vkarvane na penisa v garloto. probvali li ste? kak e?

Ак0 успееш да г0 лапнеш целия ... 8)

DespaiR
07-02-2005, 20:32
Да другия ваиант е да глътнеш пениса вместо спермата пхяхяхяхяях

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 11 от правилника!
Благодаря!

ycMuBkaTa
07-02-2005, 20:52
Не е някакъв супер гаден вкус. Тъй че всичко е до настройката мисли за него, че му доставяш удоволствие. А за вкуса наистина има значение това, което яде. Но просто не се замисляш и гълташ

nasty_baby
07-02-2005, 20:59
awe davai :)
nqa da umre6 spokoino :twisted:

Sesana
07-03-2005, 08:14
От опит глава не боли!
Аз лично немога защото от миризмата на сперма ми се гади.
Но ако мъжо иска и си е заслужил ще се прежаля. :lol: Щом държиш на момчето и искаш да му е хубаво пробвай!!! Така ще знаеш какво е! Не съм чула някой да е умрял от това.

^HOTbabyHOT{f}
07-03-2005, 08:40
Ужас,тоя маи те използва :shock: .Не се даваи :!:

unnormal-girl
07-03-2005, 09:41
не е толкова зле както някой го описва и не е гнусно! просто по бързичко гълтай за да няма време да почне да ти се гади ако не е от най вкусните... ае късмет и найстина не е болка за умиране нищо няма да ти стане а пък и спермата е полезна. а наистина момчетата много ги кефи

SweetBunny
07-03-2005, 16:01
i az taka mislq! otkude nakude 6te te kara da mu gulta6 spermata :( vkusa ne e tolkova gaden, no ako nqma6 jelanie NE SE NASILVAI :wink:

koro
07-03-2005, 16:28
олеее
кви ли не работи непрочетох докато стигна до пост реплай-а.
Основния фактор за вкуса на спермата е до каква степен е пушач и дали пуши и дали има липса на витамини човека ако се храни редовно и рационално мога да ти кажа, че няма проблем.
Примерно аз сам пушач пуша по една кутия на ден 100мм цигари не ям редовно но въпреки това е доставяло удоволствие на приятелката ми и на мене.
Единственото нещо кеото ти остава е да пробваш и да кажеш как е било. Все пак има хора които обичат домати има хора които пак не обичат.
Нищо няма да ти стане от 20мл сперма даже бих казал че е полезно съдържа ужасно много витамини и белтъци които са много полезни за един човешки организми.
Нека се замислим и кой е основние источник за женската козметика.
Това не е нещо ненормално просто малко перверзничко, но все пак е често срещана практика.
Аз лично ти препоръчвам да опитап пък като не ти харесва или ти стане лошо не го прави пак и приятеля ти ще те разбере каквото и да стане и ако се обичате мисля, че би го приел като жертва от твоя страна и ще остане поласкан

Just Try Then Share With Us :))

flirtchence^f
07-03-2005, 20:11
nachi macka glei sa:na momchetata tfa mnoo im haresva taka che davai dostavi mu uidovolstvie na gadjeto ti.v tova nqma nishto losho a i ne e bolka za umirane nito e tolkova gnusno nishto osobeno ne e turpi se i gultai vednaga inache moje da ti stane malko gadnichko.taka che davai smelo nema nishto strashno :P

chopar4e_69
07-03-2005, 21:43
mi ne e 4ak tolko lo6o,ma az li4no 6tqx da povurna purviq put,za6toto svur6i mlako neo4akvano(dokato mu duhah v kinoto) :lol: no posle se svikva.gultai po-burzo macko :!: uspeeeeexx

нещо такова
07-04-2005, 10:11
без да се гълта може, но тогава найстина треее да го налапаш целия а тва понякога е трудна работа.....чел съм за някакъв начин по който момичето си гълта гълтача и тогава може да го налапа целия без ядове....аз винаги съм искал да попадна на някоя мацка, която умее така да го лапа целия, но за сега нямам успех

___Kaka Eli___
07-04-2005, 10:25
i az taka mislq! otkude nakude 6te te kara da mu gulta6 spermata :( vkusa ne e tolkova gaden, no ako nqma6 jelanie NE SE NASILVAI :wink:
:roll: Ami i az mislq taka,kato dvete macki ot gore,noo ako go obi4a6 i iska6 da mu dostavi6 nqkakvo udovolstvie,i si sigurna 4e nqma da povurne6 OK deistvai :D Vapreki 4e az ne bih go napravila :roll: 6toto ako toi se otnasq taka s men pfuuu.....na sekundata 6te go ostavq na suuuhooo :evil: sled tova tova 6te go napravq na 2 st.i are baby mnogo ti zdrave.Trqbva da se nau4i6 da uvajava6 sebe si momi4e :!: ne da ugajda6 na nqkakuf pubertet i posle da se hvali kvo e prail....no taka mislq AZ

D-r Zombayo
07-04-2005, 14:43
Истина си е, че вкуса на спермата зависи от това, какво е яло момчето. Ето прочети този материал!

КАК Е НА ВКУС

Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :

Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис

Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус

Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно

Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно

ЗА ГЪЛТАНЕТО ...

Тук е моментът да кажем истината за всички притеснения свързани с поемането на сперма в хранопровода. Една супена лъжица сперма съдържа 2 kkal. !!! Toва е така, защото 90% от нея е вода.

Останалото, което се съдържа е : Ash, протеин, липиди, калий, натрий, калций, фосфор, желязо, хлорни соли, сяра, аминокиселини, гликопротеид муцин, мастни телца, нуклепротеини, РР, витамини В1, В3, С.

СЕДМА СТЪПКА

Едно от първите неща, които забелязвате когато започнете да практикувате орален секс е рефлексът, при който повечето мъже се опитват да вкарат пениса си в гърлото ви колкото могат, особено в момента, в който свършват.

Средната дължина на устната кухина е 7.5 до 9 см. Средната дължина на пениса при европейските мъже е от 10 до 14 см. Това не означава, че не можете да поемете целият пенис. Можете да се научите да го правите. Основният проблем е, че има ъгъл от почти 90 градуса между устата/езика ви и гърлото.
Трябва да заемете позиция при която устата и гърлото ви образуват тръба, която е почти права. Най удобно е да легнете на леглото по корем и да изправите глава, при което партньора ви ще може да ви достигне по такъв начин, че да поемете целият му пенис.

ОСМА СТЪПКА

При дълбокото проникване има физическа реакция, която трябва да бъде преодоляна. Естествената реакция на тялото когато нещо прониква в гърлото ви е да се давите. За да я преодолеете ( много по-лесно е отколкото ви се струва ) трябва просто да отпуснете гърлото си. Важно е да държите гърлото си отпуснато през цялото време на дълбокото проникване. Оставете партньора ви да вкара пениса си в гърлото ви и задръжте докато намерите най-удобният начин да продължите. В тази позиция не сте в състояние да стимулирате партньора си но опитайте да напрaвите каквото можете с език.

За да сте в състояние да се отпуснете трябва да вярвате напълно на партньора си. Той контролира ситуацията. Той трябва да извършва движението. Това е единственият случай, при който вие давате контрола на ситуацията на партньора си. Той ще се наслади на факта, че може да вкара пениса си в гърлото ви колкото поиска. Партньорът ви започва движения напред и назад, които са като при конвенционален полов акт. Той трябва да започне бавно особено ако това е ново преживяване за двама ви.

Още едно предупреждение.

Не избутвайте партньора си когато усетите, че ще свършва. Това е много неприятно за него. Поради позицията в която сте на леглото няма да ви се наложи да гълтате спермата му, тъй като върха на пениса му е зад гълтача ви и просто не се налага да гълтате. По време на оргазма му спермата му отива директно в стомаха ви. Ако си вярвате и нямате психологически пречки да го направите то значи няма никакъв проблем.

Възможно е да не можете или да не искате да се научите да правите дълбоко поглъщане. Трябва да позволите на гърлото си да се отпусне докато партньорът ви вкарва пенисът си в гърлото ви. За да направите това за достатъчно дълго време, така че партньорът ви да свърши е необходима практика и той трябва да разбира това

not`the`perfect`girl
07-04-2005, 16:24

алеле
айде сега тоя я използва и нея само за секс...

колкото до това дали да пробваш или не, в крайна сметка в тоя живот трябва да се пробва всичко ;)
От веднъж нищо няма да ти стане ;)

sladurankata
07-04-2005, 17:37
emi nz kakto si re6i6 az bih probvala - mnogo obi4am novite ne6ta v sexa

lady_bird
07-04-2005, 17:50
Zdraveite! :) Imam malyk problem ili po-tochno dilema. Priqtelq mi iska da se izprazni v ustata mi no az ne znaq dali bi mi haresalo. Svirki mu pravq i mi e hubavo no za tova ne sym mnogo sigurna dali 6te e taka. Sram me e da govorq s priqtelkite si za tova i zatova vi pitam tuk. Kakvo mislite? Vyprosa e do tezi koito sa opitvali. Hubavo li vi e kogato spermata se izliva po nebceto i ezika vi?nz kakvo da te posuvetvam...az li4no ne sum probvala-izbora si e izcqlo tvoi!edinstvenoto ne6to,s koeto moga da i pomogna e da ti kaja da bude6 razumna,ostanaloto si zavisi ot teb! :wink:

sladurankata
07-04-2005, 20:25
emi taka si e ako iska6 ok ako ne nedei nikoi nqma da te bie za6toto o6te ne si gotova za tiq ne6ta

Cha0
07-04-2005, 22:18
Не само ананаса ами повече консомиран шоколад или други шоколадови изделия .....
Ако искаш пробван на него много ще му хареса, когато е най-чувствителен ще има допир с езика ти които също е чувствителен и познаи....

07-09-2005, 10:22
pro4etoh mneniq che me izpolzval zashtoto me karal. ne toi ne me kara. kazval mi e mnogo pati che bi mu bilo priatno. oshte ne sam reshila

Nasty Bitch
07-09-2005, 10:38
am spored mene e gadno,az ne pravq svirki na pr mi i ne bih dala da mi sa izpraznqt v ustata o6te vednaj gadno e use6taneto

e kak tvyrdi6 ne6to,bez da si go probval...???
ta..po temata.... zna4i...naistina na mom4eto mu e po qko kato svyr6va v ustata...ot tam natatyk ima6 2 varianta - pyrviq da gylta6(az kato gyltam i mi e super gadno,ne6to smeseno mejdu gor4ivo i soleno i ne mi garesva mnogo..no se tyrpi),a vtoriq variant e prosto da go iz4aka6 da svyr6i napylno bez da gylta6 i sled tova da izplue6 spermata primerno v toaletnata...pak si ostava nqkakyv ostaty4en vkus,ama e po malko...
s malko pove4e praktika i 6te svikne6 i nqma da ti pravi vpe4atlenie....no kaji na priqtelq si da te predupredi po nqkakyv na4in to4no kato doide momenta,za da si podgotvena vse pak :)))
aide tova e ot men..dano da sym pomognala :)))

Cha0
07-09-2005, 12:03
Всички са предобедени .... абе пробвайте нещо и тогава говорете. Стига се слушали хора който не са го правили обаче си мислят че е гадно и затова никои да не го прай. Докато не пробваш не може да си сигурен в нещо. Пък за авторката вместо да чете тука мненията на всеки до сега щеше да е пробвала и ако не и е харесало да е забравила .... ако и е харесало можеше да не губи това време в четене ами в .....
Успех :twisted:

gruka
07-10-2005, 16:05

absolutno viarno e !! daje e mnogo vkusna sled ananas spermata

spermata e gadna kogato mom4eto e ialo:
1. 4ESAN
2. MESO I DR.

zimaite ananasite i 6te se kefite

kotenceto__
07-30-2005, 14:36
AMI AZ SAM OPITVALA NO ME HARESVA.NAI-DOBRE PROBVAI I TOGAVA SHTE VIDISH DALI TI HARESVA ILI NE!

07-31-2005, 10:47
v kraina smetka si e do choveka.az nqmam problemi i mi haresva da go pravq,plus tova na priqtelq mi spermata ima mnogo hubav vkus,taka che.......vseki si izbira dali da go pravi ili ne:)

_bad_girl_
07-31-2005, 11:01
Be tva si e tvoia rabota dali 6te mu dade6 ili ne.ako ne iska6 ne go pravi :!:

kireto0o0
07-31-2005, 13:31
maco ne se plashi.as kato momche ti kazvam che e mn qko za nas.spermata ima leko solen vkus as sam si q opitval i mi haresva.tai4e da ne ti puka pii sperma na volq i badi krasiva.

KGW
07-31-2005, 13:34
Полезна информация е това.Вече преди акт само сок от ряпа и цвик ще пия.Да им се насълзяват очите после.... :shock:

Murderdoll^^
07-31-2005, 13:34
аз пък опитах и ми хареса....фкусно
беше:)

RaP_KuchKa
07-31-2005, 15:25
vseki s vkusa si na nqkoi im e gadno na nqkoi im e priatno .. probai i shte vidish ako durjish na priqtelq si dostatachno bi napreavila vsichko nezavisimo dali ti haresva ili ne .. yspeh vse pak i kakvoto napravish tova si e tvoe reshenie :oops:

KGW
07-31-2005, 16:04
Рап Кучка: Харесва ми себеотрицанието ти.Получаваш потупване пред строя.

mira_
07-31-2005, 16:14
хах, че то ако не глътнеш за кво си духала :lol:
това е най-хуБавата част според мен, аз лично много обичам :oops:

KGW
07-31-2005, 16:15
Мира: И ти си момиче на място.Хвала на такива българки!!!Накара ме да се почувствам горд !!!

07-31-2005, 16:20
KQW пич казвам това което мисля а не това което трябва да кажа (не съм от хората които дават подкрепа)

RaP_KuchKa
07-31-2005, 16:25
това по горе бях аз просто забравих да влеза с ника си Sorry :oops:

Ani_girl
08-01-2005, 06:06
shokolada pravi vklusa na spermata po sladuk :)

bebe`16
08-01-2005, 13:28
ако гаджето ти е яло чесън не му гълтай спермата :evil: :!: мноо е гадно (не го казвам от личен опит но са ми казвали) :wink:

08-01-2005, 16:56
Ако искаш да му доставиш голямо удоволствие :arrow:
давай :!:

naistina cigarite pravqt spermata gadna.. :? abe vse pak probvai i za6to ne go pita6 dali vs16nost toi tova iska ili moje da ti se e storilo taka.6toto toi moje da se pritesnqva dali vkusa 6te ti haresa i da ne ti pozvoli i da stane kofti :wink:

SeXy^GiRl
08-01-2005, 19:04
Opitai nishto nqma da zagubish .. Ako ne ti haresa shte imash opravdanie da mu otkajesh sledvashtiq pyt:)

kellybundy
08-01-2005, 19:28
Opitai nishto nqma da zagubish .. Ako ne ti haresa shte imash opravdanie da mu otkajesh sledvashtiq pyt:)

kratko, to4no i nai-vajnoto - pravilno :wink:

SoNnEnScHeIn
08-01-2005, 21:06
nqma ni6to gnusno ako go obi4a6 i dyrji6 na nego.

santRi
08-02-2005, 05:24
ako tolkova mnogo iska napravi go. ako ne ti haresa ne se pritesnqvai no ne go pokazvai pred nego, zashtoto 6te se kompleksira :oops: ina4e nqma ot kakvo da se strahuva6

love_slancho
05-17-2008, 20:55
Приятелят ми казва,че това му е любимата част(да го направи в устата ми) и се възбуждал страшно много.Правила съм го,и вкуса не е кой знай колко гаден,на мен ми харесва,мисля че и при теб ще е така. :)

bazzil
05-18-2008, 00:43

Чеки малко бе, 1-во казваш че е гадно усещането, после казваш че не си праила свирки на приятеля си, след това не би му дала да ти са източи в устата а накрая ГАДНО е, ам как става това че знаеш какво е усещането да ти се празнят в устата , би ли ми обяснила ???

По темата: АМИ ПРОБВАЙ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ !!!

lifefeast
05-18-2008, 05:51
vyh vie ste basi horata govorite za kak 6te se to4i mom4eto v ustata pyk ne se zamislqt kak posle 6te se celuvat na mom4eto edva li mu bilo priatno da useti VKusa na qzoveca si :-o :-o 8-) :P

varnen4e
05-18-2008, 06:43
Въпрос на вкус.. на мен ми харесва.. аз винаги гълтам.. ии да си кажа честно.. дори и да не е сладко пак е търпимо и приятно..
Айде, успех.
:)

TeKiLaSuNrIsE
05-18-2008, 12:53
Mi Na meN mI xArEsFa SaMiQ FkYs Na kOjAtA nA mOM4ETy TA I FkYsa na SpErMaTa my I kAtY Si POmISlI6 kOLkY mY e PrIqTNy F toZi MOmEnT :grin:

aleks00
05-18-2008, 15:45
az znam 4e kogato mom4eto qde qbalki vkusat na spermata stava sladak za6toto qbalkata otdelq nakakva sastavka.A zatova 4e e polezna da se glarne mislq 4e ne e vqrno za6toto vredi na ligavicata ponqkakav na4in q razqjda, znam 4e e polezna za kojata stqga q i premahva papkite zatova v nqkoi kremove za lice ima sperma.No na teb tova ne ti pre4i probvai ni6to nqma da ti stane a posle 6te vidi6 dali bi povtorila vtori pat

alksndr
05-18-2008, 15:56

олее... горкото момче как няма да му лапаш бе...
ц.ц.ц :-x
а колкото до въпроса на мойта и харесва поне така ми казва

VerryBerry
05-18-2008, 15:59
Tемата е малко..стара...

sh3_1s_7h3_0n3
05-18-2008, 16:52
Темата е стара!