Влез

View Full Version : Moderated by B_S_G : Малко въпроси за секса в мензис?

Hartge
07-13-2005, 13:46
Chuval sam 4e kogato jenata e v menzis sexsat e nai hubav.kajete mi ima li nqkakva opasnost za jenata.ami ako svar6i6 vatre.

Точка 7 от правилника.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL

07-13-2005, 14:21
interesuva me kogato svar6i6 vatre.kakvo stava ot tam na tataka.moje li da zabremenee i kakvo stava vatrev neq

amy lee
07-13-2005, 14:25
абе разбира се, че може да забременее кфи са тия въпроси... :roll:

Slayer
07-13-2005, 14:29
Много ясно, че може да забременее... ако менструацията съвпада със следващата овулация или са много близки като време една до друга...
Но шанса е много много малък... - особено при обилен мензис - само че къв ще е кефа - тогава не ми е много ясно... Пък и може да се инфектира - не е добре да се спира кръвотечението и да се връща обратно - особено първите дни, когато е най-обилно... Да не говорим, че после като си го изкараш става кланница - с 2 думи грозна работа...

-Slayer

mil4eto_
07-13-2005, 16:20
дам може да забременее :)

MaRiYa_86
07-13-2005, 22:13
Даже по време на цикъл,вероятността да забремее е много по-голяма.

ycMuBkaTa
07-13-2005, 22:20
Ако искаш да спиш с нея ползвай презерватив за най-сигурно макар че аз и други познати сме пробвали и няма опастност според мен де...но все пак. А иначе ми не е гадно, но не е чак много по-голямо удоволствието. Тъй че най-добре изчакай да мине този период

МаRi
07-14-2005, 10:04
има разбира се опастност от забременяване когато свър6и6 в нея докато е в цикъл.минимална но я има.за това ползваи презерватив. :wink:

Kill Zone
07-14-2005, 11:19
Ами доколкото знам от 3 до 5 дена след края на цикъла нем ожеш да забремене момичето,защото новата яйцеклетка все още не е излезнала от мехурчето и не се е заредила.Даже след това седмица или седмица и половина може и две за да забременее момичето момчето трябва да прави чудеса от храброст.Най-подходящ момент з аоплождане настъпва седмица или седмица и половина преди цикъла до 2-3 ден точно преди него.Тогава яйцеклетката е узряла напълно но всапак белите гадини живеят 5 дена в организма на жената.Проблемът при правеня на секс повреме на цикъл е че при момчето се получава леко подуване зачервяване и лек сърбеж заради мръсната кръв но то тминава бързо.И не не е по-голямо удоволствие,защото тогава момичето е влажна без да се е възбудила и няма никаква тръпка да не говориме за всичките останали подробности като цапане мирис и бла бла бла.Вероятността да забременее момиче в цикъл е изключително малка и практически се свежда до 0.Досега съм чул само веднъж и тогава просто организмът е бил болен и нещата са се объркали.Правил съм 11-12 пъти секс докато момичето е било в цикъл свършвал съм в нея и не е имало нищо страшно.Такаче спокойно няма страшно и немога да разбера кое момиче смята че вероятноста да забременее доакто е в цикъл е по-голяма.....хор амоляви се не слушайте бабините измислици има си книги за тая работа.Още по-малко елементарното,че за да имаш цикъл трябва да е умряла яйцеклетката и втора неможе да се зареди.След като е умряла немгоа да разбера как ще забременееш?Айде отговорете ми?

devil4e
07-15-2005, 11:23
abe vie dobre li ste ovulaciqta e 10tina dni sled menzisa a po vreme na menzis ne moje momi4eto da zabremenee po prostata pri4ina 4e organizma izhvarlq murtvite qicekletki i spermata ne moje da stigne do qicekletkite q se stegnete

Set by the SistEr of |||XtazZy|||

Bimper-ska
07-15-2005, 23:05
Ей! Момичета! Не сте ли чували, че един от начините за контрацепция на бабите ви е било правенето на секс през дните непосредствено преди и след мензиса? Тогава има минимум опасност от забременяване, да не говорим по време на мензис. А до колкото ми е известно, сперматозоидите могат до 3-4 дни да стоят живи с матката, тъй че, ако този период съвпадне с първите дни на овулацията, може да забременее момичето. При тийновете, както знаете, има хормонален дисбаланс и няма гаранция, че овулация няма да настъпи непосредствено след мензиса, тъй че пак има риск, но минимален. А обикновено при вече стабилен цикъл, наистина овулацията е към 8-10 дни след края на мензиса (в зависимост от неговата продължителност). Овулацията е с различна дължина от няколко часа, до няколко дни. Но е възможно яйцеклетката да е годна за оплождане и извън овулация, въпреки че шансът от забременяване е минимален.
По време на мензис обаче, едва ли на момичето ще и е до секс. Най-малкото, защото понякога мензисът е съпътстван от силни болки. А и я си помислете за мацаницата :x Ако толкоз сте загорели за секс - най-добре ползвайте презеравтив - хем сигурно, хем хигиенично!

d1d3nc3to
03-26-2008, 18:36
Мойто гадже се възбужда от кръв,колкото и странно да звучи и обича да правим секс,когато съм в цикъл :) повечко салфетки и кърпички и няма проблеми :)

TopTa
03-26-2008, 18:46
eeee ma vie nerazbrah te 4e vinagi ima 6ans da se zabremenee kogato se pravi sex! maluk ne maluk ... ima go! s moq izbqgvame capanicata v banqta, a infekciite s prezervativ! men mi haresva za6toto okolo tozi period sum stra6no razgonena :-D

Spider4eto
03-26-2008, 18:56
бахти вие биологията в 8 или 9ти клас леко сте я пропуснали. Научете малко неща преди да тръгнете да се шибате наляво и надясно :-x

bebito0o
03-26-2008, 18:57

миличка,разбира се ч ене може,ами не е най-хубав д ати кажа.. :shock:

Spider4eto
03-26-2008, 19:03

миличка,разбира се ч ене може,ами не е най-хубав д ати кажа.. :shock: още една заблудена овца. Чуваш ли се кво говориш. Може мн ясно. Или може би не си чувала че не на всички цикъла им е 28 дни, а на някой име е по малко и овулацията се засича с последните дни на менструалния период. Аман от необразовани :-x

panther
03-26-2008, 20:22
Може да се забременее, но тогава шанса е най-малък. Ако не ползвате други предпазни средства време на мензис е сравнително безопасно. Няма да станете мама и тати :D