.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Hartge
    Guest

Moderated by B_S_G : Малко въпроси за секса в мензис?

Chuval sam 4e kogato jenata e v menzis sexsat e nai hubav.kajete mi ima li nqkakva opasnost za jenata.ami ako svar6i6 vatre.

Точка 7 от правилника.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Guest
    interesuva me kogato svar6i6 vatre.kakvo stava ot tam na tataka.moje li da zabremenee i kakvo stava vatrev neq

абе разбира се, че може да забременее кфи са тия въпроси...

Любовта е най-висшата степен на омразата

Много ясно, че може да забременее... ако менструацията съвпада със следващата овулация или са много близки като време една до друга...
    Но шанса е много много малък... - особено при обилен мензис - само че къв ще е кефа - тогава не ми е много ясно... Пък и може да се инфектира - не е добре да се спира кръвотечението и да се връща обратно - особено първите дни, когато е най-обилно... Да не говорим, че после като си го изкараш става кланница - с 2 думи грозна работа...

-Slayer

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    дам може да забременее

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Даже по време на цикъл,вероятността да забремее е много по-голяма.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ако искаш да спиш с нея ползвай презерватив за най-сигурно макар че аз и други познати сме пробвали и няма опастност според мен де...но все пак. А иначе ми не е гадно, но не е чак много по-голямо удоволствието. Тъй че най-добре изчакай да мине този период
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

има разбира се опастност от забременяване когато свър6и6 в нея докато е в цикъл.минимална но я има.за това ползваи презерватив.

Фен
    Град
    Предградие 13
    Ами доколкото знам от 3 до 5 дена след края на цикъла нем ожеш да забремене момичето,защото новата яйцеклетка все още не е излезнала от мехурчето и не се е заредила.Даже след това седмица или седмица и половина може и две за да забременее момичето момчето трябва да прави чудеса от храброст.Най-подходящ момент з аоплождане настъпва седмица или седмица и половина преди цикъла до 2-3 ден точно преди него.Тогава яйцеклетката е узряла напълно но всапак белите гадини живеят 5 дена в организма на жената.Проблемът при правеня на секс повреме на цикъл е че при момчето се получава леко подуване зачервяване и лек сърбеж заради мръсната кръв но то тминава бързо.И не не е по-голямо удоволствие,защото тогава момичето е влажна без да се е възбудила и няма никаква тръпка да не говориме за всичките останали подробности като цапане мирис и бла бла бла.Вероятността да забременее момиче в цикъл е изключително малка и практически се свежда до 0.Досега съм чул само веднъж и тогава просто организмът е бил болен и нещата са се объркали.Правил съм 11-12 пъти секс докато момичето е било в цикъл свършвал съм в нея и не е имало нищо страшно.Такаче спокойно няма страшно и немога да разбера кое момиче смята че вероятноста да забременее доакто е в цикъл е по-голяма.....хор амоляви се не слушайте бабините измислици има си книги за тая работа.Още по-малко елементарното,че за да имаш цикъл трябва да е умряла яйцеклетката и втора неможе да се зареди.След като е умряла немгоа да разбера как ще забременееш?Айде отговорете ми?

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    abe vie dobre li ste ovulaciqta e 10tina dni sled menzisa a po vreme na menzis ne moje momi4eto da zabremenee po prostata pri4ina 4e organizma izhvarlq murtvite qicekletki i spermata ne moje da stigne do qicekletkite q se stegnete

Set by the SistEr of |||XtazZy|||
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ей! Момичета! Не сте ли чували, че един от начините за контрацепция на бабите ви е било правенето на секс през дните непосредствено преди и след мензиса? Тогава има минимум опасност от забременяване, да не говорим по време на мензис. А до колкото ми е известно, сперматозоидите могат до 3-4 дни да стоят живи с матката, тъй че, ако този период съвпадне с първите дни на овулацията, може да забременее момичето. При тийновете, както знаете, има хормонален дисбаланс и няма гаранция, че овулация няма да настъпи непосредствено след мензиса, тъй че пак има риск, но минимален. А обикновено при вече стабилен цикъл, наистина овулацията е към 8-10 дни след края на мензиса (в зависимост от неговата продължителност). Овулацията е с различна дължина от няколко часа, до няколко дни. Но е възможно яйцеклетката да е годна за оплождане и извън овулация, въпреки че шансът от забременяване е минимален.
    По време на мензис обаче, едва ли на момичето ще и е до секс. Най-малкото, защото понякога мензисът е съпътстван от силни болки. А и я си помислете за мацаницата Ако толкоз сте загорели за секс - най-добре ползвайте презеравтив - хем сигурно, хем хигиенично!

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Мойто гадже се възбужда от кръв,колкото и странно да звучи и обича да правим секс,когато съм в цикъл повечко салфетки и кърпички и няма проблеми

eeee ma vie nerazbrah te 4e vinagi ima 6ans da se zabremenee kogato se pravi sex! maluk ne maluk ... ima go! s moq izbqgvame capanicata v banqta, a infekciite s prezervativ! men mi haresva za6toto okolo tozi period sum stra6no razgonena

Мега фен Аватара на Spider4eto
    бахти вие биологията в 8 или 9ти клас леко сте я пропуснали. Научете малко неща преди да тръгнете да се шибате наляво и надясно

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от amy lee

миличка,разбира се ч ене може,ами не е най-хубав д ати кажа..
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    Цитирай Първоначално написано от amy lee

миличка,разбира се ч ене може,ами не е най-хубав д ати кажа..
    още една заблудена овца. Чуваш ли се кво говориш. Може мн ясно. Или може би не си чувала че не на всички цикъла им е 28 дни, а на някой име е по малко и овулацията се засича с последните дни на менструалния период. Аман от необразовани

Град
    София / Бургас
    Може да се забременее, но тогава шанса е най-малък. Ако не ползвате други предпазни средства време на мензис е сравнително безопасно. Няма да станете мама и тати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си