View Full Version : Стига с това ЧРД
Sportexz
08-11-2005, 22:22
Като искате да честитите на някой що не пишете едно лично и т'ва. А трябва да пускате теми където всеки малоумник да напише: "ооооо ЧРД жив и здрав" и тн... без да влага много много ама е така да не е назад.
^I don't give a fuck^
08-11-2005, 22:23
Що пък не ?Какво ти пречЪт темите?Аз пък бих се радвала някой да ми пусне темичка за рождения ден.Поне знам ,че са се сетили за мен.А като не ти харесват темите :arrow: просто не пиши
Sportexz
08-11-2005, 22:35
Що пък не ?Какво ти пречЪт темите?Аз пък бих се радвала някой да ми пусне темичка за рождения ден.Поне знам ,че са се сетили за мен.А като не ти харесват темите :arrow: просто не пиши
А ако те поздравят с лично съобщение няма ли да се зарадваш?
Т'ва е излишна показност. Всеки да се покаже, че и той честити. И нали има правила:
1.Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория.
Там дето си честитите е "Новини и съобщения". Никъде не е написано лични съобщения. Неслучайно има и такива и те трябва да се използват.
BaT_GirL
08-12-2005, 06:44
Ей,
т'ва че сигурно на тебе не са ти честитили с тема не значи че на друг не може!Пише Новини и Съобщения,мойто момче,а рд-то на съфорумец е НОВИНА!!!А при тема става Съобщение!Още от преди ти да си чул за тоя форум т'ва го е имало!Не може някакъв си пикльо регистрирам предо има няма 10 дена,да ми дава "умни" изказвания,за неща съществуващи аз като се записах,пък и по-рано!Това че не знаеш какво да пожелаеш-или не искап.не значи че другите немогат да гоправят!Темата и мненията в нея,са уважение към рожденника!!!
И съм сигурна че и ти предпочиташ темичка за рожденния ти ден,а не просто едно ЛС!
bulgarche
08-12-2005, 07:14
И аз мисля, че са глупави...аз съм пускал една такава тема и после рожденничката като сидя темата и беше мн щастлива! Вярно, че е тъпо да пишеш за хора които НЕ познаваш, но ... нека се мазнят бе !!! :twisted:
morsmordre
08-12-2005, 08:45
Ей,
т'ва че сигурно на тебе не са ти честитили с тема не значи че на друг не може!Пише Новини и Съобщения,мойто момче,а рд-то на съфорумец е НОВИНА!!!А при тема става Съобщение!Още от преди ти да си чул за тоя форум т'ва го е имало!Не може някакъв си пикльо регистрирам предо има няма 10 дена,да ми дава "умни" изказвания,за неща съществуващи аз като се записах,пък и по-рано!Това че не знаеш какво да пожелаеш-или не искап.не значи че другите немогат да гоправят!Темата и мненията в нея,са уважение към рожденника!!!
И съм сигурна че и ти предпочиташ темичка за рожденния ти ден,а не просто едно ЛС!
Правилно, правилно!Напълно съм съгласен с теб.То и аз исках тема за рд-то си, ама никой не се сети :cry:
Главен готвач от ТОХ, Б-с
08-12-2005, 08:52
Оле мале... ако ми трябват честитки от непознати начи съм голямо зле :)
pinK_Baby
08-12-2005, 09:15
И аз мисля, че са глупави...аз съм пускал една такава тема и после рожденничката като сидя темата и беше мн щастлива! Вярно, че е тъпо да пишеш за хора които НЕ познаваш, но ... нека се мазнят бе !!!
мдам аз бях рожденичката и наистина бях много щастлива,щото тоя форум започна да значи доста за мен...научих много нещица и смятам че съм помогнала на някого...пък и не е мазнене...толкова малко оптимисти са останали на тоя свят,че просто си е грях да изпуснеш още една усмивка...а докато аз четях всички пожелания от хора,които ни най-малко познавам скачах из нас от радост,защото се чувствах специална!Може да е глупаво обаче наистина много се зарадвах!!!Мерси пак Алекс {}{}{}{}
Оле мале... ако ми трябват честитки от непознати начи съм голямо зле
е значи аз съм едно голямо зле :lol: :lol: :lol: ..не ми трябваха,но допълнително ми повишиха настроението инаистина беше много мило
LiNkiN4eTo
08-12-2005, 10:14
И аз мисля, че са глупави...аз съм пускал една такава тема и после рожденничката като сидя темата и беше мн щастлива! Вярно, че е тъпо да пишеш за хора които НЕ познаваш, но ... нека се мазнят бе !!! :twisted:
мнол взе да мислиш ми се струва :lol: на мен тея теми не ми пречат :!:
girlpower
08-12-2005, 10:35
Ami vijte kvo,mai ve4e nqkoi hora po4naha da se 4udqt kvo da praat i re6iha da izmislqt 4e temite sus 4esteteneto na praznicite sa tupi!Na teb kato ne ti haresvat ne vlizai vuv tqh!Na men li4no vuob6te ne mi pre4at!
BABY_SEXY_GIRL
08-12-2005, 10:45
БЪЛГАРЧЕ, защо реши, че тези честитки са мазненици :evil: ? Когато някой иска да те уважи непременно това е мазнене, така ли? А ти като кажеш на някого, че го харесваш значи задължително се мазниш? Така ли???? Баси, човек една мила дума да каже и веднага нападки, че се мазни :x Ми дай ти като имаш ден ден никой познат нит непознат да не ти го честити, за да не излезе че се мазни!
Важен е жеста! На който тези теми не му допадат нека не пише и не им обръща внимание. Щом не е забранено не мисля, че 2-3ма недоволни трябва да налагат нови правила!
Breakaway``
08-12-2005, 10:59
Ма разбира се, че не са глупости... и се пускат на правилното място както каза BaT_girl рожденния ден е новина, а като се пусне тема тя е съобщения :wink: И поне малко трябва да уважаваме празниците на другите. Аз пускам честитки на хора, които не познавам и то не за да ми набъбнат броя мнения, а за да се почувстват добре... да се почувстват специални, както каза PinK_Baby :wink: И мисля, че няма нищо лошо в това да зарадваш някой, дори и да не го познаваш.
mis_marry_jane_13
08-12-2005, 11:09
i spored men nqma smisal da se slagat takiva temi :)
Има смисъл разбира се.Как може някой да пусне тема за някаква пълна глупост а да неможе да пусне тема за това , че някой ваш съфорумец има рожден ден.В някой форуми има цял раздел само за Честитки за това се засрамете ясно е , че е просто злоба ама чак пък толкова! :x
aBeP4eTo
08-12-2005, 12:09
Израз на уважение от страна на форумците няма нищо лошо в това.
Sportexz
08-12-2005, 12:51
Оле мале... ако ми трябват честитки от непознати начи съм голямо зле :)
Точно това...^
Sportexz
08-12-2005, 13:12
Ей,
Виж моето момиче, явно това е една от малкото гордости в живота ти, че си отдавна в тоя форум(направо си жалка). Дали съм регистриран днес или преди 2 год няма никакво значение. Аз когато съм писал по форуми(преди 7-8 години за първи път) ти сигурно си се учила да говориш още ама... няма значение.
И аз изобщо не искам никой да ми честити от някой си форум. Има достатъчно хора, които го правят и най-важното тях ги познавам и ги виждам, а не просто съм им прочел 100 мнения и съм чатил с тях 3 пъти и така вече са ми станали "приятелчета".
Явно за теб форума е много важно и сакрално място и го възприемаш много насериозно, което говори доста лошо за теб...
Главен готвач от ТОХ, Б-с
08-12-2005, 13:23
Sportexz съгласен и все пак мисля, че прайм от муата слон :)
явно това е една от малкото гордости в живота ти, че си отдавна в тоя форум(направо си жалка) :)
chupacabra:)
08-12-2005, 14:08
само че тука има хора, и които се познават лично помежду си .. така че :wink:
Sportexz
08-12-2005, 14:10
само че тука има хора, и които се познават лично помежду си .. така че :wink:
Ми телефони...
Ама си е друго за разберат всички, че ти го поздравяваш и да се отчетат и те, нали?
Little_Black_Dress*again
08-12-2005, 18:06
Не съм съгласна с това предложение.Както каза аВеР4еТо,това е израз на уважение от страна на форумците и няма нищо лошо в това.На всеки би му било приятно на рождения си ден да види,че във форума са се сетили за него и са му пожелали разни хубави нещица.Освен това защо да не са искрени?Как разбираш кой е искрен и кой се подмазва? :idea:
Sportexz
08-12-2005, 18:15
Не съм съгласна с това предложение.Както каза аВеР4еТо,това е израз на уважение от страна на форумците и няма нищо лошо в това.На всеки би му било приятно на рождения си ден да види,че във форума са се сетили за него и са му пожелали разни хубави нещица.Освен това защо да не са искрени?Как разбираш кой е искрен и кой се подмазва? :idea:
Пожелание от човек, който не познаваш не мисля, че е искрено.
Пожелание от човек, който не познаваш не мисля, че е искрено.]
Аз пък мисля, че е признак на уважение! Това е елементарното човешко възпитание.
Ако ти го нямаш, не подтиквай да се ограничи у другите.
Лека вечер.
:evil:
Sportexz
08-12-2005, 18:26
Пожелание от човек, който не познаваш не мисля, че е искрено.]
Аз пък мисля, че е признак на уважение! Това е елементарното човешко възпитание.
Ако ти го нямаш, не подтиквай да се ограничи у другите.
Лека вечер.
:evil:
Да поздравиш човек, който не познаваш е излишна показност и парадиране.
Bimper-ska
08-12-2005, 18:37
Аз като честитя на някого в такава тема, значи наистина мисля това, което пиша!!! Например последно на Бейби секси гърл честитих и наистина го мислех всичкото! Ако бях само няква дето се мазни или прави мнения, до сега колко след нея имаше рожденници...ама не съм писала в темите им, не щото не ги уважавам, ами просто щото не ги познавам!
BABY_SEXY_GIRL
08-12-2005, 19:50
Аз едно 90% ги познавам, но е имало случеи когато не познавам рожденника, но все пак му пожелавам нещичко да се радва :wink: И това не е мазнене, защо да не проявя уважение и към някой нов тук, пък с времето ще го опозная :wink: А за какво ми е да се мазня, какво ще спечеля от това :lol: Не виждам нищо доходно от тази "работа" :?
Ей,
Правилно, правилно!Напълно съм съгласен с теб.То и аз исках тема за рд-то си, ама никой не се сети :cry: неееееее,кога е било рд.то ти :(
Sportexz
08-12-2005, 21:48
Аз едно 90% ги познавам, но е имало случеи когато не познавам рожденника, но все пак му пожелавам нещичко да се радва :wink: И това не е мазнене, защо да не проявя уважение и към някой нов тук, пък с времето ще го опозная :wink: А за какво ми е да се мазня, какво ще спечеля от това :lol: Не виждам нищо доходно от тази "работа" :?
Не говоря за мазнене, а за парадиране.
Божичко никога ли не ти се е случвало да кажеш Добър ден на непознат , да му честитиш нещо ами ако не общуваш с тези непознати как те щ ти станат познати!?
И какво изобщо имаш в закоравялата си глава подяволите?
Вървиш на сам на там даваш акъл протестираш срещу всички и всички!
Немога да те разбера!? :?
BABY_SEXY_GIRL
08-13-2005, 10:02
Не говоря за мазнене, а за парадиране.
А аз говоря и за двете :wink:
Щом не ти допада, предполагам, че като имаш ден ден не желаеш никой да ти го четити и главно някой с който си пишеш, а "не те познава" :roll: И аз не те разбирам, но хора всякакви :? ...
Аз лично много се зарадвах на темата за мен, някакси ме накара дори само за ден да се почувствам важна тук :P А как ми се иска да пусна тема за теб на рд-то ти, за да видя как ще реагираш :twisted: :lol:
Sportexz
08-13-2005, 11:35
А как ми се иска да пусна тема за теб на рд-то ти, за да видя как ще реагираш :twisted: :lol:
Ами няма да има таква тема, защото не съм написал кога съм роден и не мисля, че трябва. Това за мен е просто форум, където се обсъждат разни работи и понякога се опитвам да помагам на някой.
Mislq,4e nqma ni6to lo6o!
Dori si e gotinko za samiq rojdennik!
I...ne 4e vi pravq maneci,ama 01.11. :lol:
DiEsEl_GiRl4eTo
08-16-2005, 07:06
Абе за глупости могат да се пускат по куп теми, пък за да честититш рождения ден на някого не може...Тъпо!