View Full Version : тату по интимните области???
An`Ji_l4
08-18-2005, 10:56
ae hora kefite li se na tatusi po intimnite oblasti?6ot edin moi fr si tatuira penisa kat zmiq i mn sme6en!:D
a dr moq fr si tatuira raz4eknata jena na korema i uj pypa i e klitora!:D :D
neutravlad
08-18-2005, 11:01
Таутировки всякакви навсякъде :)
Кефят ме, но зависи от модела, а това за разкрачената жена на пъпа... не ми харесва.
Ruff Ryder
08-18-2005, 15:47
Леле някаде бях видял тату на главата на някав точно между краката на една,апак устата му беше ....... й. :shock: Адски гадно,ще легнеш с нея и докато го прайте и ше гледаш няква глава там как ти го ...
Бляк
Мен ме кефят татусите над задните части
А пак аз мисля си напрая одзад на гарба,долу няма си сложа нивга :D
milkshake
08-18-2005, 15:54
И мен ми харесват татуйровките над задните части.А колкото до интимните-да,стига да е нещо малко.Но големия въпрос е как ще се издържи самото правене на татуйровката... :roll:
pove4e mi haresva nad dupeto ,moje i da dupeto nqkakva super malka,ako e maistorski napravena,6te e hubavo :D
Ina4e i na intimnite 4asti ne me kefi,mislq,4e e gadno.no vidqh ne6to,koeto naistina mi haresa i me razkoleba
vijte:
tuk (http://www.toms-piercing.at/people/intim/Butterfly_gross.jpg)
А sherry,това у жестоко настина!Супер много ме изкефи!А камъчетата са пиърсинг,нали?И все пак колко ли ще боли... :roll:Не,благодаря....
По темата- не бих си направила там татуировка.Най-малкото заради болката.Пък и ако някой ден реша да раждам-не ми се мисли на какво ще заприлича татуто... :?
mani4eto
08-18-2005, 19:38
Tova mqsto nqma da vidi nito tatus, nito piecing :)
Na vsqko grugo mqsto bih se tatuirala i probila, no ne i tam.Puk i kakto kaza An`Ji_l4- 6te vzema da stane nqkoq sme6na kartinka.... :P
mihichkaaa
02-18-2008, 13:07
ми аз имам татус ама моя е мани4ьк(ot lqv0 malk0 p0 nad0l0 ot koremchet0) и по принцип което и мом4е да го е видяло мн му се кефи
CragHack
02-18-2008, 13:09
Това дето Шерито го показва верно е секси.
amatorium
02-18-2008, 13:24
Mne ne se kefq na takiva urungelski tatusi. Neshto skromno i sladko pod koremcheto ili v strani nad veneriniq moje ama takiva tatuirani p**ki shte gi propusna. 8)
Ephemeral
02-18-2008, 13:38
Не,не се кефя от татус на интимните части,а най-много ме дразнят женски татуси на кръста,всяка втора има.Абе,вие не можете ли да сте малко различни.Една като си направи и....целия град след нея.Измислете си част на която на вас да ви харесва,не се влияйте от околните. :x
padnal_angel
02-18-2008, 13:45
na men mi haresvat tezi nad krusta na glezenite (eventualno) a tva s razkra4enata jena mi zvu4i mnogo gadno i grozno
macka123
02-18-2008, 14:30
Аз много искам някфа плетеница ниско под пъпа на една страна... а бе не мога да го обясня.Бях си харесала преди време една (чисто черна - не обичам шарении) , но ми искаха 120 лева за нея... :Д:Д:Д
Ххх ми моя хуййй си е с татус на слонче ташаците са ушите а познайте къде е хобота ..... :grin: :grin: :grin: :grin: ... [/list]
Аз лично не съм голяма почитателка на татусите където и да е,но над кръста може що годе да ми допадне,а пък за татус на интимните части не искам и да си помислям! [-X Първо заради болката и второ:мисля че е някакси гадно и неприятно усещането,пък дори да кажа и развратно! :? Ма все пак всеки си има мнение и няма да успорвам написаното от другите! :) :) :)
padnal_angel
02-18-2008, 15:04
na men mi haresvat tezi nad krusta na glezenite (eventualno) a tva s razkra4enata jena mi zvu4i mnogo gadno i grozno
az pred misleh da si pravq tatus skorpion4e malko ot dqsnata strana tam deto e apandisita (apendiks,apandicit ili tam kakto e pravilnoto)
amatorium
02-18-2008, 15:33
az pred misleh da si pravq tatus skorpion4e malko ot dqsnata strana tam deto e apandisita (apendiks,apandicit ili tam kakto e pravilnoto)
Nqkoi skorpion moje tam da ti tatuira neshto drugo :-)
Ааа стига де. :lol: За какво пък ми е да си загрозявам интимните области :) Доста безсмислено :razz:
FunnYboY
02-18-2008, 17:24
Мога си татуирам TAXI, да возя коЯто иска :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D :D
Предпочитам татус на рамото или от зад на гърба от колкото на интимните места :)
Мога си татуирам TAXI, да возя коЯто иска :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D :D :D
:razz:
gergana_sweet
02-18-2008, 21:21
Ами ..бих си направила отзад над дупето ...ама и да е на друго място ако го направя във вкъщи ще стане война.
Ами ..бих си направила отзад над дупето ...ама и да е на друго място ако го направя във вкъщи ще стане война.
Ела у нас, шго напрайм
8-)