.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

тату по интимните области???

ae hora kefite li se na tatusi po intimnite oblasti?6ot edin moi fr si tatuira penisa kat zmiq i mn sme6en!
    a dr moq fr si tatuira raz4eknata jena na korema i uj pypa i e klitora!

Фен
    Град
    Благоевград

f

Таутировки всякакви навсякъде
    Кефят ме, но зависи от модела, а това за разкрачената жена на пъпа... не ми харесва.
    Светът е оцелял, защото се е смял !
    http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
    http://www.audibg.com
    http://www.setcom.bg
    http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица

Леле някаде бях видял тату на главата на някав точно между краката на една,апак устата му беше ....... й. Адски гадно,ще легнеш с нея и докато го прайте и ше гледаш няква глава там как ти го ...
    Бляк
    Мен ме кефят татусите над задните части
    А пак аз мисля си напрая одзад на гарба,долу няма си сложа нивга

IF YOU ARE A DOG - BE A DOG 4 LIFE

И мен ми харесват татуйровките над задните части.А колкото до интимните-да,стига да е нещо малко.Но големия въпрос е как ще се издържи самото правене на татуйровката...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    pove4e mi haresva nad dupeto ,moje i da dupeto nqkakva super malka,ako e maistorski napravena,6te e hubavo
    Ina4e i na intimnite 4asti ne me kefi,mislq,4e e gadno.no vidqh ne6to,koeto naistina mi haresa i me razkoleba
    vijte:
    tuk
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    А sherry,това у жестоко настина!Супер много ме изкефи!А камъчетата са пиърсинг,нали?И все пак колко ли ще боли... Не,благодаря....

По темата- не бих си направила там татуировка.Най-малкото заради болката.Пък и ако някой ден реша да раждам-не ми се мисли на какво ще заприлича татуто...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    ..::SHUMEN::..
    Tova mqsto nqma da vidi nito tatus, nito piecing
    Na vsqko grugo mqsto bih se tatuirala i probila, no ne i tam.Puk i kakto kaza An`Ji_l4- 6te vzema da stane nqkoq sme6na kartinka.... :P
    I CAN'T GET NO SLEEP

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    ми аз имам татус ама моя е мани4ьк(ot lqv0 malk0 p0 nad0l0 ot koremchet0) и по принцип което и мом4е да го е видяло мн му се кефи

Това дето Шерито го показва верно е секси.

Мега фен Аватара на amatorium
    Mne ne se kefq na takiva urungelski tatusi. Neshto skromno i sladko pod koremcheto ili v strani nad veneriniq moje ama takiva tatuirani p**ki shte gi propusna.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Амстердам
    Не,не се кефя от татус на интимните части,а най-много ме дразнят женски татуси на кръста,всяка втора има.Абе,вие не можете ли да сте малко различни.Една като си направи и....целия град след нея.Измислете си част на която на вас да ви харесва,не се влияйте от околните.

na men mi haresvat tezi nad krusta na glezenite (eventualno) a tva s razkra4enata jena mi zvu4i mnogo gadno i grozno
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Аз много искам някфа плетеница ниско под пъпа на една страна... а бе не мога да го обясня.Бях си харесала преди време една (чисто черна - не обичам шарении) , но ми искаха 120 лева за нея... :Д:Д:Д

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ххх ми моя хуййй си е с татус на слонче ташаците са ушите а познайте къде е хобота ..... ...[/list]
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Sofiq
    Аз лично не съм голяма почитателка на татусите където и да е,но над кръста може що годе да ми допадне,а пък за татус на интимните части не искам и да си помислям! Първо заради болката и второ:мисля че е някакси гадно и неприятно усещането,пък дори да кажа и развратно! Ма все пак всеки си има мнение и няма да успорвам написаното от другите!

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    na men mi haresvat tezi nad krusta na glezenite (eventualno) a tva s razkra4enata jena mi zvu4i mnogo gadno i grozno
    az pred misleh da si pravq tatus skorpion4e malko ot dqsnata strana tam deto e apandisita (apendiks,apandicit ili tam kakto e pravilnoto)
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Мега фен Аватара на amatorium
    az pred misleh da si pravq tatus skorpion4e malko ot dqsnata strana tam deto e apandisita (apendiks,apandicit ili tam kakto e pravilnoto)
    Nqkoi skorpion moje tam da ti tatuira neshto drugo
    Eating isn't cheating - Arnold

Ааа стига де. За какво пък ми е да си загрозявам интимните области Доста безсмислено

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Мога си татуирам TAXI, да возя коЯто иска
    ~ EviL DeViL ~

Предпочитам татус на рамото или от зад на гърба от колкото на интимните места

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Мога си татуирам TAXI, да возя коЯто иска
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Здр

Ами ..бих си направила отзад над дупето ...ама и да е на друго място ако го направя във вкъщи ще стане война.
    Russian Aerospace Agency

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Re: Здр

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Ами ..бих си направила отзад над дупето ...ама и да е на друго място ако го направя във вкъщи ще стане война.
    Ела у нас, шго напрайм
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си