Влез

View Full Version : Четете ли си правилата!?

morsmordre
08-24-2005, 11:26
Айде сега да видим!Тази анкета е, за да разберем колко от потребителите си четат правилата.Много ви моля, без излишни коментари и бъдете искрени - никой няма да ви застреля, ако гласувате за "Не".Бъдете откровени :!: Надявам се, че повечето ще гласувате за "Да" :roll:

П.П>Молба към админите и модовете:
Не трийте тази тема все още - може преди да е имало такава, но напоследък има мн нови потребители, които да гласуват :!: Когато стане излишна темата, аз ще ви уведомя :!:

Главен готвач от ТОХ, Б-с
08-24-2005, 11:32
Е как няма да ги чета :) Нали после омазвам да се смея на неграмотността :)Обичам правилатаhttp://smilies.sofrayt.com/1/y/loveineye.gif :!:

ycMuBkaTa
08-24-2005, 11:46
Значи с ръка на сърцето мога да кажа, че веднъж съсм ги чела, но не запомних много, много неща, но пък се опитвам да се уча от модерираните мнения тъй да се каже :)

08-24-2005, 11:49
4ela sam gi edno vreme :roll: :wink: no pomnia niakoi ot tiah :wink:

ProstoAz
08-24-2005, 13:15
Чела съм ги хиляди пъти и смея да твърдя, че ги знам перфектно. :wink:

ExpressYourSelf
08-24-2005, 13:35
Хах...Мятала съм им 1 поглед,ама така да подхвана прилежно и внимателно да ги чета-тц!Обаче научих,че трябва да не `подстъргавам` към педофилия,насилие и нз си какво още,щото подлежа на наказание.

machoka
08-24-2005, 14:01
Не съм ги чел, защото:

Не вярвам да изискват нещо повече от това, да се държиш възпитано и културно. До сега не съм имал проблем, надявам си да нямам. Смея да твърдя, че дори и на модератор не му трябват толкова - само колкото да каже коя точка точно е нарушена. В крайна сметка работата на мод-а е да контролира дискусията по даден проблем да влиза в рамките на цивилизования разговор, а това нещо ако нямаш елементарната култура да го направиш, никакви правилници не биха могли да ти помогнат.

Приятен ден Ви желая.

AvLee_hah
08-24-2005, 18:30
Da

Swinkenhoffer
08-24-2005, 19:28
мне. за кво да ги чета? те навсякъде са почти еднакви. не виждам смисъл просто.

devil4e
08-24-2005, 19:34
Прочетох ги заради Цоки. Исках да спомена на Алекс по какви точки греши Цоки, но Алекс му беше много удобно да не ми отговори :twisted: :twisted: :twisted:

Ollas
08-24-2005, 19:53
Почвала съм да ги чета 1-2 пъти, но не съм имала нерви да ги дочета и нямам намерение да го правя.
Защо? Защото правилата в главата ми са по-строги от тези във форума и не ми е нужно.

BABY_SEXY_GIRL
08-24-2005, 20:32
В началото като станах мод ги четях всеки ден докато модерирах, водех се по правилника така да се каже :wink: След по-малко от 1 седмица вече ги научих да изуст :) Но мога да ви уверя, че един културен и интелигентен човек може да не наруши нито едно без да е чел правилника :roll: То си е въпрос на култура и съобразителност :wink: Но все пак правилата трябва да се четат, защото често биват нарушавани!!! :wink:

08-24-2005, 20:46
За кво да ги чета :roll: ? Се едно да чета ЗДП, властта винаги ще намери за какво да ти напише АКТ :lol: .

Саня
08-25-2005, 08:30
Да, прочетох правилата. Но защо не ги видях на видно място? Според мен е добре в началната страница на форумите най-отгоре да бъдат поместени правилата за ползване. Аз едвам ги открих в подписа на ъъъ не се сещам за името. Както и да е.
А има една точка, за която не мога да разбера защо я има-това за пунктуационните знаци-да няма "!!!"; "???"; "...". Аз самата доста често пиша с многоточия-другите да се сещат какво съм искала да кажа. Но щом съм потребител тук ще трябва да се съобразявам.

LiNkiN4eTo
08-25-2005, 09:37
не
и да съм ги чела , пак няма да ги спазвам ...

BABY_SEXY_GIRL
08-25-2005, 19:26
Да, прочетох правилата. Но защо не ги видях на видно място? Според мен е добре в началната страница на форумите най-отгоре да бъдат поместени правилата за ползване. Аз едвам ги открих в подписа на ъъъ не се сещам за името. Както и да е.

Нима не видя, че почти във всеки раздел най-отгоре като СЪОБЩЕНИЕ пише с големи букви "ПРАВИЛА НА ФОРУМА!" :shock: :shock: Ето виж в този раздел - http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=1 ! Сега вече видя ли? :? :roll:

Саня
08-26-2005, 14:09
Нима не видя, че почти във всеки раздел най-отгоре като СЪОБЩЕНИЕ пише с големи букви "ПРАВИЛА НА ФОРУМА!" :shock: :shock: Ето виж в този раздел - http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=1 ! Сега вече видя ли? :? :roll:

Мани, много съм отнесена, видях ги после. Не знам защо докато ги търсех не можех да ги намеря. Но пък "почти във всеки" не означава "във всеки". Явно съм гледала там, където ги няма. А според мен трябва да си ги има и на началната страница на форумите, не само в някои раздели. Не мислиш ли?

AvLee_hah
08-26-2005, 14:26

Мани, много съм отнесена, видях ги после. Не знам защо докато ги търсех не можех да ги намеря. Но пък "почти във всеки" не означава "във всеки". Явно съм гледала там, където ги няма. А според мен трябва да си ги има и на началната страница на форумите, не само в някои раздели. Не мислиш ли?
Навсякъде го има това съобщение :shock: Освен в тоя раздел...

Саня
08-26-2005, 14:38
Навсякъде го има това съобщение :shock: Освен в тоя раздел...

Мисля, че вече обясних какво имам предвид, но ти явно не си ме разбрала. Както и да е.

techCandy
08-26-2005, 21:03
Знам ги правилата, добре. Не ги знам на изуст
разбира се, и не знам кое кой номер е точно, но не ми и трябва. Не съм от тия, които си следят всяко едно мнение, и честно казано не знам за мое изтрито мнение. Е сигурно не са малко, просто не обръщам внимание, но по принцип претендирам че най-малкото мненията са ми смислени, за което е нужно да знам каквно ми е позволено и какво не. Харесвам или не, това са правила, които ми се налага да уважавам. Дойде ли деня, в който реша, че правилата не ми харесват и не ме устройват, ще се махна. Иначе всичко някак си се обезмисля, не е ли така?

DeSsi
08-30-2005, 18:44
ne sym ama nqmam i namerenie :D

amy lee
08-30-2005, 20:31
1 път :twisted:
ае няа да ги уча наизуст бля бля

morsmordre
08-31-2005, 11:46

Точно, кратко и ясно :D

Забелязвам, че потребителите, които не са ги прочели, са повече от тея, дето са ги прочели - браво! :D Радвам се за вас, че не се изплашихте (въпреки че анкетата е анонимна, нали така!)! :D Айде, чакаме още хора да гласуват, зе да ми стаа интересно!

DeSsi
08-31-2005, 14:36

Забелязвам, че потребителите, които не са ги прочели, са повече от тея, дето са ги прочели - браво! :D Радвам се за вас, че не се изплашихте (въпреки че анкетата е анонимна, нали така!)! :D Айде, чакаме още хора да гласуват, зе да ми стаа интересно!

От какво трябва да ни е изстрах ? :) Ако всички бяхме чели правилата модераторите нямаше да имат работа :D

GeRyTo
08-31-2005, 15:09
Хич не ги знам, ама имам някаква бегла представа за какво долу горе става дума ;)

Canar
09-01-2005, 22:07
За кво да ги чета :roll: ? Се едно да чета ЗДП, властта винаги ще намери за какво да ти напише АКТ :lol: .
Именно...бил съм свидетел много пъти...аз не съм чел правилата и нямам никакво намерение...пък и те навсякаде са едни и същи :lol:

Sportexz
09-02-2005, 01:07
Трудно чета... и за т'ва не се мъча.. по-лесно пра'а простотии.

liebeskummer
09-10-2005, 13:58
Аз в заллючени теми не влизам,там се пишат само простотий

Breakaway``
09-10-2005, 18:17

От какво трябва да ни е изстрах ? :) Ако всички бяхме чели правилата модераторите нямаше да имат работа :D

E то може да ги прочетеш, ама да не ги спазваш :roll:
Аз съм ги чела няколко пъти и имам бегла представа, но не ги знам на изуст :)

BAD_GIRL_
09-11-2005, 08:57
Ne sam gi 4ela :lol: no smqtam da gi pro4eta i da gi zapomna :wink:

LiNkiN4eTo
09-11-2005, 12:26
Не ми се четът правила писани , все едно от третокласник http://img383.imageshack.us/img383/5632/thefinger6be.gif

liebeskummer
09-11-2005, 12:50
Е,все повече се уверявам,че във форума има много съвестни хора.Предлагам модовете да пуснат 1 тема,където да се съобщят имената на тези юзъри,а останалите да съберем кинти и да им купим значки
или поне да им се метне по и надпис ОБРАЗЦОВ ПОТРЕБИТЕЛ

zElEnA^mAsLiNkA
09-12-2005, 15:16
Ami 4ela sym gi n0 ne gi znam mn0g0 d0bre!

пипс
09-12-2005, 15:51
честно казано веднъж започнах да ги чета и се отказах след втория ред :lol:

09-12-2005, 16:26
Тук FBI налага правилата :!:

The DooM
02-19-2006, 19:24
da 4etah gi ma gi znam gore-dolu

rosskata
02-21-2006, 11:38
Не съм. Но пък за почти три години във форума имам изтрити само две мнения, и едното беше погрешка, и не повече от 6-7 модерирани. Така че не е толкова важно да ги знаеш или да ги четеш, за да ги спазваш.

02-21-2006, 11:49
В днешмо време вече почти никой не се води по правилата!

teenkopele
02-21-2006, 13:06
Аз лично не съм ги чел и нямам такова намерение. :)