.

Виж резултатите на анкетата: Знаете ли правилата на форума?

Гласували
51. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, прочетох ги, но не ги знам добре

12 23,53%
  • Да и ги знам достатъчно добре

12 23,53%
  • Не, но ще ги прочета и запомня

3 5,88%
  • Не и нямам намерение да ги чета

24 47,06%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

Четете ли си правилата!?

Айде сега да видим!Тази анкета е, за да разберем колко от потребителите си четат правилата.Много ви моля, без излишни коментари и бъдете искрени - никой няма да ви застреля, ако гласувате за "Не".Бъдете откровени Надявам се, че повечето ще гласувате за "Да"

П.П>Молба към админите и модовете:
    Не трийте тази тема все още - може преди да е имало такава, но напоследък има мн нови потребители, които да гласуват Когато стане излишна темата, аз ще ви уведомя
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Главен готвач от ТОХ, Б-с
    Guest
    Е как няма да ги чета Нали после омазвам да се смея на неграмотността Обичам правилата

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Значи с ръка на сърцето мога да кажа, че веднъж съсм ги чела, но не запомних много, много неща, но пък се опитвам да се уча от модерираните мнения тъй да се каже
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    4ela sam gi edno vreme no pomnia niakoi ot tiah

Чела съм ги хиляди пъти и смея да твърдя, че ги знам перфектно.

Хах...Мятала съм им 1 поглед,ама така да подхвана прилежно и внимателно да ги чета-тц!Обаче научих,че трябва да не `подстъргавам` към педофилия,насилие и нз си какво още,щото подлежа на наказание.
    I'm sorry for the times that I made you scream
    For the times that I killed your dreams
    For the times that I made you cry
    For the times that I told you lies...
    It's too bad, but that's me!

Мега фен Аватара на machoka
    Не съм ги чел, защото:

Не вярвам да изискват нещо повече от това, да се държиш възпитано и културно. До сега не съм имал проблем, надявам си да нямам. Смея да твърдя, че дори и на модератор не му трябват толкова - само колкото да каже коя точка точно е нарушена. В крайна сметка работата на мод-а е да контролира дискусията по даден проблем да влиза в рамките на цивилизования разговор, а това нещо ако нямаш елементарната култура да го направиш, никакви правилници не биха могли да ти помогнат.

Приятен ден Ви желая.

мне. за кво да ги чета? те навсякъде са почти еднакви. не виждам смисъл просто.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Прочетох ги заради Цоки. Исках да спомена на Алекс по какви точки греши Цоки, но Алекс му беше много удобно да не ми отговори
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Почвала съм да ги чета 1-2 пъти, но не съм имала нерви да ги дочета и нямам намерение да го правя.
    Защо? Защото правилата в главата ми са по-строги от тези във форума и не ми е нужно.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

В началото като станах мод ги четях всеки ден докато модерирах, водех се по правилника така да се каже След по-малко от 1 седмица вече ги научих да изуст Но мога да ви уверя, че един културен и интелигентен човек може да не наруши нито едно без да е чел правилника То си е въпрос на култура и съобразителност Но все пак правилата трябва да се четат, защото често биват нарушавани!!!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    За кво да ги чета ? Се едно да чета ЗДП, властта винаги ще намери за какво да ти напише АКТ .

Да, прочетох правилата. Но защо не ги видях на видно място? Според мен е добре в началната страница на форумите най-отгоре да бъдат поместени правилата за ползване. Аз едвам ги открих в подписа на ъъъ не се сещам за името. Както и да е.
    А има една точка, за която не мога да разбера защо я има-това за пунктуационните знаци-да няма "!!!"; "???"; "...". Аз самата доста често пиша с многоточия-другите да се сещат какво съм искала да кажа. Но щом съм потребител тук ще трябва да се съобразявам.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    не
    и да съм ги чела , пак няма да ги спазвам ...

Цитирай Първоначално написано от Саня
    Да, прочетох правилата. Но защо не ги видях на видно място? Според мен е добре в началната страница на форумите най-отгоре да бъдат поместени правилата за ползване. Аз едвам ги открих в подписа на ъъъ не се сещам за името. Както и да е.

Нима не видя, че почти във всеки раздел най-отгоре като СЪОБЩЕНИЕ пише с големи букви "ПРАВИЛА НА ФОРУМА!" Ето виж в този раздел - http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=1 ! Сега вече видя ли?
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL

Нима не видя, че почти във всеки раздел най-отгоре като СЪОБЩЕНИЕ пише с големи букви "ПРАВИЛА НА ФОРУМА!" Ето виж в този раздел - http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=1 ! Сега вече видя ли?
    Мани, много съм отнесена, видях ги после. Не знам защо докато ги търсех не можех да ги намеря. Но пък "почти във всеки" не означава "във всеки". Явно съм гледала там, където ги няма. А според мен трябва да си ги има и на началната страница на форумите, не само в някои раздели. Не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от Саня
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL

Мани, много съм отнесена, видях ги после. Не знам защо докато ги търсех не можех да ги намеря. Но пък "почти във всеки" не означава "във всеки". Явно съм гледала там, където ги няма. А според мен трябва да си ги има и на началната страница на форумите, не само в някои раздели. Не мислиш ли?
    Навсякъде го има това съобщение Освен в тоя раздел...

Цитирай Първоначално написано от AvLee_hah
    Навсякъде го има това съобщение Освен в тоя раздел...
    Мисля, че вече обясних какво имам предвид, но ти явно не си ме разбрала. Както и да е.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Знам ги правилата, добре. Не ги знам на изуст
    разбира се, и не знам кое кой номер е точно, но не ми и трябва. Не съм от тия, които си следят всяко едно мнение, и честно казано не знам за мое изтрито мнение. Е сигурно не са малко, просто не обръщам внимание, но по принцип претендирам че най-малкото мненията са ми смислени, за което е нужно да знам каквно ми е позволено и какво не. Харесвам или не, това са правила, които ми се налага да уважавам. Дойде ли деня, в който реша, че правилата не ми харесват и не ме устройват, ще се махна. Иначе всичко някак си се обезмисля, не е ли така?

Give me your best shot motherfucker!

Голям фен
    ne sym ama nqmam i namerenie
    Keep smilin'

1 път
    ае няа да ги уча наизуст бля бля

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Точно, кратко и ясно

Забелязвам, че потребителите, които не са ги прочели, са повече от тея, дето са ги прочели - браво! Радвам се за вас, че не се изплашихте (въпреки че анкетата е анонимна, нали така!)! Айде, чакаме още хора да гласуват, зе да ми стаа интересно!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Точно, кратко и ясно

Забелязвам, че потребителите, които не са ги прочели, са повече от тея, дето са ги прочели - браво! Радвам се за вас, че не се изплашихте (въпреки че анкетата е анонимна, нали така!)! Айде, чакаме още хора да гласуват, зе да ми стаа интересно!
    От какво трябва да ни е изстрах ? Ако всички бяхме чели правилата модераторите нямаше да имат работа
    Keep smilin'

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Хич не ги знам, ама имам някаква бегла представа за какво долу горе става дума
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си