View Full Version : Moderated byBSG:Момчета,колко време ви трябва за да свършите
NaSty GiRl
08-24-2005, 14:10
Момчета, колко време ви трябва преди да свършите? Защото имам един приятел, който свършва за около час и половина и това ми се стори много :shock:
Точка 7 от правилника
Благодаря
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
HanoMnaH
08-24-2005, 14:25
haha ko darja 1 4as sam napravo super be;)sigurno do max 30 min ,ama ako se samozaduvolqvam ot porqdakan a 5 -7 min.
cannabinoid
08-24-2005, 14:27
Като се самозадоволявам най-много за 7-8 минути, което много радк осе случва :roll:
Зависи само и единствено от момичето :idea:
NaSty GiRl
08-24-2005, 14:36
Е ок ама все пак час и половина не е ли прекалено МНОГО? :?
HanoMnaH
08-24-2005, 14:39
MM 6tastlivka si.kefi se 4e te e bol tolkova vreme;)
D-Shiznit
08-24-2005, 16:56
Минимум 10 мин.
Макс 30
tc tc tc
08-24-2005, 19:10
minimum 3 :cry: maximum 7 :D
kellybundy
08-24-2005, 19:30
ne e taka!
zavisi ot obstanovkata i naglasata na mom4eto
nz dali 4as i polovina e mn ama ako seki put svur6va za tolko ve4e moje da se pritesni6 :wink:
dudeto_sy
08-24-2005, 20:00
Този въпрос е тъп... как така за колко време сме били свършвали... това зависи само и единствено то това с какъв мъж си, защото има такива, които и за 2 минути могат да накара една жена да свърши...
NaSty GiRl
08-24-2005, 21:55
Този въпрос е тъп... как така за колко време сме били свършвали... това зависи само и единствено то това с какъв мъж си, защото има такива, които и за 2 минути могат да накара една жена да свърши...
Vaprosa ne mi be6e za kolko vreme mujete mogat da nakarat edna jena da svur6i, a za kolko vreme te svur6vat :twisted:
Е па аз ако искам мога и за 18 часа да свърша. Ма ебането ще е некво като на слоу моушън :lol: сико си зависи от скоростта естествено и мъжествеността има значение ма час и половина е увлечане според мене.
emi pri vsqko mom4e e razli4no,to e qsno,nqkoi za 5 minuti i ve4e sa istiskani kato limon :lol: ,xaxa,drugi durjut i po pove4e ot 4as,imala sum gadje koeto vednuj 2 4asa,durje6e.Ama to kato se menkat pozite mom4etata pove4e durjut...
poolparty
07-02-2008, 15:23
Това зависи от много неща:
1.) При дълго "въздържание" нормално е първият път да свършиш доста бързо. Но тогава обикновено имаш енергия за още поне няколко пъти :) Аз съм имал случай, когато след няколко седмици далеч от приятелката ми съм свършвал буквално за 3-4 минути след като ми докосне хуя с ръка.
2.) Ако "времето ви притиска" - също може да доведе до бърз финал. Например ако нямате време и нарочно го правите бързо.
3.) При нормален акт продължителността е много относителна. Случвало ми се е да издържам по 20-25 минути - без да слагаме предварителната подготовка.
4.) Правило ми е впечатление, че ако предварителната игра е по-кратка издържам повече време. А когато момичето се заиграе много с ръка или уста и след това доста по-малко издържам в нея.
5.) А има и друг вариант - например, на един купон преди 2 вечери се забивахме с едно момиче - малко по-малка е от мен и когато си легнахме се стараех много да издържа повечко (все пак първото впечатление е важно ;) ) и се съсредоточавах върху други неща - извън чисто и просто чукането. На задна, например, докато бяхме й се наслаждавах на стегнатото дупе, на дългите крака, докато ме "яздеше" я оставях да спре за няколко секунди и да се наведе към мен - да се целуваме, милваме. И така хем беше много по-готино изживяване от един обикновен секс на купон, а и доста дълго продължи...
Та зависи от случая, от човека, от целта на занаятието ;)
FeelMyPain
07-02-2008, 15:29
Точка 7 от правилника
Благодаря
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Taa ква е и за какво се бори? :-o
OtherDimension
07-02-2008, 15:30
това е нещо ново :shock:
Е ок ама все пак час и половина не е ли прекалено МНОГО? :?
Не ние наща компания сме яко диви, тва го правим като минимум ... няма жена която да не се е оплакала, че се е изморила ... скъсваме ги ... 2-3 часа без почивка ... След тва се хвалят, че ги е ебал дракон ... правят ни реклама и идват следващите жертви ... :oops: :D
pi4agata003
07-02-2008, 16:09
Свършвам само на ръка защото ми трябва поне час за да свърша а за повече нямам сили както и приятелката ми. Явно имам някакъв проблем :(
TinkyWinky
07-02-2008, 18:22
+1