PDA

View Full Version : Коя група или изпълнител...?

SummeRLove08
08-31-2005, 14:53
Здравейте!Мисля, че е нямало такава тема.На мен ми се стори интересна и реших да я пусна. :)
Според вас коя група или кои изпълнители ще се слушат винаги, всички години и ще се харесват от млади и стари?
Според мен това са АББА.Преди време четох една статия за тях.Албумите им се изкупуват от страшно много хора всекидневно по цял свят.Мисля, че няма човек на който да му става неприятно като чуе техни песни.Аз също ги обожавам. :)
Чакам вашите мнения по въпроса ми. :)

wetti
08-31-2005, 15:04
Да наистина АББА няма да бъдат забравени.За мен лично велики са :Scorpions,Bon Jovi,Intwine и много други.Но при всеки човек е различно.Едни може винаги да ценят определен изпълнител-ка/група,а други съвсем различни.Според мен не може един певец-ица/група да бъде харесвана от всички...Хората са различни и харесват и ценят различни неща.Аз мисля така :)

nenuTy
08-31-2005, 15:10
Guns n Roses,Aerosmith,Depeche Mode....

Sinister_Doll
08-31-2005, 15:15
Mwtallica mn qsno

Gost
08-31-2005, 16:31
mi smiatam 4e Mozart Vivaldi Bah i tezi vinagi 6te se slu6at i nekoi kato ray charles i elvis nekvi takiva. Kakto Queen Beatles
A moje i Metallica

08-31-2005, 18:12
hahahaha mizernici be vie osven comers kvo drugo ste 4uvali ? hodili li ste po koncerti ? ama na istinski ne takiva na 4algari KoRn LP i tn.. hodi li li ste ? ne nali.. ae sq nqkoi 4uval li e za TVU ? ne - varnenska oi! grupa...
oleee mi kvo e tva "Oi!" ha neznaete nali... muzikata na skinarite(opalq tez 6ibaniq nacisti haha ne skinari ne nacisti pravete razlika)
vie ste tolkova zle 4e ne pravite razlika dori mejdu pankar,anarhist,nazi,skinar,metal i tn... da ne govorim za oniq 4algadjii4eta det kat 4uqt metal i si predstavqt razni gluposti s slipknot ili oniq neosuznati devoiki deto slu6at LP i si mislqt 4e slu6at metal... nqmam dumi po tupa tema e nqmalo do sq !

Eleonora
08-31-2005, 18:17
Ami Qeen,Ivana,... :wink:

Sinister_Doll
08-31-2005, 18:22
Ami Qeen,Ivana,... :wink: A nqkoi hora slagat klasika do Ivana... Mi, nz kvo da kaja prosto!

Swinkenhoffer
08-31-2005, 18:23
ква Ивана, бе? :shock:
за групи не знам какви ще останат. за всеки е различно. но Елвис е един, той е Кралят :lol:

08-31-2005, 18:58
tupi comersi ! zemete se grumnete nerazbirate nito ot stilove nito ot muzika nito ot jivot ae mainata vi !

CMA3KA
08-31-2005, 19:06
ivana da mre v kofite kogato tq napravi ne6to za muzikata kvoto sa napravili tezi mi se obadi tupa 4algajiika 6te si ostane v selskite diskoteki o6te nekolko godini dokato se sbru4ka i 6te q izritat i neia ot painer.

Metallica,Nirvana,Queen,Iron Maiden(ne gi no gi uvajavam te sa napravili ne6t0 stoinostno)Eagles,Megadeth(za tqh ne sam siguren no sa goliama rabota te nared s metallica sa razvili TRASH METALA kakto i Guns 'n Roses)kakto kazah Elvis toi si e klasika. Sex pistols, Beatles, Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd, Erick Clapton, Jimmy Hendrix, Ray Charles, James Brown i t.n.

Tova sa hora koito sa napravili ne6to za muzikata

otnovo az
08-31-2005, 19:21
ivana da mre v kofite kogato tq napravi ne6to za muzikata kvoto sa napravili tezi mi se obadi tupa 4algajiika 6te si ostane v selskite diskoteki o6te nekolko godini dokato se sbru4ka i 6te q izritat i neia ot painer.

Metallica,Nirvana,Queen,Iron Maiden(ne gi no gi uvajavam te sa napravili ne6t0 stoinostno)Eagles,Megadeth(za tqh ne sam siguren no sa goliama rabota te nared s metallica sa razvili TRASH METALA kakto i Guns 'n Roses)kakto kazah Elvis toi si e klasika. Sex pistols, Beatles, Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd, Erick Clapton, Jimmy Hendrix, Ray Charles, James Brown i t.n.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahaahahaahha hmetalika trash metal ahahhaha tapak ! eto istinski trash - SEPULTURA ||| SOUFLY (klasika v trash-a 4oveko mnogo si zle sus stiolovete mai si 4algar a ? )

i ne namesvai dobri grupi kato Sex Pistols ! dori neznae6 kakva muzika svirat i za kakvo peqt be maloumnik

Soul^Fly^F
08-31-2005, 19:23
I az sym za SoulFlyyyyyyyyy

08-31-2005, 19:26
mi az sum za svesnite hora i istinskite grupi a ne za comersa koito e pluznal nasqkude mrazq gazari i 4algari da mrat si4ki v kofite ot rozovo !

Breakaway``
08-31-2005, 19:32
mi az sum za svesnite hora i istinskite grupi a ne za comersa koito e pluznal nasqkude mrazq gazari i 4algari da mrat si4ki v kofite ot rozovo !
Добре де, ама тва е тема, кои изпълнители ще се слушат вечно, тоест те трябва да са известни, следователно - комерсиални.
Аз мисля, че това ще са Абба и Бийтълс =}

Eleonora
08-31-2005, 19:35
ква Ивана, бе? :shock:
за групи не знам какви ще останат. за всеки е различно. но Елвис е един, той е Кралят :lol:
Grupi i izpalniteliE da,Elvis si ostavia Kralia :wink:

08-31-2005, 19:38
moje da sa izvesni bez da sa comers !

EXPLOITED,NO FUN AT ALL,SOUFLY,SEPULTURA,SEX PISTOLS,NOFX,7 SEC. ,SICK OF IT ALL,Madball, Blood For Blood, Agnostic Front, 25 Ta Life, MACHINE HEAD... I O6TE MNGOO no tezi nikoga nqma da umrat za6toto

PUNK`S NOT DEAD !!!

amy lee
08-31-2005, 21:07
INXS, EXPLOITED, SEX PISTOLS, IRON MAIDEN, METALLICA... а от БГ-ахат(не че ги харесвам, ама...) и контрол :lol:

08-31-2005, 21:52
moje da sa izvesni bez da sa comers !

EXPLOITED,NO FUN AT ALL,SOUFLY,SEPULTURA,SEX PISTOLS,NOFX,7 SEC. ,SICK OF IT ALL,Madball, Blood For Blood, Agnostic Front, 25 Ta Life, MACHINE HEAD... I O6TE MNGOO no tezi nikoga nqma da umrat za6toto

PUNK`S NOT DEAD !!!
Punk IS dead.
М/у другото то изброените групи само 4-5 са пънк останалото е 'ардкор и мйетал. А инак 25 та лайф са якички.

xandria
09-01-2005, 10:04
Az ne znam ,to dosta grypi sa si klasika i zipalniteli... Sq se se6tam za Michael Jackson.. toi si e ve4e legenda,makar i malko... ebe de da znam,s toq nos...

CMA3KA
09-02-2005, 07:42
Abe kreten kvo mi govori6 4e Metallica ne sa TRASH ako si slu6al purvite im albumi 6te6e da znae6 4e sa trash viarno e 4e ve4e stila im mnogo se e promenil i daje ne moga da go opredelia no sa zapo4nali s TRASH taka 4e ......... :evil:

korn___
09-02-2005, 07:50
тва според мен са metallica i iron maiden и още много други стари рок групи :D

monka
09-02-2005, 08:46
Според мен това са повече стари рок групи, като Iron Маиден, Металика, Сkорпионс. Просто са велики!!!
Също и Боб Марли...това са според мен.

lp_krasi
09-02-2005, 09:52
Guns n Roses,Aerosmith,Depeche Mode....
nali...
samo4e az bih pribavila i queen

SeXy^GiRl
09-02-2005, 09:59
Scorpions, ABBA, Queen.

sadsad
09-02-2005, 11:50
Spored men Metallica mnoo golqm fen sam im,Iron Maiden,Deep Purple,Elvis i 2pac tova vse pak e moe mnenie :wink:

09-02-2005, 12:30

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahaahahaahha hmetalika trash metal ahahhaha tapak ! eto istinski trash - SEPULTURA ||| SOUFLY (klasika v trash-a 4oveko mnogo si zle sus stiolovete mai si 4algar a ? )

i ne namesvai dobri grupi kato Sex Pistols ! dori neznae6 kakva muzika svirat i za kakvo peqt be maloumnik
Абе гащник. Старата металика си е 100% траш метъл бе боклук! Ride The Ligntning, Master Of Puppets...Сепултура имат точно 1 траш албум - ARISE! На татъка шибания Макс Кавалера започна да вкарва неговите трайбъл лайна в Сепултура. Soulfly никога не са били траш - нео метъл! Истинските траш титани са Kreator, Sodom, Destruction, Holy Moses, Dew Scented. Духай и умри!