- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Коя група или изпълнител...?
Здравейте!Мисля, че е нямало такава тема.На мен ми се стори интересна и реших да я пусна.![]()
Според вас коя група или кои изпълнители ще се слушат винаги, всички години и ще се харесват от млади и стари?
Според мен това са АББА.Преди време четох една статия за тях.Албумите им се изкупуват от страшно много хора всекидневно по цял свят.Мисля, че няма човек на който да му става неприятно като чуе техни песни.Аз също ги обожавам.![]()
Чакам вашите мнения по въпроса ми.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Да наистина АББА няма да бъдат забравени.За мен лично велики са :Scorpions,Bon Jovi,Intwine и много други.Но при всеки човек е различно.Едни може винаги да ценят определен изпълнител-ка/група,а други съвсем различни.Според мен не може един певец-ица/група да бъде харесвана от всички...Хората са различни и харесват и ценят различни неща.Аз мисля така![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Guns n Roses,Aerosmith,Depeche Mode....
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Mwtallica mn qsno
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
mi smiatam 4e Mozart Vivaldi Bah i tezi vinagi 6te se slu6at i nekoi kato ray charles i elvis nekvi takiva. Kakto Queen Beatles
A moje i Metallica
hahahaha mizernici be vie osven comers kvo drugo ste 4uvali ? hodili li ste po koncerti ? ama na istinski ne takiva na 4algari KoRn LP i tn.. hodi li li ste ? ne nali.. ae sq nqkoi 4uval li e za TVU ? ne - varnenska oi! grupa...
oleee mi kvo e tva "Oi!" ha neznaete nali... muzikata na skinarite(opalq tez 6ibaniq nacisti haha ne skinari ne nacisti pravete razlika)
vie ste tolkova zle 4e ne pravite razlika dori mejdu pankar,anarhist,nazi,skinar,metal i tn... da ne govorim za oniq 4algadjii4eta det kat 4uqt metal i si predstavqt razni gluposti s slipknot ili oniq neosuznati devoiki deto slu6at LP i si mislqt 4e slu6at metal... nqmam dumi po tupa tema e nqmalo do sq !
Ami Qeen,Ivana,...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
A nqkoi hora slagat klasika do Ivana... Mi, nz kvo da kaja prosto!Първоначално написано от Eleonora
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ква Ивана, бе?Първоначално написано от Eleonora
![]()
за групи не знам какви ще останат. за всеки е различно. но Елвис е един, той е Кралят![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
tupi comersi ! zemete se grumnete nerazbirate nito ot stilove nito ot muzika nito ot jivot ae mainata vi !
ivana da mre v kofite kogato tq napravi ne6to za muzikata kvoto sa napravili tezi mi se obadi tupa 4algajiika 6te si ostane v selskite diskoteki o6te nekolko godini dokato se sbru4ka i 6te q izritat i neia ot painer.
Metallica,Nirvana,Queen,Iron Maiden(ne gi no gi uvajavam te sa napravili ne6t0 stoinostno)Eagles,Megadeth(za tqh ne sam siguren no sa goliama rabota te nared s metallica sa razvili TRASH METALA kakto i Guns 'n Roses)kakto kazah Elvis toi si e klasika. Sex pistols, Beatles, Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple, Pink Floyd, Erick Clapton, Jimmy Hendrix, Ray Charles, James Brown i t.n.
Tova sa hora koito sa napravili ne6to za muzikata
Първоначално написано от CMA3KA
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahaahahaahha hmetalika trash metal ahahhaha tapak ! eto istinski trash - SEPULTURA ||| SOUFLY (klasika v trash-a 4oveko mnogo si zle sus stiolovete mai si 4algar a ? )
i ne namesvai dobri grupi kato Sex Pistols ! dori neznae6 kakva muzika svirat i za kakvo peqt be maloumnik
I az sym za SoulFlyyyyyyyyy
!!!PEACE!!!
mi az sum za svesnite hora i istinskite grupi a ne za comersa koito e pluznal nasqkude mrazq gazari i 4algari da mrat si4ki v kofite ot rozovo !
Добре де, ама тва е тема, кои изпълнители ще се слушат вечно, тоест те трябва да са известни, следователно - комерсиални.Първоначално написано от Анонимко
Аз мисля, че това ще са Абба и Бийтълс =}
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Grupi i izpalniteliE da,Elvis si ostavia KraliaПървоначално написано от пор
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
moje da sa izvesni bez da sa comers !
EXPLOITED,NO FUN AT ALL,SOUFLY,SEPULTURA,SEX PISTOLS,NOFX,7 SEC. ,SICK OF IT ALL,Madball, Blood For Blood, Agnostic Front, 25 Ta Life, MACHINE HEAD... I O6TE MNGOO no tezi nikoga nqma da umrat za6toto
PUNK`S NOT DEAD !!!
INXS, EXPLOITED, SEX PISTOLS, IRON MAIDEN, METALLICA... а от БГ-ахат(не че ги харесвам, ама...) и контрол![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Punk IS dead.Първоначално написано от Анонимко
М/у другото то изброените групи само 4-5 са пънк останалото е 'ардкор и мйетал. А инак 25 та лайф са якички.
Az ne znam ,to dosta grypi sa si klasika i zipalniteli... Sq se se6tam za Michael Jackson.. toi si e ve4e legenda,makar i malko... ebe de da znam,s toq nos...
Abe kreten kvo mi govori6 4e Metallica ne sa TRASH ako si slu6al purvite im albumi 6te6e da znae6 4e sa trash viarno e 4e ve4e stila im mnogo se e promenil i daje ne moga da go opredelia no sa zapo4nali s TRASH taka 4e .........![]()
тва според мен са metallica i iron maiden и още много други стари рок групи![]()
Според мен това са повече стари рок групи, като Iron Маиден, Металика, Сkорпионс. Просто са велики!!!
Също и Боб Марли...това са според мен.
No MaN, No CrY!!!
\m/
nali...Първоначално написано от nenuTy
samo4e az bih pribavila i queen
Scorpions, ABBA, Queen.
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!