View Full Version : Moderatorski proizvol
Djino_Pesa
09-05-2005, 14:09
Da,priqteli,temata mi,kudeto se pohvalih,che mi raste vtora pishka beshe bezceremonno iztrita.Mislq,che tova ne e adekvatno povedenie ot strana na moderator i shte zamolq administratora da naznachi novi moderatori.I v zakluchenie iskam da popitam moderatorkata,koqto mi iztri temata,dali shte i bude priqtno,ako zapochne da i raste vtora putka,tq napravi tema i nqkoi i q iztrie taka tendenciozno?
Точка 1 от правилника.
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Какво разбираш ти от адекватно поведение от страна на модератор? Като за начало вземи се регни и пускай смислени теми и тогава се оплаквай от модераторите, на тях това им е работата - да следят за ПРОСТАШКИ теми, постове, за нецензурирани мнения и т.н. що просто не вземеш да прочетеш правилата на форума и тогава да се оплакваш по дяволите?! Когато станеш наясно с правилника се оплаквай на администратора, на другите модератори и т.н. И аз не одобрявам понякога модерираните постове или теми, обаче на тях това им е работата и нито ти, нито аз нито който и да било имаме право да им се сърдим! Разбра ли? :evil:
Toчно така, права е! Разбра ли! :lol:
4ips@_moderator
09-05-2005, 17:09
da, to4no taka, neka smotanite moderatori da prestanat da mi triqt 6ibanite postove, no znaite 4e az 6e produljavam da gi puskam, pa4avri
Tenebrus
09-05-2005, 18:08
хехе заради идиоти от сорта по принцип има модератори...
какво да е прави...това им е работата (на модераторите)
едно ще кажа на гостите идиоти : той форума е свободен,пишете си свободно...те ще ви трият свободно...
едно ще кажа на гостите идиоти : той форума е свободен,пишете си свободно...те ще ви трият свободно...
duhai be, prepucium maltretiran
Forbidden1
09-05-2005, 19:20
Сякви инфантилни теми има дето си личи от 40км че тея дето ги пишат се бъзикат но не се трият... за тоя с двете п***и нз не съм я чел..А и не искам! :?
Tenebrus
09-05-2005, 19:21
duhai be, prepucium maltretiran
толкова си забавен че чак си тъп...
както се вижда гостите идиоти сами се обаждат...
човек,стига си се лигавил...
Работата на модовете е да трият точно безсмислените или нецензурирани мнения.Така че в твоя случай не са злоупотребили с правата си,нито пък са те накърнили по някакъв начин.Темата е безсмислена
ПС:Не се притеснявай за втората пишка,не вярвам на жените тва да им пречи,хем ще можеш да ощастливиш 2 по едно време!Навярно много от форума ти завиждат за тва
ProstoAz
09-06-2005, 13:08
Хахахахах 11 точка от правилника прочети! Аз ти изтрих темата! :wink:
А и предлагам тази тема да се заключи, поради грубо нарушение на 3 точка. :lol: :lol: :lol:
morsmordre
09-07-2005, 08:22
Хахахахах 11 точка от правилника прочети! Аз ти изтрих темата! :wink:
А и предлагам тази тема да се заключи, поради грубо нарушение на 3 точка. :lol: :lol: :lol:
Кажи го на мачока :wink:
Desert Rose...
09-07-2005, 09:26
Vij kvo pich,ako ti e tolkova veselo -shto prosto ne pusnesh temata si v Fun,fun i pak Fun?Tam e po-veroqtno da se zadyrji i po-veroqtno da poluchish nqkakvi maloumni otgovori,a moje i moderatorite da ne q vidqt - to tam ima takiva typotii,che shto da ne ostavqt i tvoita.
SeXy^GiRl
09-07-2005, 12:46
ХАХАХ на този къде му е биберона??
kudeto se pohvalih,che mi raste vtora pishka beshe
Синко ти си заведен в картотеката като Досие Х № 66666. Подозирам те и в извънземност :!: