Влез

View Full Version : Относно препълването на някои теми..

Shogi
09-13-2005, 13:13
Искам само да споделя с останалите форумци без абсолютно никакви лоши чувства и да попитам как намирате факта че се пофтаряме супер много във постовете и не си четем мненията. Имам чувството че всеки чете проблема и ведната отговаря въпреки че след това има още 4 страници с отговори на същия въпрос. Просто се повтаряме...не мислите ли че е желателно само да се допълваме а не да фрашкаме темите с излишни повторни неща...аз лично няколко пъти само цитирах и писах "Споделям мнението й/му". Може би някои ще си зададат въпроса защо правя това? Еми потвърждавам вярността на една теза или мнение на някого друг и показвам че се съглсаявам с него. Затова моля останалите пичове и мацки ...поне да се изчитаме нещата които другите френдове пишат за да не се повтаряме и да приключваме по-бързо даден въпрос. Сега като следя по половин ден постовете и понеже чета не само проблема ми и мненията и виждам колко мн се повтаряме. Няма смисъл от това поне според мен. Който има да каже нещо различно нека го направи, или да допълни чуждото мнение. Аз мисля така... а вие?

HeavenSent
09-13-2005, 13:31
Мда наистина е безмислено...но пък е по лесно
Защо да хабиш време за четене като можеш просто да си напишеш мнението

Ама според мен наистина е тъпо :roll:

Блейз Самър
09-13-2005, 13:34
Е за това съм много съгласен. Направо ми става лошо като видя 50 едни и същи отговора. И някой даже са прочели предишното и пак го пишат :shock: Например някой има еди-къв си проблем. Другите казват поговори с нея и още 20 човека "да най-добре поговори" , "наистина трябва да поговорите" "ами може би трябва да разговаряте" и т.н. прав си за това.

machoka
09-13-2005, 18:15
Здравей,

Според мен всеки има право да изкаже мнението си по даден въпрос. Какво като то съвпада с нечие чуждо? Това означава ли, че няма право човекът да изкаже гледната си точка?
Идеята да се цитира предишно мнение по-не ми допада от идеята да кажеш същото, но със свои думи.

Shogi
09-13-2005, 18:19
Както кажеш :) Ти си шефа :) 8)

09-13-2005, 18:24
Тук грешиш !

А тези отговори се дават поради две причини
1. Флъд
2. Липса на умствен багаж

09-13-2005, 18:29
Тук грешиш !

А тези отговори се дават поради две причини
1. Флъд
2. Липса на умствен багаж
Бих заложил повече на второто, колега :!:

machoka
09-13-2005, 18:30
Аз не съм никакъв шеф, а момче, което изказва мнението си по темата ти. Нищо против нямам чуждата гледна точка.. :wink:

Shogi
09-13-2005, 18:35
Агентите имам чувството че ще започнем да се разбираме доста добре :) Може да ви помогна за някой и друг случай ;)

zElEnA^mAsLiNkA
09-14-2005, 06:55
Ami i az sym g0 zabelqzala tfa 6t0t0 vinagi 4eta 0tg0v0rite predi i az da 0tg0v0rq i daje ne 0tg0v0arqm 6t0t0 smqtam 4e nqma smisyl ...

sherry
09-14-2005, 09:02
Абе тъпо е да се повтаряме,но все пак ако някой си има проблем и не знае кво точно да прави,има си само някво решение в главата,но все още се колебае,та тогава като види,че много хора споделят мнението му по въпроса,е по-лесно да вземе решението

morsmordre
09-14-2005, 09:58
Ами аз си знам за себе си, че, ако темата е до 3 страници, ги чета всички постове, за да разбера как мислят останалите по въпроса.Понякога някой ми дава идея как да започна поста си, друг ми дава повод да поразсъждавам и..така :roll: Обикновено чета всички постове, но понякога ми е тъпо!Ето, сега ги прочетох всички в тази тема, защото е интересна и има какво да се каже :wink:

хубаво си повдигнал въпроса :wink:

techCandy
09-14-2005, 13:09
Здравей,

Според мен всеки има право да изкаже мнението си по даден въпрос. Какво като то съвпада с нечие чуждо? Това означава ли, че няма право човекът да изкаже гледната си точка?
Идеята да се цитира предишно мнение по-не ми допада от идеята да кажеш същото, но със свои думи.
Здрасти, съобщението не е отправено към мен, но аз
пък имам възражения. Хубаво е човек да изразява собственото си мнение, само че какава е ползата от него, ако то е почти единтично с мнението на още 4ма потребители? Няма нищо лошо да кажем, да се съгласиш с мнението на тези потребители, които споделят твоето мнение, но само ако има какво да добавиш? Губи се логиката, когато хората се повтарят един след друг като папагали.

machoka
09-14-2005, 17:21
fire_of_satan

Hello there,

Тук въпроса за мен е в самата личност, не толкова какво ще кажеш. Ако някой пусне тема, възможно е да търси мнението да точно определен човек. Може аз да си изкажа мнението, а твоето да съвпада с моето, но автора да търси твоето. При това положение ти потвърждаваш това, което аз съм написал, но го казваш ТИ, като личност. Т.е., с личността си заставаш зад мнението ми. Това е важно.

Ако пусна някаква тема, ще се радвам да прочета мненията на няколко човека от тук. Дори да съвпадат, няма значение. Важното е да видя профила им и да знам тяхната гледна точка.

Shogi
09-14-2005, 18:27
Аз това го споменах..че може просто да се напише едно "Споделям мнението на еди кой си" и това също го потвърждава...и кара човека който търси помощ да се убеждава още повече в твърдението за което става дума и то без да са изписани куп мнения с 1 и също нещо казано по различен начин, та дори някой и по по-прост със същоот значение. Има теми в които дори няма смисъл да пишеш при положение че вече 10 души са написали едно и също със "свой думи". И ако това не е убедително? Изглеждаме глупави като се повтаряме...по това личи че никой не го интересува какво е написал човека преди него. 8)

Shogi
09-14-2005, 19:45
Здравей,

Пич..моля те виж това! Това е от темата Help:)) в раздел "Любов"

Prosto idi v neiniq grad bez da i kazvash
Moje da ide6 v neiniq grad bez da i kazva6.Tova 6te e iznenada za neq. :wink: Su6to taka moje ne6to da i kupi6-plu6ena igra4ka(ako gi haresva de),ili puk cvete..ili puk ne6to drugo. :wink:
Струва ли ти се глупаво...мненията са почти 2 поредни!