- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Относно препълването на някои теми..
Искам само да споделя с останалите форумци без абсолютно никакви лоши чувства и да попитам как намирате факта че се пофтаряме супер много във постовете и не си четем мненията. Имам чувството че всеки чете проблема и ведната отговаря въпреки че след това има още 4 страници с отговори на същия въпрос. Просто се повтаряме...не мислите ли че е желателно само да се допълваме а не да фрашкаме темите с излишни повторни неща...аз лично няколко пъти само цитирах и писах "Споделям мнението й/му". Може би някои ще си зададат въпроса защо правя това? Еми потвърждавам вярността на една теза или мнение на някого друг и показвам че се съглсаявам с него. Затова моля останалите пичове и мацки ...поне да се изчитаме нещата които другите френдове пишат за да не се повтаряме и да приключваме по-бързо даден въпрос. Сега като следя по половин ден постовете и понеже чета не само проблема ми и мненията и виждам колко мн се повтаряме. Няма смисъл от това поне според мен. Който има да каже нещо различно нека го направи, или да допълни чуждото мнение. Аз мисля така... а вие?
Мда наистина е безмислено...но пък е по лесно
Защо да хабиш време за четене като можеш просто да си напишеш мнението
Ама според мен наистина е тъпо![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Е за това съм много съгласен. Направо ми става лошо като видя 50 едни и същи отговора. И някой даже са прочели предишното и пак го пишатНапример някой има еди-къв си проблем. Другите казват поговори с нея и още 20 човека "да най-добре поговори" , "наистина трябва да поговорите" "ами може би трябва да разговаряте" и т.н. прав си за това.
Здравей,
Според мен всеки има право да изкаже мнението си по даден въпрос. Какво като то съвпада с нечие чуждо? Това означава ли, че няма право човекът да изкаже гледната си точка?
Идеята да се цитира предишно мнение по-не ми допада от идеята да кажеш същото, но със свои думи.
Както кажешТи си шефа
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Тук грешиш !
А тези отговори се дават поради две причини
1. Флъд
2. Липса на умствен багаж
Бих заложил повече на второто, колегаПървоначално написано от Special Agent Fox Mulder
![]()
Аз не съм никакъв шеф, а момче, което изказва мнението си по темата ти. Нищо против нямам чуждата гледна точка..![]()
Агентите имам чувството че ще започнем да се разбираме доста добреМоже да ви помогна за някой и друг случай
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
Ami i az sym g0 zabelqzala tfa 6t0t0 vinagi 4eta 0tg0v0rite predi i az da 0tg0v0rq i daje ne 0tg0v0arqm 6t0t0 smqtam 4e nqma smisyl ...
Абе тъпо е да се повтаряме,но все пак ако някой си има проблем и не знае кво точно да прави,има си само някво решение в главата,но все още се колебае,та тогава като види,че много хора споделят мнението му по въпроса,е по-лесно да вземе решението
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами аз си знам за себе си, че, ако темата е до 3 страници, ги чета всички постове, за да разбера как мислят останалите по въпроса.Понякога някой ми дава идея как да започна поста си, друг ми дава повод да поразсъждавам и..такаОбикновено чета всички постове, но понякога ми е тъпо!Ето, сега ги прочетох всички в тази тема, защото е интересна и има какво да се каже
![]()
хубаво си повдигнал въпроса![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Здрасти, съобщението не е отправено към мен, но азПървоначално написано от machoka
пък имам възражения. Хубаво е човек да изразява собственото си мнение, само че какава е ползата от него, ако то е почти единтично с мнението на още 4ма потребители? Няма нищо лошо да кажем, да се съгласиш с мнението на тези потребители, които споделят твоето мнение, но само ако има какво да добавиш? Губи се логиката, когато хората се повтарят един след друг като папагали.
Give me your best shot motherfucker!
fire_of_satan
Hello there,
Тук въпроса за мен е в самата личност, не толкова какво ще кажеш. Ако някой пусне тема, възможно е да търси мнението да точно определен човек. Може аз да си изкажа мнението, а твоето да съвпада с моето, но автора да търси твоето. При това положение ти потвърждаваш това, което аз съм написал, но го казваш ТИ, като личност. Т.е., с личността си заставаш зад мнението ми. Това е важно.
Ако пусна някаква тема, ще се радвам да прочета мненията на няколко човека от тук. Дори да съвпадат, няма значение. Важното е да видя профила им и да знам тяхната гледна точка.
Аз това го споменах..че може просто да се напише едно "Споделям мнението на еди кой си" и това също го потвърждава...и кара човека който търси помощ да се убеждава още повече в твърдението за което става дума и то без да са изписани куп мнения с 1 и също нещо казано по различен начин, та дори някой и по по-прост със същоот значение. Има теми в които дори няма смисъл да пишеш при положение че вече 10 души са написали едно и също със "свой думи". И ако това не е убедително? Изглеждаме глупави като се повтаряме...по това личи че никой не го интересува какво е написал човека преди него.![]()
Пич..моля те виж това! Това е от темата HelpПървоначално написано от machoka
) в раздел "Любов"
Първоначално написано от Cinderella
Струва ли ти се глупаво...мненията са почти 2 поредни!Първоначално написано от DeSiTo0o