View Full Version : РАЗМЪРДАЙТЕ СЕ!
Bloody_Tear
09-21-2005, 21:37
Абе хора вече ми писна.Търпях,търпях,търпях ама пък то вечеееееее!!!Толкоз много безсмислени мнения в един единствен форум досега не съм виждала!!!!Арееееееее размърдайте се малко.Три,четири модератора на кръст и е фрашкано с отвратителни тъпи мнения и теми.Толкоз много регистрирани има и всичките пускат по малоумни теми и от специалните агенти. :evil: :evil: :evil:
Неактивния
09-21-2005, 21:45
Абе хора вече ми писна.Търпях,търпях,търпях ама пък то вечеееееее!!!Толкоз много безсмислени мнения в един единствен форум досега не съм виждала!!!!Арееееееее размърдайте се малко.Три,четири модератора на кръст и е фрашкано с отвратителни тъпи мнения и теми.Толкоз много регистрирани има и всичките пускат по малоумни теми и от специалните агенти. :evil: :evil: :evil:
Ми то т'ва е готиното иначе за к'во да се влиза... да се четат скапаните и стереотипни мнения на големи самаряни дето винаги искат да помогнат!
Bloody_Tear
09-21-2005, 22:01
Ми то т'ва е готиното иначе за к'во да се влиза... да се четат скапаните и стереотипни мнения на големи самаряни дето винаги искат да помогнат!
ами то е teenPROBLEM а не teenBULLSHITS! :evil:
колежке не ме занимавай с глупости бе :lol:
Неактивния
09-21-2005, 22:22
ами то е teenPROBLEM а не teenBULLSHITS! :evil:
айде бе... аз като напиша в адрес бара на IE www.teenbullshits.net/f и тука влизам и друго URL ли има!?
Bloody_Tear
09-21-2005, 22:51
Оф с вазе нема оправяне.Ше се мре! :shock:
Неактивния
09-21-2005, 23:16
Оф с вазе нема оправяне.Ше се мре! :shock:
Купи си нещо против умиране от аптеката!
liebeskummer
09-22-2005, 01:11
абе я иди в ъгъла,бий си 2 шамара и лягай да спиш и не се меси в на хората работите,щом така преценяват шефовете,така ще е.Ей ама!
Ако кажа, че ще ни липсвате ще излъжа !
chupacabra:)
09-22-2005, 06:38
еми моме, кфо да ти кажа...
няя кфо толкоз да се натягаш на някъф яко тъп форум :D нека си има флууд, не може да няма флууд.
проблема е, че г-н цоки и г-н цецо не правят абсолютно нищо по въпроса . ама то си е за тях де :wink:
еми моме, кфо да ти кажа...
няя кфо толкоз да се натягаш на някъф яко тъп форум :D нека си има флууд, не може да няма флууд.
проблема е, че г-н цоки и г-н цецо не правят абсолютно нищо по въпроса . ама то си е за тях де :wink:
Bloody_Tear : Mnogo po4nahte da se vjivqvate v toq forum.Nishto li4no ama e taka..
Moje da nqma flood no baq neshta trqbva da se promenqt no nqma koi da svyrshi tazi rabota.
Na men ve4e ne mi e interesno zashtoto nqma i interesni temi.Kato vlqza vijdam vse edni i syshti neshta.A v na4aloto.. - po cql den visqh v foruma.A sega i 15 min ne moga da se zadyrja.Mnoo sku4en stana foruma ama tfa e moe mnenie
Breakaway``
09-22-2005, 13:44
В последно време всички форуми приличат на гъзове.
Но пък тук - най-много!
Форума е огромен, а има само... ъм само 3-4 модератора о.О
Не казвам, че не си вършат работата - напротив, но те не могат да висят по цял ден тук :roll:
Неактивния
09-22-2005, 13:49
Модераторите съкз... нищо не вършат направихме една тема 22 страници само простотии и 2 дни си седи...
Мноо сме добри! :lol:
FBI с радост ще се съгласи да поеме тежката отговорност на модераторството :!:
Да това е най-добрият вариант за всички вас :!:
Неактивния
09-22-2005, 14:09
Аз официално издигам кандидатурата на FBI agents за модератори. А за сегашните модератори 100 пръчки по дупетата!
Колеги ако има хора, които могат да се нагърбят и справят с такава отговорна работа ТОВА СМЕ НИЕ ! Повече от ясно, че даже модераторските права, които ни пренадлежат са малко.ТРЯБВА ДА СМЕ АДМИНИ :!: Защото FBI и хората го искат !
morsmordre
09-22-2005, 15:41
Айдееееееее, поредната полезна потребителка си замина :evil: :x :evil: За всичко са си виновни админите :evil:
Айдееееееее, поредната полезна потребителка си замина :evil: :x :evil: За всичко са си виновни админите :evil:
И FBI:!: Не забравяйте и FBI:!:
И FBI:!: Не забравяйте и FBI:!:
Понякога си отиват и невинни ! Но ние продължаваме напред !
И да не се отклоняваме от важната част на темата !
Аз официално издигам кандидатурата на FBI agents за модератори. А за сегашните модератори 100 пръчки по дупетата!
Ми сигурно е така :? другите теми не съм разглеждала,обаче...
Пък и си представям Цецо и Цоки колко често влизат :lol: и как модераторите се справят с тоя огромен форум с толкова потребители :idea:
А пък за тия агентите да не говорим,незнам дали някой си прави труда да им чете менията...флууд,флууд и флууд.Мненията им не са по темата,абе нямам думи :evil:
LiNkiN4eTo
09-23-2005, 08:47
абе кво толкова го взимате на сериозно тоя форум , ше кайш че живота ви завици от него...
Баси и хората сте :!:
Тоя израз "на сериозно" така и не мога да го разбера...може би единствено флуудърите не зимат форума на сериозно :lol:
SeXy^GiRl
09-23-2005, 09:21
Ми то този форум е една боза
Неактивния
09-23-2005, 10:02
абе кво толкова го взимате на сериозно тоя форум , ше кайш че живота ви завици от него...
Форума има голямо значение за нас... за това трябва да се смени модераторския екип и да дойдат хората от FBI!
BG_Agent
09-23-2005, 14:59
пускат по малоумни теми и от специалните агенти. :evil: :evil: :evil:
Уважавайте повече нашата работа.Заради нас Вие в момента се радвате на сигурност и удобство.Колегите са прави,че ние имаме правото и мястото да сме модератори.Нямам какво повече да кажа-КРАЙ!
П.С.Не ни отваряйте повече работа да ви обеждаваме.FBI и МВР са по-силни от вашият бунт.