.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Повече от фен

РАЗМЪРДАЙТЕ СЕ!

Абе хора вече ми писна.Търпях,търпях,търпях ама пък то вечеееееее!!!Толкоз много безсмислени мнения в един единствен форум досега не съм виждала!!!!Арееееееее размърдайте се малко.Три,четири модератора на кръст и е фрашкано с отвратителни тъпи мнения и теми.Толкоз много регистрирани има и всичките пускат по малоумни теми и от специалните агенти.

Re: РАЗМЪРДАЙТЕ СЕ!

Цитирай Първоначално написано от Bloody_Tear
    Абе хора вече ми писна.Търпях,търпях,търпях ама пък то вечеееееее!!!Толкоз много безсмислени мнения в един единствен форум досега не съм виждала!!!!Арееееееее размърдайте се малко.Три,четири модератора на кръст и е фрашкано с отвратителни тъпи мнения и теми.Толкоз много регистрирани има и всичките пускат по малоумни теми и от специалните агенти.
    Ми то т'ва е готиното иначе за к'во да се влиза... да се четат скапаните и стереотипни мнения на големи самаряни дето винаги искат да помогнат!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Неактивния
    Ми то т'ва е готиното иначе за к'во да се влиза... да се четат скапаните и стереотипни мнения на големи самаряни дето винаги искат да помогнат!
    ами то е teenPROBLEM а не teenBULLSHITS!

Guest

колежке не ме занимавай с глупости бе

ами то е teenPROBLEM а не teenBULLSHITS!
    айде бе... аз като напиша в адрес бара на IE www.teenbullshits.net/f и тука влизам и друго URL ли има!?

Повече от фен
    Оф с вазе нема оправяне.Ше се мре!

Оф с вазе нема оправяне.Ше се мре!
    Купи си нещо против умиране от аптеката!

абе я иди в ъгъла,бий си 2 шамара и лягай да спиш и не се меси в на хората работите,щом така преценяват шефовете,така ще е.Ей ама!
    Цитирай Първоначално написано от Desert Rose...
    Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.
    -------------------------------------

Guest
    Ако кажа, че ще ни липсвате ще излъжа !

Голям фен
    Град
    големото село софия
    еми моме, кфо да ти кажа...
    няя кфо толкоз да се натягаш на някъф яко тъп форум нека си има флууд, не може да няма флууд.
    проблема е, че г-н цоки и г-н цецо не правят абсолютно нищо по въпроса . ама то си е за тях де
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    еми моме, кфо да ти кажа...
    няя кфо толкоз да се натягаш на някъф яко тъп форум нека си има флууд, не може да няма флууд.
    проблема е, че г-н цоки и г-н цецо не правят абсолютно нищо по въпроса . ама то си е за тях де
    Bloody_Tear : Mnogo po4nahte da se vjivqvate v toq forum.Nishto li4no ama e taka..
    Moje da nqma flood no baq neshta trqbva da se promenqt no nqma koi da svyrshi tazi rabota.
    Na men ve4e ne mi e interesno zashtoto nqma i interesni temi.Kato vlqza vijdam vse edni i syshti neshta.A v na4aloto.. - po cql den visqh v foruma.A sega i 15 min ne moga da se zadyrja.Mnoo sku4en stana foruma ama tfa e moe mnenie
    Keep smilin'

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    В последно време всички форуми приличат на гъзове.
    Но пък тук - най-много!
    Форума е огромен, а има само... ъм само 3-4 модератора о.О
    Не казвам, че не си вършат работата - напротив, но те не могат да висят по цял ден тук
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Модераторите съкз... нищо не вършат направихме една тема 22 страници само простотии и 2 дни си седи...
    Мноо сме добри!

Guest
    FBI с радост ще се съгласи да поеме тежката отговорност на модераторството

Guest
    Да това е най-добрият вариант за всички вас

Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Аз официално издигам кандидатурата на FBI agents за модератори. А за сегашните модератори 100 пръчки по дупетата!

Guest
    Колеги ако има хора, които могат да се нагърбят и справят с такава отговорна работа ТОВА СМЕ НИЕ ! Повече от ясно, че даже модераторските права, които ни пренадлежат са малко.ТРЯБВА ДА СМЕ АДМИНИ Защото FBI и хората го искат !

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Айдееееееее, поредната полезна потребителка си замина За всичко са си виновни админите
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Айдееееееее, поредната полезна потребителка си замина За всичко са си виновни админите
    И FBI Не забравяйте и FBI

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    И FBI Не забравяйте и FBI
    Понякога си отиват и невинни ! Но ние продължаваме напред !
    И да не се отклоняваме от важната част на темата !
    Аз официално издигам кандидатурата на FBI agents за модератори. А за сегашните модератори 100 пръчки по дупетата!

Ми сигурно е така другите теми не съм разглеждала,обаче...
    Пък и си представям Цецо и Цоки колко често влизат и как модераторите се справят с тоя огромен форум с толкова потребители
    А пък за тия агентите да не говорим,незнам дали някой си прави труда да им чете менията...флууд,флууд и флууд.Мненията им не са по темата,абе нямам думи

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    абе кво толкова го взимате на сериозно тоя форум , ше кайш че живота ви завици от него...

Баси и хората сте
    Тоя израз "на сериозно" така и не мога да го разбера...може би единствено флуудърите не зимат форума на сериозно

Фен
    Град
    Вкъщи
    Ми то този форум е една боза

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    абе кво толкова го взимате на сериозно тоя форум , ше кайш че живота ви завици от него...
    Форума има голямо значение за нас... за това трябва да се смени модераторския екип и да дойдат хората от FBI!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си