View Full Version : Форумът е заприличал на кенеф : х
morsmordre
09-24-2005, 15:51
Аре бе, Цоки, Цецо, хванете и оправете нещата :evil: Първо че има мн теми, които не са си на мястото (напоследък), после мн хора пишат в която тема им падне и го обръщат на чат, след това се повтаря за стотен път темата с онова тъпо писмо :evil: и още мн нарушения :evil: Виждам, че Цоки влиза по-често - айде, моля те, оправи нещата, защото този форум заприлича на нищо :evil: Моля, темата ми да не се изтрива или заключва, защото нито едно правило не е нарушено, нито може да приключи :evil: То има толкова провинения...
chupacabra:)
09-24-2005, 15:54
доста ще си почакаме да го оправят...
Murderdoll
09-24-2005, 16:08
e super kfo ...az pa se kefa taka.ima action:)
Ще му дойде времето някой слънчев ден...само не трябва да губим вяра :))
Eleonora
09-24-2005, 16:32
Da,aide de samo oplakvania ima,a vie kakvo pravite...aide poma4ete se,li4i se 4e ste malko admini emi naemete i drugi.Ne si mislete,4e vie vsi4ko znaete i moje!!!
Don Corleone
09-24-2005, 16:44
Eх..Това ми напомня за чистките през 60-те. Тогава правителството се намесваше във всичко. Добре, че Луиджи беше непрестанно до мен.
e super kfo ...az pa se kefa taka.ima action:)
Много ясно.Форума преди беше толкова умрял че не ми се мисли.
Плюс това ние пишем в няколко теми които са толкова важни че няма накъде.
Не насираме всичко а само там където вече е осрано от някой безмозъчен ламер който задава въпрос и ние като му отговорим той почва да спори че не било така както сме му казали(говоря за темата Оргазмът при момчетата) :lol:
techCandy
09-24-2005, 17:18
morsmordre явно не сме много тия, които смятаме, че
форума не пак, а отново е заприличал меко казано на кенеф. Това със сигурност е временно, докато не наложат още 10 нови правила, за това какво не трябва да правят потрбителите, и докато не намерят начин да бият бана на всички селяни, които са се събрали наоколо. Съответните селяни разбирасе, се изказах пак безкрайно "мъдро" и в тая тема...Дано само по- скоро поразчиатят. А до тогава....
форума не пак, а отново е заприличал меко казано на кенеф. Това със сигурност е временно, докато не наложат още 10 нови правила, за това какво не трябва да правят потрбителите, и докато не намерят начин да бият бана на всички селяни, които са се събрали наоколо. Съответните селяни разбирасе, се изказах пак безкрайно "мъдро" и в тая тема...Дано само по- скоро поразчиатят. А до тогава....
ще си го преместя в другия крачол :lol:
morsmordre
09-24-2005, 18:27
Zdravei!(sega pi6a na latinica, za6t0t0 nqma kirilica na tozi komp)
Prava si, 4e OTNOVO e zaprili4al meko kazano na kenef, no prosto...mi pisna da vlizam v tozi forum samo i edinstveno za LS-ta!Ve4e ne moga da namerq temi, v koito da mi e interesno da pi6a :evil: Vse edni i sy6ti temi, v koito ^I don't give a fuck^ prodyljava da ni smaiva s umeniqta si za tyrsene 4rez tyrsa4kata :D Pisna mi da gledam se zakliu4eni temi - ne moje li da se predprieme ne6t0 po tozi vypros??? :evil:
Екипа на TeenProblem работи упорито за спазването на правилата на форума!
Относно въпросните агенти, са взети всички необходими мерки за спирането им и както аз, така и моят колега Цецо правим всичко възможно да отблъскваме непрестанният flood от страна на въпросните агенти!