- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Форумът е заприличал на кенеф : х
Аре бе, Цоки, Цецо, хванете и оправете нещатаПърво че има мн теми, които не са си на мястото (напоследък), после мн хора пишат в която тема им падне и го обръщат на чат, след това се повтаря за стотен път темата с онова тъпо писмо
и още мн нарушения
Виждам, че Цоки влиза по-често - айде, моля те, оправи нещата, защото този форум заприлича на нищо
Моля, темата ми да не се изтрива или заключва, защото нито едно правило не е нарушено, нито може да приключи
То има толкова провинения...
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
доста ще си почакаме да го оправят...
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ще му дойде времето някой слънчев ден...само не трябва да губим вяра)
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
Da,aide de samo oplakvania ima,a vie kakvo pravite...aide poma4ete se,li4i se 4e ste malko admini emi naemete i drugi.Ne si mislete,4e vie vsi4ko znaete i moje!!!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Eх..Това ми напомня за чистките през 60-те. Тогава правителството се намесваше във всичко. Добре, че Луиджи беше непрестанно до мен.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
Много ясно.Форума преди беше толкова умрял че не ми се мисли.Първоначално написано от Murderdoll
Плюс това ние пишем в няколко теми които са толкова важни че няма накъде.
Не насираме всичко а само там където вече е осрано от някой безмозъчен ламер който задава въпрос и ние като му отговорим той почва да спори че не било така както сме му казали(говоря за темата Оргазмът при момчетата)![]()
morsmordre явно не сме много тия, които смятаме, че
форума не пак, а отново е заприличал меко казано на кенеф. Това със сигурност е временно, докато не наложат още 10 нови правила, за това какво не трябва да правят потрбителите, и докато не намерят начин да бият бана на всички селяни, които са се събрали наоколо. Съответните селяни разбирасе, се изказах пак безкрайно "мъдро" и в тая тема...Дано само по- скоро поразчиатят. А до тогава....
Give me your best shot motherfucker!
ще си го преместя в другия крачолПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
Zdravei!(sega pi6a na latinica, za6t0t0 nqma kirilica na tozi komp)Първоначално написано от fire_of_satan
Prava si, 4e OTNOVO e zaprili4al meko kazano na kenef, no prosto...mi pisna da vlizam v tozi forum samo i edinstveno za LS-ta!Ve4e ne moga da namerq temi, v koito da mi e interesno da pi6aVse edni i sy6ti temi, v koito ^I don't give a fuck^ prodyljava da ni smaiva s umeniqta si za tyrsene 4rez tyrsa4kata
Pisna mi da gledam se zakliu4eni temi - ne moje li da se predprieme ne6t0 po tozi vypros???
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Екипа на TeenProblem работи упорито за спазването на правилата на форума!
Относно въпросните агенти, са взети всички необходими мерки за спирането им и както аз, така и моят колега Цецо правим всичко възможно да отблъскваме непрестанният flood от страна на въпросните агенти!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html