View Full Version : BAN????!!!!!!
BaBy^DoLl^
10-05-2005, 11:16
Taka iskam da pitam za6to edna moq fr ima ban, tq ne e pusla spam,ne e obijdala i ne e naru6ila pravilata, ako nqkoi mi kaje za6to ima ban 6te sam mu mnogo mnogo blagodarna
nick AmOR4e^bOnbOn4e
aBeP4eTo
10-05-2005, 11:35
Не е нужно да си направил нещо за да получиш банн. :) Може в ип-то да е проблема така де някои които има като неиното ип да е получил банн и всички с това ип намазват. :wink:
BaBy^DoLl^
10-05-2005, 13:45
blagodqrq :) , no nqma li na4in da se mhne toq ban :?:
aBeP4eTo
10-05-2005, 14:09
Естествено, че има само, че трябва да се консултираш с аднинистраторите вярвам, че те ще помогнат. :wink:
Цоки или Цецо. :)
BaBy^DoLl^
10-05-2005, 14:48
bagodarq :D , 6te govora s nqkoi admin dano opraim rabotata
Slapshot
10-05-2005, 20:17
На никой не му пука, че тъпата ти приятелка има бан! Гръмни се!
morsmordre
10-06-2005, 07:06
На никой не му пука, че тъпата ти приятелка има бан! Гръмни се!
На никой не му пука за тъпите ти мнения, новак флуудърски :evil: Скачай през джама :evil:
Саня вече ти каза какво да направиш, но има и друг начин - може приятелката ти да е пуснала някаква снимка, която, според админите, да е против правилата и да са я баннали :wink: Пък и винаги си има причина за всяко нещо.За да разбереш дали някой друг има същото IP, питай приятелката ти с какво IP e - реално или не!Ако е с реално, значи този вариант отпада.
Slapshot
10-06-2005, 08:04
Да го духаш бе нещастник. Дано да си болен от СПИН или от РАК! Ако не си ти пожелавам да се заразиш! Дано детето ти се роди олигофрен!
AmOR4e^bOnbOn4e
10-06-2005, 11:34
Благодаря на този,който ми е махнал бана 8)
BaBy^DoLl^
10-06-2005, 11:55
Да го духаш бе нещастник. Дано да си болен от СПИН или от РАК! Ако не си ти пожелавам да се заразиш! Дано детето ти се роди олигофрен!
awe ti moje li da si tolko prost we, egati tapaki si 4estno, kompleksar smotan
morsmordre
10-06-2005, 19:42
Хм..Да не би да трябваше да се обидя от това 8) Не благодаря, имам си достатъчно здравословни проблеми, но, ако искаш, мога да споделя няколко с теб, за да те гледам как се гърчиш в жалкото си човешко подобие, молейки за милост, тръпнейки пред всяка следваща секунда, показвайки нищожната си способност да оцеляваш 8) А аз ще те наблюдавам с подла усмивка и ехидно ще ти се присмивам "Такъв е живота, бездарно същество такова, има силни и слаби - жалко само че ти хабиш толкова енергия да пропиляваш мизерното подобие на интелигентност, което..притежаваш!" :!: Как мислиш, дали няма да ми хареса гледката - едно жалко подобие на форма на живот да се дави в собствената си глупост и само АЗ да знам как да спра това :idea: :!:
MAD-DEVIL
10-06-2005, 20:26
О, боже мой! Докъде стигна света! Погледнете само сайта! Затова се махнах! Хората не разбират, че тва е само виртуална илюзия и, играейки си с нея, скоро започват да вярват, че не е такава.
Към теб лично ще кажа, че това, което каза, говореше главно лошо за теб. Просто предизвикваш съдбата, като говориш за нещо толкова страшно, което не познаваш. Знаеш ли колко хора умират от СПИН и РАК всеки ден? Не, не знаеш, не си виждал подобно нещо. Но аз съм! И ще ти кажа, че говориш пълни простотии. Ами ако, недай си боже, най-близкият ти човек почине от тези болести? Пак ли ще говориш така? Нямаш ли капка почит към всички хора, които са загубили живота си така? Ами към близките им? Просто няма да коментирам мнението ти, само ще отбележа, че ако, недай си боже, това се случи с теб, няма да мислиш така...
morsmordre, не му падай на нивото! Това да желаеш лошото на някого е много лошо, а още повече, ако дори не познаваш човека и, реално погледнато, той не ти е сторил нищо лошо. Какво са две обидни думи пред смъртта.
set by devil4e
Slapshot
Толкова си елементарен, че прозираш 8)
Плитката ти идея с проксита, от които пишеш няма да те спаси и бана не ти мърда.. :D
Slapshot
10-07-2005, 15:58
Aз, че съм супер жалък и елементарен такъв съм и си го признавам, но вие всички тук сте лицемери! Шибани мазници. Казвам това, което мисля в лицето. Както го казвам във форума, така и на живо - лице в лице. Не ме е страх. Наистина мразя ви, за това ще ви досаждам до край. Да го духате, жалки олигофренясали тийнчета!
MAD-DEVIL
10-07-2005, 17:10
Aз, че съм супер жалък и елементарен такъв съм и си го признавам, но вие всички тук сте лицемери! Шибани мазници. Казвам това, което мисля в лицето. Както го казвам във форума, така и на живо - лице в лице. Не ме е страх. Наистина мразя ви, за това ще ви досаждам до край. Да го духате, жалки олигофренясали тийнчета!
Още едно елементарно мнение. Най-малкото не можеш да ни мразиш, след като не ни познаваш. Ти можеш, например, да мразиш мен, morsmordre и още хиляди човека, но не познаваш всички тук, за да го правиш. А и използваш думи, които не разбираш. Омразата е силна дума. Ние може да сме "жалки олигофренясали тийнчета", но поне разбираме смисъла на думата. Просто е глупаво да избиваш някакви комплекси за малоценност там, където не само, че на никой не му пука, но и сам знаеш, че нищо не означават. Ти си просто някакъв обект в пространството, намиращ за интересно да се прави на важен пред някаклви други обекти в пространството, които дори не го познават. Разбираш ли колко глупости наговори?
BaBy^DoLl^
10-07-2005, 17:10
boje awe ti si samo za sajelqvane we, nevijdam kakvo ti e napravil koito i da bilo 4e da go mrazi6???!!!
Неактивния
10-07-2005, 22:31
Браточка и аз не се кефя на тъпаците от форума ама стига си писал такива глупости. Замисли се малко поне!
AmOR4e^bOnbOn4e
01-27-2006, 17:19
Мн е странно с този бан.....ту го имам,ту го нямам ...