PDA

View Full Version : ЛС-тата ми не се получават!

morsmordre
10-19-2005, 10:36
Край!Вече ми дойде до гуша :evil: Мислех си да пратя ЛС на Цоки, но май че това е по-добрият вариант:::
Много от ЛС-тата ми не са получени!Вече четвърти потребител ми казва, че не е получавал никакво ЛС от мен, а аз мн добре знам, че съм го изпратил!Няма ли някакъв начин да се връща отговор автоматично така, че да сме сигурни, че ЛС-тата ни са получени.Например на джи ес емите има отчет, който то ги пращат след всеки смс и ти съобщават дали съобщението ти е получено, недоставено или телефонът на човекът отсреща е изключен.Не може ли и тук така да се направи?

А има ли други хора, на които ЛС-тата им не са получени?

DarthRevan
10-19-2005, 10:42
da ti kaja nzn...6toto se skysah da pi6a ls-ta na edna mnogo dobra fr koqto mnogo si q obi4am i tq ne6to ne otgovarq...a uj gi e pro4ela 6toto do kolkoto znam kato toq na koito go prati6 go pro4ete to se premestva tam v razli4no...aa...razdel4e ili kak se vika6e...v tva sys syob6teniqta...ama nzn...

MAD-DEVIL
10-19-2005, 10:48
morsmordre, 5... откога те чакам да пишеш нещо само...
DarthRevan, получила съм ги. Но нямам много време.

DeSsi
10-19-2005, 11:37
Az sym 4-q 4ovek na morsmordre.Samo s nego imam tozi problem si4ki drugi useri polu4vat LS-tata mi.
AMa az iskam da si pisha i s nego :evil:

10-19-2005, 11:53
Дае и моите не се получават ! тцтцтцт ееее насран форум ! еееее аман !

morsmordre
10-19-2005, 16:48
DarthRevan, не ЛС-тата, които на мен ми изпращат, а ЛС-тата, които аз изпращам!Така че в този случай твоето ЛС, което ми изпрати не играе някаква важна роля :lol: :wink:

MAD-EVIL, пратих ти вече ЛС и, доколкото виждам, си го получила :wink: Но, както казва Десси, тя е четвъртия човек, който не ми е получил ЛС!

Ето, MAD-EVIL u DeSsi потвърждават тезата ми :!:

BABY_SEXY_GIRL
10-19-2005, 19:09
Ти знаеш, че за сега само 1 твое лс не съм получила :wink: Сега дори проверих дали имам от вчера лс от теб - имам, дори са 2 и след малко ще ти отговоря на тях :wink: Поне аз ги получавам хаха :lol: :P

morsmordre
10-19-2005, 19:22
Ти знаеш, че за сега само 1 твое лс не съм получила :wink: Сега дори проверих дали имам от вчера лс от теб - имам, дори са 2 и след малко ще ти отговоря на тях :wink: Поне аз ги получавам хаха :lol: :P

Добре, че го написа това, защото аз си помислих, че отново не ги получаваш :? :D

DeSsi
10-20-2005, 11:22
morsmordre oshte ne sym polu4ila otgovor :)

morsmordre
10-20-2005, 17:27
morsmordre oshte ne sym polu4ila otgovor :)

Сериозно :shock: :shock: :shock: :shock:

Цокииии :x :x :x Надявам се да си видял темата, защото зе да ми писва :x

DeSsi
10-24-2005, 14:04
Получи ли ми ЛС-то ?