.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна

ЛС-тата ми не се получават!

Край!Вече ми дойде до гуша Мислех си да пратя ЛС на Цоки, но май че това е по-добрият вариант
    Много от ЛС-тата ми не са получени!Вече четвърти потребител ми казва, че не е получавал никакво ЛС от мен, а аз мн добре знам, че съм го изпратил!Няма ли някакъв начин да се връща отговор автоматично така, че да сме сигурни, че ЛС-тата ни са получени.Например на джи ес емите има отчет, който то ги пращат след всеки смс и ти съобщават дали съобщението ти е получено, недоставено или телефонът на човекът отсреща е изключен.Не може ли и тук така да се направи?

А има ли други хора, на които ЛС-тата им не са получени?
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

da ti kaja nzn...6toto se skysah da pi6a ls-ta na edna mnogo dobra fr koqto mnogo si q obi4am i tq ne6to ne otgovarq...a uj gi e pro4ela 6toto do kolkoto znam kato toq na koito go prati6 go pro4ete to se premestva tam v razli4no...aa...razdel4e ili kak se vika6e...v tva sys syob6teniqta...ama nzn...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

morsmordre, 5... откога те чакам да пишеш нещо само...
    DarthRevan, получила съм ги. Но нямам много време.

Голям фен
    Az sym 4-q 4ovek na morsmordre.Samo s nego imam tozi problem si4ki drugi useri polu4vat LS-tata mi.
    AMa az iskam da si pisha i s nego

Guest
    Дае и моите не се получават ! тцтцтцт ееее насран форум ! еееее аман !

Град
    На майна-си-райна
    DarthRevan, не ЛС-тата, които на мен ми изпращат, а ЛС-тата, които аз изпращам!Така че в този случай твоето ЛС, което ми изпрати не играе някаква важна роля

MAD-EVIL, пратих ти вече ЛС и, доколкото виждам, си го получила Но, както казва Десси, тя е четвъртия човек, който не ми е получил ЛС!

Ето, MAD-EVIL u DeSsi потвърждават тезата ми

Ти знаеш, че за сега само 1 твое лс не съм получила Сега дори проверих дали имам от вчера лс от теб - имам, дори са 2 и след малко ще ти отговоря на тях Поне аз ги получавам хаха :P
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ти знаеш, че за сега само 1 твое лс не съм получила Сега дори проверих дали имам от вчера лс от теб - имам, дори са 2 и след малко ще ти отговоря на тях Поне аз ги получавам хаха :P
    Добре, че го написа това, защото аз си помислих, че отново не ги получаваш

Голям фен
    morsmordre oshte ne sym polu4ila otgovor

Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    morsmordre oshte ne sym polu4ila otgovor

Сериозно

Цокииии Надявам се да си видял темата, защото зе да ми писва

Голям фен
    Получи ли ми ЛС-то ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си