View Full Version : ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВИ ПОДФОРУМИ..
teenkopele
11-12-2005, 21:28
Хора какво ще кажете за създаването на подфорум 'Футбол' и другото ми предложение е 'Фри Лаф'- за всичко, което не може да се постне във другите подфоруми.(..не е подходящо) 8)
Ае казвайте мненията...
miloto_girl_4e
11-12-2005, 21:59
Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup .. pone spored men :D
tova za futbola po stava .. ili ne samo za futbol,a izob6to za sport :D
teenkopele
11-12-2005, 22:34
Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup ..
То е така :wink: ,ама имам предвид фри лаф-а да няма никаква цензура,да се псува и да се изкарват нерви на воля...
(във "Всичко тийн накуп" има цензура) :?
Master_88
11-13-2005, 05:30
След като не се интресувам много от футбол според мен общия лаф ще е по-добре
pipi`e`golqma
11-13-2005, 06:42
Фри Лаф :!: Мисля 4е е по добре :)
tedo_davis
11-13-2005, 08:08
Free laf
t'va shte e nai-fluudyrskiq podforum
shto ne napravqt "flyyd" ?! da si fluudqt tam horata pone i dane gi pritesnqvat ;P
Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup ..
То е така :wink: ,ама имам предвид фри лаф-а да няма никаква цензура,да се псува и да се изкарват нерви на воля...
(във "Всичко тийн накуп" има цензура) :?
Т.е. искаш всеки да бъде простак, да псува, да се толерира флууд, спам, глупости? :shock:
Надали.. За спорт - пас съм.
teenkopele
11-13-2005, 14:57
Да разбирам ли,че всичко се преебава?!? :shock:
Абе, и аз съм за подфорум "Футбол", или "Спорт", но се съмнявам, че феновете на спорта сме много в този форум. Но все пак съм "ЗА" създаването на такъв подфорум. :twisted:
BABY_SEXY_GIRL
11-13-2005, 15:49
За никое от 2-те :wink: Защо няма такъв отговор в анкетата?
morsmordre
11-13-2005, 19:35
Защото авторът е егоист :!: И аз съм против - Всичко тийн накуп събира и двата вида.Нали затова е Всичко тийн - защото може да се пише за всичко, което е свързано с интересите на тийнейджърите.
Аз лично съм напълно против всеки нов раздел, защото мисля, че вече има достатъчно, а и правенето на нов раздел или увеличава работата на модовете, или налага търсенето на нов мод.
Темата е безсмислена, защото имаше още една подобна, в която предложението беше отхвърлено
LunaTriCk
11-13-2005, 19:50
бих искал да има такъв раздел Спорт пак ама...като гледам колко спортни теми има във "всичко тийн на куп". Сякаш няма смисъл да се прави раздел за 5-6 теми. :roll:
teenkopele
11-13-2005, 20:30
Защото авторът е егоист :!: И аз съм против - Всичко тийн накуп събира и двата вида.Нали затова е Всичко тийн - защото може да се пише за всичко, което е свързано с интересите на тийнейджърите.
Аз лично съм напълно против всеки нов раздел, защото мисля, че вече има достатъчно, а и правенето на нов раздел или увеличава работата на модовете, или налага търсенето на нов мод.
Темата е безсмислена, защото имаше още една подобна, в която предложението беше отхвърлено
Егоистът си ти мой човек :wink: ! Най-малкото ако бях егоист нямаше да предлагам създаването на нов подфорум, в който всички да пишат.
Както и да е...ти си единственият,който е против създаването на нов подфорум...поне за момента, което си е показателно,че сме мнозинство! :lol:
teenkopele
11-13-2005, 20:31
Дали вече идеята ще бъде отхвърлена зависи от модовете, както ти каза, но и от броят на хората,които са гласували.
Free laf
shto ne napravqt "flyyd" ?! da si fluudqt tam horata pone i dane gi pritesnqvat ;P
yess :) Tam sha se floodi tam sha se psuva tam sha si izpuskame parata..A ne vyv vsqka tema kakto e sega..
Аз лично смятам за необходимо раздел
Хоби и спорт :wink:
Предлагам да съберем целия форум в един раздел, който да се казва: Форумът на Мистър Бийн ! И не се шегувам по дяволите !
teenkopele
11-14-2005, 11:51
хаахахахаххах :lol:
Ми ако някой мод се навие...защо не ?! :lol:
LiNkiN4eTo
11-14-2005, 16:10
Да разбирам ли,че всичко се преебава?!? :shock:
еми да,идеята ти е постна :!:
BABY_SEXY_GIRL
11-14-2005, 19:04
Егоистът си ти мой човек :wink: ! Най-малкото ако бях егоист нямаше да предлагам създаването на нов подфорум, в който всички да пишат.
Както и да е...ти си единственият,който е против създаването на нов подфорум...поне за момента, което си е показателно,че сме мнозинство! :lol:
Просто няма как да не се намеся, съжалявам, че се отклонявам от главната тема и се извинявам за което, ама не мога да се сдържа :!:
Кой си ти бе братче, че да сочиш с пръст кой бил егоист и кой не?! Ти познаваш ли го лично този човек, че да го виниш какъв е? Аз си пиша с него дълго време и до колкото съм имала възможност да го опозная мога да ти кажа, че той е противоположното на егоист :arrow: великодушен! Но това едва ли е от голямо значение за теб, свиквай да има хора, които не приемат предложението ти, все пак ние всички не сме едно стадо овце с еднaкакъв начин на мислене :idea:
Само той ли? Еми извинявай ама при условие, че не си помислил и за нас, които сме против и не си сложил отговор в анкетата "против" как очакваш да видиш съпоставка на гласовете "за" и "против" :idea: Мен къде ме пропусна? :lol: Очевидно и аз съм ПРОТИВ създаването на такива раздели, но явно и моето мнение не е било правилно разбрано :? Нищо...ще се оправиш някой ден :wink:
Дали вече идеята ще бъде отхвърлена зависи от модовете, както ти каза, но и от броят на хората,които са гласували.
Ооо, това не го решават модовете повярвай ми :lol: Аз съм била достатъчно време такъв ала никога не са ми се предоставяли такива привилегии, тук привилегии имат админите :idea:
П.П. "Когато сочиш някого с пръст, не забравяй, че другите пръсти сочат теб!" - по повод цитата в червено :wink:
teenkopele
11-14-2005, 19:11
хах ...ако ще говорим кой на кой е казал егоист първи, то това е той...както и да е...това,което го каза е вярно,но се отнася за негo,а не за мен. :wink:
Иначе за 'Против' отговор в анкетата не съм помислил,ама какво да се прави...случва се! Въпреки всичко ако някой е против, както ти в случая направо пуска един пост и това е! 8) :wink:
BABY_SEXY_GIRL
11-14-2005, 19:15
А ти случайно да се сещаш, че повечето хора не пишат мнения, а гласуват? Щом искаш да видиш броят на противоположните мнения по въпроса, за да определиш кой е доминиращ, трябваще да има и такъв отговор :roll:
Breakaway``
11-15-2005, 08:22
Аз съм и против двете. Фрий лаф си има ... всичко тийн накуп.
Спорт пък - както каза някой - за 5-6 теми за какво е друг форум?!
Ако ще се слага нов раздел, нека бъде `Игри` :? Да се поразчисти малко фъна :wink:
morsmordre
11-15-2005, 08:36
Видя ли беееееее, пчелата бръмзе :twisted: Не сме само ние двамата :!:
хах ...ако ще говорим кой на кой е казал егоист първи, то това е той...както и да е...това,което го каза е вярно,но се отнася за негo,а не за мен.
Има ли значение кой кого е нарекъл пръв егоист :!: :?: Добре, връщам си думите назад, може и да не е така.Обаче същото се отнася и за мен, поради милион причини, а някои от тях ги каза BABY_SEXY_GIRL.
Тъй като си автор на темата, все още можеш да добавиш нов отговор.Опитай, сигурен съм, че има мн хора, които още не са видяли темата и тепърва ще гласуват ПРОТИВ :twisted:
Murderdoll
11-15-2005, 08:38
Free laf
yess :) Tam sha se floodi tam sha se psuva tam sha si izpuskame parata..A ne vyv vsqka tema kakto e sega..
ахахах грешиш мойто момиче...
просто тогава ще е във всяка тема
+ във отредения раздел :lol: :lol: :lol: [/u]
lainagovna
11-15-2005, 10:31
abe пчела ти да не си на 14 или 15?
teenkopele
11-15-2005, 14:25
Видя ли беееееее, пчелата бръмзе :twisted: Не сме само ние двамата :!:
хах ...ако ще говорим кой на кой е казал егоист първи, то това е той...както и да е...това,което го каза е вярно,но се отнася за негo,а не за мен.
Има ли значение кой кого е нарекъл пръв егоист :!: :?: Добре, връщам си думите назад, може и да не е така.Обаче същото се отнася и за мен, поради милион причини, а някои от тях ги каза BABY_SEXY_GIRL.
Тъй като си автор на темата, все още можеш да добавиш нов отговор.Опитай, сигурен съм, че има мн хора, които още не са видяли темата и тепърва ще гласуват ПРОТИВ :twisted:
Ае мир. И аз си връщам думите назад! :wink:
Няма да се гриземе за глупости я! 8)
teenkopele
11-15-2005, 14:26
abe пчела ти да не си на 14 или 15?
Що питаш?!?
16м СФ съм! 8)
Ти ?
Т'ва че ръся глупости да не ви прави впечатление! :lol: :lol: :lol:
BABY_SEXY_GIRL
11-15-2005, 19:23
Радвам се, че всеки си видя и призна грешките и настъпи мир :wink: Де да приключваха така всички спречквания във форума :roll:
teenkopele
11-17-2005, 21:11
Няма начин всички да завършват така.
В крайна сметка зависи от хората и от това за какво са почнали да се солят! 8)
SEXtreme
11-18-2005, 07:29
ФУТБОЛ???Вие наред ли сте??Футбол???Да бе общо за спорт, ама само за футбол е супер тъпо!
sladkish4eto_f_sofiq
11-19-2005, 14:21
ami moje bi tova za fri laf ili neshto talkova
NeNaSiTnA_TA
11-20-2005, 16:27
След като не се интресувам много от футбол според мен общия лаф ще е по-добре
i az mislq taka :D
мечтател
12-09-2005, 07:59
само футбол не, ама ако е спорт съм за. от егоистични подбуди. аз почти само за това пиша и ще ми е по-лесно така. ма за псувни и т.н. съм против.
Dr Carter
12-09-2005, 10:42
аз почти само за това пиша и ще ми е по-лесно така.
Аааа и от педерастия разбираш ! Евг. Миндж ми каза !
The DooM
02-19-2006, 19:06
i az mislq free laf no i futbol ne e lo6a ideq
lainagovna
02-19-2006, 21:02
The DooM
02-24-2006, 16:44
fooooooooootbaallllll
Death^Forever
02-24-2006, 18:06
И с фрий лаф, и без фрий лаф винаги ще има флууд, то е неизбежно...
Съгласна съм, че е по-логично да бъде спорт, а не само футбол...
Може би трябва и двете да се пробват...И ако нещо не се получи...Да се заключат или нещо от тоя род, модовете си знаят какво да правят...
xOtkiSsSs
03-19-2006, 19:21
mi az съм за Футбол или по точно за Спорт мисля че ще е по добре да е отделно :? а що се отнася до мнението на machoka по принцип всички сме простаци, но на някои по малко им личи...