.

Виж резултатите на анкетата: На кой подфорум ще се кефите повече?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Футбол.

13 41,94%
  • Фри лаф.

18 58,06%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВИ ПОДФОРУМИ..

Хора какво ще кажете за създаването на подфорум 'Футбол' и другото ми предложение е 'Фри Лаф'- за всичко, което не може да се постне във другите подфоруми.(..не е подходящо)

Ае казвайте мненията...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup .. pone spored men
    tova za futbola po stava .. ili ne samo za futbol,a izob6to za sport
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup ..
    То е така ,ама имам предвид фри лаф-а да няма никаква цензура,да се псува и да се изкарват нерви на воля...
    (във "Всичко тийн накуп" има цензура)

Супер фен
    След като не се интресувам много от футбол според мен общия лаф ще е по-добре

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Фри Лаф Мисля 4е е по добре

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Free laf

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Free laf
    t'va shte e nai-fluudyrskiq podforum
    shto ne napravqt "flyyd" ?! da si fluudqt tam horata pone i dane gi pritesnqvat ;P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup ..
    То е така ,ама имам предвид фри лаф-а да няма никаква цензура,да се псува и да се изкарват нерви на воля...
    (във "Всичко тийн накуп" има цензура)
    Т.е. искаш всеки да бъде простак, да псува, да се толерира флууд, спам, глупости?

Надали.. За спорт - пас съм.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да разбирам ли,че всичко се преебава?!?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, и аз съм за подфорум "Футбол", или "Спорт", но се съмнявам, че феновете на спорта сме много в този форум. Но все пак съм "ЗА" създаването на такъв подфорум.
    Левски шампион але але!

За никое от 2-те Защо няма такъв отговор в анкетата?
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Защото авторът е егоист И аз съм против - Всичко тийн накуп събира и двата вида.Нали затова е Всичко тийн - защото може да се пише за всичко, което е свързано с интересите на тийнейджърите.
    Аз лично съм напълно против всеки нов раздел, защото мисля, че вече има достатъчно, а и правенето на нов раздел или увеличава работата на модовете, или налага търсенето на нов мод.
    Темата е безсмислена, защото имаше още една подобна, в която предложението беше отхвърлено
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    бих искал да има такъв раздел Спорт пак ама...като гледам колко спортни теми има във "всичко тийн на куп". Сякаш няма смисъл да се прави раздел за 5-6 теми.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Защото авторът е егоист И аз съм против - Всичко тийн накуп събира и двата вида.Нали затова е Всичко тийн - защото може да се пише за всичко, което е свързано с интересите на тийнейджърите.
    Аз лично съм напълно против всеки нов раздел, защото мисля, че вече има достатъчно, а и правенето на нов раздел или увеличава работата на модовете, или налага търсенето на нов мод.
    Темата е безсмислена, защото имаше още една подобна, в която предложението беше отхвърлено
    Егоистът си ти мой човек ! Най-малкото ако бях егоист нямаше да предлагам създаването на нов подфорум, в който всички да пишат.
    Както и да е...ти си единственият,който е против създаването на нов подфорум...поне за момента, което си е показателно,че сме мнозинство!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Дали вече идеята ще бъде отхвърлена зависи от модовете, както ти каза, но и от броят на хората,които са гласували.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Free laf
    t'va shte e nai-fluudyrskiq podforum
    shto ne napravqt "flyyd" ?! da si fluudqt tam horata pone i dane gi pritesnqvat ;P
    yess Tam sha se floodi tam sha se psuva tam sha si izpuskame parata..A ne vyv vsqka tema kakto e sega..

Голям фен
    Град
    София
    Аз лично смятам за необходимо раздел
    Хоби и спорт
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Предлагам да съберем целия форум в един раздел, който да се казва: Форумът на Мистър Бийн ! И не се шегувам по дяволите !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    хаахахахаххах

Ми ако някой мод се навие...защо не ?!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Да разбирам ли,че всичко се преебава?!?
    еми да,идеята ти е постна

Егоистът си ти мой човек ! Най-малкото ако бях егоист нямаше да предлагам създаването на нов подфорум, в който всички да пишат.
    Както и да е...ти си единственият,който е против създаването на нов подфорум...поне за момента, което си е показателно,че сме мнозинство!
    Просто няма как да не се намеся, съжалявам, че се отклонявам от главната тема и се извинявам за което, ама не мога да се сдържа
    Кой си ти бе братче, че да сочиш с пръст кой бил егоист и кой не?! Ти познаваш ли го лично този човек, че да го виниш какъв е? Аз си пиша с него дълго време и до колкото съм имала възможност да го опозная мога да ти кажа, че той е противоположното на егоист великодушен! Но това едва ли е от голямо значение за теб, свиквай да има хора, които не приемат предложението ти, все пак ние всички не сме едно стадо овце с еднaкакъв начин на мислене
    Само той ли? Еми извинявай ама при условие, че не си помислил и за нас, които сме против и не си сложил отговор в анкетата "против" как очакваш да видиш съпоставка на гласовете "за" и "против" Мен къде ме пропусна? Очевидно и аз съм ПРОТИВ създаването на такива раздели, но явно и моето мнение не е било правилно разбрано Нищо...ще се оправиш някой ден

Дали вече идеята ще бъде отхвърлена зависи от модовете, както ти каза, но и от броят на хората,които са гласували.
    Ооо, това не го решават модовете повярвай ми Аз съм била достатъчно време такъв ала никога не са ми се предоставяли такива привилегии, тук привилегии имат админите

П.П. "Когато сочиш някого с пръст, не забравяй, че другите пръсти сочат теб!" - по повод цитата в червено

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    хах ...ако ще говорим кой на кой е казал егоист първи, то това е той...както и да е...това,което го каза е вярно,но се отнася за негo,а не за мен.
    Иначе за 'Против' отговор в анкетата не съм помислил,ама какво да се прави...случва се! Въпреки всичко ако някой е против, както ти в случая направо пуска един пост и това е!

А ти случайно да се сещаш, че повечето хора не пишат мнения, а гласуват? Щом искаш да видиш броят на противоположните мнения по въпроса, за да определиш кой е доминиращ, трябваще да има и такъв отговор

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Аз съм и против двете. Фрий лаф си има ... всичко тийн накуп.
    Спорт пък - както каза някой - за 5-6 теми за какво е друг форум?!
    Ако ще се слага нов раздел, нека бъде `Игри` Да се поразчисти малко фъна
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Аз съм и против двете. Фрий лаф си има ... всичко тийн накуп.
    Видя ли беееееее, пчелата бръмзе Не сме само ние двамата
    хах ...ако ще говорим кой на кой е казал егоист първи, то това е той...както и да е...това,което го каза е вярно,но се отнася за негo,а не за мен.
    Има ли значение кой кого е нарекъл пръв егоист Добре, връщам си думите назад, може и да не е така.Обаче същото се отнася и за мен, поради милион причини, а някои от тях ги каза BABY_SEXY_GIRL.

Тъй като си автор на темата, все още можеш да добавиш нов отговор.Опитай, сигурен съм, че има мн хора, които още не са видяли темата и тепърва ще гласуват ПРОТИВ
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си