- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВИ ПОДФОРУМИ..
Хора какво ще кажете за създаването на подфорум 'Футбол' и другото ми предложение е 'Фри Лаф'- за всичко, което не може да се постне във другите подфоруми.(..не е подходящо)
Ае казвайте мненията...
Фри Лаф = Vsi4ko Teen Nakup .. pone spored men![]()
tova za futbola po stava .. ili ne samo za futbol,a izob6to za sport![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
То е такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
,ама имам предвид фри лаф-а да няма никаква цензура,да се псува и да се изкарват нерви на воля...
(във "Всичко тийн накуп" има цензура)![]()
След като не се интресувам много от футбол според мен общия лаф ще е по-добре
Free laf
t'va shte e nai-fluudyrskiq podforumПървоначално написано от DeSsi
shto ne napravqt "flyyd" ?! da si fluudqt tam horata pone i dane gi pritesnqvat ;P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Т.е. искаш всеки да бъде простак, да псува, да се толерира флууд, спам, глупости?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Надали.. За спорт - пас съм.
Да разбирам ли,че всичко се преебава?!?![]()
Абе, и аз съм за подфорум "Футбол", или "Спорт", но се съмнявам, че феновете на спорта сме много в този форум. Но все пак съм "ЗА" създаването на такъв подфорум.![]()
Левски шампион але але!
За никое от 2-теЗащо няма такъв отговор в анкетата?
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Защото авторът е егоистПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
И аз съм против - Всичко тийн накуп събира и двата вида.Нали затова е Всичко тийн - защото може да се пише за всичко, което е свързано с интересите на тийнейджърите.
Аз лично съм напълно против всеки нов раздел, защото мисля, че вече има достатъчно, а и правенето на нов раздел или увеличава работата на модовете, или налага търсенето на нов мод.
Темата е безсмислена, защото имаше още една подобна, в която предложението беше отхвърлено
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
бих искал да има такъв раздел Спорт пак ама...като гледам колко спортни теми има във "всичко тийн на куп". Сякаш няма смисъл да се прави раздел за 5-6 теми.![]()
Егоистът си ти мой човекПървоначално написано от morsmordre
! Най-малкото ако бях егоист нямаше да предлагам създаването на нов подфорум, в който всички да пишат.
Както и да е...ти си единственият,който е против създаването на нов подфорум...поне за момента, което си е показателно,че сме мнозинство!![]()
Дали вече идеята ще бъде отхвърлена зависи от модовете, както ти каза, но и от броят на хората,които са гласували.
yessПървоначално написано от tedo_davis
Tam sha se floodi tam sha se psuva tam sha si izpuskame parata..A ne vyv vsqka tema kakto e sega..
Аз лично смятам за необходимо раздел
Хоби и спорт![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Предлагам да съберем целия форум в един раздел, който да се казва: Форумът на Мистър Бийн ! И не се шегувам по дяволите !
хаахахахаххах![]()
Ми ако някой мод се навие...защо не ?!![]()
еми да,идеята ти е постнаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Просто няма как да не се намеся, съжалявам, че се отклонявам от главната тема и се извинявам за което, ама не мога да се сдържаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Кой си ти бе братче, че да сочиш с пръст кой бил егоист и кой не?! Ти познаваш ли го лично този човек, че да го виниш какъв е? Аз си пиша с него дълго време и до колкото съм имала възможност да го опозная мога да ти кажа, че той е противоположното на егоиствеликодушен! Но това едва ли е от голямо значение за теб, свиквай да има хора, които не приемат предложението ти, все пак ние всички не сме едно стадо овце с еднaкакъв начин на мислене
![]()
Само той ли? Еми извинявай ама при условие, че не си помислил и за нас, които сме против и не си сложил отговор в анкетата "против" как очакваш да видиш съпоставка на гласовете "за" и "против"Мен къде ме пропусна?
Очевидно и аз съм ПРОТИВ създаването на такива раздели, но явно и моето мнение не е било правилно разбрано
Нищо...ще се оправиш някой ден
![]()
Ооо, това не го решават модовете повярвай миПървоначално написано от p4elata_brumze
Аз съм била достатъчно време такъв ала никога не са ми се предоставяли такива привилегии, тук привилегии имат админите
![]()
П.П. "Когато сочиш някого с пръст, не забравяй, че другите пръсти сочат теб!" - по повод цитата в червено![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
хах ...ако ще говорим кой на кой е казал егоист първи, то това е той...както и да е...това,което го каза е вярно,но се отнася за негo,а не за мен.![]()
Иначе за 'Против' отговор в анкетата не съм помислил,ама какво да се прави...случва се! Въпреки всичко ако някой е против, както ти в случая направо пуска един пост и това е!![]()
![]()
А ти случайно да се сещаш, че повечето хора не пишат мнения, а гласуват? Щом искаш да видиш броят на противоположните мнения по въпроса, за да определиш кой е доминиращ, трябваще да има и такъв отговор![]()
Аз съм и против двете. Фрий лаф си има ... всичко тийн накуп.
Спорт пък - както каза някой - за 5-6 теми за какво е друг форум?!
Ако ще се слага нов раздел, нека бъде `Игри`Да се поразчисти малко фъна
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Видя ли беееееее, пчелата бръмзеПървоначално написано от Breakaway``
Не сме само ние двамата
![]()
Има ли значение кой кого е нарекъл пръв егоистПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Добре, връщам си думите назад, може и да не е така.Обаче същото се отнася и за мен, поради милион причини, а някои от тях ги каза BABY_SEXY_GIRL.
Тъй като си автор на темата, все още можеш да добавиш нов отговор.Опитай, сигурен съм, че има мн хора, които още не са видяли темата и тепърва ще гласуват ПРОТИВ![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE