View Full Version : bulgari i bulgarki
elince_belince
12-23-2005, 15:13
spored vas mom4eta dobri li sa bulgarkite v legloto i momi4eta mislilite 4e bulgarite sa dobri v legloto i kakvo harsvate v tqh
WindWaker
12-23-2005, 15:15
mn interesen vupros brq xaxa !
mn mi e interesno kolko ot pi6e6tite tuka vuob6te sa spali sus 4ujdenec 4e da mogat da napraqt nqkva razlika. a i vseki 4ovek e razli4en, edna naciq ne opredelq na4ina na sex na vsi4kite i grajdani.
whatever
dj_tigrica
12-23-2005, 15:15
da.spored men ima mnogo sladki i umni balgarski mom4eta koito osven 4e se 4arovni,krasivi i umni sa mnogo dobri v krevata.no ima i takiva koito osven vsi4ko sa nejni romanti4ni i koito darjat na momi4eto do tqh.znam 4e sa6estvuvat za6oto v momenta sam s edno ot tqh..no pak ima i mnogo.....v krevata a i ne samo tam koito pak sa balgari
mn mi e interesno kolko ot pi6e6tite tuka vuob6te sa spali sus 4ujdenec 4e da mogat da napraqt nqkva razlika. a i vseki 4ovek e razli4en, edna naciq ne opredelq na4ina na sex na vsi4kite i grajdani.
whatever
Napulno sum suglasna.Nachinut na pravene na sex ne zavisi ot tova dali si bulgarka ili bulgarin ili si ot nwkoi druga starana..Temata ne mi haresva...: :? :wink: :?
hamilcar
12-23-2005, 15:43
Не съм го правил с момиче от друга държава.
moito gadje e polqk :lol: i se spravq 4udesno, no i bg mom4etata, s koito sum bila ne po-lo6o :lol:
е ми не знам ама рускините са яко перверзни и доста палави ....ох не мисля какви са но американките са били супер особенно на 14 -15 какви работи правят и как се чукат на ранна възраст ....един приятел живее там и ми е казвал какви са в леглото и яко се кефят на чужденци ...забрененото е най-сладко там нали до 21 или не се сещам колко точно беше никакав полов живот а те тайно представете си кви са ...освен тва са много красиви като малки поне така са ми кавали ....искам да ги видя що са сливки са.....
TheSoulOfDeath
12-23-2005, 16:40
whatever
agree
NeNaSiTnA_TA
12-24-2005, 23:30
abe po princip balgarite sme si nai-krasivite,nai-gotinite nai-4arovnite..abe voab6te sme si nai :) ama sega dli balgarskite maje sa po-dobri ot drugite(v legloto) nemoga da kaja za6toto sam bila samo s balgarin i nemoga da go sravnq!
4estno kazano ne mislq,4e seksualnite umeniq zavisqt tolkova prqko ot nacionalnata prinadlejnost na 4oveka.Vsi4ko zavisi ot 4uvstvata,jelaniqta mu i ot individualnite mu umeniq
`Death`Whore`
12-25-2005, 09:01
И какво, ако никой не е спал с чужденец? Да не би спермата им да има вкус на шоколад? Аз не съм била.
Какво правите в БЪлгария, след като българките са зле? Ходете в Америка! Малоумия. Вие не сте ли забелязали в БЪлгария какво правят момичетата на 11-12?
DitmataMC
12-25-2005, 10:45
е ми не знам ама рускините са яко перверзни и доста палави ....ох не мисля какви са но американките са били супер особенно на 14 -15 какви работи правят и как се чукат на ранна възраст ....един приятел живее там и ми е казвал какви са в леглото и яко се кефят на чужденци ...забрененото е най-сладко там нали до 21 или не се сещам колко точно беше никакав полов живот а те тайно представете си кви са ...освен тва са много красиви като малки поне така са ми кавали ....искам да ги видя що са сливки са.....
ти луд ли си момче?това,което каза е толкова далече от истината,колкото Сатурн от Земята.Ако приятеля ти ти е казал такива неща спокойно мога да го обявя за лъжец.Имам приятели в САЩ и те казват точно обратното.Та тях не ги пускат на диско да ходят ако нямат 21,не им дават да пият и т.н.,а това са мн важни предпоставки за запознанства и след това секс.Това да се ебеш на 14-15 години го има само тука в България.
elince_belince
12-25-2005, 20:28
abe vijte sq po qko li 6te vi e naprimer da si elngite s nqkav rqzn tu4en ili da si lenite s balgarin.az mislq 4e 6tq si legan s balgarin 4 e6te bopredpo4eta nego.i sam lqgala no s tu4en nikoga i ne mislq 4e 6te si legna.kajete 4eno po qko li 6te vie da s te s tu4en..turkinq ili s balgrin ..balgarka.ama 4esno
abe po princip balgarite sme si nai-krasivite,nai-gotinite nai-4arovnite..abe voab6te sme si nai :) ama sega dli balgarskite maje sa po-dobri ot drugite(v legloto) nemoga da kaja za6toto sam bila samo s balgarin i nemoga da go sravnq!
да бе да.освен.и най-завистливите и най-големите селяни...
TheSoulOfDeath
12-25-2005, 21:14
да бе да.освен.и най-завистливите и най-големите селяни...
a puk germancite sa fa6isti ; rusnacite pianici ; francuzite zenstveni ...
DOKOSVANE
01-21-2010, 03:31
ти луд ли си момче?това,което каза е толкова далече от истината,колкото Сатурн от Земята.Ако приятеля ти ти е казал такива неща спокойно мога да го обявя за лъжец.Имам приятели в САЩ и те казват точно обратното.Та тях не ги пускат на диско да ходят ако нямат 21,не им дават да пият и т.н.,а това са мн важни предпоставки за запознанства и след това секс.Това да се ебеш на 14-15 години го има само тука в България.
Ужасно далеч си от истината ,живяла съм във USA и момчето е право ,не всички са така и не по на 14,но станат ли на 16 ...почват да се чукат наляво и надясно,ходят по купони ..напиват се.Да по барове не ходят ,но пак то стига да са 10 момчета и 10 момичета с един галон бира даже е по удобно от дискотека ....леглата са им направо на дансинга ...Не мога да разбера само защо са ти толкова интересни момиченца по на 14 ..май има нещо сбъркано в теб
kalpazanka
01-21-2010, 05:27
Стара тема.