View Full Version : Въпрос само за момичета и лесбийки
Carmen Queasy
12-28-2005, 19:45
Zdraveite vsi4ki,iskam da vi popitam kakvo mislite za priqtelki,koito iskat da spqt zaedno!Za6toto s edna moq priqtelka,tq se kazva Hrisi,dyrja da pod4ertaq 4e i az se kazvam taka.I mislim na Nova godina,i da izkonsumirame na6eto priqtelstvo!
Molq,samo tezi ot vas,koito sa probvali,da spodelqt kak e bilo i daite predlojeniq, za po-romanti4no atmosfera!:)))
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
ramaiana
cut_the_darkness
12-28-2005, 20:02
hei zdr macka,az sa6to se kazvam Hrisi hahah.Napalno vi podkrepqm davaite,6toto majete sa 6ibani pedaliiiiii.az odavna se otkazah ot tqh
Hahhha e dobre be 6tom majete sa 6ibani pedali, za kakvo govorim kato momi4eto iska da spi s priqtelkata si.Tva ne sa li lezbiiki ;))
Zdraveite vsi4ki,iskam da vi popitam kakvo mislite za priqtelki,koito iskat da spqt zaedno!Za6toto s edna moq priqtelka,tq se kazva Hrisi,dyrja da pod4ertaq 4e i az se kazvam taka.I mislim na Nova godina,i da izkonsumirame na6eto priqtelstvo!
Molq,samo tezi ot vas,koito sa probvali,da spodelqt kak e bilo i daite predlojeniq, za po-romanti4no atmosfera!:)))
edno momiche/jena znae kak da zadovoli nai-dobre drugo momiche/jena...
davaite :D
Abe saglasen sam e edna jena moje nai dobre da zadovoli druga jena ama ako tva sa deca na 13-14 godini mislite li 4e izob6to znaqt kakvo i kak da zadovolqvat i t.n.Kakto i da e - dotuk s 6egite, kato iskat da si probvat.
da..mnogo interesno ! :)) poneje 2 momicheta iskat da sa lesbiiki myjete stavat pedali :) ok ! :)
via_dolorosa
12-28-2005, 23:09
Тя не е споменала че е лесбийка :x .Давай...няма нищо лошо в това да пробваш.
PLAMENKO
12-29-2005, 07:07
AHAHAHHAHAAHAHAHAH НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АХХАхахахАХАхахааХАха , кажи си егенето поне да знаеме за кво става върпос , държа да подчертаеш на колко си години :roll: дли имаш 10 ? :roll:
на нова година глътни чаша вино и лягай да спиш шото нема да има сънчо на нова година!!!
Awazate Ippon
12-29-2005, 07:57
hora vsekakvi. btw me4tata mi e gadjeto mi da e biseksualno.
Няма лошо, не че аз не съм си го мислила, но само за да пробвам, не мисля, че би ми харесало повече от секса с момче.
А Carmen Queasy, да не сте девственки още?
:arrow: 1.mom4etata ne sa pedali :)
:arrow: 2.6tom i dvete go iskate nqma ni6o lo6o moje puk da vi haresa :wink:
i az iskam da probvam ama nqma sas koi! :cry: NE iskam da e sas nai dobrata mi priqtelka
`Death`Whore`
12-29-2005, 08:27
МНого е модерно да си лезбийка. Направо го запишете на видеокасета и го пуснете в нета. Деца, спрете да се гаврите с тези неща! Лезбийството не е само лизане и пъхане на визбратори! Лезбийките имат чувства...сексът е чувства!
МНого е модерно да си лезбийка.Лезбийството не е само лизане и пъхане на визбратори! Лезбийките имат чувства...сексът е чувства!
verno e :!:
SweetBunny
12-29-2005, 08:49
oooo, napulno te podkrepqm! Trqbva da se suglasi6 :twisted:
btw i az se kanq da napraq tui, ama ne na Nova Godina :lol: :twisted:
Аз съм момче,но мога ли да ви помогна в изконсомирването на вашето приятелство,така де само ние тримцата.Плиииииииссссссс . :wink: :wink: :wink:
`Death`Whore`
12-29-2005, 09:03
изконсомирването
....
изконсомирването
....
Айде карай.Много сложна дума.
`Death`Whore`
12-29-2005, 09:14
Думата не е сложна, ти я усложняваш. :)
Еми добре,щом казваш. :wink: Ама нещо направихме цялата тема в спам.Аиде от мен да мине па ще черпиш. :D
`Death`Whore`
12-29-2005, 10:00
Само от къде го разбра?
i az iskam da probvam ama nqma sas koi! :cry: NE iskam da e sas nai dobrata mi priqtelka
HxAAxXaaxa (:
napiite se.Tova 4e napravi atmosferata extra. :D
`Death`Whore`
12-29-2005, 13:36
Да...и да си повръщат по половите органи..
lodka1330
02-19-2006, 20:56
i az mnogo iskam da opitam s momiche....
Nqma nishto losho kato ste reshili da probvate da go napravite,tova ne vi pravi lesbiiki ,izjivqvanieto e got i e po nestandartno az samata sam probvala i znam kakvo e ,apak obstanovkata ste stane mnogo zdrava kato si zemete po 2 bonbona(ekstazy) i sled tova napravo go napraite,shte ste vav vaztorg
Не мисля,че това може да се нарече инсконсумиране на приятелството.Ами аз никога не съм изпитвала нужда да имам нещо повече с някоя моя приятелка.Това вашето може да е от любопитство или незнам от какво.Мен лично не ме кефи идеята.
SANDRETO
08-27-2006, 16:41
probvaite,shtom imate jelanie,samo 4e izhodite ot tazi ve4er,koqto smqtate da prekarate zaedno,sa 2:
1.ne se vijdate pove4e,zashtoto priqtelki sled takava slu4ka e absurd da si ostanete =P~
2.stavate lesbiiki i produljavate da si konsumirate ve4e intimnoto priqtelstvo :smt008
i v dvata slu4aq nqma losho,zavisi ot tova kakvo iskate....v posledstvie
1-во: Темата е стара!
2-ро: Темата е ебавка!
И аз искам да пробвам :D Ама само целувка.. Оф нз кфо ми става-обръшам резбата ли,само любопитство ли е кфо е.. :razz:
GetNasty
02-24-2008, 14:59
много е забавно, аз не съм правила точно това . бяхме 3 момичета , обикновен ден , абе беше много яко :)
nancy__girl
02-24-2008, 18:11
МНого е модерно да си лезбийка.Лезбийството не е само лизане и пъхане на визбратори! Лезбийките имат чувства...сексът е чувства!
verno e :!:
absolutno ;)
kuklichka_bg
02-24-2008, 18:26
az sam se {P} s poe4eto si fr xaxaxaxa :grin: kato se napiim leko pak da praish sex s momi4e i da ti e fr za mene tova e super .................. :( neznam kak go pravqt 4ela sam mnogo pati "s priqtelkata mi g o pravim otdavna" ama tova e ujasno tolkova li ne mojete da si namerite maje 4e .... ujas ujas 8-)
girl_of_hell
02-24-2008, 18:58
gleite sq
na skoro bqh na edna frendka na rojden den i az i o6te 4 4oveka bqhme edinstvenite trezveni .no kakto i da e i nqkolko moi fr-ta mi pusnaha ezik ne go priemam amaa izpo6to li4no poneje 1 te ne zaneha na koi svqt sa 2te sa mi mn dobre frendki i 3 pravq tova koeto mi se iska... se pak deviza mi e ~~~ kupon navsqkade..~~~~~ a kolkoto do lezbiistvoto ..... nqq n6t po razli4no ako dvoikata se obi44a... :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) :-P :-P :-P :-P
Аз лично бих го направила,но не с най-добрата си приятелка :-o