- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос само за момичета и лесбийки
Zdraveite vsi4ki,iskam da vi popitam kakvo mislite za priqtelki,koito iskat da spqt zaedno!Za6toto s edna moq priqtelka,tq se kazva Hrisi,dyrja da pod4ertaq 4e i az se kazvam taka.I mislim na Nova godina,i da izkonsumirame na6eto priqtelstvo!
Molq,samo tezi ot vas,koito sa probvali,da spodelqt kak e bilo i daite predlojeniq, za po-romanti4no atmosfera!))
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
ramaiana
hei zdr macka,az sa6to se kazvam Hrisi hahah.Napalno vi podkrepqm davaite,6toto majete sa 6ibani pedaliiiiii.az odavna se otkazah ot tqh
KOe sI saka -- ONO SI trebe - tebalo e da zeme6 PASATA Da4KAAA, 4e bEre6 iadove s OPELA!
"Midnight-GrEh" TEAM SOFIA!
Hahhha e dobre be 6tom majete sa 6ibani pedali, za kakvo govorim kato momi4eto iska da spi s priqtelkata si.Tva ne sa li lezbiiki)
edno momiche/jena znae kak da zadovoli nai-dobre drugo momiche/jena...Първоначално написано от Carmen Queasy
davaite![]()
Everything's gonna be alright...
Abe saglasen sam e edna jena moje nai dobre da zadovoli druga jena ama ako tva sa deca na 13-14 godini mislite li 4e izob6to znaqt kakvo i kak da zadovolqvat i t.n.Kakto i da e - dotuk s 6egite, kato iskat da si probvat.
da..mnogo interesno !) poneje 2 momicheta iskat da sa lesbiiki myjete stavat pedali
ok !
![]()
Тя не е споменала че е лесбийка.Давай...няма нищо лошо в това да пробваш.
Никога не споря с онези , чието мнение не уважавам .
AHAHAHHAHAAHAHAHAH НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АХХАхахахАХАхахааХАха , кажи си егенето поне да знаеме за кво става върпос , държа да подчертаеш на колко си годинидли имаш 10 ?
![]()
на нова година глътни чаша вино и лягай да спиш шото нема да има сънчо на нова година!!!
Няма лошо, не че аз не съм си го мислила, но само за да пробвам, не мисля, че би ми харесало повече от секса с момче.
А Carmen Queasy, да не сте девственки още?
Не се притеснявам когато ми говорят зад гърба, важното е като се обърна да млъкнат.
1.mom4etata ne sa pedali
2.6tom i dvete go iskate nqma ni6o lo6o moje puk da vi haresa
![]()
The pain is temporary!
i az iskam da probvam ama nqma sas koi!NE iskam da e sas nai dobrata mi priqtelka
МНого е модерно да си лезбийка. Направо го запишете на видеокасета и го пуснете в нета. Деца, спрете да се гаврите с тези неща! Лезбийството не е само лизане и пъхане на визбратори! Лезбийките имат чувства...сексът е чувства!
oooo, napulno te podkrepqm! Trqbva da se suglasi6![]()
btw i az se kanq da napraq tui, ama ne na Nova Godina![]()
![]()
Аз съм момче,но мога ли да ви помогна в изконсомирването на вашето приятелство,така де само ние тримцата.Плиииииииссссссс .Първоначално написано от Carmen Queasy
![]()
![]()
![]()
....Първоначално написано от Анонимко
Айде карай.Много сложна дума.Първоначално написано от `Death`Whore`
Думата не е сложна, ти я усложняваш.![]()
Еми добре,щом казваш.Ама нещо направихме цялата тема в спам.Аиде от мен да мине па ще черпиш.
![]()
тука е пълно с педераси
Само от къде го разбра?
HxAAxXaaxa (:Първоначално написано от Mandy2
obi4am ubrata
Да...и да си повръщат по половите органи..