View Full Version : mnenieto vi....
az sam na 16 god gadjeto mi sa6to....hodim ve4e 3 meseca i toi mn pati mi e kazval,a i mi go e pokazval 4e me obi4a...az sam devstvena a toi-ne.... po princip vinagi mi e kazval po vaprosa 4e ne hodi s men zaradi sexa,za6toto ako mu e bilo samo zaradi tva e 6tql da se hvane s nkoq koqto da mu pusne vednaga...no v petak bqhme na kupon i toi iska6e i kaza 4e ne moje da 4aka pove4e,no na mene mi se izpari jelanieo za sex(a po princip imam taKova)..i sa nz dali da spq s nego ili ne-strah me e 4e sled tva moje da me zareje:(
Felinus Catus
01-01-2006, 11:17
Аз бих ти казала, хич да не ти пука - ако искаш да спиш с него - давай. Не си някаква 12 годишна патка, имаш си глава на раменете вече. Не се притеснявай, че може да те зареже - ако го направи - ще измислиш някак да му отмъстиш. Ако не го направи - значи е точен човек и си заслужава да се порадвате един на друг пълноценно.
`Death`Whore`
01-01-2006, 11:17
Здрасти!
Никога няма 100% гаранция,че като казва,че те обича,че след първият път ако е мн зле и не му хареса няма да ти бие шута...Но ако наистина не е с теб за секса и те обича...трябва да му пуснеш да не стои на сухо...ама ако те зареже ужас...Така стана с една приятелка преди седмица..ходиха 4 месеца,кълнеше и се в любов,мн се обичаха...и тя го направи с него за 1 път и след 3 дена я заряза... :evil: баси използвача!!!
`Death`Whore`
01-01-2006, 11:36
Да, обаче един мъж не може да издържи толкова.
NeNaSiTnA_TA
01-01-2006, 11:38
Аз бих ти казала, хич да не ти пука - ако искаш да спиш с него - давай. Не си някаква 12 годишна патка, имаш си глава на раменете вече. Не се притеснявай, че може да те зареже - ако го направи - ще измислиш някак да му отмъстиш. Ако не го направи - значи е точен човек и си заслужава да се порадвате един на друг пълноценно.
^Kiss_of_the_Sun^f
01-01-2006, 11:40
Никога няма 100% гаранция,че като казва,че те обича,че след първият път ако е мн зле и не му хареса няма да ти бие шута...Но ако наистина не е с теб за секса и те обича...трябва да му пуснеш да не стои на сухо...ама ако те зареже ужас...Така стана с една приятелка преди седмица..ходиха 4 месеца,кълнеше и се в любов,мн се обичаха...и тя го направи с него за 1 път и след 3 дена я заряза... :evil: баси използвача!!!
Stavat takiva raboti za syjalenie i to dosta 4esto , i na mene mi se slu4i .. jalko e ama ve4e go preodolqh:] mm da ti kaja nikoi ne znae kakvo 6te stane , ako ima6 po zdrava psihika moje6 da spi6 s nego ,posle kato te zareje da ne ti e gadno (ne kazvam,4e 6te te zareje ama e vyzmojno)..
Да ти имам проблемите !Дори и да те зареже като те изчука пак си една ебане напред, нищо не губиш !:)
Да ти имам проблемите !Дори и да те зареже като те изчука пак си една ебане напред, нищо не губиш !:)НЕ.Губи девственоста си,а тя е мн важна за едно момиче,първият път е мн важен!!!
ako tolkova ima6 jelanie za sex pravi sex,ako go obi4a6 pravi sex...daje i posle da te zareje koeto moje da ne stane da ne ti puka vajnoto e 4e si si napravila kefi i ti e bilo hubavo..no ako iska6 da si sigyrna v nego 4e teobi4a i ne iska samo da si legne s tebe iz4akai o6te dokato bade6 napulno sigyrna 4e naistina te obi4a :evil:
Klizmata
01-02-2006, 10:07
Az bih kazal 4e moje da mu vqrva6 ama to mu e pisnalo prosto 3 meseca da cikli na suho i zatova ti go e kazal ne 4e ne te obi4a ili 4e te luje ne6to toi naistina ako mu be6e zaradi sexa nqma6e da izkarate 3 meseca prosto hormonite si kazvat dumata.
P.S:
A i o6te ne6to ako ne mu pusne6 nqma da izdurji i 6te te zareje za6toto 6te se predstavi kak moje da si hvane edno hubavo gotino gadje i da q 4uka vseki den i 6te go sravni s tova 4e ti ne mu puska6 i 6te bye bye love bye bye hapyness i think im gonna cry.I da iz4akai o6te 3 meseca i 6e vidi6 kak 6e te zareje o6te sled purviq samo stoi i gledai.
`Death`Whore`
01-02-2006, 10:34
Мен ако някой ме мотае повече от месец и не сме правили секс, ще го изнасиля.
Да, обаче един мъж не може да издържи толкова. верно няма да го мъчиш момчето я ..
^Kiss_of_the_Sun^f
01-02-2006, 10:39
Мен ако някой ме мотае повече от месец и не сме правили секс, ще го изнасиля. :lol: :lol: :lol:
Za da se stigne do sex ili trqbva da si ima opredelena pri4ina. Ili prosto i dvamata go iskat za6toto sa si sigyrni i dvamata edin v dryg s 4ystvata si ili go pravqt za da podobrqt vruzkata si. V momenta moga ne6to da propyskam no opredeno tezi 3-te se sre6tat spored men nai-4esto tai4e opitai se da si pomisli6 vurhy tezi 3 ne6ta i vij dali ima ne6to takova pri vas. I drygoto koeto e ne go pravi na kypon... tam vinagi stavat falove.
ou baby... hey baby.... :oops: MYXAYAXYAXY mi dai mu da te iz4uka ako te ostavi zna4i ne te obi4a ako e s teb sled tova zna4i te obi4a.... vse 6e se otvori6...ako misli6 4e e podhodq6tiq... a i 6tom ima6 jelanie za sex ...davai
angelski_o4i
01-03-2006, 18:08
da beeeeeeeee :D
q ne se izlagai
az pravih sex s gadjeto mi 4ak sled 5tiq mesec
nito se e oplakal,nito se e sardil,nito me e zarqzal
Iskam da ti kaja 4e az bqh na su6toto polojenie kato teb:)Az bqh na 15 i toi me za4aka polovin godina dokato stana gotova i sled kato go napravihme sqkash se zaobi4ahme pove4e....i sega sme vse o6te zaedno (2 godini i ne6to hodim)....taka 4e spokoino ....
Девствен на 19
01-06-2006, 15:42
да ти кажа,ако един мъж ходи с теб заради секса и ако не му пусниш до 1 седмица ще те зарежи,а щом е с теб вече 3 месецжа,значи не е заради секса само
awe ebete se weeeee ebati pomisli za gadjeto si...kolko mnogo vreme go durjish na suho..gorkoto momche prejulil e sigurno ili e naebal nqkoq druga
аз не познавам някой който да се е оженил за човека с който е правил секс за първи път и да си е умрел с него..... дори и да скъсате няма да е защото вече сте правили секс и той е сложил още една отметка в тефтера си... и да не го правите, пак може да се случи да скъсате ВСЕ за нещо, така че ако ти се прави - давай, нищо не губиш. Щом се обичате даже ще ти е приятно да ти е първи човек който те обича. gl & hf :)
То пък вие егати връзката дето я имате. Секса си е доста голяма част от една връзка. Прави хората много по-близки и по-отпуснати един пред друг. Пък и човека цели три месеца те чака, ти пак недоволстваш. Ми какво като те зареже??? Каква е разликата дали си спала с него, или не? Болката е една и съща от раздялата. И мен 1вия ми ме заряза. И какво? Да съм ревнала случайно? Пък и да ти кажа, аз ако не бях спала с приятеля ми, на дали щяхме да сме заедно още. Просто нямаше да издържим, щяхме да се очуждим и щяхме да скъсаме. Аз на първия месец го подпуках. Не издържах аз самата само на натискания и целувки и палене... Нормално е да ти каже, че не може да те чака повече. Ми писнало му е на човека. Не му е за секса, не се притеснявай! Аз съм убедена, че той те обича и държи на теб. Иначе мислиш ли, че щеше да бъде с тебе 3 месеца, да ти обръща внимание, да се грижи за теб, да го оставяш на сухо след всяко натискане и близост, и той нищичко да не ти казва? Така че нищо не губиш.
anichkaaa
06-29-2006, 16:04
Ako naitina q obi4a 6te po4aka o6te malko.Tolkova e 4akal taka 4e bi mogul da iz4aka.Eventualno ako ve4e ne izdurja moje6e da nameri po-takti4en na4in da i go kaje.Taka 4e ako mu ima6 doverie go napravi,no ako ne si napulno sigurna v nego nedei.Az pone ne bih riskuvala.Uspeh :wink:
6te spi6 s nego edinstveno i samo kogato pojelae6 :wink:
cvety_i_bebeto
06-29-2006, 18:18
не всички...моето гадже ме чака 9 месеца..докато правихме sex..
az sam na 16 god gadjeto mi sa6to....hodim ve4e 3 meseca i toi mn pati mi e kazval,a i mi go e pokazval 4e me obi4a...az sam devstvena a toi-ne.... po princip vinagi mi e kazval po vaprosa 4e ne hodi s men zaradi sexa,za6toto ako mu e bilo samo zaradi tva e 6tql da se hvane s nkoq koqto da mu pusne vednaga...no v petak bqhme na kupon i toi iska6e i kaza 4e ne moje da 4aka pove4e,no na mene mi se izpari jelanieo za sex(a po princip imam taKova)..i sa nz dali da spq s nego ili ne-strah me e 4e sled tva moje da me zareje:(
xa emi kaji mu da go lapa 6e se nameri nqkoi koito naistina te obi4a a ne e samo s tebe da te ebe blizo e do uma a/a//?A??A
Fuckin`Lunatics
06-29-2006, 19:50
Miii ako tolkova mnogo te obi4a kolkoto kazva6 3 meseca ne bi trqbvalo da predstavlqvat problem za nego :roll:
да... айде ся да си играем с инстинктите на пича..... кви сте вие бе, по тая логика никога нямаше да се прави секс и нямаше да се раждат хора и човечеството ще стане застрашен вид.. заради ПРОСТОТИЯ... ако се правеше секс само когато жената поиска (т.е. никога) мн тъпо разсъждавате. според мен 1 месец е достатачно една двойка да започат да правят секс! ако толко се харесват ще правят секс, иначе си е булшит стъф и чалгарска ралта
ako ta obi4a naistina cql jifot 6ta 4aka:D xi4 ne si dafai zor.otnosno taq fraza:mene ni mi e za ednoto ebane,4ufala sam q xilqdi xilqdi pati.. :cry: