View Full Version : Нормално ли е?
kissorankata
01-03-2006, 12:09
Абе хора кво ще кажете ако някое момиче ви каже,че си е загубило девствеността не чрез секс,а примерно с някакъв предмет.Не питам за мен,а за една моя приятелка тя каза че си загубила девстевеността без да е правила секс.Просто много ме изненада и се питам нормално ли е?
Еми много е ракобуйствала и си е завирал най-различни предмети от домашния инвентар е нормално !
mda,az imam priqtelka koqto se e otvorila s 4etka i drugi s nai razli4ni ne6ta,ponqkoga ne e ot rukobuistvane a ot lubopitstvo
`Fallen`AngeL`
01-03-2006, 12:19
Tupo e
TheSoulOfDeath
01-03-2006, 12:23
Tupo e
takova e
kissorankata
01-03-2006, 12:32
Tupo e
ОК де наистина е тъпо.Просто не ми се вижда да е нормално.Пак да повторя НЕ ПИТАМ ЗА МЕН. :roll:
pipi`e`golqma
01-03-2006, 13:02
И аз смятам че е тъпо :? щот тогава закффо са момчетата? Кфа е тръпката като се е отфорила сама... Аз мисля че е мн мн тъпо, но не е ненормално се пак секи си има свое разбиране за нещата :)
dataworm
01-03-2006, 13:05
Да ти кажа честно...Самозадоволяванет и загубата на девственосттa са различни неща.Да, момичето може да се е отворило само, но за мен едно момиче си остава девствено, до момента, в който не го направи с реален партньор. :wink:
f0`shiZzle
01-03-2006, 13:18
Да ти кажа честно...Самозадоволяванет и загубата на девственосттa са различни неща.Да, момичето може да се е отворило само, но за мен едно момиче си остава девствено, до момента, в който не го направи с реален партньор. :wink:
i as sym na tva mnenie !:)
i spored men e tupo nqma smisal za kakvo burza ?!?!?
ima vreme
nqkoe mom4e shte q otvori ma kato burza da si burza be spored men taq tema nqma smisal !
^NuGy_NuGy^
01-03-2006, 13:25
Бахти тъпото е,
ама щом така е решила-
нейна воля :lol:
RoyTheReaper
01-03-2006, 13:41
4uval sam za razni momi4eta (obiknoveno na 12-13) koito umi6leno si razkusvat himena kato si zavirat nqkvi predmeti. tova e naistina maloumno i ne vijdam kakvo pe4elqt :roll:
Pepi 'The eye
01-03-2006, 13:42
Да нормално е с краставица, морков или друг зарзават!
mda i az sum na tva mnenie,poznavam edin tip za koito devstvenostta e super vajna i ne se zaema s momi4e koeto ne e devstveno koeto spored men e malko tupo,6toto ako iska6 da si s nqkoi zabtavq6 za minaloto i gleda6 v ob6toto bude6te
thEClown
01-04-2006, 11:28
Тъпо е разбира се , но по въпроса може да намерите и отговора в темата "правили ли сте го с девственик/ца"Много хора са казали не не бих.Просто ако се е психирала че докато е девствена ,никой няма да прави секс с нея (с девственица никога, аз не спя с дървета и дъски за гладене) може да е стигнала до заключението че решението е дефлорация с някакъв предмет.
DANGER_LSD_F
01-04-2006, 11:34
Тъпо е разбира се , но по въпроса може да намерите и отговора в темата "правили ли сте го с девственик/ца"Много хора са казали не не бих.Просто ако се е психирала че докато е девствена ,никой няма да прави секс с нея (с девственица никога, аз не спя с дървета и дъски за гладене) може да е стигнала до заключението че решението е дефлорация с някакъв предмет.
И аз съм на същото мнение.Дори бях на ръба да го направя,за да съм на гребена на вълната и всички да ми се кефят.Тъпо е,само че,когато го прави,момичето мисли само и единствено за "имиджа" и "репутацията"си. Наистина е жалко,но е факт.