Влез

View Full Version : Sveshti,nejna muzika..

Atika
01-04-2006, 23:34
..rozovi lista,shampansko,sateneni charshafi.. pravili li ste go v saprovod ot takiva manii :?:

`Death`Whore`
01-04-2006, 23:35
Обичам шампанско, но ако на леглото има розови листа и сатенени чаршафи, ще се хлъзгаме много. Не ми допада идеята.

Mandy2
01-05-2006, 05:40
NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite i vav fantaziite na malkite momi4entsa!Te si me4taqt da go napravqt za parvi pat vav takava obstanovka,da ne gi boli,da bade sas printsa koito e do6al na bql kon i sled tova da se ojenqt!Palni gluposti!!! :evil:

hamilcar
01-05-2006, 05:45
Мне не съм.

thEClown
01-05-2006, 08:49
NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite :evil:
Сигурна ли си?

Като имам възможност готвя на жената.Шампанското е много блудкаво за такива мероприятия.Чаршафи винаги чисти
може да не са от сатен.Свещи задължително навсякъде + ароматни клечки + приятна музичка.Не се изискват усилия за една такава вечеря ама никакви повярвайте ми само малко време.Причината е в мощния мързел който напоследък ме е сполетял и мен.Малко романтика никога не е излишна освен ако не искате просто да се наевете.

machoka
01-05-2006, 08:50
NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite i vav fantaziite na malkite momi4entsa!Te si me4taqt da go napravqt za parvi pat vav takava obstanovka,da ne gi boli,da bade sas printsa koito e do6al na bql kon i sled tova da se ojenqt!Palni gluposti!!! :evil:

Помисли си отново и недей да говориш толкова сигурно :wink:

madi
01-05-2006, 09:07
..rozovi lista,shampansko,sateneni charshafi.. pravili li ste go v saprovod ot takiva manii :?:

ax........ romantika li...........

S_L_A_D_U_R_K_A
01-05-2006, 09:09
NE!Tezi ne6ta gi ima samo po filmite :evil:
Сигурна ли си?

Като имам възможност готвя на жената.Шампанското е много блудкаво за такива мероприятия.Чаршафи винаги чисти
може да не са от сатен.Свещи задължително навсякъде + ароматни клечки + приятна музичка.Не се изискват усилия за една такава вечеря ама никакви повярвайте ми само малко време.Причината е в мощния мързел който напоследък ме е сполетял и мен.Малко романтика никога не е излишна освен ако не искате просто да се наевете.
Кога ще се женим хаха?! Ааа относно романтика мн мн мн обичам, но всичките изброени на куп не съм пробвала!

Dlord
01-05-2006, 09:23
Do sega sum nqmal nqkukuv opredelen povod za da go napravq... ina4e , sve6ti , myzika i t.n. e imalo... No puk otdavna si mislq za taka nare4enata perfektnata ve4er i neznam o6te koga 6te go napravq tova.

machoka
01-05-2006, 09:25
Бих искал да вметна, че за да бъде романтична една вечер не са нужни нито свещи, нито благоуханни атрибути, нито блусове - нужно е едно одеало, топла лятна вечер и небе, осеяно със звезди.

Всичко е в нас самите.

poliii
01-05-2006, 12:44
del

rowzz
01-05-2006, 13:19
Да.. яко е ама не е кой знай кфо..

thEClown
01-05-2006, 13:21
Бих искал да вметна, че за да бъде романтична една вечер не са нужни нито свещи, нито благоуханни атрибути, нито блусове - нужно е едно одеало, топла лятна вечер и небе, осеяно със звезди.

Всичко е в нас самите.

Ти го каза.Такава вечер насред природата е перфектна.Звезди луна.Момичетата обичат да им се обръша внимание по специялен начин не само ебане,бирата и в леглото да си подпръдваш задушевно след бобената яхния.Пичове обичайте си приятелките и ги дарявайте с по прекрасни моменти,заслуват го все пак и те се стараят да ви доставят и удоволствие колкото могат
Нали супер зле съм да си ги мисля тези неща.Айде сега чакам линч и публично заклеймяване.Няма да се учудя. :) :(

Foxi_v6
01-05-2006, 13:50

Всичко е в нас самите.\

Всичко е в нас самите. tochno i na mqsto!! :wink:

street_force
01-05-2006, 13:54
така е не е го не ме кефи

poliii
01-05-2006, 14:13

Всичко е в нас самите.

Ти го каза.Такава вечер насред природата е перфектна.Звезди луна.Момичетата обичат да им се обръша внимание по специялен начин не само ебане,бирата и в леглото да си подпръдваш задушевно след бобената яхния.Пичове обичайте си приятелките и ги дарявайте с по прекрасни моменти,заслуват го все пак и те се стараят да ви доставят и удоволствие колкото могат
Нали супер зле съм да си ги мисля тези неща.Айде сега чакам линч и публично заклеймяване.Няма да се учудя. :) :(
am az nqma da te zakleimq ami naprao bih te razceluvala :oops: ne bih kazala 4e si zle da gi misli6 tiq raboti ama q si priznai trezven li be6e :P

HeDa
01-05-2006, 14:35
Zvuchi mi prekrasno , ne sym probvala ama iskam... :P

street_force
01-05-2006, 14:39
то лесно се урежда

NaSkO_
01-05-2006, 15:08
Мне не съм.

rowzz
01-05-2006, 15:11

Всичко е в нас самите.
най яко ще да е ако е студено и да се топлим взаимно.. мммм яко е.. :)

sLaDuLaNkaTa
01-06-2006, 10:30
zvu4i mn qko no dosega ne sam go pravila....iska mi se ama za jalost mai nqma kak da stane... :(

elize
01-06-2006, 11:57
To4no tazi kombinaciq,ne!

thEClown
01-07-2006, 08:27

Всичко е в нас самите.

am az nqma da te zakleimq ami naprao bih te razceluvala :oops: ne bih kazala 4e si zle da gi misli6 tiq raboti ama q si priznai trezven li be6e :P

НАПЪЛНО Трезвен бях и съм .Е къркам но гледам да не прекалявам .Момичета , жени предрасполагайте приятелите си да ви организират нещо романтично сигурен съм че го заслужавате.Звучи тъжно че много от вас изобщо не са испитвали удоволствието от такава вечетя разходка и тн.
(Zvuchi mi prekrasno , ne sym probvala ama iskam... Razz)И пичове поставайте се да радвате полвинките си с повече изненади. Дори опитите да не са сполучливи приятелките ви ще го оценят труда и ще ви окрилят.

poliii
01-07-2006, 12:24

Всичко е в нас самите.

НАПЪЛНО Трезвен бях и съм .Е къркам но гледам да не прекалявам .Момичета , жени предрасполагайте приятелите си да ви организират нещо романтично сигурен съм че го заслужавате.Звучи тъжно че много от вас изобщо не са испитвали удоволствието от такава вечетя разходка и тн.
(Zvuchi mi prekrasno , ne sym probvala ama iskam... Razz)И пичове поставайте се да радвате полвинките си с повече изненади. Дори опитите да не са сполучливи приятелките ви ще го оценят труда и ще ви окрилят.\
ami edinstvenoto koeto moga da kaja e 4e se obnadejdavam kato slu6am takiva mom4eta(ne 4e i moq ne e takuv :) a vsi4ki koito si mislite 4e kato se pravite na tvurdi i mujkari 6te ni svalite se lujete mn 4esto-tova otvarq vratata kum vsqka edna ot nas,nezavisimo dali iskame ne6to seriozno ili ne-samoto vnimanie i jelanie e vajno

NeNaSiTnA_TA
01-07-2006, 12:33
To4no tazi kombinaciq,ne!
i az taka!imalo e i takiva romanti4ni elementi no vsi4ki na kup dosega ne sam probvala!