View Full Version : haresvam mom4e s dve godini po-malko ot men!
zdr!mn tupo se 4uvstvam,za6toto sam na 16 god.,a haresvam mom4e na 14 god.!vinagi sam haresvala po-golemi i takiva na moqta vazrst,no sega.....mislite li ,4e ni e mnogo golqma razlikata vav vazrastta???i sme6no li 6te e ako tragna s nego???
Hhahaahaha... ponqkoga mi e veselo na takiva temi vupreki 4e sa izklu4itelna rqdkost.
1- Za6to da e sme6no da hodi6 s po-malko mom4e?
2- Emi ne e li sme6no po tazi logika po-golemite mom4eta da hodqt s vas po-malkite momi4eta?
3-TheNightRider ima pravo... dosta golqma e veroqtnostta vruzkata da e neseriozna, no nedei da govori6 taka 4e ve4e e tvoi... samo go haresva6 no ne si trugnala s nego a i toi moje da te otreje. No poneje e po-maluk dosta e golqma veroqtnostta da nalapa vudicata.
Predi vreme haresvah momi4e na 16 i revah m po neq i tq trugna s drug..kakto i da e !Misulta mi e 4e nqma nikakvo zna4enie smisal ako se obi4ate znae6 za liubovta nqma granici!Ot opit glava ne boli trugni pa da vidime kvo 6e stane!Ne e sme6no!Daje e prekrasno 4e ne si kato drugite momi4eta koito si haresat nekoi po maluk i da we da toi e po maluk ot mene nemoga tva e sme6no...(ne vsi4ki momi4eta)Ima hora koito se razli4avat s po 7 godini i jenata e po golqma ot muja!No tova e za napred za vuzrastite nemoje ti da si na 14 toi da e na 7 :D zvu4i sme6no se pak!No dve godini ni6ot ne sa davai smelo napred i budete 6tastlivi.....a otnosno tova 4e mom4etata ne sa seriozni tiq deto sa na 14 da ima i takova no sled kato si precenila 4e si gotova da bude6 s nego i sled kato si precenila 4e moje da obi4a i kogato kazva obi4am te nma da se zamislq i 6te go kazva s 4ustvo zna4i ni6to ne te spira!Ako nqkoi ti se podigrava-ne te interesuvat drugite iska6 da si 6tastliva budi 6tastliva!Mnenieto na drugite ne trea da te burka!!!!Uspeh :wink:
LP_girl_14
01-05-2006, 08:59
Е какво пък му е смешното?!Няма нищо лошо в тва.Сърцето ни не избира ,хората в които да се влюби по каталог с ЕГН.Пък и все пак разликата ви е само 2 години.Живота си е твой и ти сама решаваш какво да правиш с него.Ако си щастлива в този човек,бъди с него,без значение от това какво ще кажат хората.Трябва да се бориш за любовта си,а да я изгубиш,заради хорските приказки :!:
Е какво пък му е смешното?!Няма нищо лошо в тва.Сърцето ни не избира ,хората в които да се влюби по каталог с ЕГН.Пък и все пак разликата ви е само 2 години.Живота си е твой и ти сама решаваш какво да правиш с него.Ако си щастлива в този човек,бъди с него,без значение от това какво ще кажат хората.Трябва да се бориш за любовта си,а да я изгубиш,заради хорските приказки :!:
То наистина няма нищо смешно.Ама сигурно после ша съжелява щото тия на 14 нямат мозък ( не че аз имам ).Ако не и изглежда детски гъз.. абе де да знам в ОБЩ СМИСЪЛ НЕ ПРЕЧИ :!:
tenks za savetite!!:)))6te vidq kakvo da pravq
Dlord ..govorq taka,za6toto znam,4e toi mn me haresva ot tri godini nasam :roll: az predi mu se smeeh i vaob6te ne go haresvah,no naposledak ne6to mi stana i po vsi4ko si li4i,4e naistina e mn svesten 4ovek
He3HauKa
01-05-2006, 14:09
za lubovta granici nqma :lol:
Защо да не опиташ мисля че даже на въпросното момче ще му е мн гот че ходи с по голямо момиче :wink: пък и ако се захванеш с него нищо няма да изгубиш затова си струва да опиташ
аз пък мисля че момиченцата(7 8 клас) се ходят с по големи И ТО ВИНАГИ С 10 КЛАСНИЦИТЕ.. а аз съм 11.. :( съчусвайте ми хора :cry: ..
абе ко му е смешното бе.. то момчето даже мн ще се гордее с теб да знаеш.. и ще те обича.. не мисля че 14 годишните не могат да обичат.. та нали любовта няма граници.. :)
LoRinSeR
01-05-2006, 17:24
Не мисля, че ще има проблем. Ако харесваш някой не го оставяй да ти се изплъзне :?
VAMP_GIRL
01-05-2006, 17:28
нема да е смешно ;) тръгнете пък квото стане, ама като е на 14 не очаквай голяма сериозност :P MhMz
lp_krasi
01-05-2006, 18:11
аз не виждам нищо смешно в тва...в смисъл както се казва любовта няма граници...и кво се притесняваш те не ядат хора нищо че са по- малки...:)
tenks!ok,6te vidim kakvoi 6te stane...... :roll:
f0r3v3r]
аз пък мисля че момиченцата(7 8 клас) се ходят с по големи И ТО ВИНАГИ С 10 КЛАСНИЦИТЕ.. а аз съм 11.. :( съчусвайте ми хора :cry: ..
абе ко му е смешното бе.. то момчето даже мн ще се гордее с теб да знаеш.. и ще те обича.. не мисля че 14 годишните не могат да обичат.. та нали любовта няма граници.. :)
Не съм мн съгласен че 14 годишните немогат да обичат но това си е твое мнение :roll:
estestveno 4e ne e sme6no...Az sum hodila dvaputi s mom4eta koito sa po malki ot men.Ednoto be6e s edna godina po malko drugoto s dve.Ima6e hora koito mi se smeeha ama na mene ne mi puka6e,vse pak vajnoto be6e 4e az im se kefeh.Ima6e razbirase i hora koito mnogo ni se kefeha
Защо да не опиташ мисля че даже на въпросното момче ще му е мн гот че ходи с по голямо момиче :wink: пък и ако се захванеш с него нищо няма да изгубиш затова си струва да опиташ
Е тва мнение също е много точно и го подкрепям :wink:
Ne se pritesnqvai!ZA lubovta granici nqma!Ako si sigorna v 4uvstvata si mu kaji i kakvoto stane!Uspex
DeVoi4eTo
01-06-2006, 10:49
miiii po proncip vyzrastta nqma zna4enie-daje si e taka vinagi de ;) ama zavisi i kak izglejda samoto mom4e 6toto poprincip nali momi4etata se razvivat po-byrzo ot mom4etata govorim za vrysnicite pyk i da e s dve godini po-malyk ot teb :roll: nz...ama ima i takiva mom4eta 4e i na 14 da sa hi4 ne im li4i a sa ackite pi4agi ;) poprincip vyzrastta ne trqbva da se vzima 4ak pod takova vnimanie ;)