PDA

View Full Version : Малките намеци...

^Въпросчо^
01-06-2006, 15:03
Здравейте и за много години! Значи и аз имам малък проблем с любовта, ако може така да се каже! От известно време съм влюбен до уши в едно момиче! С нея сме от едно училище, че и живеем близко(от един квартал сме). Виждаме се всеки ден в училище и се засичаме често из квартала. Изглежда за пръв път се влюбвам толкова силно и затова ми е някак си трудно да направя нещо! Не че ме е срам или нещо такова, по скоро ме е страх да не сбъркам нещо или да бъда отхвърлен или нещо такова! Пък и не съм сигурен дали и тя изпитва нещо към! Така изглежда, но не съм сигурен в това! Пък и не знам дали тя е разбрала, че аз съм влюбен в нея или не! Не знам дали съм съумял да и го покажа чрез държанието си към нея! Днес прочетох доста теми в този форум за най-различни въпроси! Четох за това дали е добре чувствата да се изразямат чрез действия или думи, също така четох в една тема за малките намеци и "неволните" физически контакти! Мисля си, че това е начина - да правя някакви намеци и уж неволни доксвания, неволни, но целенасочни! Мисля си че така хем аз ще покажа, че я харесвам, хем ще разбера от реакцията и дали тя ме харесва! Значи въпроса ми е до къде да стигна с намеците и докосванията? Да бъда ли малко по нахален и да я прегърна леко или примерно да сие заиграя с някой кичур от косата и(това съм го чувал от един приятел)или да пробвам само с леки уж без да искам докосвания - примерно като се качваме в автобуса или като седним един до друг в автобуса или все едно се изцапала някъде или все едно има нещо на косата! Ако може и вие да дадете някоя идея за намек(може и с думи или някакви действия)!? Ако ми дадете някакви идеи ще съм ви много благодарен!

cannabinoid
01-06-2006, 15:35
Кви намеци ве луд ли си, :shock: ако не се познаваш с нея запознай се и я сваляй.

^Въпросчо^
01-06-2006, 15:37
Кви намеци ве луд ли си, :shock: ако не се познаваш с нея запознай се и я сваляй.

Ама ние се познаваме!

forrzi
01-06-2006, 15:43

Ама ние се познаваме!абе забий мацето и т`ва е :D

S_L_A_D_U_R_K_A
01-06-2006, 16:01
Виж ся миличък, отиваш при мацката както там се поздравявате и я питаш за кафенце, обаче кажи и ако иска да не е сама, щото ако не те харесва да не и става мн ясно, че си падаш по нея! Излизате а у, каниш я двамата да се видите, правиш и намеци от този сорт и нз как да ти обясня, но ще разбереш дали си пада и ако да действаш -просто и ясно, ма виж то от първата среща още ще разбереш дали имаш шансове или не!Айде успех!
А относно намеци там играеш си с шал, коса квото има, праиш компличенти, ама тея неща няа смисъл да ти ги казвам! Както ти дойде от вътре, пък ако видиш, че ти се кефи награбвай пък квото стане хаха!

rowzz
01-06-2006, 16:18
в тва е истината..

^Въпросчо^
01-06-2006, 16:44
Виж ся миличък, отиваш при мацката както там се поздравявате и я питаш за кафенце, обаче кажи и ако иска да не е сама, щото ако не те харесва да не и става мн ясно, че си падаш по нея! Излизате а у, каниш я двамата да се видите, правиш и намеци от този сорт и нз как да ти обясня, но ще разбереш дали си пада и ако да действаш -просто и ясно, ма виж то от първата среща още ще разбереш дали имаш шансове или не!Айде успех!
А относно намеци там играеш си с шал, коса квото има, праиш компличенти, ама тея неща няа смисъл да ти ги казвам! Както ти дойде от вътре, пък ако видиш, че ти се кефи награбвай пък квото стане хаха!

Помислих си, че това може да кажете! Това съм го чувал и от мойте приятели и го прочетох няколко пъти във форума! Не може ли да ми дадете съвет относно въпроса, който зададох в темата?! Моля ви кажете какво мислите и ако имате някаква допълнителна идея за намек! И да кажете какво мислите по въпроса - леки намеци или по-нахални? Моля ви кажете нещо по този въпрос!

teenkopele
01-06-2006, 16:46

:lol:

01-06-2006, 19:18

:lol:

rusalkata_
01-06-2006, 19:49
е виж сега в какъв смисъл по-нахални намеци?дай пример...но и без това мога да ти кажа да не ги опитваш защото ако не те харесва а ти й правиш по-настъпателни намеци ще стане много кофти за теб...продължавай с нежните и леки намеци... :roll:

01-06-2006, 20:05
е виж сега в какъв смисъл по-нахални намеци?дай пример...но и без това мога да ти кажа да не ги опитваш защото ако не те харесва а ти й правиш по-настъпателни намеци ще стане много кофти за теб...продължавай с нежните и леки намеци... :roll:
Мисля, че дадох пример за по-нахални намеци - например да я прегърна леко или примерно да се заиграя с някой кичур от косата и(това съм го чувал от един приятел)! Това имам предвид под по-нахален намек!

^Въпросчо^
01-06-2006, 20:08
продължавай с нежните и леки намеци... :roll:
А ти какво разбираш под нежни и леки намеци?

rusalkata_
01-06-2006, 20:21
еее аз си мислих за много нахални,в смисъл да я награбиш грубо или пък нещо от тоя род...ами всъщност точно тези които спомена са нежни а не няхални... :roll: