PDA

View Full Version : Проблем при местурбацията

01-06-2006, 23:23
Ах, не знам как изобщо пиша това тук, но се надявам да ми погнете :(
Наскоро докато прасках чикии в банята ми стана нещо и реших да си бръкна отзад - с пръстче. Взе че ми хареса, скоро почнах да си правя чикиите само с пръстче в задника. След време обаче докат се къпех пробвах с дръжката на една четка за коса и стана перфектно...........
От скоро докат се къпя си бъркам с душа отзад (той е подвижен такъв). Това което ме притеснява, че от както пробвах с душа е, че се къпя два три пъти по-често... :oops: От както почнах да гледам закачливо шишето белина ACE на майка ми силно се притеснявам. Мисля, че не съм такъв човек - да "обърна" резбата, ама то и преди ако ми бяха казали, че с душа ще почна да си бъркам нямаше да повярвам и щях да се смея. Казвайте какво да правя.
Аз през това време отивам за една бърза баня.

teenkopele
01-06-2006, 23:26
Еми, ЧЕСТИТО имаш наклонности да станеш 'мека китка'! :lol:

Въпрос: Абе колко ти е широк гъЗъ? :o :lol: :o

01-06-2006, 23:32

Нз, душа с малко натискане влиза идеално...

Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 23:32
Наскоро докато прасках чикии в банята ми стана нещо и реших да си бръкна отзад - с пръстче. Взе че ми хареса, скоро почнах да си правя чикиите само с пръстче в задника. След време обаче докат се къпех пробвах с дръжката на една четка за коса и стана перфектно...........
От скоро докат се къпя си бъркам с душа отзад (той е подвижен такъв). Това което ме притеснява, че от както пробвах с душа е, че се къпя два три пъти по-често... :oops: От както почнах да гледам закачливо шишето белина ACE на майка ми силно се притеснявам. Мисля, че не съм такъв човек - да "обърна" резбата, ама то и преди ако ми бяха казали, че с душа ще почна да си бъркам нямаше да повярвам и щях да се смея. Казвайте какво да правя.
Пич мога да ти кажа само ЧЕСТИТО влезна в Мека Китка Ltd.

01-06-2006, 23:33
Приятелю, и аз имам подобен проблем...в началото мислех като теб, но след време осъзнах истината, няма какво да крием, че това ни доставя удоволствие :D . Та тъй като виждам, че си открил топлата вода (на душа) ти предлагам окончателно да погледнеш към другия пол, ще откриеш романтиката и душата която си търсил (и нещо топло отзад) с години, но не си го осъзнавал.

Вечно твой ГЪЗ

POOL MAAFACKA KOPELE

Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 23:33

Един мъж по-малко, тъкмо повече жени за нас :)

01-06-2006, 23:37

Добре де, как ще стана педераст, като аз си бъркам с душа ебаси. На мен с момчета нямад а ми е интересно - бъдете реалисти!
Смятате ли, че е редно да спра или ако ми харесва няма причина да се отказвам от удоволствията на живота? Та от първото бръкване насам са минали месеци, по душа не съм се променил чак толкова... :cry:

Soldier_OF_Fortune
01-06-2006, 23:40
Няма смисъл да се отказваш щом ти е гот.
След време ще започнеш и по пичове да си падаш има ги всякакви.
Щом ти е гот да си педал бъди такъв не променяй природата си:!:

Tsv3tAn
01-06-2006, 23:47
Няма смисъл да се отказваш щом ти е гот.
След време ще започнеш и по пичове да си падаш има ги всякакви.
Щом ти е гот да си педал бъди такъв не променяй природата си:!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hamilcar
01-07-2006, 04:45
Според мен тази тема е ебавка.

foxi_V12_turbo
01-07-2006, 05:49

xaxa
:D :x

хах
01-10-2006, 20:53
Ей! Нормално е да ти харесва! Тва щотона анусатисвършват всичкинервни окончания на организма ти и вътре преззадника ти може дасе стимулира простата и от там да получаваш оргазъм! Аз даже като ми духат ги карамтакалеко да ми барат дупката и смятай изхвърлямсе до 3-4 пъти повече като количество! Не е педерастия тва!

postalina
01-10-2006, 21:04
Аз лятото пробвах с сандала ми докато бях на излез в гората, от тогава скъсах два чифта, но прекалено много ми харесва за да спра, а не сам обратен, в смисал такаф имам си приятелка която много обичам , но до сега не съм и казал, какво да направя ,помогнете ми! :(
Между другото кажете ми някои склад за летни сандали с катарами може да са с ток, ама по евтини ,защото нямам големи възможности.Благодаря ви предварително!

Dr. Kazimbutt
01-10-2006, 21:26
Мисля, че не съм такъв човек - да "обърна" резбата
Ти вече си я обърнал бе, идиот!

anichkaaa
01-10-2006, 21:47
Tova.koeto pravi6 ne zna4i ni6to ili pone za sega.Ako se 4udi6 za po-sigurno praiv sex sas gadjeto ti,za da razbere6 sas sigurnost.Ina4e v nai-dobriq slu4ai spri s tova,koeto pravi6 i se zavirni kam stariq si jivot.Uspeh! :wink:

01-10-2006, 21:52
shtom si barkash v gaza i ti haresva... sled vreme dusha nqma da ti se struva interesen shte iskash da opitash neshto dtugo ... posle drugo ... i nakraq shte se ozovesh v legloto s momche ... teiche chestito batka ... teiche nestavash ... napravo se otkazvai da jiveesh a na kolko godini si vikash ???

01-11-2006, 10:09
Ako neznaete "G" to4kata pri mujete e na zadnika. Normalno e da mu haresva. Pri vsi4ki mom4eta e taka za6toto tam im e "G" to4kata. Tova 4e ti haresva neozna4ava 4e si pederas. Moje da se pritesnqva6 ako go pravi6 4esto. Ponqgoga v sexa sus saglasieto na dvamata partniori, momi4eto burka s 1 prust4e otzad za da dovede mom4eto do po burz orgazum :lol: :lol: :lol:

teenkopele
01-11-2006, 16:13

Аха. :D

01-11-2006, 21:51
Hahah braa we moi . Produljaai napuhai i maika si f gaza si . Lud si . Kat si puhash dusha v duparata toi voda pruska li .Gyza ti kat ligen stanal sigyrno .Bahti picha det si braa braa . I ti chuek shi staash . :twisted: :twisted: :twisted:

thEClown
01-12-2006, 08:52
Гост написа:
Добре де, как ще стана педераст, като аз си бъркам с душа ебаси. На мен с момчета нямад а ми е интересно - бъдете реалисти!
Смятате ли, че е редно да спра или ако ми харесва няма причина да се отказвам от удоволствията на живота? Та от първото бръкване насам са минали месеци, по душа не съм се променил чак толкова... Crying or Very sad

Хората са прави след време просто ще ти се поиска нещо живичко и ще решиш да пробваш с мъжки член.Как ти звучи да те распори една огромна пишка.Ако темата е несериозно просто е тъпо написана , нямате скилс и не сте креативни на тема простотии.Ако е сериозна .... човек няма нишо лошо щом ти харесва но знай че рохките яйца обществото не ги дъвче много.Но ако го правиш с душа и с жена си с пръсътчета и тн...... мога само да ти пожелая успех.
Мъже бъдете силни и не се потдавайте на педерастия.

`eNeRGie`
01-12-2006, 11:14
abe zashto mom4eta kato teb si izmislqt takiva raboti tva spored men si reshil da go napravish i prosto iskash da 4uesh kvo mislat derugite neznam pomisli bashtoati kvo shte ti kaje kato razbere a tova se nqkoga shte stane az ako bqh i razbera 4e sina mi e TUP GEI she go ubbiq takiva kato tebe sa za ubivane sramite mushkiq pol gadni gnusari izvratenqci pojelavam ti da probvash s shishe i to da se sh4upi pone za 2 meseca nema da pretpriemash nishto :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

8b-best
01-13-2006, 20:48
Nema kade da idesh bate, rano ili kysno shte te proporat v duparata i krai

LiLeNcEtOoO
01-14-2006, 15:42
ot `eNeRGie` bte ne misla taka ne na vseki mu se slu4va nogo mi e jal za tebe no az nqma da dopusna tova i se pak ti iznasilen li si :evil: :evil: :evil: :?: :?: :?:

skyline_207
01-14-2006, 17:07
Nema kade da idesh bate, rano ili kysno shte te proporat v duparata i krai

хахахаха

ьаьаьаьа
01-14-2006, 17:47
наи много като станеш ма 18 и като отидеш на гол купон доктора като ти виде дупката на задника и да ти каже че не си одобрен щтот сяка вечер те шпорят много яко и за тва ти е с 20 диаметар

gboy
01-14-2006, 19:34
priqteliu pro4eti malko i 6tte vidi6 4e otzad ima6 nervni okon4ani i zaradi tqh ti haresva - dale4 ne si gei , a ako si to ne e zaradi tova. Tova da hareesva6 momi4eta i tova da izpitva6 udovolstvie ot podobno ne6to syvsem ne sa nesyvmestimi . Ne se pritesnqvai. A ako temata e ebavka - e ako ima drugi s takyv problem- vijte statiite daje mai v toq sait i ako pro4etete syveti za momi4eta 6te vidite 4e pi6e tova da vi bryknat otzad kato syvet .

Mad`Lady
01-14-2006, 20:46
i tva ti mi ne bilo pederastiq...Bace spored mene tva da te kefi da si zavira6 cql du6 v zadnika si e 4ista pedal6tina...Kupi na priqtelkata ti edin vibrator i tamyn 6ti go dava nazaem...

MurkaM{P}
01-14-2006, 20:58
ei neznam ma tva tvoito nito e pederas6tina nito ni6to....po skoro si BIseksualen tip.....!!!nz ako si pederas trebva da si haresva6 muje a ti ne hares muje nali ....?! :roll: nz..a da suvet ot men:gledai da ne si zavre6 v zadnika nakraq i toaletnata 4iniq 6toto tva ve4e 6te e brutalistika!!!
[b]PIIISSSEE!!AND HEAVY METAL!! :D

01-14-2006, 21:35
d3m1g0d- :
1-vo ahhhh ... rpqteliu ... pedal si bate ...
Ama ne tva e problema ... shtom ot sega ti vliza dusha ... predstavi si sled vreme ..... shte po4nesh da spish s batki kato tebe .... sled tova i 4lenovete nqma da te zadovolqvat ... shte iskash da ti burkat s pove4e prusti ... sled tova s yubruci ( fisting ) v anusa ... i dokato se osetish shte si zoofil , koito spi s kone ....

aHyC
01-14-2006, 22:01
ах гаден подъл дебел педал....

MaNqKs
01-14-2006, 22:19
Аз през това време отивам за една бърза баня. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
внимавай със пръстчето,а при мене е друго като видя момиче и полудявам

01-14-2006, 22:24

Emi spr s 4ekiite :wink:

Hap-a
01-14-2006, 23:50
Nqma kvo da napravi6 lev si lev 6e si ostane6. :lol:
Otidi na psihiatur samo toi moje da pomogne. :mrgreen:

_|_
01-15-2006, 07:57
I az sam imal takav problem,ama za 1 sedmica go opravih taka4e ima jivot vse o6te :))

01-15-2006, 14:19
Byrkate poniatiata pi4a ne e pedal shot pedala hareva i se vazbujda ot myje v negovia slu4ai toi e prosto izvraten.Pedal niaa da stanesh spoko a za pryst4eto v dupeto e nau4no dokazano 4e uveli4ava erekciata tai 4e shtom ta kefi prodyljavai

01-15-2006, 19:05
тоя форум е за да си помагаме, а не за майтапи :evil:

angel4e_s_krila
01-16-2006, 19:00
Самият факт че си объркал думата мастурбация направо ме наведе на мисли относно истината на темата ти.Сега по темата днес с душа или с четка,утре с някоя по-голяма пръчка,така е то с педерасти ще се задръсти света.

`MiTi0_MiXa`
01-16-2006, 19:35
Абеее...Само едно ще ти кажа боклуко хора кату тебе не заслужават тфа дето БОГ им гу е дал :evil: Напраово се чудя що има такива хора вобще :wink: Единственото нещо,което трябва да направиш е да си бъркаш в миризливия гъз и да си затфаряш устата пред други хора защото е достатъчно това че правиш такива неща :evil: И до ся от тия мнения които прочетух съм най съгласен с това на `eNeRGie`.Освен че трябва да се засрамиш от постъпката си(тази че си поискал мнението на хората по такъф въпрос),трябва и да се извиниш на ,посетилите и коментирали глупавата ти тема хора,за това че излагаЖ мъШкияТ пол :!: :evil: Кфо повече да кажа по педераЗТките ти влечения осфен това че най доброто което можеш да направиш е да кажеш на приятелката си без да я нараниЖ защото ако не е от теб то ше дойде от някои тфой любовен партнйор.Така че по добре и признай каф тЪпанар си!Кату ще преебаваш вивота си(по-точно като си преебал живота си) не се упитфай да направиш това и с друг човек.Намери си щастлива компанийка бъркайте си в задниците,радвайте са и си живейте живота без да пречите на някой.И отново пофтарям БОГ не те е направил за да си бъркаш в гЪзът.

П.С.:Като ще се изказвЪм да се доизкажа :D Ако имате някаф такаф приятел е кат тоя педераЗТ по-добре гу резнете за да не поемете някой друг сЪндал :!: :lol:

BLADE`
01-16-2006, 19:37
гхахахахаха

От скоро докат се къпя си бъркам с душа отзад

хем ше сереш по лесно :shock: :lol: :lol: :lol:

kanar4o
01-16-2006, 20:56
kvo da praish li... mi zemi si kupi tapa za guz shtoto kakto gledash shisheto ace na mayka ti kat si go navresh f diviq sha vurvish i ot tebe she kapqt layna!

george_89
01-17-2006, 11:54
abe horaaa viii ne ste normalni :D

01-17-2006, 12:00
Прочетете темата за аналния секс... Казва се че простатата на мъжа може да се стимулира през ануса, някъде на около 10см навътре се намира...

george_89
01-17-2006, 13:30
muhahahaha zna4i kat praim ne6to trqbva da si butnem ne6to 10 santimetra dylgo v gyzy 4e da ni stane kef
mne blagodarq :lol: :lol: :lol:

01-17-2006, 13:45
Абе!Аз защо си мисля,че тоя се ебава....шот или задника му вече разширен до нз къде или има баси малкия душ...Абе,човек кът обичаш да си ръгаш зазни работи у аналното утвестие я накарай баща ти та ти го тикне,а?
Като говорим за ебавки се сещам за един дет викал,че си ръга оная работа у прахосмукачката и му било кеф...ама това ня значение!

BTW:ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА МАМИТУ ВИ!НИЩО НЕ ВИ РАЗБИРАМ!

WILD__BOY
01-17-2006, 13:51
Обратен си като арабско писмо!!!

01-17-2006, 16:51
Моето мнение по тази тема е че в сегашпно време всеки избира какъв да е.След като светА тръгнал натам че момчета се влюбват в момчета а момичета в момичета след десет години при такава скорост кой ще са различни-хомо или хетеро сексуалните!?!Лично за момчето публикувало тая тема му свалям шапка (стигда не е шега).Малко хора биха споделили проблемите си.И защо трябва да ги пренебрегваме тия "гейове" като и те са хора!?!Просто така се ч1увстват по-уверени в себе си.....Незнам как ще ви прозвучи ам и аз съм заглеждал някой мъже в.......сещате се-и автомати1но трябва да означава това че съм гей ли!?!НЕ!?!Подкрепям гейовете..........Да с и гей е призвание......И се иска голяма решителност защото всички хомо сексуални мъже и жени биват пренебрегвани от обществото......Уважаеми читатели на този форум-аз съм хетеро сексуално момче

Dr. Kazimbutt
01-17-2006, 16:58
Ти как си?! Ако всички обърнат резбата, то тогава ще изнчезне човекшката раса! Това не е нормално, то е извращение, причинено от дефектни гени. :evil:

Vampire_Lady
01-17-2006, 17:37
em spored men taq tema e ebavka, smisyl ne 4e ne e vyzmojno da stane,prosto na4ina po koito e opisana situaciqta...no se pak ako e istina em bratle ti si tozi koito izbira sydbata si taka 4e dori da izbere6 homoseksoalnostta, nali ti sam 6e si q izbral, no vse pak si mislq 4e ne6tata vse o6te mogat da se opravqt stiga estestveno ti da go iska6, ako ne uspeh s mom4etata, ma ostavi se pak i ne6ta za nas momi4etata :P

KozataAni
01-17-2006, 19:41
МУАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ АХАХАХХ

01-17-2006, 20:03
Бе как може бе едно нормално момче което изпитва удоволствие от секса с жена никога не би си помислило да си бърка в г*** с каквото и да било или да се заглежда в мъже.Това за мен е гнусно,но смешно.И да кажа обществото не ги подкрепя такива в никакви отношения защото обществото не е било и в него няма гейове и обратни(сега има и това е по показно).Всички такива блудстващи с малки деца,обратни ги има, различават се от нормалните,точно и заради това нормалните се държат по този начин с тях,така и трябва да е!

Danielle
01-17-2006, 20:25

hahah kolko tunel sigurno hahhahha :)

gotinata_pi6ka
01-18-2006, 09:30
abe tiq pedal6tini ne me kefat ne6to,za natatuk, koito iska ako 6te i sus ZIL da se zadovolqva,prosto tiq pedali deto vmesto misul v glavata si imat mozu4na diaria,trqq da se prostrelqt.
Ili da ima komisiq da opredelq koi e goden za jivota,6toto mi e pisnalo ot ANALNI VANDALI, TUPI LEPILA I TN. 8) 8) :D :twisted: :twisted:

Sunshine_daisy
01-19-2006, 11:35
Abe mom4e ti mai qko ni ebava6, ili pone taka si mislq...:) Ne vqrvam da ima 4ak tolkova izvrateni koito da zagledjat "ZAKA4LIVO" 6i6eto s belinata! Za tezi koito po slu4ainost ne znaqt kolko e golqmo samo 6te kaja 4e e OGROMNO! Az ne vqrvam da moje6 da si puxne6 6i6e ot malka mineralna voda v anysa puk da ne govorim za takava bytilka!Moq savet e ili da spre6 da se ebava6 ili da ide6 na lekar! ;)

machoka
01-19-2006, 11:45
'Що му се връзвате? Сигурно в момента ви се надсмива в някое провинциално клубче, че си изгубихте време да разсъждавате по темата :wink:

Темата е несериозна, 11 т. от правилата.