- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при местурбацията
Ах, не знам как изобщо пиша това тук, но се надявам да ми погнете![]()
Наскоро докато прасках чикии в банята ми стана нещо и реших да си бръкна отзад - с пръстче. Взе че ми хареса, скоро почнах да си правя чикиите само с пръстче в задника. След време обаче докат се къпех пробвах с дръжката на една четка за коса и стана перфектно...........
От скоро докат се къпя си бъркам с душа отзад (той е подвижен такъв). Това което ме притеснява, че от както пробвах с душа е, че се къпя два три пъти по-често...От както почнах да гледам закачливо шишето белина ACE на майка ми силно се притеснявам. Мисля, че не съм такъв човек - да "обърна" резбата, ама то и преди ако ми бяха казали, че с душа ще почна да си бъркам нямаше да повярвам и щях да се смея. Казвайте какво да правя.
Аз през това време отивам за една бърза баня.
Еми, ЧЕСТИТО имаш наклонности да станеш 'мека китка'!![]()
Въпрос: Абе колко ти е широк гъЗъ?![]()
![]()
![]()
Нз, душа с малко натискане влиза идеално...Първоначално написано от p4elata_brumze
Пич мога да ти кажа само ЧЕСТИТО влезна в Мека Китка Ltd.Първоначално написано от Анонимко
Приятелю, и аз имам подобен проблем...в началото мислех като теб, но след време осъзнах истината, няма какво да крием, че това ни доставя удоволствие. Та тъй като виждам, че си открил топлата вода (на душа) ти предлагам окончателно да погледнеш към другия пол, ще откриеш романтиката и душата която си търсил (и нещо топло отзад) с години, но не си го осъзнавал.
Вечно твой ГЪЗ
POOL MAAFACKA KOPELE
Един мъж по-малко, тъкмо повече жени за насПървоначално написано от Анонимко
![]()
Добре де, как ще стана педераст, като аз си бъркам с душа ебаси. На мен с момчета нямад а ми е интересно - бъдете реалисти!Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
Смятате ли, че е редно да спра или ако ми харесва няма причина да се отказвам от удоволствията на живота? Та от първото бръкване насам са минали месеци, по душа не съм се променил чак толкова...![]()
Няма смисъл да се отказваш щом ти е гот.
След време ще започнеш и по пичове да си падаш има ги всякакви.
Щом ти е гот да си педал бъди такъв не променяй природата си![]()
Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен тази тема е ебавка.
Ей! Нормално е да ти харесва! Тва щотона анусатисвършват всичкинервни окончания на организма ти и вътре преззадника ти може дасе стимулира простата и от там да получаваш оргазъм! Аз даже като ми духат ги карамтакалеко да ми барат дупката и смятай изхвърлямсе до 3-4 пъти повече като количество! Не е педерастия тва!
Аз лятото пробвах с сандала ми докато бях на излез в гората, от тогава скъсах два чифта, но прекалено много ми харесва за да спра, а не сам обратен, в смисал такаф имам си приятелка която много обичам , но до сега не съм и казал, какво да направя ,помогнете ми!![]()
Между другото кажете ми някои склад за летни сандали с катарами може да са с ток, ама по евтини ,защото нямам големи възможности.Благодаря ви предварително!
Ти вече си я обърнал бе, идиот!Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Tova.koeto pravi6 ne zna4i ni6to ili pone za sega.Ako se 4udi6 za po-sigurno praiv sex sas gadjeto ti,za da razbere6 sas sigurnost.Ina4e v nai-dobriq slu4ai spri s tova,koeto pravi6 i se zavirni kam stariq si jivot.Uspeh!![]()
shtom si barkash v gaza i ti haresva... sled vreme dusha nqma da ti se struva interesen shte iskash da opitash neshto dtugo ... posle drugo ... i nakraq shte se ozovesh v legloto s momche ... teiche chestito batka ... teiche nestavash ... napravo se otkazvai da jiveesh a na kolko godini si vikash ???
Ako neznaete "G" to4kata pri mujete e na zadnika. Normalno e da mu haresva. Pri vsi4ki mom4eta e taka za6toto tam im e "G" to4kata. Tova 4e ti haresva neozna4ava 4e si pederas. Moje da se pritesnqva6 ako go pravi6 4esto. Ponqgoga v sexa sus saglasieto na dvamata partniori, momi4eto burka s 1 prust4e otzad za da dovede mom4eto do po burz orgazum![]()
![]()
![]()
Аха.Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
Hahah braa we moi . Produljaai napuhai i maika si f gaza si . Lud si . Kat si puhash dusha v duparata toi voda pruska li .Gyza ti kat ligen stanal sigyrno .Bahti picha det si braa braa . I ti chuek shi staash .![]()
![]()
![]()
Гост написа:
Добре де, как ще стана педераст, като аз си бъркам с душа ебаси. На мен с момчета нямад а ми е интересно - бъдете реалисти!
Смятате ли, че е редно да спра или ако ми харесва няма причина да се отказвам от удоволствията на живота? Та от първото бръкване насам са минали месеци, по душа не съм се променил чак толкова... Crying or Very sad
Хората са прави след време просто ще ти се поиска нещо живичко и ще решиш да пробваш с мъжки член.Как ти звучи да те распори една огромна пишка.Ако темата е несериозно просто е тъпо написана , нямате скилс и не сте креативни на тема простотии.Ако е сериозна .... човек няма нишо лошо щом ти харесва но знай че рохките яйца обществото не ги дъвче много.Но ако го правиш с душа и с жена си с пръсътчета и тн...... мога само да ти пожелая успех.
Мъже бъдете силни и не се потдавайте на педерастия.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
abe zashto mom4eta kato teb si izmislqt takiva raboti tva spored men si reshil da go napravish i prosto iskash da 4uesh kvo mislat derugite neznam pomisli bashtoati kvo shte ti kaje kato razbere a tova se nqkoga shte stane az ako bqh i razbera 4e sina mi e TUP GEI she go ubbiq takiva kato tebe sa za ubivane sramite mushkiq pol gadni gnusari izvratenqci pojelavam ti da probvash s shishe i to da se sh4upi pone za 2 meseca nema da pretpriemash nishto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema kade da idesh bate, rano ili kysno shte te proporat v duparata i krai
ot `eNeRGie` bte ne misla taka ne na vseki mu se slu4va nogo mi e jal za tebe no az nqma da dopusna tova i se pak ti iznasilen li si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наи много като станеш ма 18 и като отидеш на гол купон доктора като ти виде дупката на задника и да ти каже че не си одобрен щтот сяка вечер те шпорят много яко и за тва ти е с 20 диаметар