PDA

View Full Version : Какво интересува момичетата

gboy
01-07-2006, 21:22
Какво ви интересува за едно момче преди да легнете с него

ge4o
01-07-2006, 21:30
mi te sa kurvi zatova4e samo gi po4erpi s edno kafe i aide v legloto

hamilcar
01-07-2006, 21:32

Много си заблуден,само това ще ти кажа.

01-07-2006, 21:33

na takyf kato tebe koito misli taka nikoi nqma da ti pusne...

po temata
ako ne go poznavam ne bi spala s nego shtot ne go znam kyf e i kvo shte naprai i t.n.(tva stava vypros za nqkakvi letni svalki an moreto da re4em)
a ina4e bih spala s 4ovek s koito hodq,ne e zadyljitelno da sme imali dylgotraina vryzka,no da znam 4e nqma da e chuk i beg...

01-07-2006, 21:36
pak sym az...ako go poznavam i ne hodim,zavisi i ot vynshniq vid i ot tva dali ima potencial za eventualna vryzka...abe edva li shte spq s nqkoi s koit ne hodq,ama otde da znam edna priqtelka taka trygna s edin i ve4e sa 6 meseca zaedno

ge4o
01-07-2006, 21:38
prosto pro4ete te malko pove4e temi v foruma i 6te razberete dali nesam prav ili prav!!! te smai si go kazvat

123456789
01-07-2006, 21:42
Spored men jenite sa absolutni kurvi!Pro4etete nqkolko posta na momi4eta vav foruma, koga sa zagubili devstvenostta si, na kolko godini sa i s kolko partniora sa bili ii si pravete izvodite! :twisted:

ge4o
01-07-2006, 21:51
123456789 samo taka i az sam na tova mnenie ....10 godi6no kele64e se ebe kat luda pravi svirki.. ama se pak jiveem v BG

01-07-2006, 22:50
abe verno 4e mn momi4enca se praqt na golemi i z atva si lqgat s nqkoi o6te na 12 13. oba4e vajnoto v slu4aq e 4e ne vsi4ki sa taka i tova dava nqkva nadejda na vsi4ko.tai pone si mislq primerno spored men eza da legne6 s nqkoi nai malkoto trqa da xodi6 s nego taka 4e tova e vqrno do nqkade ama pak si zavisi ot momi4eto!

Oyama
01-07-2006, 23:33
Фанах се на бас с един приятел че мога 3 вечери под ред да вкарам 3 различни жени от дискотеката в леглото и ... спечелих :lol: . Черпиш две улискита и два редбула, но трябва и да знаеш какво да говориш, най важното е подхода и чародейна усмивка :D .

NeNaSiTnA_TA
01-07-2006, 23:35
saglasna sam s prednite mneniq 4e ne e normalno na 11-12 godini da se pravi sex,svirki i t.n. no nz za6top zaradi takiva zabludeni momi4enca trqbva da se slagat vsi4ki momi4eta pod ob6t znamenatel!?!
po vaprosa:az ne moga da si legna s koito i da e!predi da go napravq az parvo iskam da sam sigorna 4e eoveka do men e na mqsto i nqma da me zaebe kato me naeb*e(makar v tova nikoga nemojem da bade sigorni),da sam sigorna 4e izpitvam ne6to pove4e ot simpatii kam nego i jenskata intuiciq da mi podskazva 4e i toi me obi4a,i vse pak da nqma burno minalo(t.e.da e kurvar koito ne si e podbiral)i...nz druo to si idva otvatre!

Oyama
01-07-2006, 23:40
saglasna sam s prednite mneniq 4e ne e normalno na 11-12 godini da se pravi sex,svirki i t.n. no nz za6top zaradi takiva zabludeni momi4enca trqbva da se slagat vsi4ki momi4eta pod ob6t znamenatel!?!
po vaprosa:az ne moga da si legna s koito i da e!predi da go napravq az parvo iskam da sam sigorna 4e eoveka do men e na mqsto i nqma da me zaebe kato me naeb*e(makar v tova nikoga nemojem da bade sigorni),da sam sigorna 4e izpitvam ne6to pove4e ot simpatii kam nego i jenskata intuiciq da mi podskazva 4e i toi me obi4a,i vse pak da nqma burno minalo(t.e.da e kurvar koito ne si e podbiral)i...nz druo to si idva otvatre!
Ми и ти си знами на 12 години... Искаш да ми кажеш че никога не си искала да го направиш само зарди секса?

NeNaSiTnA_TA
01-07-2006, 23:46
Ми и ти си знами на 12 години...
parvo darja da otbeleja 4e ne sam na 12 :!: a na 17
i vtoro vse pak sexa za nqkoi hora si e ne6to sakrovenno i ne go pravqt s koito i da e,za6toto zamisli se 4e 4uvstvoto kogato pravi6 sex s 4ovek koito obi4a6 e mnogo po-priqtno otkolkoto s koito i da e!
vseki si ima mnenie i az si go izkazah:ne bih si legnala s koito i da e samo zaradi trapkata

Oyama
01-07-2006, 23:52
Съгласен съм за чувствата чее по добре ама тва не значи че без чувства не е пак добре :wink: .

rowzz
01-08-2006, 00:21
Spored men jenite sa absolutni kurvi!Pro4etete nqkolko posta na momi4eta vav foruma, koga sa zagubili devstvenostta si, na kolko godini sa i s kolko partniora sa bili ii si pravete izvodite! :twisted:
повечето на 11 и тук таме някой НЕНОРМАЛНА дето вече е на 14 и още не са ебала..

Девствен на 19
01-08-2006, 10:08
доверието е най-важното според мен

dj_tigrica
01-08-2006, 10:10
zna4i umat, doverieto, istinata, nejnostta, romanti4nostta i vse pak da ima 4uvstva...tva... :roll: :roll: :roll: :roll:

niki_borisov
01-08-2006, 10:51
f0r3v3r]
повечето на 11 и тук таме някой НЕНОРМАЛНА дето вече е на 14 и още не са ебала..
Това са пълни глупости,как можеш да го твърдиш.. Вярно,че момичетата много по-рано им се преисква,но чак пък повечето на 11,а тези на 14 ненормални.. Глупости.. Много по инеция се изказа :wink: Иначе по темата естествено,че чувствата ще са важни.. Но няма да отрека,че наистина има много ку*ви,ама много.. Веднъж изгубе ли си девствеността едно момиче и няма спиране и насита.. просто хормоните я контролират буквално.. не винаги,но често.. Нямам опит като на повечето от вас.. но май е така.. :twisted:

{P}evanescence{P}
01-08-2006, 11:37
prosto pro4ete te malko pove4e temi v foruma i 6te razberete dali nesam prav ili prav!!! te smai si go kazvat

i kade si go pro4el tva shtoto az ne mojah da go namerq ;p xaxaxax

lina15
01-08-2006, 11:41
teq dumi ne te pravqt da izglejda6 guzar ami pove4e mi mqza6 na sme6nik koito si misli 4e mnogo dobre poznava nejniq pol!!! :evil:

Sega po temata :arrow: edno momi4e(li4no za men govorq no e gore dolo i poprincip pri vsi4ki)Sega na kupon e normalno da sme po "razgonenki"!!! :lol:
trqbva da znaem 4e mom4eto s koeto 6te spim nqma da ni izneveri...I 4e ako ne sega to pone posle da te obikne istinski.Koeto po4ti nikoga ne se slu4va no tova iskame nie

air_J
01-08-2006, 12:41
teq dumi ne te pravqt da izglejda6 guzar ami pove4e mi mqza6 na sme6nik koito si misli 4e mnogo dobre poznava nejniq pol!!! :evil:

Sega po temata :arrow: edno momi4e(li4no za men govorq no e gore dolo i poprincip pri vsi4ki)Sega na kupon e normalno da sme po "razgonenki"!!! :lol:
trqbva da znaem 4e mom4eto s koeto 6te spim nqma da ni izneveri...I 4e ako ne sega to pone posle da te obikne istinski.Koeto po4ti nikoga ne se slu4va no tova iskame nie
Тримата партньори, с които си лягаш само заради секса (както сама сподели в една друга тема), обикнаха ли те? :shock:

bebe power
01-08-2006, 20:57
Просто наистина със всяко поколение границата на възраста пада!Незнам защо го праят момичетата,лягат си ей така без много да му мислят! :roll: Аз не правя така и никога не съм си хващала някой за една нощ!Просто не ми допада идеята!Трябва да познавам партнюра си,да го обичам и да има някаква химия,доверие и близост! :wink:

thEClown
01-10-2006, 10:05
Според мен ги интересува само да ни психират и да ни вкарват филми.Или просто го правят несъзнателно. :? :?

Девствен на 19
01-10-2006, 10:56
доверието е най-важното според менда се допълна.....за някои и парите са много важен фактор и колите и т.н.

Oyama
01-10-2006, 12:38

Ми всъщност бат гечо е далеч по прав от тебе :wink: , мене ми е през куро искаш ли неискаш ли да те обикна, нали важното е че те ебах на купона :lol: .

El_Diablo
01-10-2006, 13:39
и аз съм на мнение, че повечето от момичетата са курвички, съжелявам но това е положението 8)

thEClown
01-10-2006, 14:09
и аз съм на мнение, че повечето от момичетата са курвички, съжелявам но това е положението 8)

Съгласен

Chiana
01-10-2006, 16:27
За мен е важно да се познаваме достатъчно, да ходим поне от месец някъде... да знам, че ме обича и държи на мен и аз съм единствената за него. Ако е някой развей прах да се ебе сам!

Sexy_Blondy_L@dy
01-10-2006, 20:42

tva e absolutno vqrno!! :wink: ..noooo ima i malki(za sajalenie) izklu4eniq...ta po temata..nqkoi po-gore be6e napisal:e ti ne si li iskala da go pravi6 samo zaradi sexa ? ili ne6to ot toq sort.....mn qsno 4e e samo zaradi sexa pone pri pove4eto individi e taka :evil: i az sam go pravila samo zaradi sexa..be6e samo vednaj no sas sigurnost e valnuva6to i bih go povtorila ako mi se otdade takava vazmojnost :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

California
01-10-2006, 21:44
мене ми е през куро искаш ли неискаш ли да те обикна, нали важното е че те ебах на купона :lol: .
хубу бе мама му стара!Само тоя човек ли вижда каква е действителността?!?!?
Щял да те обикне след тва!!
Те всички момчета като пийнат 2-3 и могат и звездите от небето да ни свалят!
ама така е, щото ние сме наивни...

по темата-не мога да определя точни критерии на които да отговаря момчето с което бих си легнала..ако е само за секса треа да ми харесва само физически...(то тва се е случвало само веднъж)
Но ако има изгледи за няква връзка определено нещата се променят и физическата красота минава на второ място...

anichkaaa
01-10-2006, 21:50
Zna4i predi vsi4ko trqbva da go poznavam mnogo dobre i da sam sigurna v nego.Ina4e ako sme se zapoznali taq ve4er ili predi nqkolko sedmici-IZKLU4ENO!!!

California
01-10-2006, 21:53
Zna4i predi vsi4ko trqbva da go poznavam mnogo dobre i da sam sigurna v nego.Ina4e ako sme se zapoznali taq ve4er ili predi nqkolko sedmici-IZKLU4ENO!!!
мда да...след втората водка и 30 мин. сладки приказки от негова страна ще си в леглото му...
айде стига сте се правили на светици!
Няма нищо срамно в секса за една вечер!Защо само на мъжете им е простено тва?!
Ние не сме ли хора!?Нямаме ли нужда от разтоварване, ако нямаме връзка?!

WindWaker
01-10-2006, 22:09
hora ste be i imate nujda, ama pri nqkoi tova stava navik i na4in na jivot :)

gaf4eto_f
01-10-2006, 22:09
мда да...след втората водка и 30 мин. сладки приказки от негова страна ще си в леглото му...
айде стига сте се правили на светици!
Няма нищо срамно в секса за една вечер!Защо само на мъжете им е простено тва?!
Ние не сме ли хора!?Нямаме ли нужда от разтоварване, ако нямаме връзка?!

vij sa, hubavo 4e iska6 da se pravi6 na lo6o momi4e, tva ne zna4i, 4e vsi4ki sa takiva. Da, pravila sam sex za edna no6t edin put i sujalih. Pluq na vsi4ki idioti, koito slagat vsi4ki pod ob6t znamenatel bez zna4enie za kakvo!!! 6e legna s nqkoi, s koito imame vzaimni 4ustva i si imame doverie!!! A vsi4ki 12 godi6ni kurvi4ki - te 6te si patqt, a za tiq koito gi valnuvat parite - nqma bezplaten obqd!!! 6e mi se da gi vidq kato stanat na po 30-40, s uvisnali cici i debel zadnik :twisted:

`Death`Whore`
01-10-2006, 22:10
Аз лично не гледам с добро око и на мъже, на които е навик.

Не че има лошо в секса за една нощ, просто не виждам голям смисъл в него. Правила съм го. И последният път осъзнах някои неща...какво искам, например. Не мисля да го правя повече.

WindWaker
01-10-2006, 22:10
nikoi ne e kazal 4e mujete s takuv navik (za po 1 ve4er) sa po dobri ot jenite takiva. nikoi ne go e kazal :)

`Death`Whore`
01-10-2006, 22:13
Хората дори отричат съществуването на мъжки курви...

WindWaker
01-10-2006, 22:15
ti oba4e ne se sprq da mi dava6 kontra na vsqko mnenie. ne moje da ti ugodi 4ovek !!!
da, to4no taka e, 6toto za nas mujete e po normalno da iskame edin 4ist seks i samo tva. hubavo lo6o, tva e taka i skoro nqma da ima promqna. i vse pak ni ima mnogo takiva koito slagame 4uvstvata po nagore ot sex-a za 1 ve4er. ai stia tolkova
:)

California
01-10-2006, 22:15
не навик!не начин на живот!не се правя на лошо момиче!
реалистка съм!
а тва, че няма смисъл в секса за една вечер е вярно!

`Death`Whore`
01-10-2006, 22:17
Трябва да пиша...ръцете ми не могат да се отлепят от клавиатурата...не се стърпявам! Впрочем, ако стоя повече от няколко часа пред компютъра, пръстите ми се подуват и започват да ме болят...

WindWaker
01-10-2006, 22:18
Death^Whore li4i si :PPP no vse pak, po pulno mnenie ot poslednoto mi ne moga da dam, tui 4e stiga sum flood-il

California
01-10-2006, 22:27
gaf4eto_f
увисналите цици и дебелия задник не се получават от секса...

`Death`Whore`
01-10-2006, 22:29
Всъщност, сексът изгаря калории. И за активния партмьор е като фитнес.

WindWaker
01-10-2006, 22:31
Мда, и освобождава напрежението :)

мъзиииииии, къде сиииииии :)))

California
01-10-2006, 22:32
да именно, ама момичето нещо се въудошеви и забрави за кво пише...

по темата само да добавя, че не чакам момчето да ме вкара в леглото си!Аз ако поискам бих направила първата крачка!

Oyama
01-11-2006, 00:31
Изгаря калории :lol: ...мойте калории. Повечето момечата седат и не мърдат докато ги помпам, после з имам мускулна треска тя става освежена и жизнерадостна зареена с енергия а аз се гърча в агония :lol: .

WindWaker
01-11-2006, 00:53
Oyama da be.....ima ne6to takova....no ne vinagi. az sq sum dovolen 50:50 sme (abe pak ne6to gledam 4e az otslabvam ama...to moje i da ne e po to4no taq pri4ina :P )

elize
01-11-2006, 01:37
Dosta ne6ta se izpisaha po temata,nqkoi ot tqh dosta glupavi spored men.Tova za doverieto,obi4ta sled seksa,akala i t.n,moite uvajeniq,no ponqkoga nqmat ni6to ob6to s 4isto fizi4eskoto jelanie da si s nqkogo po na4in po koito nqma da bade6 s nikoi drug.Seksat naistina e ne6to mnogo vajno i otgovorno,no ne zabravqite,4e nai-vajnata mu cel e da nosi udovolstvie.Vseki sam izbira kak da si dostavi tova udovolstvie

gaf4eto_f
01-11-2006, 08:51
да именно, ама момичето нещо се въудошеви и забрави за кво пише...

по темата само да добавя, че не чакам момчето да ме вкара в леглото си!Аз ако поискам бих направила първата крачка!
hahahaha
ne sam kazala 4e 6te stane ot sexa. 6te stane ot godinite!

MuMuTy-
01-11-2006, 08:56
Хах :P За мен е важно дали ме харесва , дали аз го харесвам и дали ще има чувства :wink:

lina15
01-11-2006, 09:00

Ми всъщност бат гечо е далеч по прав от тебе :wink: , мене ми е през куро искаш ли неискаш ли да те обикна, нали важното е че те ебах на купона :lol: .
vie mom4etata ste acki bez4uvstveni.Momi4etata iskat lubov
tova za kupona go kazah za6toto prosto znaete kogato 4ovek se napie,4e pravi ne6ta za koito posle SAJELQVA!

California
01-11-2006, 09:11
lina15
ми като ще съжАляваш после няма да пиеш!Или ще си носиш последствията след тва!
И не винаги момчетата са тези, които са аДСки безчувствени!

madi
01-11-2006, 09:15

pi4,ne6to si v gre6ka!!!!
mn tupo iskazvane ot tvoq strana,nemislish li ?????

mil4eto_
01-11-2006, 12:05
ми важното е да имам чувства или най-малкото много силно привличане към него. :P

01-11-2006, 12:34
1.zadyljitelno trqbva da hodq s 4oveka s koito shte spq .
2. trqbva da e spechelil doverieto mi , zashtoto ako ne go napravi samo shte sanuva 4e pravi seks s men . 3. nikoga ne bil spala s nepoznat ... nikoga . tfa e mnogo pod dostoinstvoto mi .
4. trqbva da se uverq li4no 4e si e slojil prezervativ 5. trqbva da me obi4a . ako ne me obi4a go fargam prez djama :twisted: :evil:

air_J
01-11-2006, 13:09
Ояма е ебал Лина, така ли излезе? :roll:

gaf4eto_f
01-11-2006, 18:27
Ояма е ебал Лина, така ли излезе? :roll:
kvo te interesuva, tva si e tqhna rabota. :?

`Death`Whore`
01-11-2006, 18:30
ne sam kazala 4e 6te stane ot sexa. 6te stane ot godinite!

И става при всички.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 18:39
emi da me obi4a da , hodim shot da ne hodim shte e malko gadno :( i da ne me iurka ot vvednaj a da mi dade vreme . obi4am liubovnata igra predi seksa 8)

01-11-2006, 19:15
parvo dali ne e nqkoi kurvar i dali e tochno momche