.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Какво интересува момичетата

Какво ви интересува за едно момче преди да легнете с него

mi te sa kurvi zatova4e samo gi po4erpi s edno kafe i aide v legloto

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от ge4o
    Много си заблуден,само това ще ти кажа.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    na takyf kato tebe koito misli taka nikoi nqma da ti pusne...

po temata
    ako ne go poznavam ne bi spala s nego shtot ne go znam kyf e i kvo shte naprai i t.n.(tva stava vypros za nqkakvi letni svalki an moreto da re4em)
    a ina4e bih spala s 4ovek s koito hodq,ne e zadyljitelno da sme imali dylgotraina vryzka,no da znam 4e nqma da e chuk i beg...

Guest
    pak sym az...ako go poznavam i ne hodim,zavisi i ot vynshniq vid i ot tva dali ima potencial za eventualna vryzka...abe edva li shte spq s nqkoi s koit ne hodq,ama otde da znam edna priqtelka taka trygna s edin i ve4e sa 6 meseca zaedno

prosto pro4ete te malko pove4e temi v foruma i 6te razberete dali nesam prav ili prav!!! te smai si go kazvat

Spored men jenite sa absolutni kurvi!Pro4etete nqkolko posta na momi4eta vav foruma, koga sa zagubili devstvenostta si, na kolko godini sa i s kolko partniora sa bili ii si pravete izvodite!
    Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.

123456789 samo taka i az sam na tova mnenie ....10 godi6no kele64e se ebe kat luda pravi svirki.. ama se pak jiveem v BG

Guest
    abe verno 4e mn momi4enca se praqt na golemi i z atva si lqgat s nqkoi o6te na 12 13. oba4e vajnoto v slu4aq e 4e ne vsi4ki sa taka i tova dava nqkva nadejda na vsi4ko.tai pone si mislq primerno spored men eza da legne6 s nqkoi nai malkoto trqa da xodi6 s nego taka 4e tova e vqrno do nqkade ama pak si zavisi ot momi4eto!

Повече от фен
    Фанах се на бас с един приятел че мога 3 вечери под ред да вкарам 3 различни жени от дискотеката в леглото и ... спечелих . Черпиш две улискита и два редбула, но трябва и да знаеш какво да говориш, най важното е подхода и чародейна усмивка .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

saglasna sam s prednite mneniq 4e ne e normalno na 11-12 godini da se pravi sex,svirki i t.n. no nz za6top zaradi takiva zabludeni momi4enca trqbva da se slagat vsi4ki momi4eta pod ob6t znamenatel!?!
    po vaprosa:az ne moga da si legna s koito i da e!predi da go napravq az parvo iskam da sam sigorna 4e eoveka do men e na mqsto i nqma da me zaebe kato me naeb*e(makar v tova nikoga nemojem da bade sigorni),da sam sigorna 4e izpitvam ne6to pove4e ot simpatii kam nego i jenskata intuiciq da mi podskazva 4e i toi me obi4a,i vse pak da nqma burno minalo(t.e.da e kurvar koito ne si e podbiral)i...nz druo to si idva otvatre!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    saglasna sam s prednite mneniq 4e ne e normalno na 11-12 godini da se pravi sex,svirki i t.n. no nz za6top zaradi takiva zabludeni momi4enca trqbva da se slagat vsi4ki momi4eta pod ob6t znamenatel!?!
    po vaprosa:az ne moga da si legna s koito i da e!predi da go napravq az parvo iskam da sam sigorna 4e eoveka do men e na mqsto i nqma da me zaebe kato me naeb*e(makar v tova nikoga nemojem da bade sigorni),da sam sigorna 4e izpitvam ne6to pove4e ot simpatii kam nego i jenskata intuiciq da mi podskazva 4e i toi me obi4a,i vse pak da nqma burno minalo(t.e.da e kurvar koito ne si e podbiral)i...nz druo to si idva otvatre!
    Ми и ти си знами на 12 години... Искаш да ми кажеш че никога не си искала да го направиш само зарди секса?

Цитирай Първоначално написано от Oyama
    Цитирай Първоначално написано от NeNaSiTnA_TA
    Ми и ти си знами на 12 години...
    parvo darja da otbeleja 4e ne sam na 12 a na 17
    i vtoro vse pak sexa za nqkoi hora si e ne6to sakrovenno i ne go pravqt s koito i da e,za6toto zamisli se 4e 4uvstvoto kogato pravi6 sex s 4ovek koito obi4a6 e mnogo po-priqtno otkolkoto s koito i da e!
    vseki si ima mnenie i az si go izkazah:ne bih si legnala s koito i da e samo zaradi trapkata

Повече от фен
    Съгласен съм за чувствата чее по добре ама тва не значи че без чувства не е пак добре .

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 123456789
    Spored men jenite sa absolutni kurvi!Pro4etete nqkolko posta na momi4eta vav foruma, koga sa zagubili devstvenostta si, na kolko godini sa i s kolko partniora sa bili ii si pravete izvodite!
    повечето на 11 и тук таме някой НЕНОРМАЛНА дето вече е на 14 и още не са ебала..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

доверието е най-важното според мен

zna4i umat, doverieto, istinata, nejnostta, romanti4nostta i vse pak da ima 4uvstva...tva...
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от 123456789
    повечето на 11 и тук таме някой НЕНОРМАЛНА дето вече е на 14 и още не са ебала..
    Това са пълни глупости,как можеш да го твърдиш.. Вярно,че момичетата много по-рано им се преисква,но чак пък повечето на 11,а тези на 14 ненормални.. Глупости.. Много по инеция се изказа Иначе по темата естествено,че чувствата ще са важни.. Но няма да отрека,че наистина има много ку*ви,ама много.. Веднъж изгубе ли си девствеността едно момиче и няма спиране и насита.. просто хормоните я контролират буквално.. не винаги,но често.. Нямам опит като на повечето от вас.. но май е така..
    Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.

{P}evanescence{P}
    Guest
    prosto pro4ete te malko pove4e temi v foruma i 6te razberete dali nesam prav ili prav!!! te smai si go kazvat
    i kade si go pro4el tva shtoto az ne mojah da go namerq ;p xaxaxax

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    teq dumi ne te pravqt da izglejda6 guzar ami pove4e mi mqza6 na sme6nik koito si misli 4e mnogo dobre poznava nejniq pol!!!

Sega po temata edno momi4e(li4no za men govorq no e gore dolo i poprincip pri vsi4ki)Sega na kupon e normalno da sme po "razgonenki"!!!
    trqbva da znaem 4e mom4eto s koeto 6te spim nqma da ni izneveri...I 4e ako ne sega to pone posle da te obikne istinski.Koeto po4ti nikoga ne se slu4va no tova iskame nie

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    teq dumi ne te pravqt da izglejda6 guzar ami pove4e mi mqza6 na sme6nik koito si misli 4e mnogo dobre poznava nejniq pol!!!

Sega po temata edno momi4e(li4no za men govorq no e gore dolo i poprincip pri vsi4ki)Sega na kupon e normalno da sme po "razgonenki"!!!
    trqbva da znaem 4e mom4eto s koeto 6te spim nqma da ni izneveri...I 4e ako ne sega to pone posle da te obikne istinski.Koeto po4ti nikoga ne se slu4va no tova iskame nie
    Тримата партньори, с които си лягаш само заради секса (както сама сподели в една друга тема), обикнаха ли те?
    Левски шампион але але!

Просто наистина със всяко поколение границата на възраста пада!Незнам защо го праят момичетата,лягат си ей така без много да му мислят! Аз не правя така и никога не съм си хващала някой за една нощ!Просто не ми допада идеята!Трябва да познавам партнюра си,да го обичам и да има някаква химия,доверие и близост!

Според мен ги интересува само да ни психират и да ни вкарват филми.Или просто го правят несъзнателно.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Цитирай Първоначално написано от Девствен на 19
    доверието е най-важното според мен
    да се допълна.....за някои и парите са много важен фактор и колите и т.н.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lina15

Ми всъщност бат гечо е далеч по прав от тебе , мене ми е през куро искаш ли неискаш ли да те обикна, нали важното е че те ебах на купона .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си