View Full Version : fantaziq za edna romanti4na no6t
kaka_she te ytraka
01-08-2006, 16:48
kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta :)
... :lol: hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me :) haha , are
thEClown
01-08-2006, 17:01
... :lol: hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me :) haha , are
Аха ясно възбужда те да се правиш на касичка преасенце.Аз се кефих по едно време да бъда монетник ама се отказах. :D :D
Иначе за фантазиите незнам от къде да започна.Много са и отвреме на време си реализирам по една 2 жалко че скоро няма да мога да реализирам каквото и да е било.Вече ми е все тая.Отказвам се.
... :lol: hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me :) haha , are grr...iskah da napi6a LED4E,a ne lef4e..... :) haha...lele lele.... :wink:
thEClown
01-08-2006, 17:21
... :lol: hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me :) haha , are grr...iskah da napi6a LED4E,a ne lef4e..... :) haha...lele lele.... :wink:
Е нищо де аз да те подбазикна лекичко. :D :D
Mene moreto me vle4e , osobenno ve4er i luna da ima i kraii.... napravo se raztapqm..Samo edna razhodka ve4er po brega na moreto i lunata da sveti ..malko e ama e supersko...
black_heart
01-08-2006, 18:10
1.tova za moreto i az sam saglasna,no neka da zapo4nem po ot rano-sutrinta toi da mi donese kafence i da me cunka za sabujdane,cql den na plaja da si prekarame super,da se gu6kame i t.n....Ve4erta na restorantt4e ili na bar,posle do kasno na disko s kompaniqta-strastni tanci edin do drug,golqm smqh i kupon,posle razhodka po plaja i nakraq da do4akame izgreva zaviti pod nqkakvo odealce...:)
1.tova za moreto i az sam saglasna,no neka da zapo4nem po ot rano-sutrinta toi da mi donese kafence i da me cunka za sabujdane,cql den na plaja da si prekarame super,da se gu6kame i t.n....Ve4erta na restorantt4e ili na bar,posle do kasno na disko s kompaniqta-strastni tanci edin do drug,golqm smqh i kupon,posle razhodka po plaja i nakraq da do4akame izgreva zaviti pod nqkakvo odealce...:)
Da imenno i az tva imah predvid prosto tvoito e po raz6ireno , a moeto be6e prosto 4ast ot vsi4koto tova.. :]~
thEClown
01-08-2006, 18:16
Дано да дочакам и аз така да лудна.Ма надали. :? :(
thEClown spokoino...i ti 6te se go iska6 to4no tova s to4noto momi4eee :) :) :)
bebe power
01-08-2006, 20:41
Ще си остана непоправима романтичка,не мога да разкажа точно според съзнанието ми,пропускам доста пикантни факти 8),но в общи линии е това:
Да бъда с любимия човек,на уютно място!Меко легло,еротично бельо,музика,сметана и ягоди,хубаво шампанско.....вечерта да беде,топла,по възможност да съм някъде на морето!Стаята да има тераса с изглед към луната и звездите! :wink:
Ами, това са лични неща.. ако се споделят, губи се тръпката.. така мисля. :)
Но.. няма да я разочаровам от към идеи 8)
California
01-09-2006, 07:10
секс на капака на колата...ахаха добре де...тва май беше за другата тема със най-дивите ни фантазии...
амиии...може би да е лято....да е мноого горещо,някъде към 7-8 вечерта...някъде извън града (знам доста места където няма хора)...на някоя полянка скрита ,между дървета...на някое одеало...оф абе де да знам.. :roll: :lol: :lol:
Да ми сготви шкембе(с мноо чесън) и пръжки с лук, яко Ариана, после да ми събуе чорапите да си изгледам мача и после да и удара един бой и после да и го тура неколко пъти и така...
kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta :)
fantaziite sa si fantaziii....realnostta e drugo ne6to.......
Azzazello
01-09-2006, 08:19
Не се отчайвай Клоуне, ето ти една добра идея, а ако си имаш момиче :wink: и я предложи......
Студен снежен ден в планината, навън кротко вали сняг. Всичко е бяло. В малка къща с една спалня, кухня и хол....в камината си горят дръвцата, в печката се пече хубава питка и свински ребърца....а ние сме се гушнали на диванче и пием вино. Сега сигурно ви се струва доста тривиално, но усещането за спокойствие и сигурност (и секса след това) могат да разтопят сърцето на всеки скептик.....ммммм - размечтах се!
Правил съм 1 към 1, добро преживяване е, особено частта с дочакването на изгрева /бтв, става си дооста студеничко вечерта :roll: /, ама нали се гушкате, не е проблем :)
Но.. има и по-приятни неща.. има хиляди други неща, ако трябва да бъда точен.. трябва само малко фантазия и добро желание и у двамата партньори :wink:
AIDE KAKO..DA SE UTRAKVAME)))))
Ta az si predstaviam edna iahta....tih morski leten povei na briz,leko osvetlenie na palubata,masa,4ashi,vino,zvan,razi i skaridi,plodova torta i....AZ i TIA))))))
A posle dokosvane,zeluvki,nejnost,ston,vlaga,sladost,gores tina,dvijenie i mnogo udovolstvie nakup)))))) :wink:
thEClown
01-10-2006, 12:19
Не се отчайвай Клоуне, ето ти една добра идея, а ако си имаш момиче :wink: и я предложи......
Студен снежен ден в планината, навън кротко вали сняг. Всичко е бяло. В малка къща с една спалня, кухня и хол....в камината си горят дръвцата, в печката се пече хубава питка и свински ребърца....а ние сме се гушнали на диванче и пием вино. Сега сигурно ви се струва доста тривиално, но усещането за спокойствие и сигурност (и секса след това) могат да разтопят сърцето на всеки скептик.....ммммм - размечтах се!
Наскоро оррганизирах нешто подобно.Беше невероятно не сум си искарвал така преди няколко дена на Велинград.Аз съм болен ве .... като каза сняг нормално ли е според теб да предложиш на жена си например вместо да си спретнете снежен човек да си направите един огрокмен снежен кур пред президентството и до него да направите и едно малко снежно ДПС.За новата година нов късмет ебаси.
black_heart
01-10-2006, 13:13
ami ima i o6te edna ideika..
Zna4iii 2.nqkakva sladka hiji4ka,ne 4ak v ni6toto,no vse pak ne nasred 6umotevicata.Edna golqma hubava kamina na parviq etaj,a pred neq nqkakvo golqmo meko kosmato guber4e ili kilim.az i mom4eto da se gu6kame cqla ve4er,da se toplim na kaminata do ranni zori,da piem vino i da se bori4kame,moje i muzi4ka da ima,da pravim strastna liubov-no ne6to mnogo po razli4no-raztarsva6ta nepovtorima,opiqnqva6ta,posle da se gu6kame i da spim,na sutrinta o6te da e toplo i kaminata da gori,da stana za da mu napravq kafe(e i za sebe si),toi da doide v kuhnqta i da prodaljim zapo4natoto prez no6ta...
black_heart
01-10-2006, 13:15
auuuuuuu pak stavam otvratitelna romanti4ka......pff ujas
Sexy_Blondy_L@dy
01-11-2006, 20:58
emi..az si predstavqm edna romanti4na no6t taka:..dvamata vav vanata,sve6ti vino/6ampansko i tn... :oops:
thEClown
01-12-2006, 08:58
auuuuuuu pak stavam otvratitelna romanti4ka......pff ujas
Какво му е лошото да си романтичен.Преди време повече хара са били така.В днешно време народа е изкривен постоянно бърза няма всеме за уют , чувства , романтика ... и тн. Вече почти всеки ггледа да се наебе набързо и аидеее кой от къде е.Който му е кеф ...... ами нп..Ама замислете се малко.
Sad_eyes_f
01-12-2006, 14:06
Аха ясно възбужда те да се правиш на касичка преасенце.Аз се кефих по едно време да бъда монетник ама се отказах. :D :D
Иначе за фантазиите незнам от къде да започна.Много са и отвреме на време си реализирам по една 2 жалко че скоро няма да мога да реализирам каквото и да е било.Вече ми е все тая.Отказвам се.
Не се отказвай де :oops: :wink: Хубаво е да знам, че все още има романтични мъже/момчета :)
Sad_eyes_f
01-12-2006, 14:10
А по темата:
Може да прозвучи банално...но и на мен морето ми е тръпка...вечер,може дори нощем да е , за да няма хора...вземаме си нещо(шампанско или някой слаб алкохол) от някой заведение..и отиваме на плажа само двамата...на лунна светлина..може да си погорим за нещо..някоя мила дума няма да е излишна...може и др работи да направим :wink: ..а след това да влезем заедно да се изкъпем в морето..да се гушнем във водата и да си стоим така известно време...
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-12-2006, 14:29
beshe 18 iuli . lqtoto beshe v razgara si . prez otforeniq prozorec vlizashe topliq vqtyr , a zvezdite v nebeto blestqha poveche ot vsqkoga . dve figuri se vijdaha v staqta , leko osvetena ot chervenite sveshti :) sedqha na mekkoto divanche . toi q beshe pregyrnal i nashepvashe neshto koeto i noshta ne mojeshe da 4ue . ochevidno momi4eto razbirashe zashtoto leka usmivka se poqvi na nejnoto i lice . bla bla aide nema nujda ... 8)
black_heart
01-12-2006, 17:11
beshe 18 iuli . lqtoto beshe v razgara si . prez otforeniq prozorec vlizashe topliq vqtyr , a zvezdite v nebeto blestqha poveche ot vsqkoga . dve figuri se vijdaha v staqta , leko osvetena ot chervenite sveshti :) sedqha na mekkoto divanche . toi q beshe pregyrnal i nashepvashe neshto koeto i noshta ne mojeshe da 4ue . ochevidno momi4eto razbirashe zashtoto leka usmivka se poqvi na nejnoto i lice . bla bla aide nema nujda ... 8)
xaxax 6to we,zvu4e6e dobre...daje se nadarvih,muhahahaa
(btw. verno zvu4i qko)
black_heart
01-12-2006, 17:14
a otnosno za6to ne sam romanti4ka-za6toto mi skapva haraktera,6tot seki udar go priemam o6t e po tejko i si stradam kat palna ligla.Sprqh da sam romanti4na i stanah malko po silna,nau4ih se da mislq i za sebe si...be kakto i da e,temata ne e za tova :)
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-12-2006, 18:24
mmmmmnogo se radvam 4e ti e haresala :D
ami predstavqm si q taka... pyrvo izlizame na kafe sledobqd okolo 5 ... sled tova otivame v nqkakyv restorant na tiho mqsto za predpochitane s po-malko svetlina.. hapvame mynichko na sveshti, posle se razhojdame malko pokrai moreto i vodata obliva krakata ni stypvashti i ostavqshti topli sledi v pqsyka. sled tova malko se natiskame na nqkoq skala na lunna svetlina i se pribirame.. navsqkyde svetlinata e mnogo malko no mnogo erotichno predrazpolagashta. Az go butam leko na kojeniq divan i vdigam leko rolichkata i go obkrachvam zapochvam leko da go obsipvam s celuvki pritisnala tqlo v negovot a negovite ryce sharqt po grba , dypeto bedrata mi. sled tova az syblicham bluzata mu i prodyljavam da go celuvam nadolu nadolu nadolu toi syblicha roklqta mi i az pantalonite u pravq edna 5-10 minutna mnooogo hubavka svirka sled tova spskam kosata pak go obkracvam toi svalq bavno tutiena mi i plyzga ryce po gyrdite mi, zapochva da gi celuva i da gi zasmukva a sled tova postiskva leko i dupeto mi izpravq se i me nosi obkrachila go i me hvyrlq na mekata spalnq(vodno leglo) i zapochva da me obsipva s celuvki.. po vrata.. po gyrdute celiq korem i svalq prashkite sys zybi pokriva pussy-to mi i gyrdite mi sys setana i gi oblizva sled tova.. pussyto.. seshtate se.. i nakraq navliza bavno i nejno v men i taka 1-2 chasa daje poveche posle zaspivame sgusheni edin v drug i na sutrnta se sybyjdam i gola mu nosq kafe v legloto.. gola s prozrachna cherna kysa noshtnichka i razroshena kosa.............................
ama gajeto me zarqza.. i.. nqma s koi :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta :) xax mi kak mii az sam sama na brega na more na koeto ima egzoti4ni palmi i se 4uvat ludi ritmi na mambo i edno mom4e idva kam men i stava mnogo gore6to :smt016 toi zapo4va da me celuva po vrata zapo4va da gali nejno ramenata mi i az potavam v me4ti togava toi razkasva drehite mi i :smt008
LilAngel
09-05-2006, 10:21
съвсем простичко: вечер, в топличка стая, навън да вали и капчиците да се удрят по перваза, бавен и нежен секс ... еххх :smt083
teardrop
09-05-2006, 10:25
За мен лично всеки момент с гаджето е специален, защото той е невероятно романтичен човек и не мога да искам нещо повече като романтика. Вчера например ми се появи на вратата съвсем неочаквано с огромен букет рози и страшно ме трогна.
Обаче пък, както и повечето тук, си мечтая за романтична нощ на брега :smt007
krem4et0
09-05-2006, 10:49
Правили сме си много такива романтични вечери-вина,музика,природа ала бала,но има нещо което много желаем.1 нощ да спим заедно.е да правим секс,а просто да спим-да си легнем 1 до друг,да си говорим,да се унесем,да спим и да се събудим заедно
Az, toi, odealno, polqna, zvezdi, i nikuv sex. Nali si govorim za romantika posledno? I da zaspim i da se subudim tam na sutrinta.
Lorraine
09-05-2006, 12:42
... :lol: hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me :) haha , are \:D/
beb4o_bu
09-05-2006, 13:21
съвсем простичко: вечер, в топличка стая, навън да вали и капчиците да се удрят по перваза, бавен и нежен секс ... еххх :smt083
Много точно... Това е едно от нещата, които много харесвам... и искам. Имала съм доста романтични моменти и сега не мога да се сетя какво точно бих искала още. Нямам нищо против плажа, но нещо друго ще е по-добре...
nikoga ne sam si predstavql romanti4na no6t :-D
teen_girl4e
09-05-2006, 14:24
nqkade na visoko kadeto zvezdite se vijdat mn qsno a vuzduhat e svej s lubimiq 4ovek romanti4na ve4erq na sve6ti sred prirodata na lunna svetlina pregarnati s 4a6i pulni s opiqnnqva6to vino , o6te po opiqnqva6ti i strastni celuvki m/u nas da potana v nego da se sleqt telata ni v edno da use6tam duha mu da go darqvam s nai gore6tite celuvki da pravim strastna lubov da spim pod zvezdite pregurnati potuva6ti v tumninata a na sutrinta da se subudq ot mirisa na cvetq i da vidq nego do men i zaedno da posre6tnem noviq den
takava romanti4ka sam az :cry:
black_heart
09-05-2006, 19:29
romanti4na no6t-tova koeto v momenta iskam ot 1 edinstven 4ovek e da mi se obadi,na6te da gi nqma i da znam 4e nqma koi da vre6ti,toi da zvanne prive4er da izlezem,da otpra6im v neizvestna posoka-na kiustendil,pld...kadeto i da e,da sedim cqla no6t nqkade i da govorim,prosto da go vijdam pred men..do men,da se se gu6nem....posle da me ostavi pred vka6ti da me celune nejno po buzata i da mi kaje,4e "utre 6te se 4uem" :smt010
Наскоро оррганизирах нешто подобно.Беше невероятно не сум си искарвал така преди няколко дена на Велинград.Аз съм болен ве .... като каза сняг нормално ли е според теб да предложиш на жена си например вместо да си спретнете снежен човек да си направите един огрокмен снежен кур пред президентството и до него да направите и едно малко снежно ДПС.За новата година нов късмет ебаси.
tva s kura ot snqg sam go pravil :P
SweetBunny
09-05-2006, 21:32
Ами, това са лични неща.. ако се споделят, губи се тръпката.. така мисля. :) 8)
:oops:
Моята любима фантазия е :
Аз ръмбя една съученичка в даскало пред сички :D Не е романтично, обаче аз не съм романтик а мъж.
mil4eto_
09-05-2006, 22:40
Амииии...Аз не съм много романтична :oops:
В смисъл,че за мен няма значение мястото и обстоятелствата,по-важно е да съм с подходящ човек. :P
Nightmare
09-06-2006, 00:02
Мартини, Мъж, Легло.. Май не съм от най романтичните:)))
malyk uiuten apartament nafsqkyde rozi po legoloto po zemqta na vsqkyde ble6tukat malki sfe6ti4ki...az go 4akam...toi fliza i az mu kazvam 4e go obi4am...poso4fam mu stol f sredata na staqta,toi sqda a az puskam muzika i sledfa baven i izpylnen sys strastni dvijeniq striptiiz...sled tova se prenasqme na legloto ili blizkata masa i po4fa nejen no i strasten sex...
tova e moqta fantaziq prefyrnala se f realnost..e predpolagam 4e fe4e ne e fantaziq :)
beb4o_bu
09-06-2006, 18:10
Сега ще ви кажа какво е романтика за мен. Чудех се дали да го напиша... Преди време направихме една година. Този път аз поех инициативата да организирам нещо. Просто винаги той го правеше и трябваше да се включа, а то стана точно на 1-та година. За мен беше трудно, защото това беше по-специален случай. Та така... Аз живея в кооперация на 5 етажа, а най-отгоре има таван, тераса върху целия покрив. Това беше идеално за мен, защото не исках задушни и скъпи ресторанти, в които няма да можем да се отпуснем. Горе пък хората си оставяха разни неща(щото нали е таван), и като се качих да огледам намерих едно легло. Запазено и идеално за случая. Преместих го с помощ до парапета на огромната тераса, който е като стена(около 1м). Някой може да ме помисли за луда... да местя някакво легло на тераса... :roll: Но... Предварително купих бутилка бяло шампанско и същата вечер поръчах китайско. Постлах леглото с една бяла завивка, (специално за легла) и взех 2 малки възглавнички. За маса взех нещо като дъска(квадратна), взех 2 чаши за шампанско... и бях почти готова. Купих от тези малки, кръгли свещички и понеже към тавана водят стръмни стълби, ги наредих по 2 на стъпало, през едно стъпало. Така. Готово... почти. Той трябваше да дойде малко по-късно, защото беше още светло... Той дойде и аз го забаламосах, докато друг мой човек( ;) ) през това време отиде да палне свещите. После се качихме... Дори аз не предполагах, че може да стане толкова хубаво! Беше направо божествено хубава гледка... Свещите горяха и осветяваха пътя нагоре. Качихме се и т.н. ... Явно съм се справила добре, защото приятелят ми остана буквално без думи, въпреки, че не е голям романтик... а може би и това беше причината. По-късно качихме свещите до леглото, около нас, за да стане по-светло. Винаги ще помня и най-малките подробности, които не мога да изброя сега. Това е романтиката за мен... под звездите. Няма по-хубаво нещо от това. :smt008