- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- fantaziq za edna romanti4na no6t
kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta![]()
...hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me
haha , are
Аха ясно възбужда те да се правиш на касичка преасенце.Аз се кефих по едно време да бъда монетник ама се отказах.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Иначе за фантазиите незнам от къде да започна.Много са и отвреме на време си реализирам по една 2 жалко че скоро няма да мога да реализирам каквото и да е било.Вече ми е все тая.Отказвам се.
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
grr...iskah da napi6a LED4E,a ne lef4e.....Първоначално написано от Анонимко
haha...lele lele....
![]()
Е нищо де аз да те подбазикна лекичко.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Mene moreto me vle4e , osobenno ve4er i luna da ima i kraii.... napravo se raztapqm..Samo edna razhodka ve4er po brega na moreto i lunata da sveti ..malko e ama e supersko...
1.tova za moreto i az sam saglasna,no neka da zapo4nem po ot rano-sutrinta toi da mi donese kafence i da me cunka za sabujdane,cql den na plaja da si prekarame super,da se gu6kame i t.n....Ve4erta na restorantt4e ili na bar,posle do kasno na disko s kompaniqta-strastni tanci edin do drug,golqm smqh i kupon,posle razhodka po plaja i nakraq da do4akame izgreva zaviti pod nqkakvo odealce...![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Da imenno i az tva imah predvid prosto tvoito e po raz6ireno , a moeto be6e prosto 4ast ot vsi4koto tova.. :]~Първоначално написано от black_heart
Дано да дочакам и аз така да лудна.Ма надали.Първоначално написано от black_heart
![]()
![]()
![]()
thEClown spokoino...i ti 6te se go iska6 to4no tova s to4noto momi4eee![]()
![]()
![]()
Ще си остана непоправима романтичка,не мога да разкажа точно според съзнанието ми,пропускам доста пикантни факти,но в общи линии е това:
Да бъда с любимия човек,на уютно място!Меко легло,еротично бельо,музика,сметана и ягоди,хубаво шампанско.....вечерта да беде,топла,по възможност да съм някъде на морето!Стаята да има тераса с изглед към луната и звездите!![]()
Ами, това са лични неща.. ако се споделят, губи се тръпката.. така мисля.![]()
Но.. няма да я разочаровам от към идеи![]()
секс на капака на колата...ахаха добре де...тва май беше за другата тема със най-дивите ни фантазии...
амиии...може би да е лято....да е мноого горещо,някъде към 7-8 вечерта...някъде извън града (знам доста места където няма хора)...на някоя полянка скрита ,между дървета...на някое одеало...оф абе де да знам..![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Да ми сготви шкембе(с мноо чесън) и пръжки с лук, яко Ариана, после да ми събуе чорапите да си изгледам мача и после да и удара един бой и после да и го тура неколко пъти и така...
Първоначално написано от kaka_she te ytraka
fantaziite sa si fantaziii....realnostta e drugo ne6to.......
Първоначално написано от thEClown
Не се отчайвай Клоуне, ето ти една добра идея, а ако си имаш момичеи я предложи......
Студен снежен ден в планината, навън кротко вали сняг. Всичко е бяло. В малка къща с една спалня, кухня и хол....в камината си горят дръвцата, в печката се пече хубава питка и свински ребърца....а ние сме се гушнали на диванче и пием вино. Сега сигурно ви се струва доста тривиално, но усещането за спокойствие и сигурност (и секса след това) могат да разтопят сърцето на всеки скептик.....ммммм - размечтах се!
Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....
Правил съм 1 към 1, добро преживяване е, особено частта с дочакването на изгрева /бтв, става си дооста студеничко вечертаПървоначално написано от black_heart
/, ама нали се гушкате, не е проблем
![]()
Но.. има и по-приятни неща.. има хиляди други неща, ако трябва да бъда точен.. трябва само малко фантазия и добро желание и у двамата партньори![]()
AIDE KAKO..DA SE UTRAKVAME)))))Първоначално написано от kaka_she te ytraka
Ta az si predstaviam edna iahta....tih morski leten povei na briz,leko osvetlenie na palubata,masa,4ashi,vino,zvan,razi i skaridi,plodova torta i....AZ i TIA))))))
A posle dokosvane,zeluvki,nejnost,ston,vlaga,sladost,gores tina,dvijenie i mnogo udovolstvie nakup))))))![]()
Наскоро оррганизирах нешто подобно.Беше невероятно не сум си искарвал така преди няколко дена на Велинград.Аз съм болен ве .... като каза сняг нормално ли е според теб да предложиш на жена си например вместо да си спретнете снежен човек да си направите един огрокмен снежен кур пред президентството и до него да направите и едно малко снежно ДПС.За новата година нов късмет ебаси.Първоначално написано от Azzazello
![]()
ami ima i o6te edna ideika..
Zna4iii 2.nqkakva sladka hiji4ka,ne 4ak v ni6toto,no vse pak ne nasred 6umotevicata.Edna golqma hubava kamina na parviq etaj,a pred neq nqkakvo golqmo meko kosmato guber4e ili kilim.az i mom4eto da se gu6kame cqla ve4er,da se toplim na kaminata do ranni zori,da piem vino i da se bori4kame,moje i muzi4ka da ima,da pravim strastna liubov-no ne6to mnogo po razli4no-raztarsva6ta nepovtorima,opiqnqva6ta,posle da se gu6kame i da spim,na sutrinta o6te da e toplo i kaminata da gori,da stana za da mu napravq kafe(e i za sebe si),toi da doide v kuhnqta i da prodaljim zapo4natoto prez no6ta...
auuuuuuu pak stavam otvratitelna romanti4ka......pff ujas
emi..az si predstavqm edna romanti4na no6t taka:..dvamata vav vanata,sve6ti vino/6ampansko i tn...![]()
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
Какво му е лошото да си романтичен.Преди време повече хара са били така.В днешно време народа е изкривен постоянно бърза няма всеме за уют , чувства , романтика ... и тн. Вече почти всеки ггледа да се наебе набързо и аидеее кой от къде е.Който му е кеф ...... ами нп..Ама замислете се малко.Първоначално написано от black_heart
![]()
Не се отказвай деПървоначално написано от thEClown
![]()
Хубаво е да знам, че все още има романтични мъже/момчета
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
А по темата:
Може да прозвучи банално...но и на мен морето ми е тръпка...вечер,може дори нощем да е , за да няма хора...вземаме си нещо(шампанско или някой слаб алкохол) от някой заведение..и отиваме на плажа само двамата...на лунна светлина..може да си погорим за нещо..някоя мила дума няма да е излишна...може и др работи да направим..а след това да влезем заедно да се изкъпем в морето..да се гушнем във водата и да си стоим така известно време...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg