.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

fantaziq za edna romanti4na no6t

kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta

Guest
    ... hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me haha , are

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me haha , are
    Аха ясно възбужда те да се правиш на касичка преасенце.Аз се кефих по едно време да бъда монетник ама се отказах.

Иначе за фантазиите незнам от къде да започна.Много са и отвреме на време си реализирам по една 2 жалко че скоро няма да мога да реализирам каквото и да е било.Вече ми е все тая.Отказвам се.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Guest
    grr...iskah da napi6a LED4E,a ne lef4e..... haha...lele lele....

grr...iskah da napi6a LED4E,a ne lef4e..... haha...lele lele....
    Е нищо де аз да те подбазикна лекичко.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Mene moreto me vle4e , osobenno ve4er i luna da ima i kraii.... napravo se raztapqm..Samo edna razhodka ve4er po brega na moreto i lunata da sveti ..malko e ama e supersko...

1.tova za moreto i az sam saglasna,no neka da zapo4nem po ot rano-sutrinta toi da mi donese kafence i da me cunka za sabujdane,cql den na plaja da si prekarame super,da se gu6kame i t.n....Ve4erta na restorantt4e ili na bar,posle do kasno na disko s kompaniqta-strastni tanci edin do drug,golqm smqh i kupon,posle razhodka po plaja i nakraq da do4akame izgreva zaviti pod nqkakvo odealce...

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    1.tova za moreto i az sam saglasna,no neka da zapo4nem po ot rano-sutrinta toi da mi donese kafence i da me cunka za sabujdane,cql den na plaja da si prekarame super,da se gu6kame i t.n....Ve4erta na restorantt4e ili na bar,posle do kasno na disko s kompaniqta-strastni tanci edin do drug,golqm smqh i kupon,posle razhodka po plaja i nakraq da do4akame izgreva zaviti pod nqkakvo odealce...
    Da imenno i az tva imah predvid prosto tvoito e po raz6ireno , a moeto be6e prosto 4ast ot vsi4koto tova.. :]~

Дано да дочакам и аз така да лудна.Ма надали.

Guest
    thEClown spokoino...i ti 6te se go iska6 to4no tova s to4noto momi4eee

Ще си остана непоправима романтичка,не мога да разкажа точно според съзнанието ми,пропускам доста пикантни факти ,но в общи линии е това:
    Да бъда с любимия човек,на уютно място!Меко легло,еротично бельо,музика,сметана и ягоди,хубаво шампанско.....вечерта да беде,топла,по възможност да съм някъде на морето!Стаята да има тераса с изглед към луната и звездите!

Мега фен Аватара на machoka
    Ами, това са лични неща.. ако се споделят, губи се тръпката.. така мисля.

Но.. няма да я разочаровам от към идеи

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    секс на капака на колата...ахаха добре де...тва май беше за другата тема със най-дивите ни фантазии...
    амиии...може би да е лято....да е мноого горещо,някъде към 7-8 вечерта...някъде извън града (знам доста места където няма хора)...на някоя полянка скрита ,между дървета...на някое одеало...оф абе де да знам..
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest
    Да ми сготви шкембе(с мноо чесън) и пръжки с лук, яко Ариана, после да ми събуе чорапите да си изгледам мача и после да и удара един бой и после да и го тура неколко пъти и така...

Re: fantaziq za edna romanti4na no6t

Цитирай Първоначално написано от kaka_she te ytraka
    kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta

fantaziite sa si fantaziii....realnostta e drugo ne6to.......

Цитирай Първоначално написано от thEClown

Не се отчайвай Клоуне, ето ти една добра идея, а ако си имаш момиче и я предложи......
    Студен снежен ден в планината, навън кротко вали сняг. Всичко е бяло. В малка къща с една спалня, кухня и хол....в камината си горят дръвцата, в печката се пече хубава питка и свински ребърца....а ние сме се гушнали на диванче и пием вино. Сега сигурно ви се струва доста тривиално, но усещането за спокойствие и сигурност (и секса след това) могат да разтопят сърцето на всеки скептик.....ммммм - размечтах се!
    Докато има хора, които ме обичат аз ще дарявам света с усмивка и щастие!!!! Усмихвайте се....

Мега фен Аватара на machoka
    Правил съм 1 към 1, добро преживяване е, особено частта с дочакването на изгрева /бтв, става си дооста студеничко вечерта /, ама нали се гушкате, не е проблем

Но.. има и по-приятни неща.. има хиляди други неща, ако трябва да бъда точен.. трябва само малко фантазия и добро желание и у двамата партньори

Guest

Re: fantaziq za edna romanti4na no6t

Цитирай Първоначално написано от kaka_she te ytraka
    AIDE KAKO..DA SE UTRAKVAME)))))
    Ta az si predstaviam edna iahta....tih morski leten povei na briz,leko osvetlenie na palubata,masa,4ashi,vino,zvan,razi i skaridi,plodova torta i....AZ i TIA))))))
    A posle dokosvane,zeluvki,nejnost,ston,vlaga,sladost,gores tina,dvijenie i mnogo udovolstvie nakup))))))

Цитирай Първоначално написано от Azzazello

Не се отчайвай Клоуне, ето ти една добра идея, а ако си имаш момиче и я предложи......
    Студен снежен ден в планината, навън кротко вали сняг. Всичко е бяло. В малка къща с една спалня, кухня и хол....в камината си горят дръвцата, в печката се пече хубава питка и свински ребърца....а ние сме се гушнали на диванче и пием вино. Сега сигурно ви се струва доста тривиално, но усещането за спокойствие и сигурност (и секса след това) могат да разтопят сърцето на всеки скептик.....ммммм - размечтах се!
    Наскоро оррганизирах нешто подобно.Беше невероятно не сум си искарвал така преди няколко дена на Велинград.Аз съм болен ве .... като каза сняг нормално ли е според теб да предложиш на жена си например вместо да си спретнете снежен човек да си направите един огрокмен снежен кур пред президентството и до него да направите и едно малко снежно ДПС.За новата година нов късмет ебаси.

ami ima i o6te edna ideika..
    Zna4iii 2.nqkakva sladka hiji4ka,ne 4ak v ni6toto,no vse pak ne nasred 6umotevicata.Edna golqma hubava kamina na parviq etaj,a pred neq nqkakvo golqmo meko kosmato guber4e ili kilim.az i mom4eto da se gu6kame cqla ve4er,da se toplim na kaminata do ranni zori,da piem vino i da se bori4kame,moje i muzi4ka da ima,da pravim strastna liubov-no ne6to mnogo po razli4no-raztarsva6ta nepovtorima,opiqnqva6ta,posle da se gu6kame i da spim,na sutrinta o6te da e toplo i kaminata da gori,da stana za da mu napravq kafe(e i za sebe si),toi da doide v kuhnqta i da prodaljim zapo4natoto prez no6ta...

auuuuuuu pak stavam otvratitelna romanti4ka......pff ujas

emi..az si predstavqm edna romanti4na no6t taka:..dvamata vav vanata,sve6ti vino/6ampansko i tn...
    There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!

auuuuuuu pak stavam otvratitelna romanti4ka......pff ujas
    Какво му е лошото да си романтичен.Преди време повече хара са били така.В днешно време народа е изкривен постоянно бърза няма всеме за уют , чувства , романтика ... и тн. Вече почти всеки ггледа да се наебе набързо и аидеее кой от къде е.Който му е кеф ...... ами нп..Ама замислете се малко.

Град
    след завоя, в дясно....
    Аха ясно възбужда те да се правиш на касичка преасенце.Аз се кефих по едно време да бъда монетник ама се отказах.

Иначе за фантазиите незнам от къде да започна.Много са и отвреме на време си реализирам по една 2 жалко че скоро няма да мога да реализирам каквото и да е било.Вече ми е все тая.Отказвам се.
    Не се отказвай де Хубаво е да знам, че все още има романтични мъже/момчета
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Град
    след завоя, в дясно....
    А по темата:
    Може да прозвучи банално...но и на мен морето ми е тръпка...вечер,може дори нощем да е , за да няма хора...вземаме си нещо(шампанско или някой слаб алкохол) от някой заведение..и отиваме на плажа само двамата...на лунна светлина..може да си погорим за нещо..някоя мила дума няма да е излишна...може и др работи да направим ..а след това да влезем заедно да се изкъпем в морето..да се гушнем във водата и да си стоим така известно време...
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си