View Full Version : Kato si piqn
VseznaiKo
01-09-2006, 12:04
Ima li smis1l da se v1zpolzva6 ot piqno momi4e??
Девствен на 19
01-09-2006, 12:07
еми.....да що да не.Щом се е докарала до там да не може да мисли си я еби пък да се спасява.Щом е стигнала до там значи не е изобщо свясна ,така че да не ти пука
ами трябва да си меко казано- ТЪП за да го направиш ...
SweetBunny
01-09-2006, 12:34
еми.....да що да не.Щом се е докарала до там да не може да мисли си я еби пък да се спасява.Щом е стигнала до там значи не е изобщо свясна ,така че да не ти пука
Az kato gledam kolko si ograni4en i glupav, mislq, 4e o6te dulgo vreme 6te si ostane6 devstven :shock: :shock: :shock:
Ina4e, tova da se vuzpolzva6 ot edno piqno momi4e, e izklu4itelno tupo...samo kato se setq, 4e e malko vuzmojno i na men da sa mi go pravili :roll: :(
момиче_17
01-09-2006, 12:34
аз съм правила секс докато съм пияна, и така не ме боли и давам всичко.... той един приятел дори ми предложи с приятелите си, аз в началото се дърпах, но пиийнхме бая водка и уиски и после се чукахме....
shit happens
01-09-2006, 12:42
аз съм се възползвал от надрусано :oops: единствения проблем е, че може да заспи и затова избягвайте свирките, защото стават сакътлъци :?
Девствен на 19
01-09-2006, 12:45
Az kato gledam kolko si ograni4en i glupav, mislq, 4e o6te dulgo vreme 6te si ostane6 devstven :shock: :shock: :shock:
Ina4e, tova da se vuzpolzva6 ot edno piqno momi4e, e izklu4itelno tupo...samo kato se setq, 4e e malko vuzmojno i na men da sa mi go pravili :roll: :( а не смяташ ли,че е по-тъпо да се напиеш като свиня или вие момичетата отново сте невинни....защо не се замислиш колко ттрябва да бъдеш тъп,за да сен апиеш като пордот ида не занеш кво правиш??????? :evil: :evil: :twisted:
НЕ..
1 мразя да гледам пияни момичета
2 имам си принципи
e tova e 4ovek ... e myjka duma - ! :!: kopele priznavam te
NE!!!!!!!!
VseznaiKo
01-09-2006, 13:03
Az kato gledam kolko si ograni4en i glupav, mislq, 4e o6te dulgo vreme 6te si ostane6 devstven :shock: :shock: :shock: ave 4ovek oprai se malko.samo si q predstavi na sutrinta kato se sabudi
Ina4e, tova da se vuzpolzva6 ot edno piqno momi4e, e izklu4itelno tupo...samo kato se setq, 4e e malko vuzmojno i na men da sa mi go pravili :roll: :( а не смяташ ли,че е по-тъпо да се напиеш като свиня или вие момичетата отново сте невинни....защо не се замислиш колко ттрябва да бъдеш тъп,за да сен апиеш като пордот ида не занеш кво правиш??????? :evil: :evil: :twisted:a
hamilcar
01-09-2006, 13:07
Никога не съм си го и помислял,трябва да си много жалък тип за да се възползваш от пияно момиче.
Никога не съм си го и помислял,трябва да си много жалък тип за да се възползваш от пияно момиче.
:idea:
Azzazello
01-09-2006, 13:14
Малко е тъпо да се напиеш до степен, в която не ти пука кой се възползва от теб.
А този който иска да се възползва - толкова ли не можете да си намерите жени, бе??? Сменете тактиката, нито единия нито другия трябва да е много пиян....това е нелепо. Вие като се напиете не можете да го вдигнете, а жените си отварят краката. Ужас!!!
А защо пък не?
thEClown
01-10-2006, 12:21
:idea:
Категорично не бих се въсползвал.Но ако ме расва бих направил всичко възможно за да истрезнее.А как така да се въсползваш ако е пияна......ако и ти си пиян тогава можеш да кажеш че ползвацията е взаимна.А 100% и ти ще си пиян.!!!!!
thEClown
01-13-2006, 06:10
Малко е тъпо да се напиеш до степен, в която не ти пука кой се възползва от теб.
А този който иска да се възползва - толкова ли не можете да си намерите жени, бе??? Сменете тактиката, нито единия нито другия трябва да е много пиян....това е нелепо. Вие като се напиете не можете да го вдигнете, а жените си отварят краката. Ужас!!!
Aaaa не сме можели да го вдигнем ти ще кажеш и как го реши това.Никога ли не ти се е случвало да си легнеш с поркан мъж и той да си те опъне.
Klizmata
01-13-2006, 06:41
Mi kakvo da vi kaja ako piqnoto momi4e e gadjeto mi bih i razcepil anusniq bezkrai ot ebane.A ako e biv6eto mi gadje bih i s4upil analniq prusten ot sex zaedno sus vsi4i vuzmojni dupki po neq.A ako e momi4e koeto ne poznavam ako tolkova trugne da mi se natiska i da me naalega 6e q 4ukam dokato ne iztreznee i ne osuznae 4e e ebati kurvata.A ina4e ako ne mi se natiska nqma da i napravq ni6to samo 6te q zavleka do tqh.
California
01-13-2006, 09:00
Тя ако е достатъчно пияна сама ще дойде да ви се натиска....
Зависи колко е пияна. Ако не е съвсем пияна и после си спомни кой я е шибал може да те съди за изнасилване.. един пи4 така си отнесе условна присъда преди време..
И във всеки слу4ай ВИНАГИ с презерватив, 4е ако забременее и го роди, после може да те съди за издръжка и дори да ти вземе къщата!
АКо то е така вероятно и аз съм близо мухахахах так ,че е взаимно.А ако се случи да си прибирам чаветата :lol: (приятелките) гледам да ги прибера и да се изпаря преди да се е стигнало до нещо.
Ебати въпроса!!!!
Защо питаш изобщо? Вече ти се е случило и си се възползвал, или те е яд че не си го напраил, или пък може би се чудиш дали е правилно и да знаеш за напред да го направиш или не!
Знаеш ли дори и в оная си работа мъжа има 0,00001% мозак, а ти явно си някав уникален и толкова нямаш!
Един път ми се случи обаче аз бях пиян като кирка и много се изложих! И след тая случка когато има купони и се очаква да се случат такива работи не пия изобщо! :)
Няма смисъл да се възползваш от нея защото ако е много шорана на дали знае какво прави! А ако ти си пич на място няма да си позволиш да направиш това! :wink: Ако много настоява прецени колко е пияна и и обясни ако обаче е много пияна и не подлежи на обяснения просто я остави да си легне и и кажи че отиваш за презервативи или нащо такова! Според мен така ще е по-правилно!
пияна жена-ебана жена! иначе е ебати грозната гледка.селянки
Sad_eyes_f
01-16-2006, 15:21
Еми верно трябва да си много тъп, за да се напиеш до такава степен, че да не ти дреме кой те чу** и да не си в състояние да се противопоставиш...ама и трябва да си хиляда пъти по-тъп от това,за да е възползваш от човек изпаданл в такова състояние...Немам думи просто.... :shock: :evil: :!: :!: