PDA

View Full Version : Moderated:Влюбен съм в първата си братовчедка ..

MAFIOZO
01-10-2006, 16:28
zna4i zdraveite purvo malko avtobiografiq za da dobiete predstava za men! zna4i na 15 futbolist i ob6to vzeto nie ne se vlubvame mn 4esto da ne kaja po4ti vinagi i vinagi si padame po UNIKALNITE momi4eta!oba4e predi 2 sedmici baba mi ima6e rojden den i tam se vidqx s moita purva bratov4edka s neq ne se bqxme vijdali ot 4 klas! i az kato otvorix vratata na6te pogledi ne se presekoxa a neznam kakvo nqma obqsnenie ne lubov ot pruv pogled a neznam! i mislq 4e SUPER mnogo sam vluben v neq! a tva za men e super novo taka da se vlubq v 1 momi4e i s neq si govorixme okolo 2 4asa opitaxme da se celunem no neinata malka sesrta vlezna i ni spipa mn blizo 1 do drug no tva nqma zna4enie! NAI UJASNOTO e 4e dvamata sme 1 za drug vinagi ediniq znae6e kakvo e na glavata na drugq no tq mi e 1-va bratov4edka! posle kato si trugvaxme si razmenixme nomerata na telefonite i ot 2 sedmici si govorim i si pi6em po skype ICQ tem podobni no KAKVO DA PRAVQ TQ MI E PURVA BRATOV4ETKA??? a naisitna vqrvam 4e tq e momi4eto za men!!! NQMAM OBQSNENIE MOLQ POMAGAITE SERIOZNO E MNOGO DAJE

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Nicy
01-10-2006, 16:38
mm az sam chuvala che dori brat i sestra sa se vlubvali(est ne sa znaeli che sa takiva)
i daje si imali i dete..ne znam do kolko e vqrno
i vse pak tq ti e bratov4edka..1va pri tova..
mn stranno zvy4i da se vlubish v rodnina..
moje da e samo iskra,koqto po-kysno shte ugasne..
ne znam.. :roll:

MAFIOZO
01-10-2006, 16:41
e ti ako znae6 kvo be6e to se po4na samo ot vratata! az otvarqm i tq durji cvetq (za baba mi) i kato me pogledna gi izpusna a na men ZA PURVI put mi se raztreperixa krakata ili po skoro kolenata i po4naxa leko da mi umekvat a tva za 1 futbolist ...... abe naistina imam 4ustvoto 4e sme 1 za drug!

_nqma_zna4enie_
01-10-2006, 16:55
emi kvo ti puka 4e ti e brat4edka..nqkoi 6e kajat "au ujas,tva e otvratitelno" no az li4no ne vijdam ni6to lo6o.tq e 4ovek ,ti si 4ovek..tva 4e ima nqkva rodninska vrazka e podrobnost...daje pri nqkoi strani braka se svarzva samo ako i dvamata sa rodnini..pak i ti sam kaza 4e futbolistite sa vliubvat lesno..tva moje da e momentno uvli4ane i da go barka6 s vliubvane,za tva proveri dali seriozno izpitva6 takiva 4uvstva...a 4e si pi6ete i govorite po neta ..lo6u nqma podarjaite si vrazka...

01-10-2006, 16:57
Ми щом така мислиш да ти не пука. То принципно първоначално е прието роднини да нямат деца, за да не се получават генни аномалии, а после се е превърнало в етичен проблем. Тъй че, ако отъпчеш етиката няма к'во да ти дреме.

MAFIOZO
01-10-2006, 17:08
emi kvo ti puka 4e ti e brat4edka..nqkoi 6e kajat "au ujas,tva e otvratitelno" no az li4no ne vijdam ni6to lo6o.tq e 4ovek ,ti si 4ovek..tva 4e ima nqkva rodninska vrazka e podrobnost...daje pri nqkoi strani braka se svarzva samo ako i dvamata sa rodnini..pak i ti sam kaza 4e futbolistite sa vliubvat lesno..tva moje da e momentno uvli4ane i da go barka6 s vliubvane,za tva proveri dali seriozno izpitva6 takiva 4uvstva...a 4e si pi6ete i govorite po neta ..lo6u nqma podarjaite si vrazka... kazax 4e nie futbolistite NE SE VLUBVAME MN 4ESTO 6tot go karame samo zaradi seksa

Dr. Kazimbutt
01-10-2006, 17:10
e ti ako znae6 kvo be6e to se po4na samo ot vratata! az otvarqm i tq durji cvetq (za baba mi) i kato me pogledna gi izpusna a na men ZA PURVI put mi se raztreperixa krakata ili po skoro kolenata i po4naxa leko da mi umekvat a tva za 1 futbolist ...... abe naistina imam 4ustvoto 4e sme 1 za drug!
Ти нещо не си добре...

MAFIOZO
01-10-2006, 17:11
kakvo da napravq iskam no ne moga da spra! ve4e zapo4vam da mislq vse pove4e i pove4e za neq! ne moga da go spra

Dr. Kazimbutt
01-10-2006, 17:24
Ще ти мине, не се безпокой! Ако не - отиваш на психотерапевт и готово.

teenkopele
01-10-2006, 17:26
Попаднал си в доста кофти ситуация. :?
Все пак ти е 1ва братовчедка..но има и чувства.Може би е само моменто и ще отмине.. :?

MAFIOZO
01-10-2006, 17:28
ama razbira6 li az ne iskam da mi minava toest iskam no super silno q iskam neq samata! a kato se ima na predvid 4e na6te sega si doidoxa i nai lubezno mi zaqvixa 4e sme im na gosti v subota 6toto 4i4o mi ima rojden den! lele prestavqm si kakvo 6te e prosto nqma da se sdurja i 100% 6te i se naxvurla i dano ne ni svarqt 4e togava neznam! prosto ne moga da se primirq s tova 4e s neq sme 1 za drug i dvamata go znaeme tq mi go pusna kato sms- neska sutrinta v 6:00 6tot togava stava za dasakalo predstavete si sabujda se s misalta za men :O neznam prosto kakto vinagi momi4etata ni kazvat na nas futbolistite kato gi zarejem: i vie 6te si namerite maistora v moq slu4ei mislq 4e namerix profesora :D

teenkopele
01-10-2006, 17:36
Щом толкова много те кефи и не можеш да удържиш да не й се нахвърлиш...пробвай и виж какво ще излезе :? , НО бъди много внимателен. :wink:

dori
01-10-2006, 17:36
Ама ходи с нея бе нз кво само уварташ просто малко повече ще внимавате да не ви хванат
То погледнато ви пречи само тва че сте парви братовчеди ама то не е казано че ще се жените вие ходете па може нещо да стане и да не я чувсташ след време толковяа близка
Щом имаш толкова силни чувста кам нея и тя сащо определено ги има какво чакаш?не се туткай ами направи нещо по вапроса говори с нея за това и т.н.

miloto_girl_4e
01-10-2006, 17:38
добър сценарии за някоя сапунка :D
какво да ти кажа,това да имаш някакви любовни отношения с първата си братовчедка за мен е извратено :roll:
може да имаш наистена чувства към нея,НО тя ти е роднина преди всичко :!: момичета - много,но роднините са си роднини :!: ами като ваще разберат .. ужас :shock: :shock:

piska_
01-10-2006, 17:38
Да си кажа честно незнам, но къкво лошо има в това, че си се влюбил? според мен няма :Pppppp .

rusalkata_
01-10-2006, 17:39
ти не си нормален! :? с братовчедката ти???Това си е...Ужас!И ти какво искаш да си си влюбен в нея?! :? Боже,боже...Ами дано поне един от двамата да се усети рано или късно до какво ще доведе това...А защо не си представиш какво ще стане ако в събота на тази вечеря вашите родители ви хванат да се натискате и целувате?! :x Ако незнаеш какво ще стане да ти кажа...ваще ще се стреснат,ще ви залепят по някой шамар,ще ви отдалечат един от друг,ако е възможно даже да сте на различни планети...Ам сега се сетих една статия от вестника от миналата година-В Белгия мисля че беше двама първи братовчеди,които не знаели че са станали гаджета,после тъй като са на по 23-24 години си народили 3 деца(най-малкото е на 3месеца) и нз какво точно беше станало,но полицията ги хванала и в момента те са в затвора за кръвосмешение,ако не се лъжа на доживотен затвор,а 3те им деца са дадени за осиновявяне и никога няма да ги видят...

MAFIOZO
01-10-2006, 18:04
ne prosto ne moga da si izbiq tova momi4e ot glavata! kakto se kazva NE MOGA bez neq! kvoto i da pravq ne moga da spra da mislq za neq!az vinagi kogato ritam igraq futbol toest vur6a si rabotata 1 vid vinagi se koncentriram samo v/y topkata i samata igra ama NI6TO ne moje da mi otvle4e vnimanieto! neska sled u4ili6te se pribrax i otidox na trenirovka cqla trenirovka super zdux i mislq za samo za tva kakvo ima m/y nas pribrax se i pred bloka po4nax da ratam tam po se koncentriram 6tot teq ot kvartala ne sa tolkova dobri kolkoto tezi ot trenirovkata i si pravq kvoto iskam na terena s topkata i mi e po zabavno! NO pak mislq za neq NE moga a kato se ima na predvid 4e MOJE dove4era da mi prati SMS za leka no6t 6tot ninq sms zavur6i sus citiram: "... i dove4era o4akvai produljenie" bojeeee

rusalkata_
01-10-2006, 18:11
ти не прочете ли какво ти написах горе?Ако искаш да си съсипваш живота-продължавай... :x

MAFIOZO
01-10-2006, 18:19
kakto se kazva glavata mi go iska ama surceto ne q slu6a! P.S. ako vidi6 i ti bratov4edka mi ti VEDNAGA 6te oburne6 rezbata! STRA6NATA PU*KA e

rusalkata_
01-10-2006, 18:36
хм интересно ама не съм лезби и при това нали си бил влюбен в нея а я наричаш П*ТКА
:shock: тотално ме разби!ако имаш воля ще се откажеш от нея!По добре ме послушай-нищо добро няма да излезе от това!!! :?

KOTKATA_17
01-10-2006, 18:42
Hubavo e da obi4a6 nali?!?!?!A,za6to trqbva da pottiska6 tezi 4ustva?Ne go pravi 6tom misli6 4e ste edin za drug az sam na mnenie 4e trqbva da stava ne6to.Po otno6enie na rodninskata vi vruzka...kofti 6te trqbva da se kriete.No ako roditelite vi razberut purvo 6te vi zabranqt vie 6te izpadnete v depresiq i te 6te trqbva da se primirat taka,4e ne se pritesnqvai gledai napred i budi 6tastliv.Uspeh i celuvki!!!!!!!!!!!! :wink:

MAFIOZO
01-10-2006, 18:44
nari4am q kakto mi doide na um kalipso,venera,afrodita, sqkvi izrazni sredstva znam 4e nqma ni6to dobro no ne moga da q zabravq! vij az sam futbolist i ne obi4am da se predavam i da se otkazvam vinagi dokarvam si4ko do krai super mn sam uporit i znam 4e kogato zapo4vam ne6to vinagi go dovur6vam do krai! tova mi e ne6to kato 6-to 4ustvo
no tuka e po razli4no imam use6taneto 4e dori nqma da moga da i obelq duma ot sorta tova m/y nas trqbva da se prekrati! a dobre a ako tq ima dori i PO- GOLEMI 4ustva ot moite? kakvo togava! a az sega v momenta moga da kaja s ruka na sarceto 4e q obi4am do poluda a i sam 100% 4e i tq e na su6toto mnenie

fresh4e
01-10-2006, 19:06
kofti situaciq.v momenta se kolebae6 koe da poslu6a6-razuma ili sarceto.no ne mislq 4e tova e tazi liubov za koqto govori6.po dobre iz4akai malko.6tom e stanalo skoro moje da e samo iskra.moje i 4ustvata da ssa istinski.nz ti re6ava6 kak da postapi6.
i edin savet ot men :arrow: misli predida napravi6 ne6to za da ne sajalqva6 sled tova.uspeh :wink:

cannabinoid
01-10-2006, 19:14
ПриятелЮ, ти просто искаш да я наебеш ! :twisted:

MAFIOZO
01-10-2006, 19:19
da mn mersi na si4ki 6te iz4akam! no samo si predstavete kakva lubov e futbolist da se vlubi do poluda! 6te iz4akam do subota kogato 6te xodq s na6te v tqx! a samo da vi informiram 4e tq mi pusna sms za leka no6t nqma da vi kazvam kakvo mi pisa 6tot vse pak e li4no! no sms-sa e syper romanti4en i do sega nikoe momi4e ne mi e pra6tala takuf romanti4en sms! i na kraq zavur6va s citiram: "nqmam tarpenie da doide rojdenq den na tatko(toest 4i4o mi )za da dam podaruk na o6te 1 6taslivec (demek az) i az nqma kak da ne se sduja i napisax su6to mn romanti4en sms i se poxvalix 4e sled 10 min 6te me davat po BTV koeto si e taka po novinite gledaite me ( ako me dadut de) i tq vednaga ama mn burzo mi otgovarq lele dano te dadut 6tot ne izdurjam pri koeto az ot stola na kompa dolu padnax! kolega MOLQ TI SE ne e sme6no s tva za ebaneto mn mi e nape4eno sega sled kato stana tva s neq za tva pls ili pomagai ili ne flood-vai

MAFIOZO
01-10-2006, 19:23
P.S. A SLED SUBOTA VEDNAGA 6TE PUSNA NOVA TEMA AKO TAZI DO TOGAVA NE E IZTRITA ILI 6TE PRODULJA DA VI PI6A V NEQ! NO 100% sled subota vednaga 6te vi pi6a kakvo se e slu4ilo!

ashly besnata
01-10-2006, 19:26
lele naroda suvsem se e poburkal!!!!Kak she se vlubiq v 1_q si bratovched aaa

MAFIOZO
01-10-2006, 19:30
emi 1) ako ti ne si go vijdala ot 5 klas kakto az
2)ako e super krasiv i o6te ot 1 pogled ti zima uma
3)ako i dvamata imate SUPER mn ob6ti ne6ta?

lina15
01-10-2006, 19:36
znae6 li qvno mnogo sa kato teb...Mnogo moi priqtelki i priqteli kazvat 4e si padat po bratov4edite(nai 4esto puvi bratov4ed)
i az sum taka moq bratov4et(koito za 6tastie jivee v Germaniq-i nqma kak da se vluba v nego)e mnogo krasiv,mil i gotin(kato harakte)
tova samo ti moje6 da go spre6 za6toto znae6 4e ne e redno,USPEH natatuka

MAFIOZO
01-10-2006, 19:42
ooo neznam samo 4akam da doide subota i v dvata slu4eq 6te e za dobro! ako stane ne6to po interesno m/y nas 6te e SUPER no ako priklu4i si4ko tva nqma da e mn SUPER ama pak 6te e za dobro! 6te vi kaja subota ili nedelq neznam no 100% 6te vi kaja 6tot nikoi ne moje da mi pomogne frendovete mi se xilqt kato repi i samo se ebavat i az re6ix tuk

HopeLesss
01-10-2006, 22:38
Ако искаш да си съсипваш живота-продължавай... :x

То и аз мисля тей, ама като гледам пича нещо се инати :D На къде отива света... :roll: Дано скоро се осъзнаеш. Приятно изкарване в събота и умната, надявам се поне единия да има малко умствен багаж :roll:

neMec`
01-10-2006, 22:50
ave ti maitap li si prai6 ve divak q sa osaznai kade si!!!! Q sa osaznavai i sa vlubvai v druga da si sapi6e6 jivota i si4ko li iska6 ve tc tc :evil: !
Seriozno ne ta znam kolko si golqm ma batka ovladqvai si 4uvstvata dokat e vreme !

WindWaker
01-10-2006, 23:41
xaxaxa, olele, malele, ulile, elele ..... wow :p

p.s. iz4erpatelno mnenie nali ;p

TARAN4O
01-10-2006, 23:44
Радвам се че си влюбен.Ама защо точно в 1-вата ти братовчетка.Знам , че аз не съм човека който да ти казва какво да правиш обаче си помисли за какво иде реч.Попринцип даже и нетрябва да си помисляш за някви по особени взиамотношения пък камоли Любов и то с кръвен роднина.За мене това е немислимо, но живота си е твой и избора си е твой. УСПЕХ

IKisseDAGirL
01-11-2006, 06:41
wow, tazi situaciq mi zvuchi super stranna
az ne vqrvam, che ste edin za drug kakto kazvash..
t.e che ste vliubeni i t.n. :? prosto ti si na 15,
hormonite ti te "udrqt v glavata" :lol: dosta
silnichko i pri parvoto sreshtnato hubavo momiche
gledat kade da izbiqt...
a tova, che ti e bratovchedka e samo edna podrobnost
az taka si go obqsnqvam :wink:

P.S. I osven tva ti v neq namirash neshto kato srodna
dusha i barzo obarkvash priqtelstvoto s liubovta

breii ma az sam mojela da razsajdavam.. :shock: :P :P

MAFIOZO
01-11-2006, 08:00
ne e to4no taka!ne se lepvam na purvata manekenka ili po krasivo momi4e.... e vie kazvate 4e sega puk e ot vuzrasta.... kakvo da napravq jiv ili umrql pak mislq za neq! p.s. priqteli imam mnogo ...

ZAZZZI
01-11-2006, 08:32
добър сценарии за някоя сапунка :D
какво да ти кажа,това да имаш някакви любовни отношения с първата си братовчедка за мен е извратено :roll:
може да имаш наистена чувства към нея,НО тя ти е роднина преди всичко :!: момичета - много,но роднините са си роднини :!: ами като ваще разберат .. ужас :shock: :shock:
:!:

MAFIOZO
01-11-2006, 17:35
neska pak go napravi! pusna mi sms- kam 3 i 15 to4no bqx v 4as vika 6te izbqgam ot poslednq 4as za da doida do daskaloto ti za da te vidq i az ot tam ujas ama vednaga po4nax da i zvanq da i kaja da ne idva tem podobni oba4e tq si be6e izklu4ila ve4e tela.I poslednq 4as az izlizam takuf i samo se vurtq da q vida i nikoi ne vijdam i po4vam da si trugvam kam metroto i izvednuj nqkvi ruce vurxu men i az se obru6tam i q gledam i tq trugva da me celuva pri koeto prosto mozaka mi v BUKVALNIQ smisal na dumata OTKAZA ne mojax da se spra ........

HopeLesss
01-11-2006, 17:37
От това ще излезе интересен филм :twisted:

MAFIOZO
01-11-2006, 17:43
da we smei se ti na 4ujdite problemi

sherry
01-11-2006, 17:49
Spri sega dokato e vreme :!: Ako ot sega kazva6,4e ne moje6 bez neq,kakvo 6te stane ako tragnete i hodite seriozno dosta vreme?? :shock:
Togava 6te te boli mnogo pove4e ot kolkoto sega,po-dobre se otdrapni sega,za6toto posle 6te e po-trudno,a da bade6 s parvata si bratov4edka ne e redno,pone da be6e treta ili 4etvarta..
Ne e edinstvenoto momi4e,6te ti e gadno izvestno vreme,no 6te se vlubi6 v druga!

MAFIOZO
01-11-2006, 17:52
ama kolkoto i da si povtaqram 4e naistina tova trqbva da se spre prosto kogato tq mi pi6e sms ili mi se obadi ili se vidim prosto zabravqm 4e mi e bratov4edka..... znam 4e e taka 4e trqbva da se spre no prosto nqma sili za takova ne6to! mislex da kaja na maika no opredeleno se otakazax

rusalkata_
01-11-2006, 18:38
отказвам се да пиша в тази тема! :x за какво пусна темата след като аз и другите ти даваме съвети а ти си продължаваш да прайш същото?! :x и не ми разправяй неща от рода "ама тя е супер готина,не мога да се сдържа,ей са ще й се нахвърля,мисля постоянно за нея"...тая тема е за ключ щом ти даже не прайш усилия сам да си помогнеш и нашите мнения не ти трябват... :x даже честно ти казвам ще се кефя яко ако ваще ви хванат в събота... :x поне вече няма да има за какво да се терзаеш...

MAFIOZO
01-11-2006, 18:41
offf tova nqma obqsnenie trqbva da go vidite s o4ite si za da me razberete....

01-11-2006, 21:25
Много е хубаво че си се влюбил (ако си влюбен наистина), а и да не е точно любов - пак е хубаво!!! Няма значение че ти е братовчедка! пусни се по течението пък каквото ще да става. По-добре 1 ден щастлив, отколкото цял живот тъйен и самотен и да съжаляваш че не си направил нищо.
Щом се харесвате - действайте!

Това е моето мнение.
Чувствата не трябва да се подтискат.

А за тези които казват, че "ще си съсипе живота" - вие мислите че тойще се ожени за нея ли???

minimalistic
01-11-2006, 21:28
Много е хубаво че си се влюбил (ако си влюбен наистина), а и да не е точно любов - пак е хубаво!!! Няма значение че ти е братовчедка! пусни се по течението пък каквото ще да става. По-добре 1 ден щастлив, отколкото цял живот тъйен и самотен и да съжаляваш че не си направил нищо.
Щом се харесвате - действайте!

Това е моето мнение.
Чувствата не трябва да се подтискат.

А за тези които казват, че "ще си съсипе живота" - вие мислите че тойще се ожени за нея ли???

Това бях аз.

01-11-2006, 21:39
Абе, хорица едно време е имало обичай новия крал да се жени моментално за сестра си, ей! За да не се предава короната на никому извън рода! Пък вии за няква братовчедка проблеми шму правите на момчето. Пък и както каза човеку преди вас той не е тръгнал да се жени за нея я. Апа още по назаде у Риме някои императоре са шибали цялата си рода.

MAFIOZO
01-12-2006, 09:28
ve4e ne izdurjam kolkoto i da se opitvam da q zabravq postoqnno mi izbiva misaltta za subota ve4er prosto otka4am..... izmislix 2 varqnta ili da napraime s neq 1 mn dulga vruzka okolo 2-3 godini ili da se samoybiq (li4no predpo4itam vtoroto)

01-12-2006, 19:39
М'че защо ли не ти вярвам, а?! Банални изказвания правиш! В крайна сметка съм почти убеден, че или няма направиш нищу или няма се самоубиеш. Защо ли?

1. Няма да направиш нищо, защото много ти пука за мнението чуждо.
2. Няма се самоубиеш, защото не ти стиска. ОКЕЙ?

Дам така е. Освен ако не се вземеш в ръце и не си изясниш какво мисли братовчедка ти за т'ва! Само СПОКОЙНО ОКЕЙ!?!?!?

The Biker
01-12-2006, 19:53
KAKVOOOO DA SE SAMOUBIE6 q stiga be mom4e ti da ne si na 70 godini!!!!!!!!!Ima6 cql jivot pred teb basi nito ti e purvata nito ti e poslednata(kolkoto i da e banalno si e taka)!A i da ne ti puka 4e ti e bratov4edka golqma rabota teq det vikat 4e e izvrateno ne gi slu6ai tehna si rabota!Izob6to ne se bavi taq subota ti e 6ansa probvai se qsno e 4e i dvamata imate 4ustva a i ZAMALKO da ste se celunali - e kvo pove4e iska6 ?!?!?!?! Deistvai

MAFIOZO
01-12-2006, 19:54
prosto ne izdurjam! ako sa6tastvuva idealnata lubov tova e tq! no su6tevremenno i nai nevuzmojnata!!! prosto neznam i sega se pitam za6to to4no na men?

The Biker
01-12-2006, 20:03
batka ne si samo ti i na men mi se be6e slu4ilo tova ne6to mnogo skoro no vajnoto e 4e preodolqh lubovta ( nz kak)!No deistvai ne se otkazvai nqma zna4enie 4e e nai nevuzmojnata a i pak moje da se sre6tate bez da ima nqkfi specialni povodi!!!

MAFIOZO
01-12-2006, 20:10
da taka e! no az sega kato si sedq spokoino v nas i tq ako ne mi klikva na tela ili ne mi pusne sms razsujdavam s 4ista glava i razbiram 4e ne moje da imame naistina seriozno vruzka ili moje da imame no 6te trqbva da se krieme i lujem roditelite si a az ne iskam da jiveq v luja!drugo koeto e nz ti kak si q preodolql no az kato pogledna tova momi4e v o4ite i bukvalno mi se raztrepervat kolenata i zapo4vat da ne me durjat idva mi da pripadna ot krasotata i! sega v subota prosto kato q vidq 6te napravq nqkoq golqma prostotiq siguren sam vinagi stava taka NO nqma da sujalqvam!

Jony|R
01-12-2006, 20:16
omfg . abe ti znaeshli kolko si zleee .
znaeshli ako trugnesh s neq kakvo 6te zna4i tova .
purvo mmmmmmmm vashte . kakvo stava s koi hodish S BRATOV$ETKATI omg .ahahhaha sme6no zvu4i .ne staaa brat neshto kato nevujmojna lubov .
misli malko be ! to ne samo za tova koi kakvo 6te si misli a i do tebe .

MAFIOZO
01-12-2006, 20:19
to hubavo no az sam takuv 4ovek koito obi4a trudnostite v jivota mi tazi duma NEVUZMOJNO ne figurira v moq re4nik!

CSKA
01-12-2006, 20:21
...аве не знам, ама 100% твойте и нейните родители няма да реагират хич добре и то не защото няма да одобрят вашата връзка, заради вас самите, а защото просто м/у роднини (още повече толкова близки) не трябва да има каквато и да било любовна връзка! Ще те посъветвам да поговориш някъде насаме с нея и да си изясните нещата...ако и тя е на твоето мнение нацелувай си я като запоследно и найстина то да бъде последно! Защото по на там нещата ще се усложнят...

Бтв, много е тъпо това как парадираш с това, че си футболист! Аве ... "ние футболистите" - много смешно изказване, но както и да е , няма да го коментирам сега!

MAFIOZO
01-12-2006, 20:32
...аве не знам, ама 100% твойте и нейните родители няма да реагират хич добре и то не защото няма да одобрят вашата връзка, заради вас самите, а защото просто м/у роднини (още повече толкова близки) не трябва да има каквато и да било любовна връзка! Ще те посъветвам да поговориш някъде насаме с нея и да си изясните нещата...ако и тя е на твоето мнение нацелувай си я като запоследно и найстина то да бъде последно! Защото по на там нещата ще се усложнят...

Бтв, много е тъпо това как парадираш с това, че си футболист! Аве ... "ние футболистите" - много смешно изказване, но както и да е , няма да го коментирам сега!vij izkazvaneto mi e ebavka! ako ne q razbira6 zna4i si mn zadrusten ili nz no ne tva e vuprosa! nqma da go odobrqt li? az mislq 4e ako razberat 6te me zastrelqt men li4no a za neq neznam moje bi obesvane neznam :lol: neznam sega subota 6te vidq kakvo 6te se razberem s neq no ako s neq prekratim vsqkakvi po-intimni otno6teniq 6te sam super sdux 5-6 meseca nqma da qm da spq da piq voda da xoda nikude kamo li da trugna da si tursq druga priqtelka!

Atletka
01-12-2006, 20:34
абе кво се нахварляте върху момчето е?като се обичат нека да се съберат,все пак няма да се женят я.а и за родителите кой нормален тинейджър казва на тяхните с кого ходи освен ако не го хванат?пак и да ги хванат кво?те се обичат.никаде не е казано че е невъзможна връзка между роднини така 4е...аз сам на мнението да декстваш пич и хич не му мисли за любовта няма граници хич не ги гледай тея кво пишат действай!Успех!!! :wink: :wink: :wink:

MAFIOZO
01-12-2006, 20:36
da mersi za kuraja ama malko me e strax ako ni fanat!

Atletka
01-12-2006, 20:51
е кво толкова ще стане ако ви хванат?да не ти пука.извинявай ама си на 15 и мислиш да не те хванат ваще?аз сам на 13 и не ми пука.тай 4е давай напред.ако не го направиш ще съжаляваш по късно за това че си я изпуснал.помни ми думата

MAFIOZO
01-12-2006, 20:59
e vij sega ti si na 13 az na 15 oba4e az imam savsem drug na4in na mislene i savsem druga disciplina ot tvoqta!

minimalistic
01-13-2006, 03:51
da mersi za kuraja ama malko me e strax ako ni fanat!

Пусни се по течението!!!!! (това е девиза ми ВЕЧЕ:>)
просто не мисли АКО това АКО онова.... действаш, пък каквото ще да става (това е да се пуснеш по течението :D )

MAFIOZO
01-13-2006, 08:01
emi taka i 6te napravq utre!Puk verno ako ni fanat e*al sam mu maikata..... 6te znam 4e pone sam opital i ne sam si glutnal ezika i sam se spekal kato nqkoi zubar :twisted:

S_L_A_D_U_R_K_A
01-13-2006, 10:08
Сладурче, напълно те разбирам, както и знам как е при футболистите к`во да ти кажа - грешно е да се влюбваш в роднина, ноо повярвай ми това, че неможе да си без нея всяко чудо за 3 дни ще видиш как ще ти мине и след години и двамата ще се смеете! Но не прави тази грешка все пак е първа братовчедкаа , вие сте почти брат и сестра :?

MAFIOZO
01-13-2006, 15:10
e da ama vse pak za teq "3 dni" moje da stanat mnogo ne6ta ;)

IKisseDAGirL
01-13-2006, 16:25
ne e to4no taka!ne se lepvam na purvata manekenka ili po krasivo momi4e.... e vie kazvate 4e sega puk e ot vuzrasta.... kakvo da napravq jiv ili umrql pak mislq za neq! p.s. priqteli imam mnogo ...
tova che imash mnogo priqteli nqma znachenie.
Kazanoto ot men si vaji pri vsichki sluchai :roll: ti prosto ne si razbral kakvo imam predvid
osven tva...abe bratovchedka ti e! :!: Izobshto osaznavash li kvo znachi tva :?: :!: :roll: :oops:

01-15-2006, 14:50
kvo stana s bra4edkati

01-15-2006, 16:36
Vij kvo,kolkoto i da si vluben,dori i da ne moje6 minuta bez da misli6za neq trqbva da q zabravi6. Ponqkoga prosto trqbva da se otkajem ot 4uvstvata si poradi edna ili druga pri4ina. V tvoq slu4ai pri4inata e rodninskata vi vruzka. Tova suvsem ne e za prenebregvane. Moje da ti e trudno no takuv e jivota...

01-16-2006, 19:14
Abe vie ludi li ste kvo kato mu e bratov4edka we! http://i.data.bg/forum/images/smiles/icon_bduh.gif

kanar4o
01-16-2006, 19:29
ahahha pich tq ti e brachedka.. prosto istrii nomera i ot telefona si icq i t.n. trqa da zabravish za neq dokato ne obiknesh druga.i togava da ne ti puka za brachedka ti. i edin savet..ne slagay sichki futbolisti pod obsht znamenatel. tva dali se flubvash lesno ili trudno si e do chovek,do lichnost i t.n. nqma nishto obshto s tva kuf si izbral da budesh. ta suveta mi e da e zabravish! nay malkoto tva e kruvosmeshenie ili kak se narichashe tam. i nqkoy beshe pisal che brat i sestra se bili vlubili i daje imali dete..tva e nevuzmojno shtoto deteto umira f miga f koyto se rodi! :) a osven ako deteto ne e ot drug muj de :lol: :lol:

Danielle
01-17-2006, 17:04
Ще ти мине, не се безпокой! Ако не - отиваш на психотерапевт и готово.
hhaha da

ziky
01-17-2006, 18:32
Грепно е да се влюбваш в роднини но за любовта няма граници...е да ама тука май има :?

MAFIOZO
01-18-2006, 15:54
soeey 4e ne pisax ama me nqma6e 3 dena ;( pravix si remont na staqta :P ta po vuprosa ami v subota be6e mnogo ama mnogo romanti4no i neveroqtno!cqla ve4er s neq gledaxme televizq qdoxme ot 1 4iniq xranixme se 1 drug!daje tq mi dade v ustata taka nere4eniq afrodiziak 6okolada be6e mnogo nejno i mi be6e mnogo hubavo!posle kogato roditelite ni ve4e si popiinaxa malko zapo4naxme da se celuvame i leko da se natiskame ama za mn malko da stane ne6to ama za mn malko ama ne stana!sega tq vse po 4esto mi zvani i mi pi6e sms-si

01-18-2006, 16:09
Като стар форумец съм разрешил сума такива случаи ! Например Донка и Гошо - преди дооооооста време попаднах на темата на Донка, която беше влюбена в братовчед си ! Тя беше на 18 той на 20. Момичето беше изправено пред дилема и беше готова да се откаже от братовчед си, но аз й казах " Донке, нееееее, недей ! Това е любов по дяволите !" И тя се съгласи с мен ! След няколко месеца се ожениха (аз им съдействах чрез моите връзки тук и там, щото е леко незаконно)Сега са щастливи, имат си 2 бебчета - Джубадая и Езра ! Страшни сладури са... някои ще кажат, че са уроди вследствие на някои дребни малформации и лека умствена изостаналост, но какво ли разбират хората с техните предразсъдъци ? Важна е любовта !!!

egrgergetge
01-18-2006, 16:52
глупашка работа...
любов от пръв поглед няма поради простата причина,че тя се основава само на външния вид...и в тоя ред на мисли да попитам..от толкова красиви момичета защо избра точно братовчедка си?...

MAFIOZO
01-18-2006, 16:55
ami za6toto za men e nai krasiavata ot si4ki koito sam vijdal po diskoteki elitni kafete ili ne6to takova tq e kato malka svetulka v mraka!ako si vluben 6te me razbere6!

egrgergetge
01-18-2006, 17:09
хахах..просто бъди сигурен,че това ще отмине след време и всеки път като срещаш по някоя нова,която да ти завърти главата винаги ще си казваш,че тя е най-красивата,най..най..най...и както ти се изрази пак ще бъдя "твоята светулка в мрака"...трябва да отбележим,че си само на 15 и има още много да живееш,за да стигнеш до заключението всъщност коя е била точно "истинската любов"....

ht_7j
01-18-2006, 17:15
hey hey hey....uspokoi se malko MAFIOZO!!!!
Ako ne mojesh da izdarjish da ne i se nahvarlish, za men tova e chisto i prosto sexualno privlichane. i stiga paradira s tova, che si futbolist, edin vid, che ste p-razlichni. Brat mi e futbolist oshte otkakto e bil v korema na maika mi. S nishto ne ste p-razlichni ot zubarcheto s ochilata. Sled kato i tq ti e navita, ne vijdam zashto ne se probvate zaedno. Shte razberete, che e bilo do tuk i shte prodaljite napred. Sprete da se terzaete samo, ok?????

MAFIOZO
01-18-2006, 17:32
mi 6te se probvame ve4e nqma kvo da go mislq puk kakto kazva6e treniora mi v loko sf :lol: neka se opitame puk kakvoto sabiq pokaje :P

Kralica_na_mraka
01-18-2006, 17:53
Ама ти си много скромно дете... :shock: Поне 100 пъти "случайно" спомена,че си футболист брей...Ама братовчедка ти сигурно си струва,след като си я избрал м/ду всички манекенки,който тичат след вас "футболистите",ама найстина да си футболист това било голяма работа въй въй...ама стига флууд.
Колкото до проблема ти...аз съм против връзките с роднини,звучи ми извратено,след като хората са казали,че не може явно са имали основание. :!:

MAFIOZO
01-18-2006, 18:18
abe vie puk kvo se vprqgate ot tva 4e sam futbolist :lol: vij 4e se ebavam vajnoto e da si.................?

FUTBOLIST :lol: :lol:

HopeLesss
01-18-2006, 19:03
Точно заради тебе повечето хора мразят футболисти и ги мислят за тъпи и надути :evil: :evil: :evil: Щастливам се че познавам много готини футболисти, които не парадират с тва че са такива!!!

MAFIOZO
01-18-2006, 19:13
vajnoto e da si FUTBOLIIIIIIIST vij 4e se ebavam we! da do6il sam v teenproblem da se pravq na velikiq futbolist!ako iskam da se pravq na futbolsit se pravq na terena a ne v nqkav internet sait!vij 4e prosto se zabavlqvam i se ebavam s tva!

rusalkata_
01-18-2006, 19:19
хих брей...нямам думи вече... :lol:

MAFIOZO
01-18-2006, 19:20
oooooooooo ti se iznameri! abe kvo stana sys sapunkata?

rusalkata_
01-18-2006, 19:30
ми и аз това викам...по-скоро ти се покри... :( каде беше та не прочете ли ЛС-а ми и виж кво съм ти писала във темата за сапунката... :) голямо чудо е кат е футболист...всичките ми любимци са футболисти...

01-19-2006, 10:35
vajnoto e da si FUTBOLIIIIIIIST vij 4e se ebavam we! da do6il sam v teenproblem da se pravq na velikiq futbolist!ako iskam da se pravq na futbolsit se pravq na terena a ne v nqkav internet sait!vij 4e prosto se zabavlqvam i se ebavam s tva!
Тва аз ти го казах, ама ти нещо май почна да са заяждаш, гъзе такова !

MAFIOZO
01-19-2006, 17:24
4akai da si zapi6a nqkoi mi durji smetka! abe vajnoto e da si futboliiiiiiiist

rusalkata_
01-19-2006, 18:10
хаха...избийте се сега че не сте футболисти... :lol: тц тц тц...докъде стигнахте...абе верно ли Бербатов си имал от 1 година сериозно гадже? :shock: отивам да се гръмна някъде...всичките ми любими футболисти са заети...Франк Лампард,Кака,Бербатов...Май само Кристиано Роналдо остана... :(

[прАсковкА]
01-19-2006, 18:16
Mafiozo,ne slu6ai teq,deto se eebavat s tebe!
Аз напълно те разбирам,от постовете ти си личи,че наистина си влюбен! Не изключвам възможността да ти мине,ама засега мисля,че наистина е сериозно!
Моята съвет е----ЩЕ СТРАДАШ МНОГО ПОВЕЧЕ,АКО Я ИЗПУСНЕШ И АКО СЕ СЪОБРАЗЯВАШ С ТВА,ЧЕ СТЕ БРАТОВЧЕДИ! ЗАЩОТО АКО СЕ СЪОБРАЗИШ САМО ЗАРАДИ ТВА...СЪРЦЕТО ТИ ЩЕ СТРАДА.
А ТВА ,ПОВЯРВАЙ МИ,Е НАЙ-ГАДНОТО ВЪЗМОЖНО... :roll:
pS: AKO iska6 mi pi6i na li4na,bih iskala da si govorim i da ti pomogna,pls!

MAFIOZO ti si neshtasnik
01-19-2006, 18:20
abe balush utre da ne nappishesh tema sas zaglavie ami padam si po bashta mi i sam vliuben v nego
Umat mi ne go pobira kak mojesh da se vliubish v 1vata si bra4edka Abe tq mai e 4oveka s koito si spodelqsh i si govorish i sa mislish za vliuben ta ti si samo na 15 kva liubov be tap q se osaznai Sedish i ti v toq tap forum ili po to4no v nai tapata tema i palnish na horata glavite s gluposti
ti pravish li razlika mejdu seksualno privli4ane i visha otgovornost be FUTBOLIST i kvo sa iztakvash 4e si futbolist ti si neshtasnik nikav futbolist ne si i ne sa opredelqi kat takav shtoto ti si 1viq takav koito sreshtam i mi govori za kafenenca diskote4ki neshto za FUTBOLIST li sa imash be.Zemi sa osaznai

MAFIOZO
01-19-2006, 18:47
abe GOST-a 4in4il afta 4in4il be kele6! da puta madre we! mata ki4ot! volkan dameraug! are go left! 6tot si ebati izpadnaliq tip!otnosno temata ve4e xodq s neq! na6te ne znaqt! a i da znaqt ne mi puka! taka 4e smqtam temata za priklu4ena

sashtiq gost
01-20-2006, 23:39
mrahlio se pak az ne hodq s parvata si bra4edka kolkoto i da e qka i zemi 4eti malko be tap vij sa kuv si makedonec we tova e zalojeno v podsaznanieto na 4oveka da nqma privli4aniq ot svoi blizki rodnini ta ti si mislish samo za gaza we tap ti predstavqsh li si kvo she im e na tqhnite kao razberat i ako si nogo otvoren ela mi v plovdiv na levtolstoi1 et 7 ap 27 da vidim koi e putka a.

MAFIOZO
01-21-2006, 07:11
xaxa abe murlo 4uval li si za 1 kafe v plovdiv ve4e go nqma kazva6e se PALMATA!az sam idval pove4e puti v plovdiv ot tebe be! tva kafe be6e na ba6ta mi i predi super mnogo sedqx tam! i ne mi se prai na interesen kato si kazva6 kude jivee6!aide i az da ne ostana ako ti si tolkova otvoren ela v sofia kvartal lulin 10 ako si mnogo smel........

DeSiTo0o
01-21-2006, 08:04
Haha emi 6tom se vlubva6 mnogo burzo,zna4i tva ne e golqmata lubov na jivota ti,spoko.Skoro 6te se vlubi6 v drugo momi4e. :wink: :lol:
A puk i tq ti e purva bratov4edka!Zabravi q po-dobre!Ostanete si samo priqteli,no ni6to pove4e!Obqsni i kak stoqt ne6tata i taka. :wink:
Aide uspeh!

gosta ne ebe rodnini
01-22-2006, 20:48
neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik neshtasnik

InHell
01-22-2006, 21:33
Явно никой не разбра че нашия човек е FUTBOLIST. К`во му говорите!? :roll:

Dr. Kazimbutt
01-22-2006, 21:38
xaxa abe murlo 4uval li si za 1 kafe v plovdiv ve4e go nqma kazva6e se PALMATA!az sam idval pove4e puti v plovdiv ot tebe be! tva kafe be6e na ba6ta mi i predi super mnogo sedqx tam! i ne mi se
И какво от това, че кафенето е било на баща ти? Това да не те прави велик?

П.П. Какво стана с братовчедка ти?

air_soul
01-22-2006, 22:08
Mislq 4e nqma pove4e smisal da se pishe v tazi tema.
Vij bez da se obijdash, no ima tolkova nshta, koito ti predstoqt i sled koito shte razberesh koe e pravilno i koe ne za samiq teb. Vse oshte prosto ne si otkril svoqta istina.
Badi shtastliv, pojelavam ti ot vse sarce, no ne obijdai harata, koito se opitvat da ti dadat savet i namali samo4uvstvieto. Vinagi trqbva da se ocenqvash spored zaslugite i postapkite si, a do tozi moment te qvno sa na bashta ti.
Vse pak ne odobrqvam vrazka s 1-va bratov4edka. V psihologiqta tova e svarzano s edipoviq kompleks, ako mojesh pro4eti za kakvo stava vapros, 4e e mn dalgo da ti go obqsnq

Dr. Kazimbutt
01-23-2006, 08:57
MAFIOZO, прочети това:

Vinagi trqbva da se ocenqvash spored zaslugite i postapkite si, a do tozi moment te qvno sa na bashta ti.

01-24-2006, 06:52
Чшш футболиста, аз не съм ти роднина, мое ли да рапнем биричедка ти?

01-24-2006, 06:54
Аре прати ми пик да я удобрим... dolefutbolistichnitekryvosmesheniq@FUCKU.com

remember_the_name
01-24-2006, 17:08
abe 4ovek tq ti e 1-va bratov4etka nz ama tui za men e izvrateno i to dosta zamisli se! ponqkoga se radvam 4e nqmam 1-vi brat4edi

kanar4o
01-24-2006, 17:45
MAFIOSO batka..izvinqay ama Palmata ..karash me da sem smeq ot surce i da te sajalqvam :) 1 bratovchedka.. mislq che go bqh napisal ama pak she go napisha. tv e kruvosmeshenie. tva e gnusno. tva e otvratitelno.vie ste tupi malki shmatki!i shto ne fkarash ena tvoq i ena neyna snimka tuka. ta da te vidim ti kuf si krasavec.puk i tq kolko e qka shtom sled tebe tichat manekenkite ot sofiq pa ti si reshil da si padnesh po brachedka ti ?

Phoenix
01-24-2006, 18:47
xaxa abe murlo 4uval li si za 1 kafe v plovdiv ve4e go nqma kazva6e se PALMATA!az sam idval pove4e puti v plovdiv ot tebe be! tva kafe be6e na ba6ta mi i predi super mnogo sedqx tam! i ne mi se
И какво от това, че кафенето е било на баща ти? Това да не те прави велик?

П.П. Какво стана с братовчедка ти?
Еба я и му мина любовта агхагхахгагх ! Ся чакаме малкия Джубадая да дойде ня бял свят !

vra4ka
01-24-2006, 19:00
Абе и аз като бях много малка се кефех на братовчед ми хахахаха :lol:
Но по-добре остави тея работи, колкото и тъпо да ти звучи 100% още много ще ти минат през ръцете хехех :wink:

rowzz
01-25-2006, 13:29
da mn mersi na si4ki 6te iz4akam! no samo si predstavete kakva lubov e futbolist da se vlubi do poluda! 6te iz4akam do subota kogato 6te xodq s na6te v tqx! a samo da vi informiram 4e tq mi pusna sms za leka no6t nqma da vi kazvam kakvo mi pisa 6tot vse pak e li4no! no sms-sa e syper romanti4en i do sega nikoe momi4e ne mi e pra6tala takuf romanti4en sms! i na kraq zavur6va s citiram: "nqmam tarpenie da doide rojdenq den na tatko(toest 4i4o mi )za da dam podaruk na o6te 1 6taslivec (demek az) i az nqma kak da ne se sduja i napisax su6to mn romanti4en sms i se poxvalix 4e sled 10 min 6te me davat po BTV koeto si e taka po novinite gledaite me ( ako me dadut de) i tq vednaga ama mn burzo mi otgovarq lele dano te dadut 6tot ne izdurjam pri koeto az ot stola na kompa dolu padnax! kolega MOLQ TI SE ne e sme6no s tva za ebaneto mn mi e nape4eno sega sled kato stana tva s neq za tva pls ili pomagai ili ne flood-vai
ей ФУТБОЛИСТЕ ти голям ФУТБОЛИСТ си бил ве.. ФУТБОЛИСТИТЕ не се влюбват ФУТБОЛИСТИТЕ не са ли хора ве балък.. само като ти чета биографията на ФУТБОЛИСТ и ми стаа ясно къв си пън ФУТБОЛИСТЕ.. на секи ред думата ФУТБОЛИСТ, АЗ СЪМ ФУТБОЛИСТ, НИЕ ФУТБОЛИСТИТЕ.. успокой са ве дрисък.. хем си тъп хем си извратен мисла че тая тема е ОЧЕВАДНО ТЪПА и трябва да се закрия още след следващия пост !

brezeida
01-25-2006, 13:59
Problema s tova 4e ste rodnini e problem ako tragnete da se jenite i da sazdavate deca /tai kato gena se smesva/.No ti si samo na 15.6te ima da se vlubva6o6te xilqdi pati dokato ostaree6.az i bratov4ed mi /predi nqkolko godini/ sa6to imaxme edin takav period na blizost.no sled izvestno vreme vsi4ko ytixna-be6e prosto ne6to tipi4no za vsi4ki podrastva6ti.taka 4e ne se bezpokoi tolkova.

MAFIOZO
01-25-2006, 15:21
ami vij sa MNOOOOOOO E VAJNO DA SI FUTBOLIST! (koito e 4el temata za sapuneniq serial 6te razbere) ta VAJNOTOOOOOO E DA SI FUTBOLIIIST a p.s. za ONIQ koito kaza e zaslugite sa na ba6ta mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sme6ko edinstvenoto ba6ta mi e napravil za men i futbola e 4e seki den me kara na trenirovka 6toto jiveq mnogo dale4e ot stadiona si4ko drugo sam go napravil suvsem sam!koito iska 6te mu pratq snimka da razbere kakvo sam postignal!

01-25-2006, 17:13
koito iska 6te mu pratq snimka da razbere kakvo sam postignal!
Не щем да ти гледаме насраните гащи !

MAFIOZO
01-25-2006, 17:21
MATA KI4OT

kanar4o
01-25-2006, 20:32
shto sha prashtash snimki we ?! nali si mashina?! nali si iskarvash hlqba sam.. kupuvash si hrana sam?! shto ne pochnesh da ni prashtash pari ta da razberem kolko mnogo si postignal?! e takiva lapeta po na 14-15 godini kato pochnat da govorqt koy kolko bil postignal...

MAFIOZO
01-25-2006, 21:32
emi takiva LAPETA!sa vidqli mnogo pove4e ot tebe! i v slu4eq ako ne vqrva6 i ako se interesuva6 to detsko-iuno6e6ki futbol prosto popitai za sustava na nacionalniq otbor na nabor 90 i pitai koi igrae lqf beg!

air_soul
01-25-2006, 21:37
sme6ko edinstvenoto ba6ta mi e napravil za men i futbola e 4e seki den me kara na trenirovka 6toto jiveq mnogo dale4e ot stadiona si4ko drugo sam go napravil suvsem sam!koito iska 6te mu pratq snimka da razbere kakvo sam postignal!
предполагам това беше за мен, но за жалост ти отново не разбра какво исках да кажа, никой не ти говори за футбола. Какво си постигнал извън терена???
слушам те

01-25-2006, 21:54
Аа каквото искате правете с братовчедка ти, но за съвместно бъдеще по-добре не си и помисляй.Църквата изцяло забранява такива съжителства.
Бях чувал за случай, в който трети братовчеди се оженили.Бебето им починало от съсирване на кръвта,а след това и те двамата се простили с живота.Така че Господ много не ги обича тези! :?

ATAKABG
01-26-2006, 02:57
f0r3v3r]
ей ФУТБОЛИСТЕ ти голям ФУТБОЛИСТ си бил ве.. ФУТБОЛИСТИТЕ не се влюбват ФУТБОЛИСТИТЕ не са ли хора ве балък.. само като ти чета биографията на ФУТБОЛИСТ и ми стаа ясно къв си пън ФУТБОЛИСТЕ.. на секи ред думата ФУТБОЛИСТ, АЗ СЪМ ФУТБОЛИСТ, НИЕ ФУТБОЛИСТИТЕ.. успокой са ве дрисък.. хем си тъп хем си извратен мисла че тая тема е ОЧЕВАДНО ТЪПА и трябва да се закрия още след следващия пост !

Абсолютно подкрепям,пич!
Тоя лъже като дърт циганин. И на всеки втори ред "Ние футболистите","аз съм футболист"
Ебати комплексарчета. Цялата му история,макар и интересна,е измислица. Ама децата тука му се връзват като на бебе като му дадеш биберон.

MAFIOZO
01-26-2006, 09:34
f0r3v3r]

Абсолютно подкрепям,пич!
Тоя лъже като дърт циганин. И на всеки втори ред "Ние футболистите","аз съм футболист"
Ебати комплексарчета. Цялата му история,макар и интересна,е измислица. Ама децата тука му се връзват като на бебе като му дадеш биберон.na tupi komentari ne otgovarqm! a kolkoto do trimata bratov4edi dam i na men mi razkazaxa podobno ne6to!

kanar4o
01-26-2006, 14:56
ama kvo kato si nacionalen sustezatel na nivo 90 ? I men predi sa me vikali pri 86 . i kvo ? da se naduvam s tva che edno vreme sum treniral i sum bil dobur ? puk ti si kaji imeto puk as she razbera dali si leviq bek na formaciqta 90. kaji si imeto sichki tuka da rezberat koq e zvezdata!

MAFIOZO
01-26-2006, 16:18
Martin Svilenov mi e imeto! malko info ot avgust mesec sam na gerena a predi bqx 5 godini v loko sf! treniora v nacionalniq se kazva Sergei Todorov pomo6tnik trenior ni e Krasi Borisov koito mai ve4e go pratixa za trenior na 91

gosta ne ebe rodnini
01-26-2006, 20:07
bravo be FUTBOLIST sega ostana da se pohvalish 4e imash 3 mada i tova shte te napravi unikalen :D :D :D :D :D

`w8inK`f0r`y0u`
01-27-2006, 00:19
Mnoo se drazna nqkoi kat poiska syvet i si4ko po4va da go pluqt!!!mi fytbolist fytbolist kvo ot tva egati..ima problem mom4eto, spodelq go i o4akva pomo6t..!A ina4e po temata..ne znam kfo da kaja, za seki e razli4no, seki go 4yvstva po razli4en na4in..ako na TEB samiq i na momi4eto ne vi pre4i da ste zaedno, togava problem i nikaf se pak vie nqq da praite pokolenie ebasi:)oba4e ako..vi spira ne6to po dobre da priklu4ite predi da e stanalo fatalno..

АТАКАБГ
01-27-2006, 07:57
Martin Svilenov mi e imeto! malko info ot avgust mesec sam na gerena a predi bqx 5 godini v loko sf! treniora v nacionalniq se kazva Sergei Todorov pomo6tnik trenior ni e Krasi Borisov koito mai ve4e go pratixa za trenior na 91

И какво като си футболист:?:

Jarhead
01-27-2006, 08:23
zna4i zdraveite purvo malko avtobiografiq za da dobiete predstava za men! zna4i na 15 futbolist i ob6to vzeto nie ne se vlubvame mn 4esto da ne kaja po4ti vinagi i vinagi si padame po UNIKALNITE momi4eta!oba4e predi 2 sedmici baba mi ima6e rojden den i tam se vidqx s moita purva bratov4edka s neq ne se bqxme vijdali ot 4 klas! i az kato otvorix vratata na6te pogledi ne se presekoxa a neznam kakvo nqma obqsnenie ne lubov ot pruv pogled a neznam! i mislq 4e SUPER mnogo sam vluben v neq! a tva za men e super novo taka da se vlubq v 1 momi4e i s neq si govorixme okolo 2 4asa opitaxme da se celunem no neinata malka sesrta vlezna i ni spipa mn blizo 1 do drug no tva nqma zna4enie! NAI UJASNOTO e 4e dvamata sme 1 za drug vinagi ediniq znae6e kakvo e na glavata na drugq no tq mi e 1-va bratov4edka! posle kato si trugvaxme si razmenixme nomerata na telefonite i ot 2 sedmici si govorim i si pi6em po skype ICQ tem podobni no KAKVO DA PRAVQ TQ MI E PURVA BRATOV4ETKA??? a naisitna vqrvam 4e tq e momi4eto za men!!! NQMAM OBQSNENIE MOLQ POMAGAITE SERIOZNO E MNOGO DAJE
Ti si tup izvratenqk brato zemi se stegni

Moderated by miloto

MAFIOZO
01-27-2006, 09:34
Mnoo se drazna nqkoi kat poiska syvet i si4ko po4va da go pluqt!!!mi fytbolist fytbolist kvo ot tva egati..ima problem mom4eto, spodelq go i o4akva pomo6t..!A ina4e po temata..ne znam kfo da kaja, za seki e razli4no, seki go 4yvstva po razli4en na4in..ako na TEB samiq i na momi4eto ne vi pre4i da ste zaedno, togava problem i nikaf se pak vie nqq da praite pokolenie ebasi:)oba4e ako..vi spira ne6to po dobre da priklu4ite predi da e stanalo fatalno..e to ve4e svur6i v smisal re6ix go! taka 4e temata e priklu4ena pone spored men

Atletka
01-30-2006, 18:36
hehe i kvo kato si futbolist tva da ne te pravi velik!znam gi az futbolistite hodila sam s futbolist qsni sa mi 6to za stoka sa i to si4kite sa edni i sa6ti svine.parvo iska6 syvet a sled tva plue6 po vsi4ki ai stiga molqti se.minutkite ti za samoreklama iztekoha!ne misli6 li? :smt018

MAFIOZO
01-30-2006, 18:41
imam o6te 10 sek! problem li ti e?ako da pali japankite i ....

kanar4o
01-30-2006, 20:04
Mnoo se drazna nqkoi kat poiska syvet i si4ko po4va da go pluqt!!!mi fytbolist fytbolist kvo ot tva egati..ima problem mom4eto, spodelq go i o4akva pomo6t..!A ina4e po temata..ne znam kfo da kaja, za seki e razli4no, seki go 4yvstva po razli4en na4in..ako na TEB samiq i na momi4eto ne vi pre4i da ste zaedno, togava problem i nikaf se pak vie nqq da praite pokolenie ebasi:)oba4e ako..vi spira ne6to po dobre da priklu4ite predi da e stanalo fatalno..e to ve4e svur6i v smisal re6ix go! taka 4e temata e priklu4ena pone spored men

ae moderatorite moe da zakluchvate glupavata tema... izvraten FUTBOLIST! i malka pikla... ae locked! :)

MAFIOZO
01-30-2006, 20:07
abe MAINA tixo tam!!! selqk

rusalkata_
01-30-2006, 20:10
тц тц тц тц...вие тук го обърнахте на селски чат... :lol: :D

MAFIOZO
01-30-2006, 20:11
тц тц тц тц...вие тук го обърнахте на селски чат... :lol: :D eiii imam super ideqta za sapunkata ama ve4e si4ko propadna ;( :smt010 :smt010 :smt012 :smt011

rusalkata_
01-30-2006, 20:13
що бе? :shock: :(

MAFIOZO
01-30-2006, 20:14
emi 6to 6toto nikoi ve4e ne pi6e v nego a i avtotorkata e zaspala ili pone e zapravila za tozi nein post

rusalkata_
01-30-2006, 20:22
хм... :-k трябва да съживим идеята... :D кво ще кажеш?

MAFIOZO
01-30-2006, 20:35
da nqma da e lo6o daje idealno!!! ama sme samo 2ma 3ma ;( :smt010

rusalkata_
01-30-2006, 20:39
ей не трябва да си такъв песимист! :-D гледай го от положителната страна на нещата...тъкмо няма да затрудним авторката да измисля много персонажи... :wink:

MAFIOZO
01-30-2006, 20:46
axxa stava ;)

nikitooo
01-30-2006, 21:22
MAFIOZO kvo staa sus brachetkata we :) Eba li q....

MAFIOZO
01-31-2006, 08:56
e ti pak.......

Ceko_Sifonq
01-31-2006, 10:25
ae ebi q ko ti puka za 4orapa \:D/

kanar4o
01-31-2006, 11:01
MAFIOZO as li sum selqk we.. malko nedorazvito laynence. zemi se vij kolko si jaluk i togava trugvay da obijdash po-golemite.seshtash li se veche s tva futbolist ne si interesen ? sichki te razbrahme che si golqmata zvezda na levski koito sa platili milioni za da te transpeferirat i ot loko sofiq i qvno si i kapitan na nacionalniq otbor 90 i si nay perspektvivniq mlad igrach na balkanite? ae moderatorite picha kaza che temata se e izcherpala.mislq che f takuf sluchay temata se zatvarqshe.puk i nqma smisul da produljava kato tuka prosto veche po temata ne se komentira nishto...

nikitooo
01-31-2006, 13:09
e ti pak.......

e kvo ti pyk be:))) Trqbva da q ... :) shh kvo li shte stane ako zabremenee ot teb ?? :-D

DevilWish
01-31-2006, 13:19
Kvo kat ti e brat4etka be ,pile.Nqma zna4enie tova ;-) :smt008

MAFIOZO
01-31-2006, 17:18
MAFIOZO as li sum selqk we.. malko nedorazvito laynence. zemi se vij kolko si jaluk i togava trugvay da obijdash po-golemite.seshtash li se veche s tva futbolist ne si interesen ? sichki te razbrahme che si golqmata zvezda na levski koito sa platili milioni za da te transpeferirat i ot loko sofiq i qvno si i kapitan na nacionalniq otbor 90 i si nay perspektvivniq mlad igrach na balkanite? ae moderatorite picha kaza che temata se e izcherpala.mislq che f takuf sluchay temata se zatvarqshe.puk i nqma smisul da produljava kato tuka prosto veche po temata ne se komentira nishto...exxx MAINA MAINA

LoLLiNa
01-31-2006, 18:21
ne be verno kvo stava s mackata? hodite li o6te? razkaji 4e e interesno! :roll:

MAFIOZO
01-31-2006, 18:53
emi da zasega vse o6te se darjim! v smisal o6te si e taka perfektno vijdame se po4ti seki den! sega ne6to interesno ne nqma nqkva scena ili skandal

Pichan
03-30-2006, 09:11
Ei Mafiozo, ya dai update za situaciyata s bratovchedkata be, opravihte li se? Pochisti li ti shpilkata, opaa...butonkite?

PoTTerKa
03-30-2006, 09:32
Съмнявам се да си чак влюбен. Предполагам, че си хлътнал и толкова. А както не си я виждал отдавна (все пак сте били едва 4 клас) и изведнъж като я видиш на 15 години, ти не я виждаш като твоя братовчедка, а като момиче. Ако бяхте прекарали детството си заедно, нямаше да се случи това. Щеше да си я възприемаш като братовчедка. И на мен ми се случи веднъж нещо подобно (миналата година). Бях на РД на пра- баба ми и там беше братовчед ми, с който се виждаме доста рядко. Въпроса е, че той ми допадна. Почти не си говорихме, защото не се и видяхме за дълго време, но бих казала, че на мен той ми хареса...Естествено обаче не си дадох никаква надежди, защото по принцип си харесвах друго момче, а и той ми е братовчед!
Така че спокойно, всичко ще мине, независимо дали го искаш или не. Ако сега се примирите с това, което е станало м/у вас двамата и му обърнете по- голямо внимание (тоест да се вземете един вид), след време като пораснете повече, ще съжалявате и ще осъзнаете грешката си. Но хората са инати и докато не постигнат целта си няма да се откажат. Така че пробвайте и вижте какво ще стане и как после ще съжалявате..Само да не спиш с нея!!!

Fat_phil
03-30-2006, 10:20

Awe ti taka KazvaSH FUTBOLIST vse edno se mislish za Ronaldo! i shto izkarvash futbolistite nqkvi play boys ili nqkvi strashni pi4ove?futbolistite hodqt s hubavi no strashno tupi jeni to4no kato za tqhnoto nivo ili jenite im ve4e sa bili nae**ni ot mom4eta kato men! NE razbiram ZA KUV SE iMASH KATO SI FUTBOLIST, razbrahmete 4e si FUTBOLIST,nqma nujda da go kazvash vuv vseki tvoi post!!!ne iskam da se zaqdjam no kato 4etoh i mi napravi strashno mngo vpe4atlenie.

uspeh ina4e !!! PEACE V

sladkoto_Eli
03-30-2006, 20:40

Moderated by miloto

Ei 4ove4e.....tova ne e dobre. Ujas :-s Q po-dobre ostavi bratov4etka si na mira. Ti ne si nared [-X

Mo6no
03-30-2006, 21:29
Някой знае ли какво стана с MAFIOZO, защото той не може да каже нали го БАН-наха след като онези смешници му отмъкнаха профила

sexy_diva
04-01-2006, 15:04
Tq ti e parva bratov4edka.Edva li 6te se polu4i mejdu vas.Po-dobre si q izbii ot glavata.Mnogo romanti4no ste si sre6tnali pogledite i e plamnala iskrata na lubovta, no vse pak ne zabravqi,4e imate rdninska vrazka.