Влез

View Full Version : Това е истината!

Депутатска Щерка
01-10-2006, 19:51
Кой няма пари - няма мацка!

minimalistic
01-10-2006, 19:54
Аз нямам пари...
Кой няма пари - има свястна мацка!
Не, че тия дето имат са с кофти момичета сичките, ама парите не са важни (за мен).

123456789
01-10-2006, 19:54
Ми така е! Като нямаш пари няма курви! Е, то и с пари да си, ако не си пич нищо няма да стане, но иначе си е още по-зле! :idea: :!:

Atika
01-10-2006, 19:56
Mm daa .. zaradi povecheto mastii vsichki momicheta ni slagat pod edin i sasht znamenatel .. Ama dokato ima muhliovci koito vmesto da davat pari za prostitutki zabivat nqkoq 15 god myrla cherpqt q i q izchukvat ..

hamilcar
01-10-2006, 20:00
Според мен не е така.Не всички момичета са боклуци.

123456789
01-10-2006, 20:06
Никoй не се е аргументирал по този начин! Естествено, че не всички са курви, но погледнато от страни повечето правят успешно впечатление на такива! Дори и в този форум ги има! Има някои постове, в които умишлено се самоизтъкват с колко мъже са спали и кога им е било за първи път- на 11,12 или 13... Това за мен си е чисто позьорство и опит за привличане на внимание! Просто не бих коментирал повече!

Депутатска Щерка
01-10-2006, 20:08

Не всички момчета са без пукната пара...

angel4e_s_krila
01-10-2006, 20:12
Напълно съм съгласна с вас че не трябва да се поставят всички момичета под общ знаменател относно връзките(ако мога изобщо да ги нареча така) основани единствено на пари.На 17 съм и честно казано много мои приятелки и съученички са интересчиики...Ама те дъртите порове с кинти само това и чакат,няколко кухи системи да им се вържат на акъла(който "тежи "колкото въздуха) и да ги праснат...Моралът е занулен в днешното общество.Колкото и тъпо да звучи за някои парите са важни НО не са на 1-во място,на 1-во място е любовта :!:Когато човек има пари има и известно самочувствие,не казвам че те не са важни,но не са определящи поне за мен!

Девствен на 19
01-10-2006, 20:14
хмз...мацките,които са с мъжете заради парите...........еми те не са мацки,те са си чисти КУРВИ!!!!!

123456789
01-10-2006, 20:15
Депутатска Щерка, голямо момче си, за да влизаш тук с женски никове! :wink:
А темата е банална... Преди да я заключат искам само да кажа, че не само парите те правят пич! :!:

`Death`Whore`
01-10-2006, 20:16
А аз ще кажа, че парите не значат абсолютно нищо и даже ги презирам. Много малко богати хора са достойни за уважение.

Депутатска Щерка
01-10-2006, 20:31
А темата е банална... Преди да я заключат искам само да кажа, че не само парите те правят пич! :!:

Хехе, верно си е, голямо момче съм, само ме виж на аватара - c'est moi!
А темата не е банална, напротив, доста актуална е, предвид темичката за момченцето, чиито родители дават едва по левче на ден...
А колкото до това, че има много малко богати "отрочета", които си струват - ограничено!

`Death`Whore`
01-10-2006, 20:35
Говорех от свое име. Всеки има принципи и критерии за това дали един човек си струва. Няма нужда да обиждаш. Различни хора сме явно.

PostaL-Zamojnia
01-10-2006, 20:47
xaxa xaxa "Депутатска Щерка" deeba kurveto neshtastno, zaradi kintite li hodish s razni tatevi sincheta.Ne e taka, tolkova si ploska che ne go usaznavash,progresivnoto obshtestvo e priel edin steriotip koito e napulno greshen i v koito popadash ti i mnogo drugi pikli kato teb.Za shtastie ima vse oshte momicheta koito znaqt kakvo iskat ot jivota i go postigat, samo che ti dalech ne se pricheslqvash kam tqh.

eli_baby
01-10-2006, 20:53
Az gledam - si4ki gotini pi4ove imat typi grozni macki. Groznite mom4eta hodqt s po-hubawki.Mnogo e trudno da si nameri6 hubav myj s pari..Da ama prodaljawam da tarsa ,namirat se ot vreme na vreme :lol:

123456789
01-10-2006, 21:01

А темата не е банална, напротив, доста актуална е, предвид темичката за момченцето, чиито родители дават едва по левче на ден...
А колкото до това, че има много малко богати "отрочета", които си струват - ограничено!
off//Добре, ако греша... Пак и чия депутатска щерка си?...
Както и да е... Много подобни теми има...
Последно да отбележа, че изглеждаш готина, ако това на аватара си ти!:wink: ...//off

`Death`Whore`
01-10-2006, 21:03
И после момичетата обвиняват мъжете, че мислят, че всички жени са курви. Защо ли?

MAFIOZO
01-10-2006, 21:09

А колкото до това, че има много малко богати "отрочета", които си струват - ограничено! tva na avatara i e folk-pevicata ANNA znam kude e u4ila! ooo depotatska 6terka az puk sam sina na G.Purvanov u4a v italiqnski licei VIJTE ME! stradam ot kompleks za malocennost! xa-xa....! 6to na mene ne mi se nameri nqkoq takava deto iska pari! i moga da kaja sus ruka na surceto kakto po gore pro4etox 4e gotinite momi4eta xodat s grozni mom4eta ne e vqrno! aide nqma da se fukam kolko sam hubav ili ne6to takova prosto ne sam takuf zadrusten tip! ako znae6 kak da svali6 1 momi4e tq 6te ti vurje a ina4e si ostava6 NIKOI! i kvo primerno kato otida nqkude na disko i kato sam po kus rukav kato mi vidqt grivnata i prustena na rukata 6to nqkoq ne doide da mi se varti 3 4asa za nqkoi lef i da e s men zaradi parite na ba6ta mi? prosto za6toto kato doidat takiva az gi gledam s prenebrejenie i zatova pri mene sa hubavi momi4eta zaradi tova 4e 1)futbolist sam 2)znam kak moga da svalq 1 momi4e/jena 3)mojebi i zaradi vun6tnosta mi...
off//Добре, ако греша... Пак и чия депутатска щерка си?...
Както и да е... Много подобни теми има...
Последно да отбележа, че изглеждаш готина, ако това на аватара си ти!:wink: ...//off

`Death`Whore`
01-10-2006, 21:11
Баща ми работеше със сина на Първанов.

123456789
01-10-2006, 21:15
Та както е тръгнала темата...
Вчера си говорих с президента Буш! :P

California
01-10-2006, 21:17
аххаа...ко стаа тука бе?

1.Коя е "певицата" Анна?
2.С какво банковата сметка прави един мъж по-добър човек?Аз мога да отговоря...с нищо!
Не всеки може и иска да лапа пишки за пари! :roll:

MAFIOZO
01-10-2006, 21:17
e da we nali verno govorixme dvamata mn me nabuta imam ebati smetkata tate 6e mi spre telefona :lol: :lol: :lol: :lol:

air_wisp
01-10-2006, 21:18
Който има пари-има курва!
Който няма пари-има мацка!

:lol:

MAFIOZO
01-10-2006, 21:19
аххаа...ко стаа тука бе?

1.Коя е "певицата" Анна?
2.С какво банковата сметка прави един мъж по-добър човек?Аз мога да отговоря...с нищо!
Не всеки може и искам да лапа пишки за пари! :roll: ami to trugna ot 1 vupros 6tot avrotkata na tazi tema ima nick DEPUTATSKA 6TERKA i mai do kolkoto razbrax (ne sam siguren) tq se e xvalila 4e e mn pretty i nqkoi q popita dali tova e tq na avatara i az poneje sam futbolsit i jivota mi ne minava bez 4alga i gi znam si4ki ;) i tova na avatara na avtorkata na temata(koqto spored men dosta se otkolknixme ot glavnata misal) e tazi vuprosna pevica ANNA

123456789
01-10-2006, 21:20
като е тръгнала темата..
блъснах си мерцедеса и кучката ме заряза..
ма беше тъпа и не разбра, че имам и порше...
са кфо да правя??
да се самоубия или да се самоубия?? :shock:
Ами недей! Купи си нова кола! Пак и Пор6ето може да ми го подариш понеже нали вече не го искаш от както му се залепи муха на предното стъкло... :P

California
01-10-2006, 21:20
като е тръгнала темата..
са кфо да правя??
ава,мой,га ша одим с баваркътъ да копъми думатиту на сиелу? :lol: :lol:

MAFIOZO
мерси за инфото! :wink:

MAFIOZO
01-10-2006, 21:23
)

като е тръгнала темата..
са кфо да правя??

MAFIOZO
мерси за инфото! :wink: nqma za6to NO ne zapovqdai pak!!! (ni6to li4no no prosto mnogo pisane :lol: :lol: )

California
01-10-2006, 21:28
:lol:
то хубу ама никой не ми отговори на втория въпрос от същия пост... :roll:

anichkaaa
01-10-2006, 21:28
Tova 4e v dne6no vreme mnogo mladi i krasivi momi4eta sa si hvanali maje na po 30 i pove4e godini e 44sto sre6tano,no za men tova e jalko.Da naistina ne moje da sadim vsik4i,za6toto moje nqkoi da go pravi poradi druga pri4ina(primerno ot lubov),no tova e mnogo rqdko sre6tano,da ne kaja nevuzmojno.No ako edno momi4e durji na sebe si i se uvajava,to opredeleno 6te izbere lubovta,a ne parite.

California
01-10-2006, 21:30
като е тръгнала темата..
са кфо да правя??

MAFIOZO
мерси за инфото! :wink:

ааа тъковътъ га клахме праситу са пооцапа баварицъ и ся и мерцидесъ блъснъх...
ба ли гу... мисля си купя нови щото на поршето пък днеска му се напълни пепелника с фасове (ПАРЛАМЕНТ) и не ми е комфортно вече вътре...

ай ке дойдим с хъмъръ та гепим пийм кафенци у гърция
ааа въъъ...мой то таа раута за рев ва!
ари шъ тъ чакъм!

айде бе!Депутатската щерка като много й знае устата да дойде да ми отговори на въпроса който зададох!

123456789
01-10-2006, 21:32
Подаряваш ли ми Пор6ето, последно те питам! :P

California
01-10-2006, 21:33
ахахха
хм...
мда и по тоя начин парите правят човека по добър човек нали!?:lol: :lol:
лошо...и ние чакаме ей тея да ни оправят държавата...на кукуво лято!
ама така е...айде давайте,скъпи, госпожички!Вдигайте си краката за 20 лв. , няма лошо....

MAFIOZO
01-10-2006, 21:38
abe xora samo da vi pitam koi vi izliga 4e tazi e depotatskata 6terka! pomislete malko 1)ako naistina e taka tq trqbva da e BUKVALNO nai tupata jena na sveta za da kaje az sam du6terqta na edi koi si v nqkaf forum! nqma logika 2)internet e nai lesniq na4in za manipulirane na drug 4ovek! 3)ubeden sam 4e tova e prosto 1 mom4e koeto si misli 4e samo ni ZAINTERESOVA s tova 4e e du6terq na edi koi si! vkaraite malko logika de.... eiiiii ama sam umen we (FUTBOLIST SAM) :lol: :lol:

`Death`Whore`
01-10-2006, 21:41
И аз не съм курва. Може просто да я кефи как звучи. И честно казано, не ме интересува чия щерка е. Не ме интересува и дали е момче.

MAFIOZO
01-10-2006, 21:43
dobre de kvo se zubi6? az samo obqsnqvam??? stiga sega za leka no6t 6te si mislq kak nqkoq mi se zubi i zaqjda s men kofti e

California
01-10-2006, 21:46
ако беше депутатска щерка кой знае къде щеше да си пече задника по екзотичните острови....нямаше да виси в некъв си форум :roll:

MAFIOZO
01-10-2006, 21:47
ami 4estno kazano az ot 10 min se opitvam da vi obqsnq tova no NQKOI xora se zubqt vupreki radvam se 4e pone 1 4ovek go razbra tova

`Death`Whore`
01-10-2006, 21:48
А може да е депутатска дъщеря и да пие "Ариана" на някоя пейка. Познавам един младеж, който е богат, но нито се фука, нито се облича с скъпи дрехи, нито ходи в скъпи заведения.

`Death`Whore`
01-10-2006, 21:49
Не се зъбя. Не си изкарвай проблемите на мен, моля те. Не ми е приятно да се държиш с мен господарски и да ме наричаш "някои хора". Имам ник и име.

California
01-10-2006, 21:50
А може да е депутатска дъщеря и да пие "Ариана" на някоя пейка. Познавам един младеж, който е богат, но нито се фука, нито се облича с скъпи дрехи, нито ходи в скъпи заведения.
ами да ама ако е такава наистина и стои на някоя пейка 100% е с охрана да не я гръмнат някъде...

лелее автора на темата сега сигурно много се забавлява като ни чете дивотиите :lol:

girlka
01-10-2006, 22:03
Депутатска Щерка ТЕОДОРО ТИ ЛИ СИ :?

`Death`Whore`
01-10-2006, 22:04
Важното е ташак да става и да не умрем от скука.

WindWaker
01-10-2006, 22:08
hevi metul kopeue :P

Девствен на 19
01-11-2006, 03:59
Az gledam - si4ki gotini pi4ove imat typi grozni macki. Groznite mom4eta hodqt s po-hubawki.Mnogo e trudno da si nameri6 hubav myj s pari..Da ama prodaljawam da tarsa ,namirat se ot vreme na vreme :lol:така си е;) Който има пари прогресира

~Girl_Hunter~
01-11-2006, 06:07
абе...кат чета отгожорите..май сички са на едно мнение...че които има рари ..има и мацки 8)

01-11-2006, 06:43
Kakto kaza nqkoi po gore tozi, koito e postnal temata se kefi che ni chete prostotiite
Po temata, koito ima pari ima kurva, koito nqma pari ima macka :D

SouL90
01-11-2006, 06:46
MAFIOZO ti tri pyti kaza che si futbolist i kfo kato si futbolist men ne me interesuwa kaf si .. mojesh da se fukash po malko :evil:

POWER_OF_WISDOM
01-11-2006, 07:35
Ako sum s nqkoq deto e s mene zaradi parite - po-dobre da sum sam. Istinata e, 4e ako nqkoe momi4e te haresa zaradi tebe samiqt zna4i ima6 ne6to, ako e s tebe zaradi mangizite zna4i nqma6 ni6to t.e. moje6 da iz4ezne ot teb vyv vseki moment v koito sre6tne nqkoi s pove4e parii...A tea deto trugvat s nqkoi zarad parite ne sa istinki jeni, a sa prosto al4ni k**vi ot koito e po-dobre 4ovek da stoi nastrani 6toto ne se znae v kvo 6e te zaburkat!

MAFIOZO
01-11-2006, 07:53
MAFIOZO ti tri pyti kaza che si futbolist i kfo kato si futbolist men ne me interesuwa kaf si .. mojesh da se fukash po malko :evil: mi kato ne te interesuva si traikai we! jiveeme v svobodna durjava i moga da si govora kvoto iskam nali? tva tebe ne te zasqga....

lina15
01-11-2006, 08:36
PO temata
tva sa gluposti
nikoga ne tursq i gledam na mom4eto po takuv na4in

01-11-2006, 08:37
Кой няма пари - няма мацка!az niamam pari..no imam macki

MuMuTy-
01-11-2006, 08:49
Toва за мен не е вярно , защото например имам един приятел(вече) , които има супер много пари и ме пожела , но това не означава , че аз съм с него...Много зависи...Аз специално не си избирам аверите по пари :wink:

Депутатска Щерка
01-11-2006, 12:46
аххаа...ко стаа тука бе?

1.Коя е "певицата" Анна?
Не всеки може и искам да лапа пишки за пари! :roll: ami to trugna ot 1 vupros 6tot avrotkata na tazi tema ima nick DEPUTATSKA 6TERKA i mai do kolkoto razbrax (ne sam siguren) tq se e xvalila 4e e mn pretty i nqkoi q popita dali tova e tq na avatara i az poneje sam futbolsit i jivota mi ne minava bez 4alga i gi znam si4ki ;) i tova na avatara na avtorkata na temata(koqto spored men dosta se otkolknixme ot glavnata misal) e tazi vuprosna pevica ANNA

Тъй като не слушам чалга, нито я знам тази въпросна Анна, нито я познавам...
Това на аватара съм аз, въпреки че наистина много офф тази тема.
Кой е баща ми си е моя работа, не смятам да се занимавам с инфантилизми и да споря с дечица, неграмотни и незрели!
Само ще кажа, че точно защото се сблъсквам с хора без пари, виждам, че някои от тях (не всички, аморално е да се слагат всички под общ знаменател)точно поради тази причина са се озлобили прекалено много. Видят те, хубаво облечен, в частно училище, баща, това онова и също дискриминират тези хора като директно ги пращят в купа на богатите лигльовци, които нищо не са постигнали в живота и не могат нищо и не струват. Това беше идеята! В такъв случай,как да уважаваш този човек и как да казваш, че парите не правят донякъде човека и психиката му?
И, благодаря, грижа се за това да изглеждам добре!

air_J
01-11-2006, 13:07
аххаа...ко стаа тука бе?

1.Коя е "певицата" Анна?

Тъй като не слушам чалга, нито я знам тази въпросна Анна, нито я познавам...
Това на аватара съм аз, въпреки че наистина много офф тази тема.
Кой е баща ми си е моя работа, не смятам да се занимавам с инфантилизми и да споря с дечица, неграмотни и незрели!
Само ще кажа, че точно защото се сблъсквам с хора без пари, виждам, че някои от тях (не всички, аморално е да се слагат всички под общ знаменател)точно поради тази причина са се озлобили прекалено много. Видят те, хубаво облечен, в частно училище, баща, това онова и също дискриминират тези хора като директно ги пращят в купа на богатите лигльовци, които нищо не са постигнали в живота и не могат нищо и не струват. Това беше идеята! В такъв случай,как да уважаваш този човек и как да казваш, че парите не правят донякъде човека и психиката му?
И, благодаря, грижа се за това да изглеждам добре!
Ще се омъжиш ли за мен? :roll:

мечтател
01-11-2006, 13:30
Депутатска щерка, а? толкова, колкото Стеснителната беше момиче. ти май си същия. но не съм сигурен още. мязаш ми засега. да та просветя за нещо, искаш ли? хипер комплексарско е, да се регваш като момиче, да пишеш като богата лигла (о, да, такава е "лиричната героиня" от твоите постове), да чакаш хората да "я" оплюят и да ги наречеш комплексари, вадейки извода, че "я" плюят, защото нямат пари, а "тя" е богата. и още нещо. преценката за "лиричната героиня" не зависи от парите. ти може би имаш пари (може ди само искаш да имаш) и си мислиш, че си нещо голямо. вместо това си хипер ограничен индивид. колкото и да се правиш на интересен с момически никове, да се мислиш за умен, защото ти се връзват... оставаш си боклук

toshko peev
01-11-2006, 13:35
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=42327
mai e tazi macka :D
dosta e kuha, no s tozi grim e krasiva :)

мечтател
01-11-2006, 13:47
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=42327
mai e tazi macka :D
dosta e kuha, no s tozi grim e krasiva :)
абе не тя. тва е някъв, дет са прай на интересен. иначе мацката там не е лоша, наистина

Депутатска Щерка
01-11-2006, 13:52
Депутатска щерка, а? толкова, колкото Стеснителната беше момиче. ти май си същия. но не съм сигурен още. мязаш ми засега. да та просветя за нещо, искаш ли? хипер комплексарско е, да се регваш като момиче, да пишеш като богата лигла (о, да, такава е "лиричната героиня" от твоите постове), да чакаш хората да "я" оплюят и да ги наречеш комплексари, вадейки извода, че "я" плюят, защото нямат пари, а "тя" е богата. и още нещо. преценката за "лиричната героиня" не зависи от парите. ти може би имаш пари (може ди само искаш да имаш) и си мислиш, че си нещо голямо. вместо това си хипер ограничен индивид. колкото и да се правиш на интересен с момически никове, да се мислиш за умен, защото ти се връзват... оставаш си боклук

Ограничено и жалко...
момченце!

мечтател
01-11-2006, 14:01
момченце, а? поне не се правя на момиченце.

MAFIOZO
01-11-2006, 15:49
boje tva na avatara si ti!? taka li??? abe ei q slez na zemqta na mene jivota mi e futbol i 4alga tova e pevicata ANNA na avatara u4ila e v 101 u4ili6te v JK.nadejda she mi obqsnqva tq tva sum az na avatara da a az sam bate en4o q sega ni dai nai hubavata usmivka eito v onazi kamera tam --->
pokaji ni koi te dovede v 6outo? mama tati baba? koi? kakvo 6te ni izpulni6?
-nai golqmata luja tva na snimkata sam az :D BOJE aman ot hora s kompleks za malocennost.

Депутатска Щерка
01-11-2006, 16:14
boje tva na avatara si ti!? taka li??? abe ei q slez na zemqta na mene jivota mi e futbol i 4alga tova e pevicata ANNA na avatara u4ila e v 101 u4ili6te v JK.nadejda she mi obqsnqva tq tva sum az na avatara da a az sam bate en4o q sega ni dai nai hubavata usmivka eito v onazi kamera tam --->
pokaji ni koi te dovede v 6outo? mama tati baba? koi? kakvo 6te ni izpulni6?
-nai golqmata luja tva na snimkata sam az :D BOJE aman ot hora s kompleks za malocennost.

Нито ти знам селските чалгаджиики от хахахаххахахахахахаха ж.к. Надежда, моля ти се, нито ме интересуват...
Даже специално бих потърсила да видя как аджеба изглежда тази певичка, дето "била на снимката"!

MAFIOZO
01-11-2006, 16:31
xaxa mi ako iska6 xodi i se metni mene kvo me boli?? o6te 1 umrql kompleksar....

Депутатска Щерка
01-11-2006, 16:33
хмммммм, типичен отговор за футболист, само дето, освен за едното ебане, за нищо друго не стават повечето. Даже и за ебането не си заслужава да си губиш времето...

MAFIOZO
01-11-2006, 16:46
axax moje da sam futbolist ama na 15 godini sam si izkarvam xlqba i sam si pla6tam si4ko za razlika ot teb na mama momi4enceto! ako ne mi vqrva6 popitai rukovodstvoto v FK Levski 4e seki mesec mi davat po 250 leva otdelno ako ima lager s nacionalnq otbor tam su6to davat pari i si jiveq samostoqtelno!A dobre togava kato ne stavame za ebaneto za6to vinagi xodite po nas we? sqka vtora kazva "Olee kolko e sladuk a puk i e futbolist vij mu zadnika kolko e sexy" a we?da dobre ne stavame za ebaneto za tva "zmiite" ni sa po 19-20CM???

Депутатска Щерка
01-11-2006, 16:51
axax moje da sam futbolist ama na 15 godini sam si izkarvam xlqba i sam si pla6tam si4ko za razlika ot teb na mama momi4enceto! ako ne mi vqrva6 popitai rukovodstvoto v FK Levski 4e seki mesec mi davat po 250 leva otdelno ako ima lager s nacionalnq otbor tam su6to davat pari i si jivee samostoqtelno!A dobre togava kato ne stavame za ebaneto za6to vinagi xodite po nas we? sqka vtora kazva "Olee kolko e sladuk a puk i e futbolist vij mu zadnika kolkoe sexy" a we?da dobre ne stavame za ebaneto za tva "zmiite" ni sa po 19-20CM???

Нормални тинейджърски словоизлияния. Всички го минават тоя път. Е, някои прекаляват, но и това е нормално...
Инфантилно се изказваш, мойто момченце...ще пораснеш!

MAFIOZO
01-11-2006, 16:56
aa xvana li te qd 4e na tezi godini sam si slagam na masata? sega kvo 6e mi se pravi6 na interesna 4e si po golqma li?

Депутатска Щерка
01-11-2006, 17:03
aa xvana li te qd 4e na tezi godini sam si slagam na masata? sega kvo 6e mi se pravi6 na interesna 4e si po golqma li?

хахаха, слънчице, много добре знам какво е да си изкарваш сам парите. Не смятам да се доказвам, глупаво е, а и не в това е нишката!
Ти сам оправдаваш мойте думи, че още не ти е увряло мозъчето за някои неща, но това е все още нормално за твойта възраст. Виж, ако беше по-голям...резил!

MAFIOZO
01-11-2006, 17:17
ami dobre ti mi dadq NQKVA "to4na" xarakteristika za mene sega slu6ai! 6tom si mi KAKA predpolagam si nad 20! drugoto koeto e AKO si ti naistina na snimkata ili ako si gore dolu tolkova krasiva na kolkoto na snimkata i 6te mi kaje6 4e sedi6 v toq 6iban forum s izvinenie??? znam 4e nai lesniq na4in za manipulirane e 4rez internet i tova NE E VUZMOJNO krasivo momi4e kato tova na snimkata(ako tova si ti) da e nad 20 godini i da sedi pred kompa i da se rovi v nqkaf zabraven ot boga forum? nqma logika taka 4e kakto ve4e kazax 4rez internet e nai lesno da se manipulirat xorata

madi
01-12-2006, 11:25

хахаха, слънчице, много добре знам какво е да си изкарваш сам парите. Не смятам да се доказвам, глупаво е, а и не в това е нишката!
Ти сам оправдаваш мойте думи, че още не ти е увряло мозъчето за някои неща, но това е все още нормално за твойта възраст. Виж, ако беше по-голям...резил!

basi glupaviq spor vodite be xora!
a slu4aino da se kazvash teodora?????
samo tova kaji !??? :) :) :)

мечтател
01-12-2006, 13:25
заповядвам ви да млъкнете. не разбрахте ли, че това не е момиче. няма момиче дето би говорило така. защото:
1. говори от позицията на няква безмозъчна
2. а когато стане въпрос за спор отговорите и говорят за друго. не че владее до съвършенство изкуството да убеждава, но си личи, че не е безмозъчната лигла, за която се представя. но ако трябва да съм честен не е нещо много по-добро.

pitbullbg
05-18-2006, 21:24
Кой няма пари - няма мацка!
tfa kfo trqq zna4i ??? 4e obiknovenite mom4eta kat men nqma da imame hubavi momi4eta do nas li??? az 6ti kaja edno 6te imame ne6to pove4e em hubavi em umni 6toto ne gledat parite.. a tiq det gledat parite sa kurvite na bg det praat svirki na bogata64etata i na nqkoi 30 40 godi6ni i razvalqt semeistva... zaradi parite... ako si za tova koeto se predstavqt i po dumite ti si to4no 2-riq tip... momi4eta materialnite!!!