View Full Version : SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH
BIBLIATA
01-11-2006, 08:45
V BIBLIATA PI6E 4E SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH ZATOVA NE GRE6ETE I NE SE VLIAITE OT MNENIATA I PODIGRAVKITE NA TEZI HORA KOITO GRE6AT ZA6TOTO BOG NAKAZVA VSEKI GRIAH RANO ILI KASNO S BOLEST, BEZPLODIE, RAZVODI ILI PO DRUG NA4IN A NAKRAIA BLUDNICITE OTIVAT V ADA. GOREPOSO4ENETE DUMI NE SAM GI IZMISLISL AZ A GI PI6E V BIBLIATA I GI E KAZAL BOG ZATOVA NE GI PRENEBREGVAITE A SE VSLU6AITE V TIAH . NE SE SRAMUVAITE I SAMOOBVINIAVAITE 4E NE STE PRAVILI SEX PREDI BRAKA NAPROTIV RADVAITE SE ZA6TOTO TAKA E PRAVILNO I ZA6TOTO RANO ILI KASNO BOG 6TE VI VAZNAGRADI ZA TOVA ILI S DOBAR SAPRUG ILI SAPRUGA ILI SAS ZDRAVI DECA ILI S NE6TO DRUGO A KATO STANETE VAZRASTNI I SI IMATE SVOI DECA 6TE VIDITE PRAVOTATA NA GOREKAZANOTO. KAGETE I VA6ETO MNENIE.
bilo e grqh prez 10 vek no sega sme 21!!!
NIAMA 10 VEC NIAMA 21 BOGIETO SLOVO E VE4NO I SE OTNASIA DO VSI4KI HORA OT VSI4KI VREMENA AKO 6TE I TEZI HORA DA SA OT 50 VEK
V BIBLIATA PI6E 4E SEXA PREDI BRAKA E GOLIAM GRIAH ZATOVA NE GRE6ETE I NE SE VLIAITE OT MNENIATA I PODIGRAVKITE NA TEZI HORA KOITO GRE6AT ZA6TOTO BOG NAKAZVA VSEKI GRIAH RANO ILI KASNO S BOLEST, BEZPLODIE, RAZVODI ILI PO DRUG NA4IN A NAKRAIA BLUDNICITE OTIVAT V ADA. GOREPOSO4ENETE DUMI NE SAM GI IZMISLISL AZ A GI PI6E V BIBLIATA I GI E KAZAL BOG ZATOVA NE GI PRENEBREGVAITE A SE VSLU6AITE V TIAH . NE SE SRAMUVAITE I SAMOOBVINIAVAITE 4E NE STE PRAVILI SEX PREDI BRAKA NAPROTIV RADVAITE SE ZA6TOTO TAKA E PRAVILNO I ZA6TOTO RANO ILI KASNO BOG 6TE VI VAZNAGRADI ZA TOVA ILI S DOBAR SAPRUG ILI SAPRUGA ILI SAS ZDRAVI DECA ILI S NE6TO DRUGO A KATO STANETE VAZRASTNI I SI IMATE SVOI DECA 6TE VIDITE PRAVOTATA NA GOREKAZANOTO. KAGETE I VA6ETO MNENIE.
Приятелю,Библията е една много сериозна тема,която тук няма да се приеме много сериозно.Иначе се радвам,че си написал това.Аз също съм мислил по този и по други въпроси от религиозен характер и ми се струва,,че колкото повече се замислям,толкова повече се обърквам.
Доколкото те разбирам ти се опитваш да предупредиш другите да не съгрешават-въпросът е как ще стане това когато те не вярват в Бог.Отново похвала от мен,че се опитваш да помагаш(образоваш) за доброто на непросветените.
И бих добавил,че грехът си е грях по всяко време в опозиция на предишния отговор.
VEROU4ENIE
01-11-2006, 09:00
VIARVAITE V BOG ZA6TOT TOZI GIVOT E KRATAK A POSLE IDVA SMARTA I BOG 6TE NAKAGE GRE6NICITE
LoRinSeR
01-11-2006, 09:09
Прав си, но представяш ли си в този сай колко грешници има ? :wink:
hahahahahahahahahahahahahahahahha
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
WindWaker
01-11-2006, 09:20
тъпо е да напишеш тва във форум в който се съмнявам че повече от 0.1% от хората са чели нещо от Библията, още повече се съмнявам да са разбрали нещо от нея и значението Й
VEROU4ENIE V U4ELI6TATA
01-11-2006, 09:57
NO AKO VE4E STE SGRE6ILI POKAITE SE NO VE4E NE GRE6ETE ZA NAPRIT
Анти-христ
01-11-2006, 09:59
Абе извинявай "приятелю" ама това за бог ...
Би ли ми казал кое е грешното, в това да се прави секс ? Все едно е да ми кажеш, че да ходя то тоалетната е непростим грях :)
Освен това да не си говорил лично с бог или си присъствал, когато го е казвал това? Ако не е така, то значи някой друг ти е казал, а това да вярваш на някого в тоя живот е най-голямата грешка, която можеш да допуснеш.
ИЗВОД : Правете си секс на воля !!!
bebe power
01-11-2006, 10:15
Не знам за вас,ама аз си мисля,че това блудстване както го наричате,може би е така подсъдно,само когато няма любов!Брака сам по себе си,не прави връзката!
Така разбирам и една от божите заповеди:"Не прелюбодействай!"
Според мен,това означава да не се прави секс без любов!Да не се пренебрегват чувствата!Но незнам това е мое мнение все пак! :roll:
hamilcar
01-11-2006, 10:18
Пълна глупост.Такова нещо като Бог за мен няма т.е. религията е една голяма заблуда.
exxxxx...NAPRAVO DA SE STIAGAM ZA ADA)))))
HopeLesss
01-11-2006, 10:40
Хммм май в ада няма да има място за всички ни :twisted:
LoRinSeR
01-11-2006, 10:50
Пълна глупост.Такова нещо като Бог за мен няма т.е. религията е една голяма заблуда.
Ти ли ще кажеш, че няма Бог ?!? Дано те тресне гръмотевица :wink:
WindWaker
01-11-2006, 10:57
abe neka sq kakvoto iska da si misli, vseki ima pravoto si na mnenie, no neka pone malko uvajenie da ima kum tezi koito malko ili mnogo vqrvat :)
Destructive
01-11-2006, 11:18
WindWaker чела съм почти цялата Библия(целия Стар Завет и части от Новия)
bebe power мноооого грешно си го разбрала,в тоя случай чувствата нямат никакво значение "Не прелюбодействай"-означава не изневерявай!!!!
Колкото до това с греха Господ е създал хората за да грешат!Самия секс не е грях а по-скоро честата смяна на партнъори!!!
a be sektant kakvo pi6e6 v toq forum i zanimava6 horata s tezi gluposti.BOG NQMA ne6to koeto nemoje6 da go pipne6 i vidi6 nesu6testvuva
a puk v tozi forum pove4e ot 50% ot horata iskat suveti ne kak da ne pravqt seks a kak da podobrqt seksualniq si jivot drugi kak da go napravqt za purvi put i t.n
WindWaker
01-11-2006, 11:26
нещо което е може би нематериално, не значи че не съществува. както например любовта - ти не я ВИЖДАШ или ДОКОСВАШ, ти я чувстваш ... повече няма какво да добавя (sweet F не е нужно само да я четеш и после да кажеш че си я прочела....нужно е поне малко да разбираш - това го казвам принципно, не ти намеквам че ТИ не я разбираш ;) )
e mi dobre
a ti gospod 4uvstva6 li go ?
WindWaker
01-11-2006, 11:37
не приемай думите ми буквално, а се замисли малко
be dobre za mene nqma gospod az nevqrvam v gospod i 4e kato umra 6te otida v ada 6te jiveq na mene da mi e hubavo sega puk ako ima ad na dali 6e m idreme mnogo, kato znam kak sum si jivql sega :lol:
WindWaker
01-11-2006, 11:43
abe v kraina smetka vseki si ima sobstveno mnenie nali taka ? :) :)
aide stiga flood 4e 6te me ban-nat i mene nakraq
Destructive
01-11-2006, 11:46
Гост Я ми кажи ти въздуха виждаш ли го?Има ли цвят,мирис,вкус няма нали ама го дишаш!Ама сега ще кажеш тва е друго е за твое сведение има доста неща които не забелязваш но те си съществуват!!!Дали има или няма Господ всеки си избира дали да вярва но моето мнение е че има нещо може и да не е Господ.....
miloto_girl_4e
01-11-2006, 11:56
аз лично вярвам в Бог :!:
Да,чела съм,че секса преди брак е грях,НО ..
еми не го спазвам :roll: Това се е спазвало преди,сега е друго ... а и аз правя секс само с човека,когото обичам .. не виждам нищо грешно в това :?
hamilcar
01-11-2006, 12:04
Ти ли ще кажеш, че няма Бог ?!? Дано те тресне гръмотевица :wink:
Така ще кажеш :)
RoyTheReaper
01-11-2006, 16:39
az ne vqrvam v bog i ne sam dlujen da spazvam dogmite na hristianstvoto, za6toto nqkoi ot tqh, kato tezi za sexa v dne6no vreme sa glupost. az ne otri4am napulno bibliqta, za6toto za vremeto v koeto e pisana e imala nqkakva stoinost. specialno shva6taneto 4e sexa e grqh togava e bilo aktualno, za6toto sexa togava e bil opasen: ne e imalo protivoza4ata4ni, higienata ne e bila na nivo, bolestite ne sa se lekuvali i t.n.
osven tova spored men nqma jivot sled smurtta, taka 4e e po dobre da se zabavlqvam prejive, za6toto kato umra prosto vsi4ko svur6va...
uvajavam glednata to4ka na ostanalite,no...tova e moeto nepromenimo mnenie. Science is the answer :!:
да бе да със сигурност е грях...ау..
добре че сме ние задръстените:)
бог е измислица...едно време може да
им е бил нужен да си обясняват гръмотевиците
и наводненията..на мен не ми трябва.не
вярвам в приказки
angel4e_s_krila
01-11-2006, 16:56
Нямам нищо против да съм грешница,все пак съм жив човек.А пък който иска да се пази девствен до сватбата ( ами ако не се ожени/омъжи :lol: :D ) Никой не умира девствен! Живота нае..ва всички !
/in
да бе да...
/off
Вие заблудени люде.. един голям респект към Иисус,щото пича е бил доста умен за да накара толкова много глупаци да му вярват на щуротиите!
Абсолютно подкрепям:
БТВ Ако има БОГ нека ми се яви тука и да пием по едно кафе!
S_L_A_D_U_R_K_A
01-11-2006, 18:16
Абеее вие невярващите сте мн зле чесно! Как можете да говорите така?! Аз много вярвам в Бог (забележете пише се с главна буква, не като някои от вас) и той мн ми помага във всяко едно нещо! А относно тема, грях е да, но в днешно време почти от никой не се спазва това! :?
Абе извинявай "приятелю" ама това за бог ...
Би ли ми казал кое е грешното, в това да се прави секс ? Все едно е да ми кажеш, че да ходя то тоалетната е непростим грях :)
Освен това да не си говорил лично с бог или си присъствал, когато го е казвал това? Ако не е така, то значи някой друг ти е казал, а това да вярваш на някого в тоя живот е най-голямата грешка, която можеш да допуснеш.
ИЗВОД : Правете си секс на воля !!!Хаха!Напълно те подкрепям!Да живей секса!Нема господ нема моспод!след смъртта ще отида в ада,за дето съм ебал няколко мацета!Ми ако никоя мадама не ще да се ожени за мен кво?!?Девствен ли ще си стоя :lol: !Луд си бате,луд си!Ти к'во да не су монах докопал некъв комп,а?Що разправяш глупости!
gaf4eto_f
01-11-2006, 18:58
Mi az vqrvam, 4e ima ne6to, koeto nari4ame Bog, no ne vqrvam v bibliqta. Tova e napisano ot hora, a nikoi 4ovek ne znae kakvo e kazal Bog!!! Osven tva ima mnogo gluposti v neq. I osven tva, nali Bog e edin za hora, jivotni, rasteniq i vsi4ki jivi organizmi? A az ne sam 4ula primerno jivotnite da se jenqt, no te se 4iftosvat, t.e. v ada e prenaseleno s jivotni??? a v raq nqma nito edno. Su6to taka ne vqrvam, 4e ima ad i rai. Abe vseki si ima mnenie i toq deto pravi opiti da propovqdva da ne go pravi, za6toto vseki si izbira sam kakvo da pravi i ima sobst veno pravo na mnenie, tova vklu4va da vqrva ili ne v Bog!
123456789
01-11-2006, 19:02
Подобни прапаганди не биха се толерирали дълго! Мисля, че днеш имаше още няколко подобни теми! Модераторите да преценят дали да затворят и тази! Както и да е! Не мисля, че тук става въпрос за нещо лошо! Но човека не е подбрал форума!
Абеее вие невярващите сте мн зле чесно! Как можете да говорите така?! Аз много вярвам в Бог (забележете пише се с главна буква, не като някои от вас) и той мн ми помага във всяко едно нещо!
ми като ти помага вярвай си.аз
не казвам, че си зле нали?(е хубаво
де, мисля го, но си държа мисленето
за себе си и на го налагам на другите.)
за какво конкретно ти е помогнал твоят
бог?щото на мен никой в нищо не ми
е помагал, наште или приятели-да, но
като цяло каквото съм постигнала съм
го постигнала САМА.и се радвам и се
чувствам горда.а не седя и не чакам
дядка с бяла брада да дойде и да ми
реши проблемите.
hamilcar
01-11-2006, 19:31
Абеее вие невярващите сте мн зле чесно! Как можете да говорите така?! Аз много вярвам в Бог (забележете пише се с главна буква, не като някои от вас) и той мн ми помага във всяко едно нещо! А относно тема, грях е да, но в днешно време почти от никой не се спазва това! :?
Ти или там както го казваш бог извършва действията(било то физически или умствени) ? Вярвай си,никой не те спира,но ... за мен лично е грешка да се вярва в нещо което никой не е виждал.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27064&highlight=