Влез

View Full Version : Da stana li priqtelka s maikata na gadjeto mi?

seksi_kote_f
01-11-2006, 18:56
Problema mi e takuv.Hodq s priqtelq mi ot 6 meseca i maika mu ne me haresva vob6te za6toto ne sum bila za nego,nqmala sum tolkova pari,i sum bila pod negovoto nivo(te si imam mn pari) :cry: .Kazala 4e sum bila maloletna kurvi4ka.Edin put bqh s neq i priqtelq mi an disko lqtoto i tq se probva da me napie 4e da moga da pusna na sinai.Tq mn puti se e probvala da ni skara i toi da skusa s men no toi ne go e pravil.I postoqno kato e vidq q izbqgvam za6toto imam strah ot neq i ne mi e priqtna.Dnes priqtelq mi mi kaza 4e maika mi e zabelqzala 4e az vse q otbqgvam i mu kazala 4e iska da podobrim na6ite vzaimnootno6eniq i ve4e da se razbirame i da stanem priqtelki.Kakvo da pravq sega mn iskam da se spriqtelim :wink: no nz kak da stane tova pomognete mi i mi kajete kakvo mislite za tova koeto mi stava :?: :P

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-11-2006, 18:59
emi probvai da se spriqtelish s neq no ako nqma nikfa promqna , osobenno za onova s parite i deto se e opitfala da te napie ... po dobre q zareji taq dyrta ... of abe za men tfa ne e normalna maika :?

`Death`Whore`
01-11-2006, 19:00
А мислех, че майката на моето гадже е кучка...

seksi_kote_f
01-11-2006, 19:15
Vsi4ki maika sa ku4ki mrazqt priqtelkite na sinovete si :twisted:

bolka_ot_spomeni_
01-11-2006, 20:17
xa ei edna priqtelka e v su6toto polojenie oba4e za koleda ili tam nqkude se subirali na priqtelq i semeistvoto sus semeistvoto na priqtelkata mi v tqh! dvete semeistfa v doma na priqtelkata mi..ta na gadjeto i roditelite si oti6li a poneje i sestra mu bila s neinoto semeistfo bilo tqsno v tqh si da prispi i gadjeto na priqtelkata mi spal pri neq za ve4erta!ta vuprosa e 4e maikata na gadjeto i go nagovoarq sre6to moqta drujka stignalo se 4e toi se skaral s maika si i bih kazala 4e napravo izklu4eno da q zareje govorila 4e biv6ta bila po-dobra i sqkakvi takiva ..no za koleda imenno maika mu bila i podarila nqkakvo biju nakarana ot ba6tata na gadjeto i i sq edinstfenata Ku4ka e maika mu plus tova nevijdam maikite kude se mesqt nali sinovete iskat da sa s vuprosniq 4ovek a nqma da e maika mu... awe nqmam dumi napravo az samo i se izhilih kato mi go spodelii :lol: bih kazala mainata i na maika mu ni6to nemoje da napravi za da gi razdeli!

Akivasha
01-11-2006, 20:31
Според мене опитай да си подобриш отношенията с майка му,но винаги си имай едно на ум,защото не знаеш какво ти крои тази жена,след като в началото е пробвала с коварство да ви раздели това означава ,че нищо няма да й попречи да го направи отново.Но трябва да се държиш на ниво,защото каквото и да става тя му е майка.
Иначе за "свекървите"..еми аз ходя с мойто гадже вече 1 год.и 3 месеца и с майка му сме приятелки ..а тя е супер як човек и се разбираме много,даже като се караме с моя човек тя винаги е на моя страна.Но иначе има супер гаднярки...И за съжаление повечето са такива..Защото ги е страх от 2-рата жена в живота на сина им..а именно НИЕ..тяхните приятелки..а може би един ден и съпруги.

belluci
01-12-2006, 04:40
Dosta grubi prikazki ot strana na maika mu.No da si priqtelka s maikata na edno mom4e s koeto si imai v predvid,4e e noj s dve ostrieta.Trqbva mnogo da vnimava6 i da deistva6 mnogo umereno.

seksi_kote_f
01-12-2006, 07:49
Spored men maika mu q strah da ne bi da i otnema sina a spored vas? :twisted:

KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-12-2006, 13:15
Vsi4ki maika sa ku4ki mrazqt priqtelkite na sinovete si :twisted:

heeei ne e tochno taka macko . prosto si popadnala na mnoo smotana maika ( izvinqvam se ) :roll:

love_delight
01-12-2006, 13:34
Spored men maika mu q strah da ne bi da i otnema sina a spored vas? :twisted:

Ахамм. Аз мисля че именно от това се страхува. Това, че се е опитала да те напие ... :shock: не говори добре за нея.
az vse q otbqgvam i mu kazala 4e iska da podobrim na6ite vzaimnootno6eniq i ve4e da se razbirame i da stanem priqtelki.
Би било прекрасно ако тя наистина го мисли! Пробвай да се сприятелите, но си имай едно на ум.

WindWaker
01-12-2006, 13:36
ако става въпрос за връзка от няколко месеца когато вие сте на възраст 13-14 - 18 години, то просто няма никакъв смисал да се запознаваш и сприятеляваш. е да, може да е весело тва онова да си приказвате, но като гледам в случая това го няма. виж за по-голяма възраст и когато връзката става сериозна....то е почти неизбежно да се запознаеш и често да срещаш родителите на гаджето. а и именно тогава както каза едно момиче понагоре, че вече е по сериозна ралта, може да си бъдеща съпруг/а различно е .....

belluci
01-12-2006, 17:10
Ima dosta revnivi maiki,no ne e istina,4e vsi4ki maiki mrazqt priqtelkite na sinovete si.S maikata na moq priqtel primerno,ne sme priqtelki,za6toto na tozi etap sum dale4e ot tazi misul,no kato sme v tqh si govorime,uvajvame se vzaimno i tq e opredeleno ZA vruzkata na sina i s men.:)

*Poli*
01-12-2006, 17:12
V tvoyat slu4ai, mislya 4e nyama smisl da se sblijava6 s neya. Ne si zaslujava

belluci
01-12-2006, 19:08
do izvestna stepen sum suglasna s *poli*,no mislq i 4e e tvurde rano da se sblijava6 do tolkova s nqkoi ot roditelite mu.Vse pak kaza,priqtelka.Purvo,4e e dosta trudno,vtoro 4e negovata maika nadali e ot nai-razbranite po tezi dumi koito pro4etoh i treto,4e roditelite se namirat i sa prestaviteli na onova tvurde blizko i dori sve6teno za 4oveka li4no prostranstvo,koeto e doma mu,za da navliza6 tolkova navutre za edva 6 meseca.

01-12-2006, 19:10
nidei sa zanimava s gluposti,moje6 samo da si navle4e6 neodobrenie

rowzz
01-12-2006, 19:41
аз мисла че темата е тъпа и неумесна.. !

Iliqn4eto
01-14-2006, 18:31
съгласна съм с Поли... то вие сте едва от 6 месеца заедно,защо ти е да се сприателяваш с такава вещица?Та вие да не се жените?!?..отивай по рядко у тях и готово

seksi_kote_f
01-14-2006, 18:42
f0r3v3r]аз мисла че темата е тъпа и неумесна.. !

za6to puk si misli6 4e temata e tupa? :?:

mnogomili4kata-sf
01-14-2006, 19:13
Според мен ще се опита да те манипулира,щом като е видяла,че с лошото си държание не може да те отдалечи и е решила да опита нов метод...поне аз така си мисля и аз не бих се доверила на такава жена,щом така ме е нарекла и се е даржала по такав безочлив начин

Nicy
01-14-2006, 21:31
abe taq maika..kakva maika e..
qvnoi na vremeto i maikata na neinoto gadje i bila takvaz i sq si go vryshta..xax
opitai se da se sdobrish s neq pyk kvoto stane..

lina15
01-15-2006, 08:03
Ami nqma lo6o ako si fr. s neq