View Full Version : Свършвам бързо !!!
Хора исакм да питам от скоро правя секс и до сега съм правил 5 пъти и свършвам за 5 мин.До преди да правя бях девствен
и искам да пипитам по-опитните мъже тук дали и те са били така отначалото,защо се получава така и ще се оправи ли или да ходя на лекар.
аз мисля, че ми е така защото главичката не пениса ми е много чъвствителна и от малко притеснение и става така
чакам да ми помогнете до колкото можете и да питам дали с тренировки ще се оправи
Девствен на 19
01-11-2006, 19:40
еми не си единствения...доста хора в тоя форум имат същия проблем...разгледай иам много подобни теми
moje l ida mi dadete link4eta 6toto dneska 4etoh ma samo 1 namerih
molq vi
искаш ли да ти изрежем точно тфа което ти трябва..
e mi mersi za pomo6ta az dneska otkrih kak moje vsek ida se spravi s tozi problem :) i se sprqvam dosta po-dobre
shte mojesh li da spodelish s men.. kak se spravqsh s toq problem?
Човече и аз бях така. Първите пъти - смърт до 5 минути. Беше ми много неприятно. После ми казаха разни цаки и всичко се оправи. Има три правила, които при мен действат безотказно и удължават времето до + безкрайност (когато аз реша, тогава свършвам) :
1. Ти трябва да си отдолу! Когато си отгоре главичката е по-активна или центровете се търкат повече - нещо такова
2. Не го вади. Дръж го вътре и само напъвай. Ще кажеш: "Ама как ?" Ще видиш. Просто не го вади целия, а само много малко и бой докато я продъниш. Не е толкова лошо, мога да ти кажа, че на нея не и е по-зле...ако издържи де :twisted:
3. Не мисли за това: аз например съм музикант и докато си изредя всичките парчета, които записвам в момента и всичките песни и като си се представя на сцената, докато си представям концерти и турнета и не усещам как тя казва "Не мога повече!!!"
След около час чукане вече няма значение, свършвам когато искам
Още нещо: първия път - 5 мин. - Ок. Втория път не можеш да свършиш поне 30 мин. Качваш се отгоре и и правиш канал между задника и белите дробове. Успех!
`Death`Whore`
01-12-2006, 15:49
2. Не го вади. Дръж го вътре и само напъвай. Ще кажеш: "Ама как ?" Ще видиш. Просто не го вади целия, а само много малко и бой докато я продъниш. Не е толкова лошо, мога да ти кажа, че на нея не и е по-зле...ако издържи де :twisted:
Това адски много го мразя!
еми братле, преди да го направиш биеш една чекия и мацката 5 тека ше получи докато се изпразниш... така малко се губи удоволствието, но ти си прецени кое е по-важно за теб.
еми другите гости са ти казали най- важното..
тва да си отдолу много помага.. и едно козле предварително, илиедна стоянка ако не пафкаш и НП,
пък ако пак свършиш бързо, ами взимаш втора гума и пак в атака..