- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършвам бързо !!!
Хора исакм да питам от скоро правя секс и до сега съм правил 5 пъти и свършвам за 5 мин.До преди да правя бях девствен
и искам да пипитам по-опитните мъже тук дали и те са били така отначалото,защо се получава така и ще се оправи ли или да ходя на лекар.
аз мисля, че ми е така защото главичката не пениса ми е много чъвствителна и от малко притеснение и става така
чакам да ми помогнете до колкото можете и да питам дали с тренировки ще се оправи
еми не си единствения...доста хора в тоя форум имат същия проблем...разгледай иам много подобни теми
moje l ida mi dadete link4eta 6toto dneska 4etoh ma samo 1 namerih
molq vi
искаш ли да ти изрежем точно тфа което ти трябва..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
e mi mersi za pomo6ta az dneska otkrih kak moje vsek ida se spravi s tozi problemi se sprqvam dosta po-dobre
shte mojesh li da spodelish s men.. kak se spravqsh s toq problem?
Човече и аз бях така. Първите пъти - смърт до 5 минути. Беше ми много неприятно. После ми казаха разни цаки и всичко се оправи. Има три правила, които при мен действат безотказно и удължават времето до + безкрайност (когато аз реша, тогава свършвам) :
1. Ти трябва да си отдолу! Когато си отгоре главичката е по-активна или центровете се търкат повече - нещо такова
2. Не го вади. Дръж го вътре и само напъвай. Ще кажеш: "Ама как ?" Ще видиш. Просто не го вади целия, а само много малко и бой докато я продъниш. Не е толкова лошо, мога да ти кажа, че на нея не и е по-зле...ако издържи де![]()
3. Не мисли за това: аз например съм музикант и докато си изредя всичките парчета, които записвам в момента и всичките песни и като си се представя на сцената, докато си представям концерти и турнета и не усещам как тя казва "Не мога повече!!!"
След около час чукане вече няма значение, свършвам когато искам
Още нещо: първия път - 5 мин. - Ок. Втория път не можеш да свършиш поне 30 мин. Качваш се отгоре и и правиш канал между задника и белите дробове. Успех!
Това адски много го мразя!Първоначално написано от Анонимко
еми братле, преди да го направиш биеш една чекия и мацката 5 тека ше получи докато се изпразниш... така малко се губи удоволствието, но ти си прецени кое е по-важно за теб.
еми другите гости са ти казали най- важното..
тва да си отдолу много помага.. и едно козле предварително, илиедна стоянка ако не пафкаш и НП,
пък ако пак свършиш бързо, ами взимаш втора гума и пак в атака..