View Full Version : къде се изпразвате?
ІкокоІджамбоІ
01-12-2006, 13:45
значи като бия чекии и като свърша целия се омазвам! :? а с това-и всичко покрай мен и после трябва да чистя! та въпроса ми е кво да направя за да не си създавам работа после? в тоалетната ми писна вече...
давайте идеи!
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-12-2006, 13:48
tz tz :) trqa si izobretatelen ue . :D ako ni moesh da izmislish shte biesh v banqta dokato izmislish kade 8)
Ми да знаеш - има едни такива кондомчета дет са около 15ст...-било забавно :lol: Друга оферта е опаковка от вафла :lol: Хем не цапаш хем се подсладяваш :D
Взимаш си една жена и в устата и.Има само странични ефекти чакаш около 30 мин. докато дойде и 30 мин. докато я обедиш да си отиде.
dj_tigrica
01-12-2006, 16:51
vij izvinqvai 4e kazvam makar 4e sam momi4e...ima prezarvatii,opakovki i tem podobni....tai 4e...a ako ima macka do teb prosto i svar6i v ustata tva e mn qko...
hamilcar
01-12-2006, 17:01
Еми свършваш на монитора и след това с един парцал бършеш и готово.
Klizmata
01-12-2006, 17:01
MI nabiva6 si huq-a v otvora na kenefa i svur6va6 tam sled tova si go vadi6 i oblizva6 ostatucite ot laina po nego iskam da ti kaja 4e ti si mnogooo ama mnogo ama mnogo mnogo prost 4ovek 4e da ni zanimva6 s teq gluposti.Ot sorta na kura mi e golqm kolkoto king kong i nemoga da se 4ukam 6toto kato go nadurva kruvta 6e mi otide v 4lena i 6e pukna za prostotiq lek nqma.
thEClown
01-13-2006, 08:23
vij izvinqvai 4e kazvam makar 4e sam momi4e...ima prezarvatii,opakovki i tem podobni....tai 4e...a ako ima macka do teb prosto i svar6i v ustata tva e mn qko...
Бе ти във ред ли си.Мъж да мастурбира с презерватив.ХАХА
Аз обичам през прозореца особенно като има Бир фест ....... последния път ми беше ама точно под прозореца.Иначе всеки си има различни тактики.ХАХА мазна хартийка от баничка.
Ivooooooo
01-16-2006, 20:20
давай през прозореца :)))))
ax0ax00ax0ax0x0a tuka se posmqh malko... mazna hartiika ot banichka... opakofka ot bafla... mojesh da se posmeesh dovolno :) ima malko po chovechni raotai :) sloji 2 vesnika na zemqta i ako ne mqtash poeche ot 1,5-2 metra si dobre :)drugoto mi predlojenie e seki den kat se kupesh(ako se kupesh de :lol: ) mi f banqta e adski kef :) a tva s prezervativa e adski smqh... alo momichetata..nie iskame sex bez prezervativ kamo li kat se samozadovolqvame da slagame.. tva e nechoveshko :)
sabira6 si q v burkan ot na baba ti turshiite, i otiva6 da q darqva6 za razplod :wink:
Абе не сте ли гледали Хамерикански пай... Ръгай в пая. После като хапваш ша имаш и екстра :lol: Все пак това са си твоите течности... 8)
Еми свършваш на монитора и след това с един парцал бършеш и готово.
ахьхаьха ей алф.. ;)
xoaoxaoxoaoxoaoxao pi4 golqm si oligofren...
taka kato si po4nal....awe nqma6 li si doma6ni lubimci... hem 6e pesti6 ot hrana ...spermata e kalori4na :lol:
xoaoxaoxoaoxoaoxao pi4 golqm si oligofren...
taka kato si po4nal....awe nqma6 li si doma6ni lubimci... hem 6e pesti6 ot hrana ...spermata e kalori4na :lol:hqhhqhqhqh
Последният пьт беше в леглото на Майката на Гаджето ми :)
Стана сьвсем случайно,за сьжаление чак и по пуканките имаше :cry:
за чешми не си ли чувал!?
extra_power
01-27-2006, 18:48
mmm dokato se kupesh i na men mnogo mi haresva :)
Ходи да се лигавиш другаде.
т. 11 от правилата.