.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    ІкокоІджамбоІ
    Guest

къде се изпразвате?

значи като бия чекии и като свърша целия се омазвам! а с това-и всичко покрай мен и после трябва да чистя! та въпроса ми е кво да направя за да не си създавам работа после? в тоалетната ми писна вече...
    давайте идеи!

tz tz trqa si izobretatelen ue . ako ni moesh da izmislish shte biesh v banqta dokato izmislish kade

Ми да знаеш - има едни такива кондомчета дет са около 15ст...-било забавно Друга оферта е опаковка от вафла Хем не цапаш хем се подсладяваш

Guest
    Взимаш си една жена и в устата и.Има само странични ефекти чакаш около 30 мин. докато дойде и 30 мин. докато я обедиш да си отиде.

vij izvinqvai 4e kazvam makar 4e sam momi4e...ima prezarvatii,opakovki i tem podobni....tai 4e...a ako ima macka do teb prosto i svar6i v ustata tva e mn qko...
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Еми свършваш на монитора и след това с един парцал бършеш и готово.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    Sofia
    MI nabiva6 si huq-a v otvora na kenefa i svur6va6 tam sled tova si go vadi6 i oblizva6 ostatucite ot laina po nego iskam da ti kaja 4e ti si mnogooo ama mnogo ama mnogo mnogo prost 4ovek 4e da ni zanimva6 s teq gluposti.Ot sorta na kura mi e golqm kolkoto king kong i nemoga da se 4ukam 6toto kato go nadurva kruvta 6e mi otide v 4lena i 6e pukna za prostotiq lek nqma.
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    vij izvinqvai 4e kazvam makar 4e sam momi4e...ima prezarvatii,opakovki i tem podobni....tai 4e...a ako ima macka do teb prosto i svar6i v ustata tva e mn qko...
    Бе ти във ред ли си.Мъж да мастурбира с презерватив.ХАХА
    Аз обичам през прозореца особенно като има Бир фест ....... последния път ми беше ама точно под прозореца.Иначе всеки си има различни тактики.ХАХА мазна хартийка от баничка.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Ivooooooo
    Guest
    давай през прозореца ))))

Фен
    Град
    Plovidv
    ax0ax00ax0ax0x0a tuka se posmqh malko... mazna hartiika ot banichka... opakofka ot bafla... mojesh da se posmeesh dovolno ima malko po chovechni raotai sloji 2 vesnika na zemqta i ako ne mqtash poeche ot 1,5-2 metra si dobre drugoto mi predlojenie e seki den kat se kupesh(ako se kupesh de ) mi f banqta e adski kef a tva s prezervativa e adski smqh... alo momichetata..nie iskame sex bez prezervativ kamo li kat se samozadovolqvame da slagame.. tva e nechoveshko

zoro
    Guest
    mi na nqkvi vestnici!

Град
    На бабините краченца
    sabira6 si q v burkan ot na baba ti turshiite, i otiva6 da q darqva6 za razplod
    Немож ма върна на селу !
    Я най-мразим молцитИ !

Guest
    Абе не сте ли гледали Хамерикански пай... Ръгай в пая. После като хапваш ша имаш и екстра Все пак това са си твоите течности...

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Еми свършваш на монитора и след това с един парцал бършеш и готово.
    ахьхаьха ей алф..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Guest
    xoaoxaoxoaoxoaoxao pi4 golqm si oligofren...
    taka kato si po4nal....awe nqma6 li si doma6ni lubimci... hem 6e pesti6 ot hrana ...spermata e kalori4na

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xoaoxaoxoaoxoaoxao pi4 golqm si oligofren...
    taka kato si po4nal....awe nqma6 li si doma6ni lubimci... hem 6e pesti6 ot hrana ...spermata e kalori4na
    hqhhqhqhqh

Последният пьт беше в леглото на Майката на Гаджето ми

Стана сьвсем случайно,за сьжаление чак и по пуканките имаше
    Желаете запознанство? Желаете реализирана мечта? Желаете добьр живот и навременни успехи?
    Влезте тук - http://kosti.hit.bg

Guest
    за чешми не си ли чувал!?

mmm dokato se kupesh i na men mnogo mi haresva

Мега фен Аватара на machoka
    Ходи да се лигавиш другаде.

т. 11 от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си